اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

نوشته اصلی توسط محمد مهدی نایبی
    مطمئنی از سری ev1527 هست؟به نظر من مشکل از همین جاست.من انواع ریموت های مختلف دیدم خیلی با هم فرق داره حتی یه ریموت دیدم 2 تا کد پریمبل می فرستاد نزدیک 50 بیت هم دیتا داشت oo:

یه سری هم بودن خیلی بیتهای کمی دارن مثل همین که شما می گی 12 بیت.یه سری هم بود 28 بیت دیتا ارسال می کرد.واسه همین هر ریموتی رو نمیشه روی ریسیور لرن کرد ولی اغلب دستگاه ریسیور خودش به سبک خودش دیتا های اظافی رو بره خودش تفسیر میکنه.مثلا وقتی 12 بیت ارسال میشه پشت بندش استارت بیت ارسال میشه که مثلا همه رو خودش صفر ثبت میکنه و باز دستگاه کار میکنه.
    سلام. بله مطمئنم. ریموت را باز کردم و پارت نامبر آی سی ev1527 بود. درضمن بعضی از بچه ها تو همین انجمن گفتند که از بعضی ریموتهای 1527 جواب نگرفتن(البته اونها از برنامه 24بیتی استفاده میکردند و شاید ریموتشون مثل مال من 12بیتی بوده). فکر کنم 2سری ریموت 1527 هست.!!!
    لطفا کسی اگه تجربه ای داره کمک کنه شاید یه الگوریتم مناسب پیدا کنیم که تمام پروتوکلها را پشتیبانی کنه.
    ای کاش در برابر نعمتهای خداوند شاکر بودیم!!

دیدگاه

سلام دوستان
      من مداری میخوام که از این ریموت های 4 دکمه ای موجود تو بازار بگیرم و باهاش 5 تا رله رو قطع و وصل کنم.
      کسی مدار گیرنده رو داره ؟
      چه سخت افزاری میخواد ؟
      چه نرم افزاری داره ؟

دیدگاه

باید یکم دستکاری کنید برنامه رو ولی خیلی سخت نیست.باید از ریموت های 5 کاناله استفاده کنید.
        اسمم بابا برقیه می دونین کارم چیه دلم می خواد همه جا که با کمک شما
        مصرف برق کم بشه تا برقمون قطع نشه
        مصرف بی رویه کار خیلی بدیه موقع پخش کارتون برق تلویزیون
        اگه یه دفعه بره حوصله مون سر می ره
        هرگز نشه فراموش لامپ اضافی خاموش

دیدگاه

با سلام وتشکر ازتمام http://www.eca.irوتمام دوستان وتشکر از اقای اسدی من ریموت چهار کانال را ساختم بدون مشکل کار میکنه وتصمیم گرفتم یک عدد دزدگیر برای ماشین بسازم دوستان گیرنده که من خریده بودم مشکل داشت به همیان دلیل اول کار نمی کرد گیرنده را عوض کردم مشکل حل شد ضمن هنگام خرید میتوانید به فروشند بگویید که من ریوت دزدگیر seluck را میخواهم بدون مشکل کار می کنه اگر دوستان محبت کنند برنامه رابه بیسکم و با atmga8بنویسد خیلی عالی می شود

دیدگاه

با سلام

قبل از هر چیز جا داره از استاد اسدی برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات خوبشون تشکر کنم.

پروژه ای دارم که قسمتی از اون استفاده از فرستنده های کد لرن هست و باور کنید تمامی 44 صفحه و با تمامی توضیحاتتون و دو الگوریتمی که فرمودین دیدم ولی با توجه به کمبود سواد و سطح علمی هنوز یک سری سوال برام پیش اومده و خوشحال میشم کمکم کنید.

