پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ
hoping
نوشته اصلی توسط phoenix2000
سلام
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم این ای سی و کلا این سری ای سی کار کد گذاری رو انجام میدهند به این صورت که 66 بیت کد رو (البته برای شماره های مختلف متفاوت ممکنه باشه اما اساس همشون اینجوری است) تولید میکنند که 32 بیت اول با الگوریتمی غیرخطی تغییر میکنه و 34 بیت بعدی هم شامل کد فرستنده وکد کلید و کدوضعیت هست.به این ترتیب در گیرنده هم ما یک دیکودر داریم که این 32 بیت اول رو بعبارتی ترجمه میکنه و از رو 32 بیت بعدی هم میفهمه که فرستنده کی بوده و چکار می خواد بکنه در واقع این باعث میشه اگه ریموتی (غیره) خواست ارتباط برقرار کنه بایستی کد شناساییشو بده و اگه بخواد کد شناسایی ما رو (اشتباها oo بده چون کد همش تغییر میکنه و اون از الگوریتم تغییرش خبر نداره ,موفق به ارتباط برقرار کردن نمیشه :wow:یعنی امنیت بیشتر :wow:
شما این ریموت رو از کجا تهیه کردید ؟میدونید از کجا میتونم ای سی Encoder/Decoder هاپینگ رو تهیه کنم؟
سلام.من این hcs300 هیپینگ کد رو راه انداختم پس یه توضیح مختصر میدم شاید مفید باشه.برید صفحه 17 و 18 دیتاشیت
اول 23 تا پالس با پریود مساوی داریم (12 پالس مثبت و 11 پالس منفی با پریود یکسان) که بهش میگه 23TE
PREAMBLE
بعد 10 تا TE زمان صفر داریم.که به ما میگه حالا گوش به زنگ بشین :wow: بعد 31 تا بیت کد رقصنده (هاپینگ داریم )که چون خیلی بازی میکنن بزا بکنن کاری باهاشون نداریم.بعد که این 3 تامرحله رو طی کردیم میرسیم به Serial Number از بیت 32 تا 59 بعد این 27 بیت رو میریزیم داخل ایپرام بعدش 4 تا بیت وضعیت داریم که میتونن 15 حالت رو ایجاد کنن 2 به توان 4 منهای عدد صفر که میشه 15 حالت پس دوستان با این آیسی ها میشه برا جرثقیلتون هم استفاده کرد اگر 2 شستی را بفشارید عددی متمایز میفرستید ok!. بیت Status هم بعد این چهار بیت خودنمایی میکنن. دوباره میره از اول اون دیتاها رو میفرسته.
نتیجه گیری اخلاقی:از این هاپینگ کد نترسین فقط برای اینکه هر دفعه یه کد ثابت نفرستن این 31 بیت رو اول میفرستن بعد میان سریال نامبر و ... رو میفرستند .شما فقط باید بیخیال بشمارید و از کنارش رد شید همین!
یه صلوات برا شادی روح اموات و محمد و آل پاکش .سوالی بود کوچیکتونیم. :read:
نوشته اصلی توسط benam_miri
سلام.من این hcs300 هیپینگ کد رو راه انداختم پس یه توضیح مختصر میدم شاید مفید باشه.برید صفحه 17 و 18 دیتاشیت
اول 23 تا پالس با پریود مساوی داریم (12 پالس مثبت و 11 پالس منفی با پریود یکسان) که بهش میگه 23TE
PREAMBLE
بعد 10 تا TE زمان صفر داریم.که به ما میگه حالا گوش به زنگ بشین :wow: بعد 31 تا بیت کد رقصنده (هاپینگ داریم )که چون خیلی بازی میکنن بزا بکنن کاری باهاشون نداریم.بعد که این 3 تامرحله رو طی کردیم میرسیم به Serial Number از بیت 32 تا 59 بعد این 27 بیت رو میریزیم داخل ایپرام بعدش 4 تا بیت وضعیت داریم که میتونن 15 حالت رو ایجاد کنن 2 به توان 4 منهای عدد صفر که میشه 15 حالت پس دوستان با این آیسی ها میشه برا جرثقیلتون هم استفاده کرد اگر 2 شستی را بفشارید عددی متمایز میفرستید ok!. بیت Status هم بعد این چهار بیت خودنمایی میکنن. دوباره میره از اول اون دیتاها رو میفرسته.
نتیجه گیری اخلاقی:از این هاپینگ کد نترسین فقط برای اینکه هر دفعه یه کد ثابت نفرستن این 31 بیت رو اول میفرستن بعد میان سریال نامبر و ... رو میفرستند .شما فقط باید بیخیال بشمارید و از کنارش رد شید همین!
یه صلوات برا شادی روح اموات و محمد و آل پاکش .سوالی بود کوچیکتونیم. :read:
شما ریموت کد لرنینگ ساختین نه هاپینگ !!
در ریموت های هاپینگ مجوز اصلی باید از روی کد هاپینگ صادر بشه نه سریال !!!
