اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

نوشته اصلی توسط mohandes_elc90
    مرسی آقا امین
    ولی مهندس جان فایل pcb پروتل دی ایکس پی می باشد.نه پروتووس
    من منظورم توی نرم افزار پروتل بودdxp
    شما میدونید توی پروتل به چه صورت اینکارو باید انجام داد؟
    دقیقاً نمی دونم ، اما اینو میدونم که همه برنامه ها تقریبا شبیه هم خروجی واسه چاپ میدن و شما باید تیک بزنید که چه چیزایی پرینت شه و چه چیزایی پرینت نشه
    مثلا تو altum designer 10 که میشه ورژن جدید همون پروتل باید قبل پرینت از منوی فایل page setup رو بزنید و بعدش advanced رو بزنید و داخل اون صفحه تیک ها رو بزنید یا بردارید ، و با راست کلیک هم یه خورده چیزای جدید به پرینتتون اضافه میتونید بکنید
    اینم تصویر صفحه advance
    http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up1/57939552258411999123.jpg
    بازم اگه کسی از دوستان بیشتر و بهتر میدونه توضیح بده
    ندارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amin_Ahangar
      دقیقاً نمی دونم ، اما اینو میدونم که همه برنامه ها تقریبا شبیه هم خروجی واسه چاپ میدن و شما باید تیک بزنید که چه چیزایی پرینت شه و چه چیزایی پرینت نشه
      مثلا تو altum designer 10 که میشه ورژن جدید همون پروتل باید قبل پرینت از منوی فایل page setup رو بزنید و بعدش advanced رو بزنید و داخل اون صفحه تیک ها رو بزنید یا بردارید ، و با راست کلیک هم یه خورده چیزای جدید به پرینتتون اضافه میتونید بکنید
      اینم تصویر صفحه advance
      http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up1/57939552258411999123.jpg
      بازم اگه کسی از دوستان بیشتر و بهتر میدونه توضیح بده
      با سلام
      دوستان من قبلا هم این مورد رو توضیح دادم ولی هرچقدر گشتم تا پیداش کنم کجا و توی کدوم تاپیک توضیح دادم نتونستم پیدا کنم
      حالا کاری ندارم ولی توی یه 15 تا عکس همه توضیحاتی رو که قراره برای یه print گرفتن درست از یک فایل PCB در نرم افزار Altium Designer باید بدونید رو به صورت عملی نشون میده
      من به ترتیب همین جا قرار میدم ولی اگر توضیح بیشترب خواستید بفرمایید تا بدم
      در ضمن در یک فایل زیپ همه این عکس ها با کیفیت بالا هست که میتونید از لینک زیر دانلود کنید

http://s2.picofile.com/file/7172005264/Help_Print.rar.html

به همین سادگی :nice:
      تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
      به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

اقای اسدی عزیز من یک بار این عکس هارو با دقت نگاه کردم و توی نرم افزار پروتل اجرا کردم ولی نمیدونم چرا نتیجه ای نگرفتم بازم؟شاید به خاطر اینکه این عکسا واسه برد دولایه بود و من واسه برد یک لایه میخواستم ؟نمیدونم ؟
        ولی از شما خواهش دارم اگه میشه یک بار واسه همیشه این موضوع رو که چجوری واسه برد یک لایه از پشت و روی اون خروجی بگیرم و اسه پرینت رو توضیح بدید که دیگه ما با این قضیه مشکلی نداشته باشیم .
        یعنی یک پرینت از زیره برد (خطوط) و یک پرینت از روی برد (راهنمای قطعات)
        یک سوال دیگه اینکه اون pcb که شما گذاشتید نیاز به برعکس شدن داره؟(همون آینه کردن)؟
        با تشکر

