اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی ماژول nrf24l01p برای codevision (ارتباط بیسیم بین دو میکرو)

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی ماژول nrf24l01p برای codevision (ارتباط بیسیم بین دو میکرو)

نوشته اصلی توسط pooramin@gmail.com
    مرسی خیلی ممنون
    می تونین یه هدر برای Atmel8 برام لینکشو بزارین که تست شده باشه و کار بکنه ممنونم
    چند ماه پیش من خودم خیلی دوست داشتم با Atmel8 ماژول رو راه بندازم ولی هر کاری کردم نتونستم دقیقا نفهمیدم مشکل از کجا بود oo: oo: oo:
    دیگه بیخیالش شدم :biggrin: :biggrin:

دیدگاه

سلام یعنی با Atmel8 کسی جواب نگرفته ؟
      چرا؟
      هرکه دور ماند از اصل خویش باز جوید روزگار وصل خویش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pooramin@gmail.com
        سلام یعنی با Atmel8 کسی جواب نگرفته ؟
        چرا؟
        چرا بابا من خودم برای ارزون و کوچیک شدن برد شبکه رو روی مگا8 پیاده کردم
        خیلی هم عالی کار میکنه فرقی ندارن AVR ها با هم
        درایور شبکه و nRF24L01
        کاتالوگ محصولات
        کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
        شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
        فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی
          سلام
          من برنامه atmega16 رو تغییر دادم همه چی رو طبق پایه های atmega8 بستم ولی جواب نگرفتم

میشه یه نمونه برنامه بزارید.
          خیلی ممنون @};- @};- @};- @};- :applause: :applause: :applause:

دیدگاه

------------------------------------------------------
            سلام برنامه فرستنده و گیرنده رو برای ما بچه های خوب بزار اگه خوبیم.
            ممنونت می شیم
            هرکه دور ماند از اصل خویش باز جوید روزگار وصل خویش

دیدگاه

سلام من اگه بخوام به جای atmega8 از atmega88 استفاده کنم چه جوری هدر رو عوض کنم :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

اضافه شده در تاریخ :
              یه مرد کمکم کنه
              گاهی نمی شود که نمی شود
              گاهی قرعه نگفته به نام تو می شود
              گاهی گدای گدایی و چاره چیست
              گاهی تمام شهر گدای تو میشود
              ای بنده بدان در این عالم ___هرچه خدا خواست همان می شور

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mfazl22
                یه مرد کمکم کنه
                دوست عزیز جواب سوال توی دیتاشیته به نظر من سوال در حدی نیومد که بخوام جواب بدم
                من نمیدونم میکرو چییه مگه سختش میکنی چرا ؟!!
                فرق نمیکنه شما با هر میکرویی میتونی راش بندازی
                Spi رو فعال کن و دیتا رو براش بفرست
                کجاش سخته؟!
                اونم با کدویژن که همش امادست
                درایور شبکه و nRF24L01
                کاتالوگ محصولات
                کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
                شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
                فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

دوست عزیز جواب سوال توی دیتاشیته به نظر من سوال در حدی نیومد که بخوام جواب بدم
                  من نمیدونم میکرو چییه مگه سختش میکنی چرا ؟!!
                  فرق نمیکنه شما با هر میکرویی میتونی راش بندازی
                  Spi رو فعال کن و دیتا رو براش بفرست
                  کجاش سخته؟!
                  اونم با کدویژن که همش امادست
                  من میخوام با atmega88 انجامش بدم ولی نمی دونم کجارو عوض کنم
                  گاهی نمی شود که نمی شود

دیدگاه

این 2 تا ارور یعنی جی من واسه ATMEGA48V می خوام موقع کامپایل ارور میده
                    :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Error: D:\cvv\inc\nrf24l01p.h(187), included from: 1.c: undefined symbol 'GIFR'
                    Error: D:\cvv\inc\nrf24l01p.h(188), included from: 1.c: undefined symbol 'GICR

'
                    گاهی نمی شود که نمی شود

دیدگاه

پاسخ : راه اندازی ماژول nrf24l01p برای codevision (ارتباط بیسی&

نوشته اصلی توسط mfazl22
                      این 2 تا ارور یعنی جی من واسه ATMEGA48V می خوام موقع کامپایل ارور میده
                      :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Error: D:\cvv\inc\nrf24l01p.h(187), included from: 1.c: undefined symbol 'GIFR'
                      Error: D:\cvv\inc\nrf24l01p.h(188), included from: 1.c: undefined symbol 'GICR

