پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ
سلام.وقتی بار اول این دیتا رو در آوردم کد رقصنده یا هاپینگ و سریال و بیت وضعیت و کلیدها رو استخراج کردم و ریختم داخل متغیر های جدا. حالا چرا همه حرف میزنید و عمل نمیکنید!!! یه میکرو مگا هشت میخواد یه گیرنده 433 و یه ریموت ماشینی مثل سمند یا 405 یا 206 یا ...من روی ریموت ماشینم تست گرفتم و دقیقا گیرنده اونو ساختم و الانم داره کار میکنه.بیاید دیتا رو دربیارید و ببینید.کلا با 20 تومان تموم شد.بردشم دست سازه. اول فکر میکردم این کانتر وقتی دستم رو روش نگه میدارم تغییر میکنه .پروژه رو هم جوری نوشته بودم که دنبال هاپینگ و همزمان سازی باشم ولی وقتی دیدم این هاپینگ موقع فشرده شدن تغییری نمیکنه گفتم چه کاریه...........!به این خاطر تو پست اولم نوشتم رد میشیم !!حالا بیاید عمل کنید ببینید راست هست یا دروغ. برنامش هم بیشتراز 2 روز کار نمیبره.یه یا علی بگید دیگه.
:eek:
مشکل من اینه که نه سویچ ماشین دارم
نه گیرنده ؟
مگه این گیرنده های 433.92 جواب میده ؟
من ریموت دزگیر خودرومونو با این تست کردم جواب نداد چیپ داخل ریموت دزدگیر اینه :
DESCRIPTION
FP527 is a one time programmable Encoder Utilizing CMOS technology process. FP527
has a maximum of 20 bits providing up to 1 million codes. It can reduce code collision
and unauthorized code scanning possibilities
ولی نتونستم فرکانس کاریشو بفهمم !!؟
کسی میدونه این کریستال چیه ؟
نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
کپی کردنش در صورتی که پروتکل کد گذاری شماره کانتر فرکانس کاری و سریال رو بدونیم مبشه کپی کرد
ممنون از پاسخی که شما می دهید
سوال من اینجاست که وقتی ریموت لرن میشه من نه شماره سریال رو به گیرنده می دم نه پروتکل کد گذاری فقط با یه بار فشردن کلید ریموت و نگه داشتن کلید روی برد گیرنده. ریموت لرن میشه حالا گیرنده چه طور الگوریتم و شماره سریال رو پیدا میکنه؟؟؟
ببینید پروتکل کد گزاری توسط برنامه نویس توی گیرنده مشخص شده
چون خودم اطلاعات کامل (چون با این ریموت ها کار نکردم) ندارم باید کسی که برای این ریموت ها برنامه نویسی کرده بگه شما به دیتا شیت مراجعه کنید بلوک دیاگرم لرن کردن کشیده شده
این اطلاعات که من به شما دادم همگی توسط مطالعه دیتا شیت و گشتن تو انجمن پیدا کردم البته ممکنه نواقص و اشتباهاتی داشته باشم
دوستان چرا بین ریموت های آماده فرکانس 433 مگا هرتز و فرکانس 315 مگا هرتز موجود در بازار و فروشگاه های الکترونیکی اختلاف قیمت زیادی وجود داره درصورتی که درمشخصات هردوتاشون یک اطلاعات درج شده!
آیاد فرکانس433 مگا هرتز از فرکانس 315 مگا هرتز بهتره که گرونتره؟
در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی
من هاپینگ کد رو یه سال پیش ساختم و روش کسب درآمد هم کردم و الانم دنبال ادامش هستم
باید بگم همتون اول راهید
به سوالاتتون نمیشه پاسخ داد چون کلیات رو نمیدونید
البته منتظر بودم تاپیک به هاپینگ کد برسه
راحت نیست
موفق باشید
نوشته اصلی توسط darkness.signals
من هاپینگ کد رو یه سال پیش ساختم و روش کسب درآمد هم کردم و الانم دنبال ادامش هستم
باید بگم همتون اول راهید
به سوالاتتون نمیشه پاسخ داد چون کلیات رو نمیدونید
البته منتظر بودم تاپیک به هاپینگ کد برسه
راحت نیست
موفق باشید
ممنونا از از که ما رو امیدوار کردید
باز هم خوبه که مثل بقیه نمی خوای پروژه 900 خطی در اختیارمون قرار بدی
برنامه زیر رو که خیلی هم کار برده یکی از دوستان نوشته حتی سورس کدش هم در اختیار دیگران قرار داده
""سلام
ما توانستیم با کوشش و پشت کار بلاخره این پروژه ی عضیم رو به پایان برسونیم.
