اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

با سلام
    اقا مجتبی گل حیف که امکان تشکر در این تاپیک وجود ندارد ولی در کا از توضیحات کامل شما ممنون و سپاسگذارم

موفق و پیروز باشید

به همین سادگی :nice:
    تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
    به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdifaheca
      یعنی هیچکس اینجا جواب سوال مار نمیدونه!!!!!! فرقش تو کد دادنش هست.تعداد کد بیشتری انگار میده حالا چنتا کد نمیدونم
      طب اسلامی

دیدگاه

دوست عزیز بهترین راه اینه که ریموت رو باز کنید و ببنید آیسی دیکودر چیه ؟ و بعد دیتا شیتش رو از تو اینترنت پیدا کنید و بعد از تو اون نحوه کدینگ اطلاعات رو استخراج کنید . البته من بعید میدونم فرقشون در نحوه دیکودینگ باشه چون معمولا از opt ها برای اینکار استفاده شده مثل سری xx1527.

دیدگاه

سلام آقای اسدی
          یه سوال داشتم.چطوری از این مدار میشه برای روشن و خاموش کردن وسایل برقی 220 استفاده کرد؟
          یعنی با زدن دکمه ریموت یک لامپ رو روشن کرد و با زدن دوباره اون لامپ خاموش بشه .
          آیا با این مدار این کارو میشه انجام داد؟
          با تشکر

دیدگاه

با سلام
            دوست عزیز شما مدار رو بستید ؟
            این مدار 4 تا رله داره ، میتونید تو برنامه این کاری رو که فرمودید رو لحاظ کنید تا به این صورت عمل کنه .

اگه مدار رو بستید و با قسمت برنامه مشکل دارید بگید تا بگم چکار کنید ، و البته بگید که کدوم رله با کدوم دکمه روشن و با کدوم دکمه خاموش بشه ، توجه کنید که هر دکمه یه شناسه داره به ترتیب : 1 و 2 و 4 و 8

دیدگاه

سلام .دوستم .یه سوال فرق ریموت کنترل کد لرن و فیکس چیه؟؟کاربرد هر کدومش بیشتر کجاهس و مزایای هر کدام؟؟تو این پروژه طراح میتونسته از فیکس استفاده بکنه ؟؟
              یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

سلام جناب علیدلی

اینجا رو یه نگاه بندازید کامل گفته :
                http://www.hkvstar.com/technology-news/the-difference-between-fixed-code-pt2262-and-learning-code-ev1527.html

دیدگاه

سلام اقا مجتبی
                  بنده مدار رو بستم ولی توی قسمت ماژول شک داشتم .واسه همین هنوز ماژول رو نصب نکردم .ماژولی که من تهیه کردم همون 315mhz همراه با ریموت 4 کانال که آقای اسدی عکسشون رو توی پست اول گذاشتند .ریموتم دقیقا همونه و ماژول هم اون اولی که از همه کوچیکتره.
                  سوال من اینه که این ماژول 4 تا پایه داره ولی روی pcb واسه اون 3 تا سوراخ تعبیه شده است. :sad:اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید به چه صورت باید ماژول رو نصب کنم ؟ترتیب پایه ها به چه صورت می باشد ؟واسه اینکه روی pcb هم هیچ راهنمایی واسه نصب ماژول نبود..
                  سوال بعدی اینکه در مورد نحوه پروگرام کردن میکروی مداره، که من دقیقا باید چه فیوزبیت هایی رو فعال کنم ؟
                  و در اخر اون قسمت برنامه رو که فرمودید رو چطوری باید تغییر بدم که با زدن هریک از دکمه های ریموت یک رله فعال بشه و با زدن دوباره همون دکمه رله غیر فعال بشود؟(مثل خاموش و روشن کردن یک لامپ توسط ریموت کنترل)
                  در ضمن آقای اسدی یک فایل هگز دیگه ای هم توی پست های بعدی گذاشته بودن با عنوان ورژن 2 که من متوجه نشدم چه فرقی با فایل هگز اولی دارد؟
                  بهرحال ممنون میشم اگر پاسخ سوالات بنده رو بفرمایید.
                  با تشکر

دیدگاه

سلام دوست عزیز (آقا اگه اسم کوچیکتون باشه ، با اسم خطاب میکردم (احساس میکنم که "دوست عزیز" احساس خوبی رو القا نمیکنه (اینو گفتم که در ور دیوارم بشنون!)))

اگه منظورتون از بستن مدار ، بستن روی برد بورد هست ، پس:

سوال من اینه که این ماژول 4 تا پایه داره ولی روی pcb واسه اون 3 تا سوراخ تعبیه شده است. :sad:اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید به چه صورت باید ماژول رو نصب کنم ؟ترتیب پایه ها به چه صورت می باشد ؟واسه اینکه روی pcb هم هیچ راهنمایی واسه نصب ماژول نبود..
                    خوب اگه روی ماژول رو نگاه کنید پایه هاش مشخص شده ، دو تا پایه وسط خروجی ماژول هستند و پایه های کناری هم VCC و GND . و فرقی نمیکنه که از کدوم یک از اون دو تا پایه وسط به هنوان خروجی استفاده کنید چون اگه دقت کنید میبینید که داخل PCB اش به هم وصل شدند .

