اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

با عرض سلام و خسته نباشید به دوستان و اساتید و تشکر بابت این همه اطلاعاتی که در اختیار ما تازه کارا قرار میدید...
    یه سوال دارم که امید وارم تکراری نباشه...
    کسی راجع به این ریموتهای آماده که خودش learn میشه اطلاعاتی داره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط darkness.signals
      با عرض سلام و خسته نباشید به دوستان و اساتید و تشکر بابت این همه اطلاعاتی که در اختیار ما تازه کارا قرار میدید...
      یه سوال دارم که امید وارم تکراری نباشه...
      کسی راجع به این ریموتهای آماده که خودش learn میشه اطلاعاتی داره؟
      سلام
      خود ریموت لرن بشه ؟؟ یا منظورتون گیرنده هست ؟؟
      یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

شاید "لرن" کلمه مناسبی نباشه...
        در واقع کپی برداری از یک ریموت دیگست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdifaheca
          با سلام. از آقایون کسی میدونه فرق ریموته 2010 بتا با 2007 و 2009 چیه؟؟

سلام فرکانس کاری 2006 315 مگاهرتز و فرکانس کاری اون دوتای دیگه 433.92 مگاهرتز -
          2011 از سیستم کدینگ قوی تری بر خورداره
          منبع

beta.ir

دیدگاه

کسی راجع به این ریموتایی که دکمه هاشو میگیری بعدش از رو یه ریموت دیگه کپی بر میداره چیزی نمیدونهههه؟ :angry:

دیدگاه

*
              امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
              از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط صادق ابراهیمی
                یعنی هیچ کس این مدار و نساخته یک کمکی به ما بده؟
                نوشته اصلی توسط jervis
                آقای اسدی من مدار رو روی برد برد درست کردم و چندین بار اتصالات رو چک کردم
                ولی باز هم کار نمیکنه
                یعنی LED دائم همون چشمک 3 ثانیه رو ادامه میده و فشار دادن یا نگه داشتن کلید تغییری ایجاد نمیکنه
                من روی پروگرام کردنم شک دارم
                طبق گفته های شما بیت ها رو تنظیم کردم ولی اون "و باید LOW byte فیوز بیت های شما عدد 0XE4 تنظیم بشه" رو نفهمیدم
                من با PonyProg2000 پروگرام کردم
                ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
                اینم عکس برنامه و تنظیماتی که من انجام دادم :

با تشکر
                این پست خودمه که چند صفحه ی قبل هم میتونید ببینیدش که ظاهرا فیوز بیتها رو درست تنظیم کردم که البته موفق به جواب گرفتن نشدم !
                برنامه ی دومی که آقای اسدی فقط HEX گذاشتن فقط جواب میده که تازه لینک هم خراب بود و یکی از کاربر ها لطف کردن برای من فرستادن !!!
                مفید بود ؟ بجای اسپم میتونید از دکمه ی تشکر استفاده کنید.
                [img width=405 height=100]http://eros8631.persiangig.com/image/pp.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط student2011
                  من دارم پیداش کنم تقدیم میکنم
                  آقا منم شدیدا دنبال این موضوع هستم ولی هیچ چیز درست و حسابی که جواب بده چه توی سایت های فارسی چه انگلیسی پیدا نکردم
                  جالبه که سر کوچمون یه کلید سازی هست(ضایع هااااا ... در حد نصف یه زیر پله !!! :mrgreen: ) که با یه IC که کاملا بی نام و نشونه(هیچ نوشته ای نداره) هر مدل بتای لرن رو کپی میکنه !!!!!! oo: oo: oo: oo:
                  سایز و پایه های این IC که میگم دقیقا شبیه همون PT هست که داخل بتا ها استفاده میشه
                  هرچی هم کنه شدم هیچی نگفت :mrgreen:
                  شما اگه مطلبی دارید که واقعا لطف میکنید اگه بذارید
                  با تشکر
                  مفید بود ؟ بجای اسپم میتونید از دکمه ی تشکر استفاده کنید.
                  [img width=405 height=100]http://eros8631.persiangig.com/image/pp.png[/img]

