پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ
نوشته اصلی توسط maker
سلام خدمت تمامی دوستان
این برنامه رو بنده نوشته ام
http://maker.blogfa.com
http://www.irmcu.com
انتشار این برنامه توسط هر شخص هم از لحاظ وجدانی و هم اعتقادی درست نیست و نبوده
دلتان به این خوش باشد که الان دیگه می تونید دیکدر ریموت های ارنینگ بنویسید ... ! ها اما چه فایده
شماها نمی دانید سختی و تحقیق و بی خوابی یعنی چه باشه دلتون خوش باشه گرچه باگ هایی در این برنامه وجود داره
از دوستان خواهش می کنم اگر در مورد حرفهایم نظری دارند از طریق ایمیل malek64@gmail.com منتقل نمایند
و اما جناب masoud.gha ... باهم بیشتر آشنا میشیم اخوی
اقا ما نگرفتیم که جریان چی شد :angry: :angry: :angry:
یه کم بازکن تا بیشتر توجه بشیم
شما از این ناراحتی که ماهها ((سختی و تحقیق و بی خوابی)) کشیدی و یه چنیین مداری طراحی کردی برا فروش و حالا یه نفر پیدا شده مفتو مجانی گذاشته تو سایت و کاره شمارو لنگه کرده؟؟منظورتون اینه؟؟
اگر جریان اینه و شما به این خاطر ناراحت هستید باید به عرضتون برسونم که عزیز من خیلی از مدارهای که تو بازار؛؛ شرکتها یا کارگاهای کوچک یا خانگی دارن میسازنند و روانه بازار میکنند از همین سایتها گرفته شده ،نه اینکه شرکتها و کارگاها میسازنند و بچه ها از روی اون کپی کنند.
حالا شما بگید از اقای POLESTAR(هادی اسدی)ناراحتید که کل این مدار رو گذاشتند یا (مسعود اقا)؟؟
یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی
نوشته اصلی توسط maker
سلام خدمت تمامی دوستان
این برنامه رو بنده نوشته ام
http://maker.blogfa.com
http://www.irmcu.com
انتشار این برنامه توسط هر شخص هم از لحاظ وجدانی و هم اعتقادی درست نیست و نبوده
دلتان به این خوش باشد که الان دیگه می تونید دیکدر ریموت های ارنینگ بنویسید ... ! ها اما چه فایده
شماها نمی دانید سختی و تحقیق و بی خوابی یعنی چه باشه دلتون خوش باشه گرچه باگ هایی در این برنامه وجود داره
از دوستان خواهش می کنم اگر در مورد حرفهایم نظری دارند از طریق ایمیل malek64@gmail.com منتقل نمایند
و اما جناب masoud.gha ... باهم بیشتر آشنا میشیم اخوی
با سلام
اقای نمیدونم اسمتونو باید خدمت شما عرض شود که خود بنده یکی از تولید کننده های اصلی این ریموتها توی ایران هستم و در واقع یکی از رقبای اصلی شرکت بتا به حساب میایم ولی این دلیل نمیشه سورس یا روش ساخت یا طراحیشو فقط پیش خودم نگه دارم در ضمن این تاپیک صرفا برای اموزش بوده و برد یا سورس ارائه شده هم در حد امورشی هست نه بیشتر در صورتی که بره برای تولید نیاز به در نظر گفتن نکات و تکنیکهای خاصی داره
ذکات علم یاد دادنشه اینو هیچ وقت فراموش نکن اگه یاد ندی یاد نمیگیری یه روزی به یه جایی میرسی که دیگه هیچ کس نیست بهت کمک کنه و مشکلت رو حل کنه در واقع اون کسایی هم که قراره یاد بدن یا بلدن با دیدن این دیدگاه شما بهتون اطلاعات میدن
بنده هر ماه حدود 5000 تا از این ریموت تولید میکنم اسم ریموتهامون هم پرامیت هست میتونید توی بازار پیداش کنید اگه خیلی مهمه میتونید پیغام خصوصی بدید تا ادرس دفتر فروشمونو توی تهران بهتون بدم برید ببینید.خودت یه حسابی بکن ببین اگر فقط ار هرکدوم 500 تا تک تومنی مال من باشه 5000X5000=25000000 یعنی دو میلیون و نیم تومن حالا فکر کن با این دیدگاه شما چه کسی میاد ماهی این مبلغ رو بندازه بیرون و به قول شما بیخوابیهای شبونه شو و ....... رو بیخیال بشه و نتیجه کارشو بزاره برای عموم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این لینک رو یه نگاهی بکن http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=47701.0 بیش از دوماه روش وقت گذاشتم حدود 60000 خط برنامه و بیش از 100 تا تابع مختلف داره و حدود 10 تا لایبرری کاربردی داره توش اگه شما اینو میساختین فکر کنم بنده رو محکوم به اعدام میکردید نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به همین سادگی :nice:
تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.