دیتای اصلی ما براای پردازش هاپینگ کدشه نه سریال
هدف هاپینگ جلو گیری از هک ریموت به دلیل یک نواخت بودن کده
اگه فقط روی سریالش کار کردین شما ریموت لرنینگ ساختین همین oo:
بعد 31 تا بیت کد رقصنده (هاپینگ داریم )که چون خیلی بازی میکنن بزا بکنن کاری باهاشون نداریم.
سلام دوست عزیز اصل همون بیت های هاپینگ به قول خودتون رقصنده است.امنیت رو اونا تامین میکنند و باعث میشن که هر ریموتی باگیرنده ارتباط برقرار نکنه وگرنه که همون معمولیا رو استفاده کنید که ارزونترن.
در ضمن محض رضای خدا یکی بگه از کجا میتونم ای سی انکودر و دیکودر هاپینگ رو گیر بیارم. :angry: oo: :cry2:شما این hcs رو از کجا تهیه کردید؟باتشکر
ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآفروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
شهید دکتر مصطفی چمران
سلام .وارد کردم.عزیز دل برادر شما یه فرستنده داری که یه کد متغیر بعلاوه یه کد ثابت رو میفرسته گیرنده شما باید از کجا بفهمه که کدوم ریموته ؟از سریال آیسی.حالا این کد رقصنده رو اضافه میکنن تا هردفعه که جنابعالی ریموت رو فشار میدی کدهای مختلفی پخش میشه ولی میکرو میدونه کدوم کد رو برداره.ولی این فیکس کدها همیشه یه کد ارسال میکنن.لرنینگ هم یه روش هست نه یه پروتوکل عزیز جان!شما قدیما یه آیسی فرستنده و گیرنده رو با هم میخریدی که مچ بودن.حالا ریموت ها زیاد شدن و گیرنده یکی است شما با لرنینگ یعنی فهماندن ریموت به میکرو میگی این ریموتو حفظ کن.حالا یه سری آیسی ها 32 بیت میفرستند ثابت یه سریها 64 بیت میفرستند با بیتهایی ثابت ومتغیر تا جناب کپی بردار دیتاهارو نتونه کپی کنه همین. همیشه از این خنده ها بزن.
کپی بردار میتونه برداره خیلی راحت برنامه نویس برای هاپینگ باید الگریتم هایی رو بنویسه که حتی کد هاپینگ بعدی فشرده شدن کلید رو بفهمخ کپی کردن ریموتی که یه عدد میفرسته و ثابت هم هست مشکل نیست حالا توی اون 1000 تا هم کد هاپینگ باشه ولی در گیرنده کنار گذاشته بشه عملا به هیچ دردی نمیخوره هر بار که کلید فشرده میشه این کد هاپینگ با قانون خاصی که گیرنده فقط از اون خبر داره تغیر میکنه رکورد و پخش مجدد یک کد اگه باعث باز شدن بشه ریموت یا در حالت کد فیکس یا در حالت لرنینگه
ولی بازم خنده میزنم
پاسخ قبلی توسط گوشی نوشته شده بود
و با یک جمله (سوالی ) کاملا منظورمو میرسونم
شما ریموتی دارید که در ماشینتونو باز میکنه هاپینگ هم هست
فرض کن کل طول دیتای سریال + هاپینگ = 64 بیت باشه
شما شب در خودرو رو می بندید (با ریموت )
من هم با گیرندم کد 64 بیتی شمارو رکورد میکنم
اگه کد رکورد شدمو برای گیرنده (ماشین شما ) پخش کنم در های ماشین باز میشه درسته ؟؟؟
انقدر به خودتون اطمینان نداشته باشین
این کد هاپیمگ رقم به رقمش دونه به دونش توی گیرنده مورد پردازش قرار میگیره
یه نگاهی به دیتا شیت بندازین بعد !!!
سلام.من شاگرد شما حالا یه سوال:این hsc وقتی دستت رو شستی نگه میداری یه کدی رو ثابت میفرسته و وقتی دوباره فشار میدی یه کد دیگه رو میفرسته (اینو من تو السیدی با دیتالاگر دیدم و اینجوری ندیدم که وقتی دستت رو شستی باشه کدها مرتب عوض شه)حالا شما یه گیرنده باید بسازی که این کد سریال بعلاوه 2 به توان 32 حالت بعلاوه وضعیت سوئیچ ها رو بشناسه.حالا 2 راه داری :
1.بیای تو میکروت این کد سریال بعلاوه 2 به توان 32 حالت رو تعریف کنی
2.بیای تو میکروت کد سریال رو تعریف کنی.
3:راه سوم اگر وجود داره شما بگو.
وقتی این ریموت رو شما فشار میدی حالا شما ریموت رو کپی کن و دوباره بفرست .در هر دو حالت 1 و 2 اگر به فرض محال شما وقتی دقیقا من شستی رو فشار میدم فالگوش وایسی و بتونی اون رو کپی کنی! در حالت 1 و 2 گیرنده اون رو شناسایی میکنه و عمل میکنه حالا شما راه سوم رو بگو تا برنامه رو طبق اون بنویسیم.