با توجه به اشکال زیر :

میشه لطف کنید کمی بیشتر در مورد شکل ها و همچنین رابطه اون با جدولی که در مورد مقاومت اسیلاتور فرستنده بیان شده توضیح بدین.
            برنامه ای که بنده باید بنویسم نباید مقاومت در ولتاژ 12 ولت براش مهم باشه و با گیرنده های با مقاومت متفاوت هم بتونه کار کنه.
            و در صورت فشار همزمان دو کلید با هم میشه بفرمایید کد به چه صورتی ارسال میشه؟
            مشکلی که بنده دارم در مورد تشخیص بیت ها و همچنین سطح اونها از همه.
            پیشاپیش از توجهتون ممنونم...
            چرا ناراحتی پاتریک!
            + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
            - از دیدنش ناراحت شدی؟
            + نه
            پس چی ناراحتت کرده
            + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
            ------------------------------------------------------------------------------------------------------
            تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
            ------------------------------------------------------------------------------------------------------
            محصولات

دیدگاه

اول جواب سوال دومتون :
              یکی از کلید ها فعال میشن بستگی داره که کدوم رو سریعتر بفشارید.

اما مساله اول این که شما نیازی ندارید که دقیقا فاصله زمانی ها برابر با مقدار جدول تعیین کنید! حتی فاصله دادن ریموت از گیرنده فاصله دیوتی سایکل ها رو تغییر میده.
              شما یه تایمر تعریف کنید با فرکانس مناسب مثلا من با دوره تناوب 40 میکرو ثانیه تعریف کردم و هر 40 میکرو ثانیه چک می کردم که سیگنال یک هست یا صفر اگر تعدادش مثلا از 5-6 بار چک کردن بیشتر می شد بعنوان پالس های می شناسوندم به مدارم و...

دیدگاه

ممنون از پاسخت دوست عزیز

ببینید من می خوام بدونم چطور اون تایمر کانفیگ بشه که به بهترین نحو مدار عمل کنه. متاسفانه جایی که مدار قرار می گیره خیلی نویزی هست و هم بحث نویز و هم عملکرد صحیح مدار در مدت زمان طولانی خیلی برام مهمه.

اون زمان هایی که در جدول اومده اگه اشتباه نکنم مربوط به پهنای پالس ها هستن و اگر اشتباه می کنم ممنون میشم توضیح بدین که مثلا در ولتاژ 12 و مقاومت 330 کیلو این زمان 1.48 میلی ثانیه یعنی چی ؟

و ممنون میشم الگوریتم رو یه ذره واضح تر و بیشتر باز کنید.

ممنون
                چرا ناراحتی پاتریک!
                - از دیدنش ناراحت شدی؟
                + نه
                پس چی ناراحتت کرده
                محصولات

دیدگاه

اول جواب سوال دومتون :
                  یکی از کلید ها فعال میشن بستگی داره که کدوم رو سریعتر بفشارید.
                  با سلام

اینکه دوستمون در مورد فشار دادن همزمان دوتا کلید فرمودن ربطی به سریعتر بودن یکی نداره
                  بلکه شما با ترکیب 4 کلید (که میشه 4 بیت اخر دیتا) میتونید کلا (با حساب حالت صفر) 16 حالت داشته باشید
                  یعنی با فشار همزمان دو یا چند کلید در دیتا بیتهای متناظرش یک میشه
                  یعنی مثلا اگر کلید A و B رو فشار دادید دیتای چهار بیت اخر میشه 0011

نوشته اصلی توسط سوران آراسته
                  ممنون از پاسخت دوست عزیز

ببینید من می خوام بدونم چطور اون تایمر کانفیگ بشه که به بهترین نحو مدار عمل کنه. متاسفانه جایی که مدار قرار می گیره خیلی نویزی هست و هم بحث نویز و هم عملکرد صحیح مدار در مدت زمان طولانی خیلی برام مهمه.

