اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی ماژول nrf24l01p برای codevision (ارتباط بیسیم بین دو میکرو)

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی ماژول nrf24l01p برای codevision (ارتباط بیسیم بین دو میکرو)

سلام
    دوستان باز امسال با یه عیدی دیگه امدم
    یه ایسی زدیم که درایور کامل ماژول nRF24L01 هستش
    ایشالا به زودی دیتاشیت این أیسی رو هم قرار میدم
    فقط خیلی خلاصه بگم که فقط تغذیه رو وصل میکنید
    ارتباطشو با ماژول nRF برقرار میکنید و از طریق نرم افزار کامپیوتر و با چند کلیک ساده ماژول ها رو تنظیم میکنید
    همه پارامترا از جمله ادرس ، سرعت انتقال اطلاعات ، قدرت گیرندگی و فرستندگی و ...
    و خیلی راحت به هر نود یه آدرس میدید و یک کوردینیتور هم که میشه مرکز فرماندهی
    تموم
    هر دستوری رو بخواید میتونید راحت ارسال و دریافت کنید کل کارای بسته بندی ادرس دهی روتینگ و در کل همه کارای شبکه رو این ایسی انجام میده
    شما فقط آدرس نود مقصد و دستورات رو مشخص میکنید
    ایشالا بعد از تعطیلات اگر استقبال دوستان خوب باشه برای استفاده همه قرار میدم
    سال خوبی داشته باشید
    درایور شبکه و nRF24L01
    کاتالوگ محصولات
    کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
    شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
    فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

قیمتش چجوریاست؟
      روش راه اندازی خاصی داره؟
      ارتباط خود آیسی به چه شکلیه؟یعنی میکروکنترلر هم لازمه برای راه اندازیش؟

زودتر خبرش رو بدید ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط RahimEdison
        قیمتش چجوریاست؟
        روش راه اندازی خاصی داره؟
        ارتباط خود آیسی به چه شکلیه؟یعنی میکروکنترلر هم لازمه برای راه اندازیش؟

زودتر خبرش رو بدید ممنون
        سلام
        طرف نود ها اگر نیاز به کار پردازشی خاصی نداشته باشید که حتی نیاز به میکرو هم ندارید
        خودش 8 تا ورودی و 8 تا خروجی مجزا داره و میتونید راحت کنترل کنید پایه ها رو و اطلاعات ورودی رو توی سرور ببینید
        اگر نیاز به ارسال داده داشته باشید روی پورت سریال اطلاعاتشو میفرسته با بودریت قابل تنظیم
        والا قیمتش هنوز دقیق قطعی نشده ولی احتمالا 4-5 هزار تومان باشه که توسط نرم افزار قابل تبدیل شدن به کوردینیتور و نود رو داره
        برای ارتباطش هیچی نیاز ندارید فقط طرف کوردینیتور یه ارتباط سریال uart که دستورات و ادرس و دیتا رو ارسال و پردازش کنید و طرف نود ها مخصوصا برای خانه های هوشمند که نیاز با خاموش روشن کردن وسایل هست خروجی داره که با یه مدار جانبی کوچیک میتونی راحت 220 ولت رو قطع و وصل کنی نیاز به میکرو و برنامه نویسی و .... نیست
        درایور شبکه و nRF24L01
        کاتالوگ محصولات

دیدگاه

از این هم حدود 150 متر.
          https://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.electronic724.com/media/catalog/product/md_39b42_untitled.jpg&imgrefurl=http://www.electronic724.com/product/904/NRF24L01-LNA-PA-Yellow&h=600&w=600&tbnid=5Kb4siq1xZvyO M:&docid=5es9b16u9VZyfM&ei=JzvkVqmIBIzN6QS wj4zgCw&tbm=isch&ved=0ahUKEwjpt-O8wLvLAhWMZpoKHbAHA7wQMwgcKAAwAA
          سلام
          من از همین ماژول بعوان فرستنده و ماژول اولی بعنوان گیرنده حدود 600 متر جواب گرفتم.
          فکر کنم بیشتر هم برد میداد ولی جایی که بودم بیشتر از این ماژولها دیدشون از هم کور میشد.و دیتا ارسالی قطع و وصل میشد.

دیدگاه

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=120287.0

توی این لینک IC درایور شبکه و nRF رو معرفی کردم
            درایور شبکه و nRF24L01
            کاتالوگ محصولات

دیدگاه

این پی دی اف که گفتید کجاست ؟

دیدگاه

سلام مهندسین گرامی
                من تازه این ماژول رو خریدم
                البته NRF24L01 مشکی رنگ 4 هزار تومنی
                PDF خوندم و نقشه دیدم و مشکلاتی رو هم حل کرده ام ولی هنوز راه نیوفتاده.
                میدونم که یه مشکل کوچیک داره
                قول میدم حل شد، تجربیاتم رو بزارم.
                ممنون از تجریات باارزش شما.

دیدگاه

دوستان عزیز
                  من جواب گرفتم
                  دقیقا نفهمیدیم چجوری حل شد ولی احتمال خیلی زیاد بعد از هربار پروگرام باید برق کل مدار رو قطع کنید و دوباره وصل کنید.
                  احتمالا به خاطر مشترک بودن خطوط سریال مشترک پروگرامر و ماژول هست.
                  درحال تست بودم که دیدم ارتباط برقرار شد و ACK برگشت داده شد به فرستنده.
                  آرزوی موفقیت روزافزون برای ایران قشنگ

دیدگاه

سلام
                    یه تجربه دیگه
                    وجود خازن بسیار حیاتی هستش
                    من تا اظافه نکرده بودم جواب نداد بهم.