نوشته اصلی توسط POLESTAR
با سلام
اقای نمیدونم اسمتونو باید خدمت شما عرض شود که خود بنده یکی از تولید کننده های اصلی این ریموتها توی ایران هستم و در واقع یکی از رقبای اصلی شرکت بتا به حساب میایم ولی این دلیل نمیشه سورس یا روش ساخت یا طراحیشو فقط پیش خودم نگه دارم در ضمن این تاپیک صرفا برای اموزش بوده و برد یا سورس ارائه شده هم در حد امورشی هست نه بیشتر در صورتی که بره برای تولید نیاز به در نظر گفتن نکات و تکنیکهای خاصی داره
ذکات علم یاد دادنشه اینو هیچ وقت فراموش نکن اگه یاد ندی یاد نمیگیری یه روزی به یه جایی میرسی که دیگه هیچ کس نیست بهت کمک کنه و مشکلت رو حل کنه در واقع اون کسایی هم که قراره یاد بدن یا بلدن با دیدن این دیدگاه شما بهتون اطلاعات میدن
بنده هر ماه حدود 5000 تا از این ریموت تولید میکنم اسم ریموتهامون هم پرامیت هست میتونید توی بازار پیداش کنید اگه خیلی مهمه میتونید پیغام خصوصی بدید تا ادرس دفتر فروشمونو توی تهران بهتون بدم برید ببینید.خودت یه حسابی بکن ببین اگر فقط ار هرکدوم 500 تا تک تومنی مال من باشه 5000X5000=25000000 یعنی دو میلیون و نیم تومن حالا فکر کن با این دیدگاه شما چه کسی میاد ماهی این مبلغ رو بندازه بیرون و به قول شما بیخوابیهای شبونه شو و ....... رو بیخیال بشه و نتیجه کارشو بزاره برای عموم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این لینک رو یه نگاهی بکن http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=47701.0 بیش از دوماه روش وقت گذاشتم حدود 60000 خط برنامه و بیش از 100 تا تابع مختلف داره و حدود 10 تا لایبرری کاربردی داره توش اگه شما اینو میساختین فکر کنم بنده رو محکوم به اعدام میکردید نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا دکتر اعصاب خودتو چرا خرد میکنی پوستت چروک میشه
کار شما بیسته بیسته .قبل از اینکه شما بخای جواب بدی من از شما دفاع کردم
حالا یه سوال ؟؟ریموت هاتون با گیرنده ای که خودتون درست میکنید تو بازار چند هست؟؟ و بیشترین کاربردش کجاهاس(درب منزل یا جاهای دیگه ؟؟
چند تا خروجی داره ؟؟
نوشته اصلی توسط علیدلی
بابا دکتر اعصاب خودتو چرا خرد میکنی پوستت چروک میشه
کار شما بیسته بیسته .قبل از اینکه شما بخای جواب بدی من از شما دفاع کردم
حالا یه سوال ؟؟ریموت هاتون با گیرنده ای که خودتون درست میکنید تو بازار چند هست؟؟ و بیشترین کاربردش کجاهاس(درب منزل یا جاهای دیگه ؟؟
چند تا خروجی داره ؟؟
با سلام مجدد
دوست من ببخشید نباید میگفتم ریموت اشتباه شده خود منظور بنده هم از ریموت همون گیرنده هاش بود ریموتها وارد میشه یعنی به سفارش ما تولید میشه (چون SMD هستند و برای مونتاژش نیاز به CNC هست) ما فقط گیرندشو تولید میکنیم
در مورد قیمت هم شرمنده نمیتونم اینجا قیمت بدم لطفا پیغام خصوصی بدید
نوشته اصلی توسط maker
سلام
موفق باشید اساتید محترم نتونستم نه نخواستم زیاد حرف بزنم و توضیح بدم فقط خواستم پیش خودم شرمنده نباشم
ذکات علم یاد دادن اون درست بنده این کار رو از سال 84 در وبلاگم انجام دادم زمانی که خیلی از این سایت ها نبودند
دوست گرامی ان شاا... هم درآمد و تولیدتون روز به روز بیشتر بشه فقط این رو بدونید برنامه آموزشی با برنامه تجاری فرق می کنه برنامه ای بنده نوشتم برای این ریموت در سال 87 و از اول به دید تجاری نوشته شد نه آموزشی
حالا شما کرمت زیاده و سورس برنامه هایی که می نویسی را در اینترنت منتشر می کنی بحث جداست
جناب علیدلی هم که فرمود در مورد اینکه برنامه رو می فروحت و ... بله برادر من درآمد بنده از راه طراحی مدار و برنامه نویسیه ولی همیشه حفط امانت کردم و به حقوق دیگران احترام گذاشتم حالا شما خوشحال باش که دیگه این برنامه فروشی نیست
واقعا دوست داشتم کسانی که واقعا طراخ مدار هستند یه گروه یا کانون درست کنند جناب علیدلی من در صفحه اول سایتم توضیح دادم که شما هم درش عضو شدی و حرفامو خوندی فکر نمی کنم اینجا برای ادامه حرفام حوصله باشه و بازدیدکنندگان ناراحت می شوند.