سوال بعدی اینکه در مورد نحوه پروگرام کردن میکروی مداره، که من دقیقا باید چه فیوزبیت هایی رو فعال کنم ؟
                    خوب فرکانس کار مدار 8 مگ هست ، با هر میکرویی که کار میکنید فط کافی هست فیوز بیت ها (CKSEL0:3) رو روی 8 مگ داخلی تنظیم کنید یا اگه دوست دارید از کریستال خارجی استفاده کنید ، فیوز بیت ها رو روی کریستال خارجی بزارید و از یک کریستال 8 مگ با دو تا خازن بالانس 22 پیکوفاراد به عنوان اوسیلاتور استفاده کنید .

و در اخر اون قسمت برنامه رو که فرمودید رو چطوری باید تغییر بدم که با زدن هریک از دکمه های ریموت یک رله فعال بشه و با زدن دوباره همون دکمه رله غیر فعال بشود؟(مثل خاموش و روشن کردن یک لامپ توسط ریموت کنترل)
                    خوب ، اگه دقت کنید انتهای برنامه یه ساختار سوئیچ داریم به این شکل :

کد:
                    switch (remut)
                                {
                                case 0:
                                    f_remut = 0;
                                    OUT1 = 0;
                                    OUT2 = 0;
                                break;
                                case 1:
                                    OUT1 = 1;
                                break;
                                case 2:
                                    OUT2 = 1;
                                break;
                                case 4:
                                    if(!f_remut)
                                        {
                                        if(DIP1) OUT3 = 1; else OUT3 = !OUT3;
                                        d_time = 50;
                                        f_remut = 1;
                                        }
                                break;
                                case 8:
                                    if(!f_remut)
                                        {
                                        if(DIP1) OUT4 = 1; else OUT4 = !OUT4;
                                        d_time = 50;
                                        f_remut = 1;
                                        }
                                break;
                                }

حالا همونطور که میبنید تو این ساختار مقدار متغیر remut داره چک میشه که مثلا اگه 1 بود فلان کار انجام بشه اگه 2 بود فلان کار اگه 4 بود یه کار دیگه و اگه 8 بود یه کار دیگه .

خوب این 1 و 2 و 4 و8 شناسه های هر کدوم از دکمه های ریموت هستند (الان خاطر نیست دقیقا ترتیبشون به چه شکلی هست ، با آزمون و خطا متوجه میشید) .

حالا شما هر کاری دوست دارید با هر کدوم از دکمه ها انجام بدید روتین مورد نظر اون کار رو تو محل متناظر با شماره اون دکمه در ساختار سوئیچ بنویسید .

در ضمن آقای اسدی یک فایل هگز دیگه ای هم توی پست های بعدی گذاشته بودن با عنوان ورژن 2 که من متوجه نشدم چه فرقی با فایل هگز اولی دارد؟
                    LA LA LA! (لا لا لا نه ها ! ل ل ل)

این دیگه جزو اسراره :mrgreen:

دیدگاه

سلام.دوست عزیز من میخام یه ریموت کنترل فیکس 4 کاناله با برد متوسط (315)گرفتم . اینم لینک ریموت کنترل
                      http://iran-micro.com/advanced_search_result.php?keywords=%D8%B1%DB%8C%D 9%85%D9%88%D8%AA+%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84&am p;search_in_description=1&x=11&y=11
                      یک گیرنده ask و ای سی pt2277-m6 هم دارم
                      حالا میخام با این ریموت و گیرنده یه چیزی رو خاموش روشن کنم ..تو دیتا شیت ای سی pt2276.،،نگاه کردم و از اون مدارشو بستم ولی جواب نداد ..همینطور که مستحضرید در فرستنده هر کدام از پایه ها رو 1 یا 0 یا ازاد بذاره تو گیرنده هم باید همینکارو انجام بدی منم اینکارو انجام دادم ولی بازم نشد .بدون ای سی pt من چه جوری ریموت و گیرنده رو باهم ست کنم که ببینم که ایا این 2 با هم خونی داره یا نه ؟؟
                      یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

سلام

من هر چی دنبال ماژول گیرنده سه پین تو بازار و سایتها گشتم کمتر پیدا کردم
                        کسی می تونه یگه این ماژولها رو از کجا می شه تهیه کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط timsar
                          سلام

از اینجا میتونید بگیرید :
                          http://iran-micro.com/index.php/cPath/303_22_168

دیدگاه

نوشته اصلی توسط timsar
                            سلام

اما ماژول های 4 پایه,2 تا پایه وسطشون (پایه های دیتا ) به هم وصله و میشه همون 3 پایه.یعنی شما از هرکدوم از 2 تا پایه وسطی بگیری مشکلی نداره.