ما مفتخریم که این پیروزی را با شما سهیم باشیم :mrgreen: :icon_razz:
و توانستیم سورس برنامش در اختیار شما قرار بدیم.(بسکام) :rolleyes: :rolleyes: ""
خواهش میکنم
ولی اگه سوال رو درست بپرسید جواب میدم
توجه کنید این تاپیک مال من نیست موضوعشم هاپینگ نیست
و دیگه اینکه هاپینگ مشکلاتی رو که آقای اسدی در مورد لرنینگها میگفتن و میفرمودند که کد تصحیح شده ارزش تجاری داره و قابل ارایه تو تاپیک نیست رو کلا حل میکنه!!
مثلا همون مشکلی که روی خروجی ها نویز میاد و درها خودشون باز میشن که بنده خدا مجبور شدن جمع کنن جنسای فروخته شده رو و....
در واقع کاری که هاپینگ میکنه فرا تر از تصحیحاتی هست که شما مجبوری روی اون برنامه ی آقای اسدی انجام بدی ولی خوب اون برنامه طبق گفته ایشون واسه آموزشه که کم هم نیست البته!
شما تا دیتا شیت رو کامل متوجه نشدی دست به کد نزن! مدل ریاضی رو باید بفهمی بعد بیاریش تو برنامه! مفاهیم رمز نگاری هم که جای خودشو داره!
کلا باید دو سه ماه زندگی رو تعطیل کنی بخوابی روش البته اگه مثه من آماتور هستین :biggrin:
موفق باشید
نوشته اصلی توسط darkness.signals
خواهش میکنم
ولی اگه سوال رو درست بپرسید جواب میدم
توجه کنید این تاپیک مال من نیست موضوعشم هاپینگ نیست
و دیگه اینکه هاپینگ مشکلاتی رو که آقای اسدی در مورد لرنینگها میگفتن و میفرمودند که کد تصحیح شده ارزش تجاری داره و قابل ارایه تو تاپیک نیست رو کلا حل میکنه!!
مثلا همون مشکلی که روی خروجی ها نویز میاد و درها خودشون باز میشن که بنده خدا مجبور شدن جمع کنن جنسای فروخته شده رو و....
در واقع کاری که هاپینگ میکنه فرا تر از تصحیحاتی هست که شما مجبوری روی اون برنامه ی آقای اسدی انجام بدی ولی خوب اون برنامه طبق گفته ایشون واسه آموزشه که کم هم نیست البته!
شما تا دیتا شیت رو کامل متوجه نشدی دست به کد نزن! مدل ریاضی رو باید بفهمی بعد بیاریش تو برنامه! مفاهیم رمز نگاری هم که جای خودشو داره!
کلا باید دو سه ماه زندگی رو تعطیل کنی بخوابی روش البته اگه مثه من آماتور هستین :biggrin:
موفق باشید
اگه امکان داره خودتون یه تاپیک درست کنید در مورد هاپینگ کد
من خودم برای برنامه لرنینگ با بسکام حدود 3 ماه وقت گذاشتم اگه لازم باشه برای هاپینگ هم وقت میذارم حتی بیشتر
دوستان چرا بین ریموت های آماده فرکانس 433 مگا هرتز و فرکانس 315 مگا هرتز موجود در بازار و فروشگاه های الکترونیکی اختلاف قیمت زیادی وجود داره درصورتی که درمشخصات هردوتاشون یک اطلاعات درج شده!
آیاد فرکانس433 مگا هرتز از فرکانس 315 مگا هرتز بهتره که گرونتره؟
با سلام
نه فرقی نداره
315 بیشتر برای خودرو و موارد متحرک استفاده میشه
در صورتی که 433 برای دزدگیر اماکن و موارد ثابت استفاده میشه
حالا چون در ایران مصرف 433 بیشتر از 315 هست و موارد فوق زیاد مورد توجه قرار نمیگیره این اختلاف قیمت پیش میاد
قیمت سازنده ریموت در هردو فرکانس از یک نوع به یک قیمت هست و فرقی نداره
در ایران عامل اصلی قیمت علاوه بر کیفیت مصرف اون در کشور هست هرچه مصرف بالاتر باشه قیمت پایینتر میاد
یه زمانی اگه یادتون باشه قیمت میکروی MEGA8 خیلی پایینتر از TINY13 یا TINY26 بود
به همین سادگی :nice:
تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.
نوشته اصلی توسط sadeghelect
اگه امکان داره خودتون یه تاپیک درست کنید در مورد هاپینگ کد
من خودم برای برنامه لرنینگ با بسکام حدود 3 ماه وقت گذاشتم اگه لازم باشه برای هاپینگ هم وقت میذارم حتی بیشتر
با سلام
یه گرفتاریه کاری دارم ایشالله حل شه حتما در خدمتتون هستم البته میدونم به این زودیا تموم نمیشه :sad:
توقع ندارید که سورس کد دیکودر و پروگرمر رو همین جوری لینک کنم براتون؟؟
و اینکه من کلا اسمبلی کارم(بالاجبار) و از AVR هم استفاده نمیکنم و اگه قصدم آموزش باشه که هست باید براتون یه چیزایی آماده کنم که به دردتون بخوره!
آقا این شبا دعامون کنید...
یا علی...
موفق باشد
دیدگاه