تو دیتاشیت صفحه 13و 14 روبخونید و برای بنده برداشتتون رو توضیح بدید. :nerd:
سلام.من شاگرد شما حالا یه سوال:این hsc وقتی دستت رو شستی نگه میداری یه کدی رو ثابت میفرسته و وقتی دوباره فشار میدی یه کد دیگه رو میفرسته (اینو من تو السیدی با دیتالاگر دیدم و اینجوری ندیدم که وقتی دستت رو شستی باشه کدها مرتب عوض شه)حالا شما یه گیرنده باید بسازی که این کد سریال بعلاوه 2 به توان 32 حالت بعلاوه وضعیت سوئیچ ها رو بشناسه.حالا 2 راه داری :
1.بیای تو میکروت با تابعی این کد سریال بعلاوه 2 به توان 32 حالت رو تعریف کنی
وقتی این ریموت رو شما فشار میدی حالا شما ریموت رو کپی کن و دوباره بفرست .در هر دو حالت 1 و 2 اگر به فرض محال شما وقتی دقیقا من شستی رو فشار میدم وایسی و بتونی اون رو کپی کنی! در حالت 1 و 2 گیرنده اون رو شناسایی میکنه و عمل میکنه حالا شما راه سوم رو بگو تا برنامه رو طبق اون بنویسیم.
تو دیتاشیت صفحه 13و 14 روبخونید و برای بنده برداشتتون رو توضیح بدید.این الگوریتم فرستنده رو هم بیان کنید تا اطلاعات تکمیل بشن.
شما استاد بنده داداش
در مورد این بحث اطلاعات خاصی ندارم چشم دارم روش مطالعه میکنم ولی اصول هاپینگ کد ها این طوری بود من شخصا روی لرنینگ کار کردم اونم صرفا فقط تفریحی و فال گوش هم وایستادم و تونستم کپی کنم خیلی راحت حتی از فاصله 50 متری
اصول هاپینگ بسیار جالبه ولی این که با نگه داشتن کلید کد داعما تغیر کنه رونمیدونم
از اساتید هاپینک خواهش مندم نظرات خودشونو بگن تا ما هم یاد بگیرین
page 3
FIGURE 1-3: BASIC OPERATION OF RECEIVER (DECODER)
page 14 FIGURE 7-2: TYPICAL DECODER
OPERATION
تصاویر بلوکی نشون میده که هیچ یک از کد های ارسالی توسط چیپ بی معنی نیست هیچ کدوم
مشکل من با اینه که چرا میگین کد ها زیاد تغیر میکنه پس بزاریم کنار؟
تغیرات این کد ها تابع از یک الگریتم به اسم "KEELOQ Decryption Algorithm "
که باید با همون الگریتم باز گشایی اطلاعاتی بشه
1.بیای تو میکروت با تابعی این کد سریال بعلاوه 2 به توان 32 حالت رو تعریف کنی
بابت پاسخ زیر اطمینان ندارم ولی بازم میگم :
اگر با نگه داشتن دستتان روی کلید کد تغیر میکنه :
نظر شخصی من اینه :
این تغیرات با الگریتم و مطابق مقدار کانتر تحت یک فورمول تغیر میکنه شما 2 تا 10 بار این کد رو بگیرین و اگه کدتون درست بود هر خروجی رو در گیرنده فعال کنید
اخرین مقدار کانتر ارسالی هم باید در گیرنده دریافت و همزمان سازی (Sync Counter) رو تطبیق بدین
در غیر این صورت بعد از تعدادی شمارش ممکنه ریموت شما از لرنینگ در بیاد
دوستان استاد در هاپینگ لطفا راهنمایی کنید من شدیا مشتاق برسی کامل این ریموت ها هستم :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
سلام.برادر من میگم کدها تغییر نمیکنه.این رو من تست گرفتم که میگم.تغییر نمیکنههههههه.شما ریموت ماشین های تولید داخل رو ریموت هاش رو ببین من تست گرفتم وقتی دستتون رو ریموت هست تغییری نمیکنه.با دیتالاگر گرفتم.
سلام.برادر من میگم کدها تغییر نمیکنه.این رو من تست گرفتم که میگم.تغییر نمیکنههههههه.شما ریموت ماشین های تولید داخل رو ریموت هاش رو ببین من تست گرفتم وقتی دستتون رو ریموت هست تغییری نمیکنه.با دیتالاگر گرفتم.
سلام دوستام امیدوارم این بحث به نتیجه برسه
حالا من یه سوال دارم ؟؟ مگه شما نمیگید 31 بیت اول طبق یه الگوریتم خاص تغییر میکنه ؟؟؟
دزد گیری که من دارم قابلیت لرن شدن تا 8 ریموت رو داره و میشه ریموت هارو حذف کرد واین طور هم نیست که کد رقصنده رو نادیده بگیره :surprised:
حالا من اومدم همه ریموت ها رو از حافظه پاک کردم و ریموت یه دستگاه دیگه رو کردم تو حافظش و با اون ریموت کار کرد :nice:
سوال من اینجاست که چه طور دستگاه می تونه با یه بار گرفتن کد الگوریتم اونو پیدا کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :cry:
دیدگاه