اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرن&#1

نوشته اصلی توسط evilmirror
    سلام بر جناب polestar
    از زحماتتون تشکر می کنم
    میخام بدونم میشه این برنامه رو جوری تغییر داد که اگه کلیدی نگه داشته بشه اتفاق خاصی رخ بده؟!
    (بجای این که یک بار بزنیم،نگه داریم) اصلا این ماژولا این قابلیت رو دارن یا نه؟
    یعنی اگه یه کلید برای چند ثانیه نگه داشته بشه دقیقا چه اتفاقی میفته؟کد مربوط به اون کلید مرتبا ارسال میشه؟
    اگه میشه یه توضیح بدید که با چه الگوریتمی توی کدنویسی میشه این کارو کرد؟
    راستش من با سازو کار ارسال و دریافت داده تو این ماژول آشنا نیستم و تا حالا باهاش کار نکردم.اگر مقاله یا منبع خاصی هست که من بتونم دقیقا با سازو کارش آشنا بشم تا بتونم خودم برنامه رو تغییر بدم ممنون میشم.
    با سلام
    بله میشه دوست من
    در برنامه هم اگر دقت کنید برای لرن ریموت از این قابلیت استفاده شده یعنی برای لرن ریموت باید یکی از کلید های ریموت رو به مدت حدود 3 ثانیه نگه دارید
    در مورد دیتا هم بله هموینطوره که میفرمایید تا کلید فشرده شده دیتا به صورت مداوم ارسال میشه
    متغییر CRC در برنامه تعداد دیتای مشابه دریافت شده رو میشماره که با یه شرط ساده میتونید به هر میزانی که مدنظر دارید رسونید

اما در مورد به قول شما سازو کار ریموت در پستهای قبل توضیحات کافی داده شده است
    در ضمن خود این تاپیک یه رفرنس خوبی هست

به همین سادگی :nice:
    تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
    به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

نوشته اصلی توسط mahnazjoon
      دوست عزیز منظور من این بود که میشه با یک کلید چندتا رله را قطع و وصل کرد؟
      یعنی چندتا رله رو باهم موازی کرد,آیا میشه این کار رو کرد؟ یعنی وقتی کلید A رو فشار میدیم به جای یک رله همزمان چندتا رله وصل بشه. از پاسخ فوری و دقیق شما متشکرم
      با سلام
      اخه این هم پرسیدن داره
      بله که میشه خروجی میکرو رو بدید به چند تا ترانزیستور یا یه ترانزیستور امپر بالا بعد بدید به هر چند تا رله ای که دوست دارید !!!!!

دیدگاه

تشکر میکنم
        متاسفانه قیمت از 1500 به 6000 رسیده!!!!! البته این مدل :ماژول گیرنده ASK / فرکانس 433 مگاهرتز / DRA868RX
        قیمت کنترل با همین فرکانس 11000 تومن- واقعا قیمت کنترل همینه یا جایی که من رفتم گرون میده؟
        ببخشید متاسفانه وقتی پروتل رو رو سیستمم نصب میکنم سیستمم هنگ میکنه. امکانش هست PCB رو با فرمت دیگه ای روی سایت قرار بدین (مثلا فرمت JPEG). اگر امکان داره شماتیک رو در پروتیوس قرار بدین؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahnazjoon
          تشکر میکنم
          متاسفانه قیمت از 1500 به 6000 رسیده!!!!! البته این مدل :ماژول گیرنده ASK / فرکانس 433 مگاهرتز / DRA868RX
          قیمت کنترل با همین فرکانس 11000 تومن- واقعا قیمت کنترل همینه یا جایی که من رفتم گرون میده؟
          ببخشید متاسفانه وقتی پروتل رو رو سیستمم نصب میکنم سیستمم هنگ میکنه. امکانش هست PCB رو با فرمت دیگه ای روی سایت قرار بدین (مثلا فرمت JPEG). اگر امکان داره شماتیک رو در پروتیوس قرار بدین؟
          شکی نیست که شما هم ماژول و هم ریموت رو گرون خریدید
          چشم حتما ولی خوب فکراتونو بکنید ببینید یه نمونه امادشو هم نمیخواید که براتون بفرستم ؟؟؟؟ :rolleyes:

اما این لینک PCB با فرمت XPS و این هم شماتیکش

دیدگاه

سلام مهندس اسدی.
            من و بیشتر دوستان از شما تقاضا داریم لطفا" امکان قطع یا وصل رله با هر بار فشار دادن دکمه ریموت رو به برنامه اضافه کنینن.چون اینجوری مدارتون بسیار کاربردی تر میشه.که لطف کردین و جواب دادین که در روزه های آینده این امکان رو اضافه میکنینن.
            میخواسستم خدمتتون عرض کنم من الان 5-6 ماه هست که از مدار شما استفاده میکنم.یه اشکال که این مدار داره با قطع برق بیشتر وقتا از کار میفته و مجبور میشم دوباره لرن کنم.ممنون میشم که برنامه رو جوری تغییر بدین که با قطع برق از کار نیفته.
            من از ورژن 2 برنامتون استفاده کردم و ورژن 1 جواب نمیده.
            بی صبرانه منتظر اضافه کردن این 2 امکان به ورژن 2 برنامتون هستیم.