دیدگاه

مجتبی جان واسه اون تغییر برنامه که با هر بار زدن دکمه ریموت وصل و زدن دوباره قطع بشه,من از آقای اسدی خواستم همچین کاری بکنن اما ایشون جوابی ندادند.
                              این مدار با ورژن دوم برنامه که فقط فایل هگزش رو آقای اسدی قرار دادن کار میکنه.و گفتن فایل سورسش رو بنا به دلایلی در اختیار کسی قرار نمیدن.پس امکان ویرایش برنامه بصورت با هر بار زدن دکمه ریموت وصل و زدن دوباره قطع بشه ممکن نیست.
                              تنها راه ممکن اینه که از آقای اسدی درخواست کنیم که برنامه رو به این صورت ویرایش کنن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojtaba_led
                                سلام دوست عزیز (آقا اگه اسم کوچیکتون باشه ، با اسم خطاب میکردم (احساس میکنم که "دوست عزیز" احساس خوبی رو القا نمیکنه (اینو گفتم که در ور دیوارم بشنون!)))

اگه منظورتون از بستن مدار ، بستن روی برد بورد هست ، پس:

خوب اگه روی ماژول رو نگاه کنید پایه هاش مشخص شده ، دو تا پایه وسط خروجی ماژول هستند و پایه های کناری هم VCC و GND . و فرقی نمیکنه که از کدوم یک از اون دو تا پایه وسط به هنوان خروجی استفاده کنید چون اگه دقت کنید میبینید که داخل PCB اش به هم وصل شدند .
                                خوب فرکانس کار مدار 8 مگ هست ، با هر میکرویی که کار میکنید فط کافی هست فیوز بیت ها (CKSEL0:3) رو روی 8 مگ داخلی تنظیم کنید یا اگه دوست دارید از کریستال خارجی استفاده کنید ، فیوز بیت ها رو روی کریستال خارجی بزارید و از یک کریستال 8 مگ با دو تا خازن بالانس 22 پیکوفاراد به عنوان اوسیلاتور استفاده کنید .

خوب ، اگه دقت کنید انتهای برنامه یه ساختار سوئیچ داریم به این شکل :

کد:
                                switch (remut)
                                            {
                                            case 0:
                                                f_remut = 0;
                                                OUT1 = 0;
                                                OUT2 = 0;
                                            break;
                                            case 1:
                                                OUT1 = 1;
                                            break;
                                            case 2:
                                                OUT2 = 1;
                                            break;
                                            case 4:
                                                if(!f_remut)
                                                    {
                                                    if(DIP1) OUT3 = 1; else OUT3 = !OUT3;
                                                    d_time = 50;
                                                    f_remut = 1;
                                                    }
                                            break;
                                            case 8:
                                                if(!f_remut)
                                                    {
                                                    if(DIP1) OUT4 = 1; else OUT4 = !OUT4;
                                                    d_time = 50;
                                                    f_remut = 1;
                                                    }
                                            break;
                                            }

حالا همونطور که میبنید تو این ساختار مقدار متغیر remut داره چک میشه که مثلا اگه 1 بود فلان کار انجام بشه اگه 2 بود فلان کار اگه 4 بود یه کار دیگه و اگه 8 بود یه کار دیگه .

خوب این 1 و 2 و 4 و8 شناسه های هر کدوم از دکمه های ریموت هستند (الان خاطر نیست دقیقا ترتیبشون به چه شکلی هست ، با آزمون و خطا متوجه میشید) .

حالا شما هر کاری دوست دارید با هر کدوم از دکمه ها انجام بدید روتین مورد نظر اون کار رو تو محل متناظر با شماره اون دکمه در ساختار سوئیچ بنویسید .

LA LA LA! (لا لا لا نه ها ! ل ل ل)

این دیگه جزو اسراره :mrgreen:

با سلام مجدد
                                حیف که امکان تشکر کردن در این تاپیک وجود ندارد تا بنده مجبور به دادن اسپم نشم ولی در کل دست شما با این جواب عالی درد نکنه
                                فقط منظور شما رو از سطر اول نفهمیدم

دوستان توجه داشته باشید که در تاپیک های اموزشی که یک پروژه ارائه شده و در موردش بحث و گفتگو میشه برای دادن جهت ویا اموزش روش کار با یک ماژول یا چیپ یا هر مورد دیگه هست لذا با کمی تعمل در سورس و روش برنامه نویسی میشه به اطلاعات کافی در مورد روند کار و روش کار به دست اورد بعد میتونید خودتون هر گونه که دوست دارید تغییر بدید و در پروژه های خودتون استفاده کنید.

به همین سادگی :nice:
                                تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
                                به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X