یا علی
با سلام
دوست عزیز طی ایمیلی جواب شما رو دادم.ایملتون رو چک کنید
نوشته اصلی توسط maker
سلام
منظور بنده این است که برنامه ای که آقا مسعود قرار دادن در سایت (به زبان بیسیک) دقیقا برنامه ای است که بنده نوشتم نه شخص دیگری خط به خط این برنامه بدون تغییر
نوشته اصلی توسط maker
سلام
منظور بنده این است که برنامه ای که آقا مسعود قرار دادن در سایت (به زبان بیسیک) دقیقا برنامه ای است که بنده نوشتم نه شخص دیگری خط به خط این برنامه بدون تغییر
من گشتم لینکی که مسعود قرار داده رو ندیدم ..میشه لینکشو بذارید
درضمن من از سایت شما دیدن کردم عکس مدار شمارو دیدم ولی برنامه یا شماتیکی از پروژتون ندیدم پس چطور اینطرف سرقت اطاعات کرده
نوشته اصلی توسط maker
من از خود آقا مسعود می خوام بیان در اینجا و بگن چی شده اسم بنده محمد ملک malek64@gmail.com http://maker.blogfa.com 09354826467 دوستان یه جوستجو تو گوگل کنند کار هامو می بینند
آقا مسعود شما که پارسال این برنامه رو از من خریدین این یعنی با 50 هزار تومان پولی که دادین یعنی این مالکیت رو دارین که برنامه رو منتشر کنید؟
با سلام
محمد جان من شرمنده که این گونه تند جواتونو دادم کاش همون ابتدا با یه پیغام خصوصی با اقا مسعود صحبت میکردین تا بایه پست مشکوک و جملات دوپهلو اینگونه سوء تفاهم ایجاد نمیشد
باز من شرمنده هستم که کار به اینجا کشده شده
انشاالله اقا مسعود هم با نیت بدی این کارو نکرده اند و امیدوارم خودشون بیشتر در مورد کارشون توضیح بدهند
نوشته اصلی توسط maker
من از خود آقا مسعود می خوام بیان در اینجا و بگن چی شده اسم بنده محمد ملک malek64@gmail.com http://maker.blogfa.com 09354826467 دوستان یه جوستجو تو گوگل کنند کار هامو می بینند
آقا مسعود شما که پارسال این برنامه رو از من خریدین این یعنی با 50 هزار تومان پولی که دادین یعنی این مالکیت رو دارین که برنامه رو منتشر کنید؟
سلام :bye :bye :bye
اقا شما باز نکردید که جریان چیه.فکرکردیم از اقای اسدی ناراحتی .من به نوبه خودم اگر چیزی گفتم که باعث ناراختی شما شده عذر خواهی میکنم
بابا ما چند روز نبودیم چقدر ازمون اسم بردید . اول اینکه بنده برنامه رو از اقای ملک خریدم . دوم اینکه بنده الان مالک برنامه ای هستم که درسایت قرار دادم و اونم فقط واسه اینکه یاد بگیریم که همه باهم از داشته هامون استفاده کنیم . سوم اینکه بنده اصل اون برنامه رو تغییر دادم . چهارم هم اینکه اقای maker فرموده بودند برنامه باگ داره بنده یکسال تمام روی برنامه ای که ایشون نوشته بودند ور رفتم تا باگش رو پیدا کردم . پنجم اینکه دوست عزیز واقعاً خیلی بی انصافی نیست که به قول خودت از سال 87 داری این برنامه باگ دار رو به 50 نفر میفروشی ؟؟؟!!!!
ششم هم اینکه من هنوز اصل اون برنامه رو دارم اگه میخوای بزارم توی سایت تا دوستان ببینند که اونی که شما نوشتی کجا و اونی که به قول خودت من سرقت کردم کجا ؟؟!!!!
هفتم هم اینکه دوستان بدونند که برنامه های دیگه ای هم که نوشتم رو انشاالله تکمیل که شدند بعد از رفع باگ ( نه مث دوستان دیگر با باگ :NO: ) در اختیار تون قرار میدم تا انشاالله همه یک چیزی یاد بگیریم :wow:
دیدگاه