دیدگاه

هنوز نخریدم- فقط قیمت کردم- از کچا بخرم لطفا راهنمایی کنید؟ خود ECA واسه فروش نداره؟ متاسفانه انصاف از بازار ایران داره میره و وای بر اون بازاری که انصاف نداشته باشه.
              از راهنمایی شما کمال تشکر را دارم.

دیدگاه

عذر میخوام PCB معکوس شدست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR

اما در مورد زمان کلاک ها باید بگم که زمان هر کلاک مهم نیست فقط اگر زمان 1 بودن هر بیت 3 برابر 0 باشه بیت 1 هست و اگر زمان 0 هربیت 3 برابر 1 باشه بیت 0 هست و در نهایت اگر زمان 0 هربیت بیشتر 3 برابر 1 باشه استارت بیت هست

دیکه از این ساده تر نمیشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  سلام
                  مهندس ها!
                  هر کلاک طبق گفته خودتون 1.48میلی ثانیه ولی اسیلوسکوپ زمان 300میکرو رو نشون داده بود!

کدومش درسته؟
                  یعنی high حدود 1.48*3 طول میکشه یا 300*3 :eek:
                  تایمر میکرو با فرکانس 100کیلو درواقع میشه 10میکرو ثانیه چک کردن ورودی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                  با حرف بالاتون جور در نمیا oo: oo: oo:
                  ؟؟؟؟؟؟
                  شکست ابتدای پیروزیست!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR
                    شکی نیست که شما هم ماژول و هم ریموت رو گرون خریدید
                    چشم حتما ولی خوب فکراتونو بکنید ببینید یه نمونه امادشو هم نمیخواید که براتون بفرستم ؟؟؟؟ :rolleyes:

اما این لینک PCB با فرمت XPS و این هم شماتیکش

سلام
                    خواهشا در مورد شماتیک بیشتر توضیح دهید....
                    مازول گیرنده به کجای مدار وصله؟؟؟

دیدگاه

با سلام
                      منم یه PCB ساختم.
                      البته 2 تا!! یکی توش واسه رله ها از ULN استفاده شده که مدارش هم کامله و هم تمیز در اومده.یکیم با استفاده از ترانزیستور و ...
                      در ضمن تو پروتوس طراحیش کردم.
                      پروتیوس V7.10 SP0

تو زیپ فایل های پروتیوس و PDF قرار داره و اپدیت شده

از لینک زیر هم دانلودش کنید :
                      http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://s-farzad-aghili.persiangig.com/RXT2.zip

سوالی هم بود در خدمتم!

دیدگاه

سلام
                        شما از کدام ترانزیستورها استفاده کردی؟
                        http://www.sajjadfam.blogfa.com

دیدگاه

سلام
                          استاد هادی چند وقتی هست به eca سر نمیزنه ما که دل تنگش شدیم

این هم جواب سوال بالا
                          برای این ترانزیستور میتونید از هر ترانزیستور بیس وسط که منفی باشه استفاده کنید مثل bc337 یا BC547 و.....(صفحه 6 تایپک)
                          جااااان من اول این 20 و خورده ای صفحه رو یک نگاهی مینداختید

دیدگاه

ما هم بعد از کلی کلنجار رفتن مدار رو درست کردیم

سوال

ولی یک سوالی داشتم حافظه فلش tiny2313 فقط 2 کیلوبایت است طبق دیتا شیت ولی ما تو این پروژه 5 کیلوبایت فلش میکنیم
                            تازه میکرو با صحت تمام کار هم میکنه

به همه تازه واردها یک توصیه میکنم برای ساختش اینکه حتما صفحه 9 رو بخونن که مربوط به طریقه کامل و ترفندهایی است که دوستانمون به اونها برخوردند

دیدگاه

با سلام،

ولی یک سوالی داشتم حافظه فلش tiny2313 فقط 2 کیلوبایت است طبق دیتا شیت ولی ما تو این پروژه 5 کیلوبایت فلش میکنیم
                              تازه میکرو با صحت تمام کار هم میکنه
                              اشتباه میکنی اخوی، غیر ممکنه! :eek: برنامه اش حتما زیر 2 کیلو میشه، به حجم فایل نگاه نکن، کلی مخلفات اضافی مثل چک سام و ایناها داره! اگر با کدویژن کار میکنی، حتما به پائین اون صفحه ای که بعد از کامپایل میاد نگاه بنداز، اندازه تمام ریسورس های استفاه شده مثل حافظه برنامه، رم و ایپرام رو مینویسه! من خودم تا حالا این برنامه رو کامپایل نکردم ولی مطمئنم ..... :mrgreen:
                              مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

این فایل هگزی است که هادی تو پست اول گذاشته

حرف شما کاملا صحیح ولی وقتی یکی به ما فقط فایل هگز داد از کجا بفهمیم چه مقدار اطلاعات وارد میکرو ما میشه؟؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X