دیدگاه

اقای اسدی عزیز من یک بار این عکس هارو با دقت نگاه کردم و توی نرم افزار پروتل اجرا کردم ولی نمیدونم چرا نتیجه ای نگرفتم بازم؟شاید به خاطر اینکه این عکسا واسه برد دولایه بود و من واسه برد یک لایه میخواستم ؟نمیدونم ؟
          ولی از شما خواهش دارم اگه میشه یک بار واسه همیشه این موضوع رو که چجوری واسه برد یک لایه از پشت و روی اون خروجی بگیرم و اسه پرینت رو توضیح بدید که دیگه ما با این قضیه مشکلی نداشته باشیم .
          یعنی یک پرینت از زیره برد (خطوط) و یک پرینت از روی برد (راهنمای قطعات)
          یک سوال دیگه اینکه اون pcb که شما گذاشتید نیاز به برعکس شدن داره؟(همون آینه کردن)؟
          با تشکر
          دوست من اگه خدا بخواد یه فایل تصویری از اموزش این کار رو در شبهای اینده براتون میزارم

دیدگاه

با سلام
            همون طوری که قبلا قولشو داده بودم اموزش روش صحیح پرینت گرفتن از نرم افزار پروتل یا التیوم دیزاینر رو در قالب یک کلیپ تصویری ضبط کردم که امید وارم مشکل گشا باشه
            از این لینک میتونید فیلم رو ببینید
            http://www.aparat.com/v/12f03e3e01822302bf852fbd68a94b0b126236
            و از این لینک میتونید دانلودش کنید
            http://www.aparat.com/public/public/user_data/flv_video/43/12f03e3e01822302bf852fbd68a94b0b126236.flv

اگر کیفیت تصویر پایین بود بفرمایید تا فایلی با کیفیت بالا رو براتون اپلود کنم

دیدگاه

دستتون درد نکنه آقای اسدی
              ولی فایل مشکل داره دانلود نمیشه ؟
              ولی کاش یه زحمتی میکشید همین آموزشو در قالب عکس می گذاشتید خیلی بهتر بود.با عکس واضح تره
              منتظر عکس ها باشیم؟
              انشالله که زحمتشو می کشید؟ :applause:

دیدگاه

دستتون درد نکنه آقای اسدی
                ولی فایل مشکل داره دانلود نمیشه ؟
                ولی کاش یه زحمتی میکشید همین آموزشو در قالب عکس می گذاشتید خیلی بهتر بود.با عکس واضح تره
                منتظر عکس ها باشیم؟
                انشالله که زحمتشو می کشید؟ :applause:
                من دانلودش کردم و مشکلی نداره :job:
                ولی متاسفانه کیفیتش یخورده پائینه و منو ها و گزینه ها خونده نمیشه و باید گفته های اقای اسدی رو دنبال کنین
                که اگه آقای اسدی یخورده کیفیت بالاشو بزارن خوب میشه
                ممنون :nice:
                ندارم

دیدگاه

سلام مهندس اسدی
                  میشه سورس برنامه ورژن 2 رو بزارین؟
                  میشه یه لطف بکنیین و برنامه رو جوری تغیر بدین که با فشار دادن دکمه ریموت رله فعال بشه و با فشار دادن دوباره رله قطع بشه ؟
                  ممنون میشم