اون زمان هایی که در جدول اومده اگه اشتباه نکنم مربوط به پهنای پالس ها هستن و اگر اشتباه می کنم ممنون میشم توضیح بدین که مثلا در ولتاژ 12 و مقاومت 330 کیلو این زمان 1.48 میلی ثانیه یعنی چی ؟

و ممنون میشم الگوریتم رو یه ذره واضح تر و بیشتر باز کنید.

ممنون
                  برای جواب این سوال شما باید تایمر رو توضیح بدم که اینجا جاش نیست
                  ولی در یک جمله باید بگم بهترین حالتش اینه که تایمر رو در مد CTC قرار بدید و با انتخاب مقدار مناسب OCR به هر فرکانسی دست پیدا کنید

در مورد 1.48 میلی ثانیه هم باید بگم میشه زمان پریود هر بیت دیتا
                  یعنی اگر شما 24 بیت داشته باشد 1.48x24 میشه زمان کل دیتاتون البته بدون زمان استارت بیت
                  چون هر بیت دیتا از 4 کلاک تشکیل شده و بری بالا بردن دقت باید هر کلاک رو در حدود 10 بار چک کنید که میشه 1.48/4/10 زمان هر بار چک کردن دیتا
                  هرچقدر بتونید مقدار 10 رو بالاتر ببرید دقت دیتا بالاتر میره و محدودیت به ولتاژ و زمان و اسیلاتور کمتر میشه
                  البته با بالا رفتن اون مقدار قدرت برنامه نویسی شما هم اشکارتر خواهد شد چون یه تعداد کارهارو که قراره شما توی اینتراپت جک کنید باید بهینه تر نوشته بشه

به همین سادگی :nice:
                  تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
                  به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

با سلام

اینکه دوستمون در مورد فشار دادن همزمان دوتا کلید فرمودن ربطی به سریعتر بودن یکی نداره
                    بلکه شما با ترکیب 4 کلید (که میشه 4 بیت اخر دیتا) میتونید کلا (با حساب حالت صفر) 16 حالت داشته باشید
                    یعنی با فشار همزمان دو یا چند کلید در دیتا بیتهای متناظرش یک میشه
                    یعنی مثلا اگر کلید A و B رو فشار دادید دیتای چهار بیت اخر میشه 0011
                    ما هرچی چک کردیم همیشه 4 بیت آخر دیتا نبودن و خیلی وقتا بیت های میانی بعنوان دیتا شناخته میشد .
                    هر چی هم که دو تا دگمه رو با هم فشردیم کلیدی که اول زدم ارسال می شد.

دیدگاه

ما هرچی چک کردیم همیشه 4 بیت آخر دیتا نبودن و خیلی وقتا بیت های میانی بعنوان دیتا شناخته میشد .
                      هر چی هم که دو تا دگمه رو با هم فشردیم کلیدی که اول زدم ارسال می شد.
                      با سلام
                      اقای نایبی عزیز من خودم تنها با یه نگاه ساده به دیتاشیت متوجه شدم که 4 بیت اخر میشه بیتهای کلید ها
                      البته همه عکسهایی که بنده در این تاپیک قرار دادم گویای این موضوع هست از جمله این عکس که توسط اسکپ TNM انداختم.

ولی چرا شما چند نفری نتونستید خدا میدونه
                      در هر صورت اگر اینطور که شما میفرمایید باشه یعنی نتونستید درست استارت بیت رو تشخیص بدید
                      احتمالا ایسی های دیگه ای باشه که اینطور که میفرمایید باشه ولی اینجا در مورد eV1527 صحبت میشه
                      هرچند بعید میدونم و تا حالا همچین موردی ندیدم

دیدگاه

با سلام

اقای اسدی واقعا بنده در پیکربندی تایمر و اینکه تایمر چی هست مشکل ندارم بلکه گفتم یه ذره شفاف تر قضیه رو باز کنید چون حاضرم قسم بخورم 90 درصد دوستانی که در این 45 صفحه شرکت کردن صرفا کدها رو کپی کردن و مطمئنا اگه ریموتی با تغییرات جزئی رو در اختیارشون بزارید قطعا نمی تونن کدها رو دیکد کنن.
                        حقیقا این چیز عجیبی نیست و حتی بنده هم سواد انچنانی ندارن ولی شما میگین اموزش اما بیشتر توضیحاتتون جنبه کنایه و به رخ کشیدن قدرت برنامه نویسی هستش.