'
                      با سلام، دوست من، ATmega48 رجیستر GICR, GIFR نداره. به دیتاشیت ی سر بزنی متوجه می شی. به جای رجیستر GIFR اسم رجیستر EIFR هستش و به جای GICR اسم رجیستر EIMSK هستش.
                      باز اگه سوالی داشتی یا مشکل رفع نشد در خدمتم.
                      اینجا ماس ماست

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : راه اندازی ماژول nrf24l01p برای codevision (ارتباط بیسی&

نوشته اصلی توسط eym
                        با سلام، دوست من، ATmega48 رجیستر GICR, GIFR نداره. به دیتاشیت ی سر بزنی متوجه می شی. به جای رجیستر GIFR اسم رجیستر EIFR هستش و به جای GICR اسم رجیستر EIMSK هستش.
                        باز اگه سوالی داشتی یا مشکل رفع نشد در خدمتم.
                        سلام خدا حفظت کنه
                        من بیشتر با کدویزارد کار کردم نمی دونم اونا رو چطور تنظیم کنم
                        شرمندم اگه امکان داره می شه توضیح بدی
                        گاهی نمی شود که نمی شود

دیدگاه

با سلام مشکل شما استفاده از CodeWizard هستش، که باعث می شه شما به Codevision مسلط بشین نه AVR.
                          عرض کردم، دیتاشیت این دو تا میکرو رو باز کن، اسم رجیستر GICR رو تو Mega8 سرچ کن و رجیسترش رو پیدا کن و همون اسم رو تو Mega48 سرچ کن. متوجه می شی این رجیستر برای تنظیمات وقفه خارجی هستش و فقط اسم رجیسترها و همچنین جای بیتها فرق می کنه.
                          اگه شما دوست عزیز به این روشی که بنده عرض کردم یاد بگیرین، در اینصورت می تونین که با نوشتن ی کتابخانه، ازش توی میکروکنترلرهای خانواده های دیگه هم استفاده کنید. مثلا ی کتابخانه برای ی ماژول خاص با mega8 نوشتی، حالا توی ی پروژه دیگه می خوایی با Mega2560 راه اندازی کنی!!! یا توی ی کار دیگه ای از میکروهای PIC استفاده کنی!!! اونموقع چی؟؟؟؟؟
                          اینجا ماس ماست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eym
                            با سلام مشکل شما استفاده از CodeWizard هستش، که باعث می شه شما به Codevision مسلط بشین نه AVR.
                            عرض کردم، دیتاشیت این دو تا میکرو رو باز کن، اسم رجیستر GICR رو تو Mega8 سرچ کن و رجیسترش رو پیدا کن و همون اسم رو تو Mega48 سرچ کن. متوجه می شی این رجیستر برای تنظیمات وقفه خارجی هستش و فقط اسم رجیسترها و همچنین جای بیتها فرق می کنه.
                            اگه شما دوست عزیز به این روشی که بنده عرض کردم یاد بگیرین، در اینصورت می تونین که با نوشتن ی کتابخانه، ازش توی میکروکنترلرهای خانواده های دیگه هم استفاده کنید. مثلا ی کتابخانه برای ی ماژول خاص با mega8 نوشتی، حالا توی ی پروژه دیگه می خوایی با Mega2560 راه اندازی کنی!!! یا توی ی کار دیگه ای از میکروهای PIC استفاده کنی!!! اونموقع چی؟؟؟؟؟
                            خیلی ممنون که جواب منو میدی
                            من چند بار خواستم ریجسترها رو یاد بگیرم 10 دقیقه میخونم کلا قاطی میکنم چطوری یاد بگیرم
                            از لحظه ای که شما گفتی دارم با دیتاشیت ها کلجار میرم چیکار کنم که راحت بفهمم
                            از دیروز فهمیدم یا گیری من 100- هر چی نگاه میکنم بدتر گیج میشم
                            گاهی نمی شود که نمی شود