دیدگاه

با سلام به همگی وتشکر زیاد از آقای اسدی برای این تاپیک جالب
                    یکی دوتا نکته یا پیشنهاد دارم:
                    اول اینکه چون اولین یاشاید مهمترین هدف در اینجا آموزش و ارتقا دانستهاست ایکاش یکی از دوستان باتجربه و در درجه اول خود دوست عزیز آقای اسدی (در صورت امکان) چند خط توضیح در مورد تئوری ساختار اطلاعات ارسال شده توسط فرستنده و نحوه بازگشایی این اطلاعات بوسیله مدار(بدون اینکه خواننده مرتبا به دیتا شیت ازجاع داده شود) بدهند.
                    وسپس سورس برنامه را(به خصوص ورزن دوم آنرا)به صورت کامل و با توضیحات مفید با معرفی کامل متغیرها وتوضیحات خط به خط (هر جا که لازم باشد) بطوریکه خوانندگان تاپیک از مبتدی گرفته تا ماهر به راحتی آنرا بفهمند را در یک یا دو پست قرار بدهند.(مثل آنچه که در کتابهای آموزشی مثلا کتاب آقای بادامی نجات یا آقای الوندی وجود دارد)
                    در اینصورت فکر میکنم بحثها بیشتر از اینکه در مورد نحوه ساخت مدار باشد به سمت خود برنامه و احتمالا گسترش دامنه آن بشود.
                    البته من کلیه پستهای این ده صفحه را با دقت خوانده ام وخیلی هم یاد گرفته ام وآن چیزی را به نظرم باعث بهتر شدن این تایک میشود را ذکر کردم.
                    موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط samand
                      با سلام به همگی وتشکر زیاد از آقای اسدی برای این تاپیک جالب
                      یکی دوتا نکته یا پیشنهاد دارم:
                      اول اینکه چون اولین یاشاید مهمترین هدف در اینجا آموزش و ارتقا دانستهاست ایکاش یکی از دوستان باتجربه و در درجه اول خود دوست عزیز آقای اسدی (در صورت امکان) چند خط توضیح در مورد تئوری ساختار اطلاعات ارسال شده توسط فرستنده و نحوه بازگشایی این اطلاعات بوسیله مدار(بدون اینکه خواننده مرتبا به دیتا شیت ازجاع داده شود) بدهند.
                      وسپس سورس برنامه را(به خصوص ورزن دوم آنرا)به صورت کامل و با توضیحات مفید با معرفی کامل متغیرها وتوضیحات خط به خط (هر جا که لازم باشد) بطوریکه خوانندگان تاپیک از مبتدی گرفته تا ماهر به راحتی آنرا بفهمند را در یک یا دو پست قرار بدهند.(مثل آنچه که در کتابهای آموزشی مثلا کتاب آقای بادامی نجات یا آقای الوندی وجود دارد)
                      در اینصورت فکر میکنم بحثها بیشتر از اینکه در مورد نحوه ساخت مدار باشد به سمت خود برنامه و احتمالا گسترش دامنه آن بشود.
                      البته من کلیه پستهای این ده صفحه را با دقت خوانده ام وخیلی هم یاد گرفته ام وآن چیزی را به نظرم باعث بهتر شدن این تایک میشود را ذکر کردم.
                      موفق باشید
                      با سلام

با تشکر از پیشنهادات شما و پرسیدن این سوالات به جا در حد تیم ملی
                      باید بگم به علت برخی مشکلات حرفه ای و تخصصی از قرار دادن سورس ورژن دوم معضورم
                      و تنها کاری که میتونستم انجام بدم توضیح در مورد الگوریتم و دادن جهت برای نوشتن برنامشه هست

اما در مورد ساخت اطللاعات باید عرض کنم این اطلاعات توسط یه ایسی مخصوص این کار یعنی EV1527 تولید شده و کاربر فقط قادر به تغییر فرکانس اسیلاتور این IC یا دادن چهار بیت اخر دیتا یا همان کلید های ریموت میباشد و البته کنترل فرکانس مودلاسیون دیتا که معمولا در چهار فرکانس میباشد ولی دو فرکانس متداولش 433 و 315 مگا هرتز هست نیز در دسترس کار بر میباشد
                      پس کاربر در تولید این دیتا هیچ نقشی ندارد
                      البته بابا بزرگ این IC همان ایسی های معروف کدر PT2262 و دکودر PT2272 میباشد که در این ایسی ها خود دیتا هم توسط کاربر قابل تنظیم هست ولی تفاوتی اندک با دیتای این ایسی دارند
                      اگه دیتای این PT2262 رو دقت کنید هشت بیت هست و چهار بیت برای کلید ها میشه 12 بیت ولی هر بیت این ایسی سه حالت یعنی یک و صفر و های انپدانس هست البته با توجه به عکس های زیر دقیقا تفاوت دیتای این دو نوع ایسی رو میتونید به خوبی درک کنید