دیدگاه

آقا جان من خروجی ماژول رو به اینتراپت وصل کردم تا اینتراپت رو فعال کنه
                    ولی چون خروجی ماژول به یک منطقی میکرو نمیرسه اینتراپت فعال نمیشه
                    تو شماتیک شما مستقیم خروجی ماژول رو مستقیم به میکرو وصل کردید چجوری این مشکل رو حل کردید ؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط darkness.signals
                      کسی راجع به این ریموتایی که دکمه هاشو میگیری بعدش از رو یه ریموت دیگه کپی بر میداره چیزی نمیدونهههه؟ :angry:
                      :bye سلام
                      کسی از دوستان میدونه قالب دیتای ارسالی از ریموت های ماشن چیه برای بسکام میخام word \ byte \ bit \ یا ...
                      وچه نوع اطلاعاتی ارسال میشه عدد حروف ؟؟ وهمچنی با چه باود ریتی :applause: :applause: :applause:
                      :nerd:
                      عجب روزگاریست...! هیچکس به سکوت آدم نمیرسد،همه منتظرند به داد آدم برسند...!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ♥stooy♥
                        :bye سلام
                        کسی از دوستان میدونه قالب دیتای ارسالی از ریموت های ماشن چیه برای بسکام میخام word \ byte \ bit \ یا ...
                        وچه نوع اطلاعاتی ارسال میشه عدد حروف ؟؟ وهمچنی با چه باود ریتی :applause: :applause: :applause:
                        :nerd:
                        با سلام
                        دوست من باید بگم هیچ کدوم از سوالای شما در این خصوص درست نیست چون
                        1 - خروجی یا دیتای ریموتها سریال یا USART نیست که باود ریت داشته باشه
                        2 - دیتای ریموتها متغیر اونشکلی که شما فکر میکنید نیست بلکه به صورت بیت به بیت و با یه پروتکل خاص ارسال میشه

یه نمونه سادشو از پروتکل دیتای ریموتها در پست های قبل توضیح داده شده
                        در مورد ریموتهای ماشین هم به همون شکل هست ولی با فرکانس و تعداد بیتهای مختلف مثلا ریموت ماشین خود من که از نوع استیل میت هست 64 بیت ارسال میکنه با فرکانس 314 مگا هرتز

به همین سادگی :nice:
                        تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
                        به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

سلام ممنون از جوابتون :nice: :nice:
                          دوست عزیز این دیتای بیت به بیت که گفتید رو میشه یک توضیح بدید ایا کاتالوگی چیزی هست که این دیتا رو توش نشون داده باشه ؟؟ :applause:
                          عجب روزگاریست...! هیچکس به سکوت آدم نمیرسد،همه منتظرند به داد آدم برسند...!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ♥stooy♥
                            سلام ممنون از جوابتون :nice: :nice:
                            دوست عزیز این دیتای بیت به بیت که گفتید رو میشه یک توضیح بدید ایا کاتالوگی چیزی هست که این دیتا رو توش نشون داده باشه ؟؟ :applause:
                            دوست من در همون صفحه اول این تاپیک به صورت کامل د این خصوص بحث و گفتگو شده است

لطفا مطالعه کنید

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=52063.msg273256#msg273256

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ShahiMV
                              آقا جان من خروجی ماژول رو به اینتراپت وصل کردم تا اینتراپت رو فعال کنه
                              ولی چون خروجی ماژول به یک منطقی میکرو نمیرسه اینتراپت فعال نمیشه
                              تو شماتیک شما مستقیم خروجی ماژول رو مستقیم به میکرو وصل کردید چجوری این مشکل رو حل کردید ؟؟؟؟
                              انگار این سوال ما جواب نداشت ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ShahiMV
                                انگار این سوال ما جواب نداشت ؟؟؟
                                با سلام
                                دوست من خروجی ماژولها معمولا 5 ولت هستند حالا مال شما چرا اینطوری هست من نمی دونم
                                در کل غیر عادیه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X