دیدگاه

دوستان کسی کانال ارتباطی ای با آقای ایمانی فر و یا مرتضوی سراغ داره؟ بخصوص آقای ایمانی فر . اگر کسی ایمیل یا وبلاگی از ایشان داره لطفا پیام خصوصی کنه . ظاهرا" دیگه ECA نمیان .
                      جدیدترین ویرایش توسط sorena01; ۱۸:۲۴ ۱۳۹۵/۰۹/۱۳.

دیدگاه

سلام .
                        سال نو برهمه مهندسین سرشار از سرافرازی و موفقییت باد.
                        در محیط بسته میزان برد مفید و خالی از خطالی nrf های بدون آنتن و تقویت نشده چقدر هست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط میلادمیرزازاده نمایش پست ها
                          این پی دی اف که گفتید کجاست ؟
                          ممنون میشم یکی کمک کنه.
                          اسمم بابا برقیه می دونین کارم چیه دلم می خواد همه جا که با کمک شما
                          مصرف برق کم بشه تا برقمون قطع نشه
                          مصرف بی رویه کار خیلی بدیه موقع پخش کارتون برق تلویزیون
                          اگه یه دفعه بره حوصله مون سر می ره
                          هرگز نشه فراموش لامپ اضافی خاموش

دیدگاه

سلام من یک برنامه نوشتم برای همین ماژول ولی وقتی که رجیستر status رو می خونم خیلی طول می کشه تا نشون بده که اطلاعات دریافت شده.
                            و اصلا وقفه ها ی ماژول روی میکرو اثری ندارن. آیا به خاطر اینه که سطح ولتاژ ماژول 3.3 است ولی سطح ولتاژ میکرو 5 است؟
                            در ضمن من با atmega16 کار می کنم.
                            یه چیز دیگه بگم این که چون کلا دو تا منبع تغذیه دارم فرستنده و گیرنده رو خیلی به هم نزدیک گذاشتم. آیا امکانش هست که به این علت اطلاعات درست فرستاده نمیشن؟
                            دپیه چیز دیگه این که من با spi به راحتی رجیستر های ماژول رو می نویسم و همونی رو که نوشتم از روش میخونم.
                            اطلاعا ت فرستنده رو هم به صورت دینامیکی انتخاب کردم.
                            اگه که شما نمومه برنامه یا کتابخونه ای دارید که قبلا باهاش کار کردید و موفق بودید ممنون میشم کمکم کنید

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

خازن بین vcc , و gnd باید بگذاریم؟ مقدارش چقدر باید باشه؟ من واقعا گیر کردم . اگه کمکم کنید ممنون میشم

نوشته اصلی توسط update_2 نمایش پست ها
                            سلام
                            یه تجربه دیگه
                            وجود خازن بسیار حیاتی هستش
                            من تا اظافه نکرده بودم جواب نداد بهم.
                            خازن رو بین vcc و gnd بگذاریم؟ مقدارش چقدر یاشه؟
                            من واقعا گیر کردم اگه کسی کمکم کنه ممنون میشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aminzakizadrh نمایش پست ها
                              سلام من یک برنامه نوشتم برای همین ماژول ولی وقتی که رجیستر status رو می خونم خیلی طول می کشه تا نشون بده که اطلاعات دریافت شده.
                              و اصلا وقفه ها ی ماژول روی میکرو اثری ندارن. آیا به خاطر اینه که سطح ولتاژ ماژول 3.3 است ولی سطح ولتاژ میکرو 5 است؟
                              در ضمن من با atmega16 کار می کنم.
                              یه چیز دیگه بگم این که چون کلا دو تا منبع تغذیه دارم فرستنده و گیرنده رو خیلی به هم نزدیک گذاشتم. آیا امکانش هست که به این علت اطلاعات درست فرستاده نمیشن؟
                              دپیه چیز دیگه این که من با spi به راحتی رجیستر های ماژول رو می نویسم و همونی رو که نوشتم از روش میخونم.
                              اطلاعا ت فرستنده رو هم به صورت دینامیکی انتخاب کردم.
                              اگه که شما نمومه برنامه یا کتابخونه ای دارید که قبلا باهاش کار کردید و موفق بودید ممنون میشم کمکم کنید

خازن بین vcc , و gnd باید بگذاریم؟ مقدارش چقدر باید باشه؟ من واقعا گیر کردم . اگه کمکم کنید ممنون میشم

خازن رو بین vcc و gnd بگذاریم؟ مقدارش چقدر یاشه؟
                              من واقعا گیر کردم اگه کسی کمکم کنه ممنون میشم
                              سلام.
                              دوتا خازن بزارین. یکی 100 نانو و یکی 100 میکرو باهم موازی کنیدو دقیقا روی پینهای +- ماژول لحیم کنید.. روی هر دو ماژول. علاوه بر اون روی ورودی برد اصلی هم قرار بدین. روی پایه های SPI و IRQ هم خازن 100 نانو بزارین
                              جدیدترین ویرایش توسط mansoory; ۱۳:۲۳ ۱۳۹۶/۰۶/۲۶.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط update_2 نمایش پست ها
                                سلام مهندسین گرامی
                                من تازه این ماژول رو خریدم
                                البته NRF24L01 مشکی رنگ 4 هزار تومنی
                                PDF خوندم و نقشه دیدم و مشکلاتی رو هم حل کرده ام ولی هنوز راه نیوفتاده.
                                میدونم که یه مشکل کوچیک داره
                                قول میدم حل شد، تجربیاتم رو بزارم.
                                ممنون از تجریات باارزش شما.
                                ************************************************** ***************************************
                                دوست گرامی ممنون میشم اگه نقشه و pdf را در تاپیک قرار بدهید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X