EV1527

PT2262

دیدگاه

آقای اسدی عزیز
                        اگر ممکنه شما روی همین pcb ریموت 4 کاناله آموزشتون رو بزارید.خواهشا هم آموزش رو با عکس قرار بدید.واقعا کلافه شدم از بس توی پروتل dxp اینکارو انجام دادم و نتیجه نگرفتم.
                        من واسه لایه bottom میخوام خروجی بگیرم ولی این راهنمای silk هم روش می افته.نمیدونم باید چیکار کرد؟
                        لطفا اگه میشه بگید چجوری لایه bottom رو جدا و اون راهنمای قطعات بالای برد رو هم جدا خروجی بگیریم واسه پرینت؟
                        با تشکر

دیدگاه

:bye سلام
                          خیلی ممنون ازپستتون ولی برای دانلود پسورد میخاد میشه پسوردشو بگید چیه ؟؟ :applause: :applause:
                          عجب روزگاریست...! هیچکس به سکوت آدم نمیرسد،همه منتظرند به داد آدم برسند...!

دیدگاه

آقای اسدی عزیز
                            اگر ممکنه شما روی همین pcb ریموت 4 کاناله آموزشتون رو بزارید.خواهشا هم آموزش رو با عکس قرار بدید.واقعا کلافه شدم از بس توی پروتل dxp اینکارو انجام دادم و نتیجه نگرفتم.
                            من واسه لایه bottom میخوام خروجی بگیرم ولی این راهنمای silk هم روش می افته.نمیدونم باید چیکار کرد؟
                            لطفا اگه میشه بگید چجوری لایه bottom رو جدا و اون راهنمای قطعات بالای برد رو هم جدا خروجی بگیریم واسه پرینت؟
                            با تشکر
                            با سلام
                            من این کارو توی یه 20 تا عکس توضیح دادم ولی واقعا خیلی وقتمو گرفت فقط امیدوارم مشکل همه حل بشه
                            البته این فقط برای پرینت گرفتن از یه کار تکرو هست
                            اما در صورتی که دو لایه یا همون متالیزه باشه همین مراحل رو باید برای دو لایه مارکاژ پایین و لایه مسی بالا هم انجام بدید

از لینک ریز میتونید دانلود یکجای عکس ها در اندازه و کیفیت بالاتر رو داشته باشید
                            http://s1.picofile.com/file/7302752682/Help_Print_2.rar.html

دیدگاه

با سلام خدمت آقای اسدی
                              واقعا لطف کردید ، دستتون درد نکنه !مشکل حل شد و بلاخره تونستم خروجی بگیرم واسه پرینت.
                              فقط یکم کوچک به نظر میاد ؟یا اندازه واقعی همینه ؟
                              چندتا سوال داشتم :
                              1- باید لایه bottom , رو برعکس کنیم ؟(mirror) یا نیازی نیست ؟واسه پرینت گرفتن؟واسه اینکه تو مراحل آموزش اینکارو نکرده بودید؟.
                              2-اون دیودهای کنار رله ها چه دیودهایی هستند؟دیود شیشه ای معمولی 1n4148 هستند یا شماره دیگه ای ؟
                              3-اسم دقیق رله هایی که شما توی مدار استفاده کردید چیه ؟همون رله مینیاتوری 12v؟
                              با تشکر فراوان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط صادق ابراهیمی
                                سلام
                                پسورد فایل چیه دانلود نمیشه :angry: :angry: :angry:
                                با عرض پوزش مشکل فایل حل شده و میتونید با کلمه عبور 12345678 دانلودش کنید.

به همین سادگی:nice:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X