از اینکه لطف می کنید و سورس ها رو هم به صورت رایگان قرار میدین به شخصه ازتون تشکر می کنم.

جهت تست برنامه منم اون رو برای مگا8 سازگار کردم و از روی دیفاین ها می تونید نحوه اتصالات رو ملاحظه بفرمایید.
                        یه LED در شماتیک هست که پایه اندش به زمین و کاتدش به میکرو رفته که باید جهتش رو تغییر بدین.
                        در ضمن وقتی می خواین ریموت رو لرن کنید باید چند ثانیه دستتون رو یکی از شستی ها باشه.

موفق باشید
                        فایل های پیوست شده
                        چرا ناراحتی پاتریک!
                        - از دیدنش ناراحت شدی؟
                        + نه
                        پس چی ناراحتت کرده
                        محصولات

دیدگاه

با سلام
                          اخرش من نفهمیدم این جمله شما
                          رو جواب میدم جواب شما میشه این

با سلام

اقای اسدی واقعا بنده در پیکربندی تایمر و اینکه تایمر چی هست مشکل ندارم بلکه گفتم یه ذره شفاف تر قضیه رو باز کنید چون حاضرم قسم بخورم 90 درصد دوستانی که در این 45 صفحه شرکت کردن صرفا کدها رو کپی کردن و مطمئنا اگه ریموتی با تغییرات جزئی رو در اختیارشون بزارید قطعا نمی تونن کدها رو دیکد کنن.
                          کلا در جاهای نویزی استفاده از سیستم های رادیویی توصیه نمیشه.
                          اگر مشکلی ندارید پس سوال برای چیه ؟؟؟ بعد میگید بیشتر توضیحاتتون جنبه کنایه داره
                          وقتی شما به خودتون زحمت نمیدید پست های قبل رو بخونید چطور توقع دارید بنده بیام سورس شمارو بخونم و تست کنم و ......
                          یه تعداد از پست های اول رو اقای کینژاد عزیز پاک کردن ولی بازم با توجه به پست دوم هنوز میتونید اولین سوال رو ببینید که فرمودن
                          "واقعا تست شده و کار میکنه ؟"
                          خدایی شما بودی چه جوابی به این سوال میدادی؟؟؟

حقیقا این چیز عجیبی نیست و حتی بنده هم سواد انچنانی ندارن ولی شما میگین اموزش اما بیشتر توضیحاتتون جنبه کنایه و به رخ کشیدن قدرت برنامه نویسی هستش.

از اینکه لطف می کنید و سورس ها رو هم به صورت رایگان قرار میدین به شخصه ازتون تشکر می کنم.

جهت تست برنامه منم اون رو برای مگا8 سازگار کردم و از روی دیفاین ها می تونید نحوه اتصالات رو ملاحظه بفرمایید.
                          یه LED در شماتیک هست که پایه اندش به زمین و کاتدش به میکرو رفته که باید جهتش رو تغییر بدین.
                          در ضمن وقتی می خواین ریموت رو لرن کنید باید چند ثانیه دستتون رو یکی از شستی ها باشه.