دیدگاه

با سلام. AVR رو باید رجیستری و مفهومی یاد بگیری برای این کار تو همین انجمن تاپیک های خوب زیاده. این روش باعث می شه که شما بتونی با PIC و حتی 8051 هم راحت کار کنی و همچنین با ARM بصورت رجیستری.
                              برای این کار از IO ها شروع کن و خودت بنویس تا دستت راه بیوفته.
                              من ی مثال ساده می زنم:
                              قبل از اینکه نرم افزار Codevision نسخه 2 بیاد و LCD کاراکتری رو توسط CodeWizard باید به ی پورت وصل می کردی و فقط هم به پایه هایی که خوده Wizard می گه، حالا توی ی پروژه شما محدودت داری و نمی تونه به ی پورت اختصاص بدی باید چ کرد؟؟؟
                              الان توی Wizard تو نسخه جدید این مسئله رفع شده اما قبلا که اینجوری نبود!!!
                              باید خودت LCD رو می خوندی که دارای IC HD44780 هستش و این آی سی رو راه اندازی می کردی و می تونستی که با هر پایه ای که دلخواهتونه راش بندازی و کسایی که حرفه ای کار می کنن مطمئنا این کارها رو انجام دادن. الان اگه بخوایی LCD کاراکتری رو با 2 پایه از میکروکنترلر راه اندازی کنی که با Wizard نمی تونی!!!!
                              پس باید بلد باشی نحوه برنامه نویسی و راه اندازی آی سی های مختلف رو.
                              (من 13 ساله دارم الکترونیک کار می کنم و تقریبا 9 ساله با میکرو ها بصورت فوق حرفه ای برنامه می نویسم و 6 سال بصورت حرفه ای تدریس AVR و PIC داشتم) و تمام مشکلات شما رو هم تجربه کردم. برای کار باید با Datasheet کار کنید. همین و بس...
                              اون قسمتی که تو پرانتز نوشتم تعریف از خود نیست واقعیته.خخخخخ :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:
                              اما هنوزم تو خیلی موارد آماتورم...
                              دادا برای یاد گرفتن AVR اگه علاقه داری حله، باید صبر و حوصله هم داشته باشی تا بتونی زود موفق شی.
                              بازم اگه هر جا مشکلی داشتی مطرح کن اگه از دستم بر بیاد در خدمتیم.
                              اینجا ماس ماست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eym
                                با سلام. AVR رو باید رجیستری و مفهومی یاد بگیری برای این کار تو همین انجمن تاپیک های خوب زیاده. این روش باعث می شه که شما بتونی با PIC و حتی 8051 هم راحت کار کنی و همچنین با ARM بصورت رجیستری.
                                برای این کار از IO ها شروع کن و خودت بنویس تا دستت راه بیوفته.
                                من ی مثال ساده می زنم:
                                قبل از اینکه نرم افزار Codevision نسخه 2 بیاد و LCD کاراکتری رو توسط CodeWizard باید به ی پورت وصل می کردی و فقط هم به پایه هایی که خوده Wizard می گه، حالا توی ی پروژه شما محدودت داری و نمی تونه به ی پورت اختصاص بدی باید چ کرد؟؟؟
                                الان توی Wizard تو نسخه جدید این مسئله رفع شده اما قبلا که اینجوری نبود!!!
                                باید خودت LCD رو می خوندی که دارای IC HD44780 هستش و این آی سی رو راه اندازی می کردی و می تونستی که با هر پایه ای که دلخواهتونه راش بندازی و کسایی که حرفه ای کار می کنن مطمئنا این کارها رو انجام دادن. الان اگه بخوایی LCD کاراکتری رو با 2 پایه از میکروکنترلر راه اندازی کنی که با Wizard نمی تونی!!!!
                                پس باید بلد باشی نحوه برنامه نویسی و راه اندازی آی سی های مختلف رو.
                                (من 13 ساله دارم الکترونیک کار می کنم و تقریبا 9 ساله با میکرو ها بصورت فوق حرفه ای برنامه می نویسم و 6 سال بصورت حرفه ای تدریس AVR و PIC داشتم) و تمام مشکلات شما رو هم تجربه کردم. برای کار باید با Datasheet کار کنید. همین و بس...
                                اون قسمتی که تو پرانتز نوشتم تعریف از خود نیست واقعیته.خخخخخ :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:
                                اما هنوزم تو خیلی موارد آماتورم...
                                دادا برای یاد گرفتن AVR اگه علاقه داری حله، باید صبر و حوصله هم داشته باشی تا بتونی زود موفق شی.
                                بازم اگه هر جا مشکلی داشتی مطرح کن اگه از دستم بر بیاد در خدمتیم.
                                سلام استاد

شما فقط با c تجربه دارین؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X