موفق باشید
                          اینکه فکر میکنید این کار بنده به رخ کشیدن قدرت برنامه نویسی هست واقعا برای خودم متاسفم

بازم بگید به رخ کشیدن قدرت برنامه نویسی هست

به این تاپیک ها یه سری بزنید

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=55074.0
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=47701.0
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=86673.0
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=47803.0

از اینها زیاده بازم بگردید بیشترشو پیدا میکنید
                          اگر قرار به رخ کشیدن قدرت برنامه نویسی باشه که بنده هر روز وقتمو توی این انجمن هدر نمیدادم

فقط اینجاش رو متوجه نشدم که با این سورس شما چیکار باید بکنم ؟؟؟؟
                          و به نظر شما این گونه سوال کردن درسته ؟؟؟؟
                          در مورد توضیح الگوریتم کار هم قبلا در ابتدای به قول شما 45 صفحه به طور کامل بخث شده که چند نفر از دوستان فرمودن الگوریتم به چه کار ما میاد سورس رو بده و بعد از کلی مشاجره بنده سورس ورژن 2 رو در اختیار دوستان قرار دادم
                          حالا شما اومدی میگی سورسو میخوام چیکار الگوریتم رو بگو
                          در همون پست های اول اومدم فایل هگز ورژن 2 رو دادم تا بعضی از دوستان رو مجبور به چالش کنم شاید فرجی بشه و یکی بیاد ورژن یک رو با تغییراتی که بعدش عرض کردم به ورژن دو برسونه ولی ......

نوشته اصلی توسط POLESTAR
                          با سلام
                          یه الگریتمی میگم البته برنامه این برد با این الگریتم نیست ولی این یکی بهتر و یاده تره و نیازی به اینتراپت خارجی نداره و محدودیتی در اسیلاتور وفریکانس فرستنده نداره

یکی از تایمر ها رو با پریود 100 کیلو هرتز تنظیم میکنید و داخل اینتراپتش پین ورودی رو چک میکنید
                          1- یک متغیر رو اگر ورودی صفر باشه اضافه میکنید تا ورودی یک بشه در غیر اینصورت
                          2- یک متغیر دیگه رو اگر ورودی یک باشه اضافه میکنید تا ورودی صفر بشه
                          3- اگر متغیر اول تقیبم بر متغیر دوم بزرگتر از 5 باشه یعنی متغیر اول بزگتر از 5 برابر متغیر دوم باشه (بیت استارت هست)مقدار ریموت بدست اومده رو در یک متغیر دیگه کپی میکنید همه چیز رو صفر میکنید در غیر این صورت
                          4 - اگر متغیر دوم بزرگتر از متغیر اول باشه (بیت یک هست) بیت متناظرشو در متغییر ریموت یک میکنید و در غیر این صورت (بیت صفر هست)
                          حالا اگر همونطور که شما فرمودید تایمر رو بلد باشید دیگه به هیچ جیز نیازی نیست فقط باید چند صفحه قبل رو مطالعه کنید

در این مورد شک نکنید که بنده هرگز نمیام برنامه اون بردهایی رو که تولید میکنم رو در اختیار کسی بزارم
                          منظور بنده هم از جمله "البته با بالا رفتن اون مقدار قدرت برنامه نویسی شما هم اشکارتر خواهد شد چون یه تعداد کارهارو که قراره شما توی اینتراپت جک کنید باید بهینه تر نوشته بشه" این بود که راه رسیدن به بهترین حالت رو گفته باشم
                          قبلا در مورد همه اینها در همین تاپیک بحث شده لطفا مطالعه کنید
                          در کل انشاالله این بار اخره و دیگه تکرا نمیشه
                          بنده کوچیک شما و همه بچه های این ایران عزیزم و با توجه به امضای بنده بیسوادی بنده کاملا مشهود هست :sad:

بندرو مجبور به تغییر دادن امضام کردید !!!!
                          از جمله "دوستی با دوستان خود چنان کن که اگر روزی دشمن تو شوند تورا زیان نرسانند و دشمنی با دشمنان چنان کن که اگر روزی دوست تو شوند از تو کینه نداشته باشند."
                          به جمله "کم کم دارم به این نتیجه مهم میرسم که لذت علم به اشتراک و اموزش اونه اما نه به هر کس"

دیدگاه

اقای اسدی بنده قصد جسارت نداشتم و باید بگم مطمئن باشین که نه تنها در این تاپیک بلکه در تاپیک های دیگه هم که پستی داشتین کاملا خوندم.

اون سورس رو نذاشتم که شما کاری باهاش انجام بدی بلکه گذاشتم واسه کسانی که به t2313 دسترسی ندارن و می تونن با مگا 8 تست کنن.

ببینید منظور من از بیان الگوریتم فقط این بود که در چند سطر بگین استارت بیت رو چطور تشخیص بدیم و درنهایت بتونیم کل بیتهای ادرس و دیتا رو استخراج کنیم.

خب شاید باور نکنید ولی اکثر صفحات رو که توضیحی در مورد الگوریتم دادین چندین بار خودنم ولی بر اثر بی سوادی متوجه نشدم.

در هر صورت ممنونم و امیدوارم دلگیرتون نکرده باشم.

پیروز و موفق باشید
                            چرا ناراحتی پاتریک!
                            - از دیدنش ناراحت شدی؟
                            + نه
                            پس چی ناراحتت کرده
                            محصولات

دیدگاه

اقای اسدی بنده قصد جسارت نداشتم و باید بگم مطمئن باشین که نه تنها در این تاپیک بلکه در تاپیک های دیگه هم که پستی داشتین کاملا خوندم.
                              اون سورس رو نذاشتم که شما کاری باهاش انجام بدی بلکه گذاشتم واسه کسانی که به t2313 دسترسی ندارن و می تونن با مگا 8 تست کنن.
                              ببینید منظور من از بیان الگوریتم فقط این بود که در چند سطر بگین استارت بیت رو چطور تشخیص بدیم و درنهایت بتونیم کل بیتهای ادرس و دیتا رو استخراج کنیم.
                              خب شاید باور نکنید ولی اکثر صفحات رو که توضیحی در مورد الگوریتم دادین چندین بار خودنم ولی بر اثر بی سوادی متوجه نشدم.
                              در هر صورت ممنونم و امیدوارم دلگیرتون نکرده باشم.
                              پیروز و موفق باشید
                              با سلام

اقای اراسته عزیز من هم شرمنده چون پست شما خطاب به بنده بود فکر کردم مثل اکثر دوستانی که با برنامشون مشکل دارن
                              شما هم از بنده میخواید که برنامتونو تست کنم و مشکلشو حل کنم
                              کار شما جای تقدیر و تشکر داره
                              خود بنده هم این برنامرو با Mega8 نوشتم ولی چون میکروی معروفی هست و اکثر دوستان با این میکرو کار میکنن ترجیح دادم با میکروی Tiny2313 باشه تا دوستان خودشون هم برای تغییر و پُرت برنامه به Mega8 کاری کرده باشن
                              در مورد الگوریتم کار هم قبلا توضیح دادم اگر کافی نیست بازم بیشتر توضیح میدم
                              برای اینکه کار رو راحت تر کنیم یه ورژن خیلی ساده تر رو هم در چند روز اینده در اختیارتون قرار میدم که کامنت های خط به خط داشته باشه

دیدگاه

سلام. آقا من امیدوارم یکی بتونه جوابم بده. من با گیرنده ask این نوع گیرنده ها کار میکنم واس یه کار دیگه . تقریبا مثل همین هستش فقط اطلاعات دمار میفرسته. توی بعضی از گیرنده هام قشنگ برد به 100 متر میرسه ولی با بعضی از گیرنده ها , با اینکه عین هم هستن بعضی وقتا تا 5 متر بیشتر نمیگیره ولی بعضی وقتا قشنگ همون 100 متر هستش. من از کجا میتونم تشخیص بدم که این گیرنده ها خرابن به نظرتون؟؟ با اسپکتروم آنالایزر میشه گیرندرو تست کرد؟؟ میشه بگید به چه صورت؟؟
                                طب اسلامی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X