اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی ماژول nrf24l01p برای codevision (ارتباط بیسیم بین دو میکرو)

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی ماژول nrf24l01p برای codevision (ارتباط بیسیم بین دو میکرو)

سلام لطفا این PDF و هدر و کلا این فایل اموزشی رو واسه من ایمیل کنید تمو صفحه اول نوشتید در دست تغیر .
    ایمیل:liamplm82@gmail.com
    به نظر من همه باید برنامه نویسی را یاد بگیرند زیرا برنامه نویسی طریقه ی فکر کردن را به شما یاد میدهد.
    @@@@@@@@@@*بیل گیتس*@@@@@@@@@@

دیدگاه

سلام لطفا فایل های پست اول رو بزارید

دیدگاه

سلام لطفا فایل های پست اول رو بزارید
        فکر میکنم این بود
        http://s6.picofile.com/file/8218431600/Mr_Seyed_Hasan_Mortazavi.rar.html

دیدگاه

سلام دوستان
          من دارم nrfرو با 4تا میکرو راه اندازی میکنم که همزمان 4تا میکرو به هم بتوانند اطلاعات بفرستند و و قتی هم اتفاقی میفتد دستورات را اجرا کنندمن تونستم دو تا میکرو رو باهم راه اندازی کنم و جواب بگیر م ولی برای 4تا میکرو جوابی نگرفته ام یعنی نمیتونم ادرس دهی کنم اگر کسی هست کمکم کنه

دیدگاه

[quote author=سایمون link=topic=78587.msg749766#msg749766 date=1445436388]
            فکر میکنم این بود
            http://s6.picofile.com/file/8218431600/Mr_Seyed_Hasan_Mortazavi.rar.html
            [/quot
            e]

سلام دوستان
            من دارم nrfرو با 4تا میکرو راه اندازی میکنم که همزمان 4تا میکرو به هم بتوانند اطلاعات بفرستند و و قتی هم اتفاقی میفتد دستورات را اجرا کنندمن تونستم دو تا میکرو رو باهم راه اندازی کنم و جواب بگیر م ولی برای 4تا میکرو جوابی نگرفته ام یعنی نمیتونم ادرس دهی کنم اگر کسی هست کمکم کنه .من چجوری باید به نود مرکزی بفهمونم که باید با میکروی اول در تماس باشه و همزمان با میکروی 3هم در تماس باشه که اگر اتفاقی در 3 پیش اومد کارایی رو در 1 انجام بده
            لطفا دوستان یاری کنید به کمکتون احتیاج دارم

دیدگاه

سلام دوستان
              ادر مورد راه اندازی این ماژول بحث زیاد شده اما کمتر در مورد نحوه کد نویسی برای کتابخونش حرفی زده شد. تا زمانی که فلوچارت این کار مشخص نشه واقعا نمیشه گفت که کارکردن باهاشو بلدیم.
              از دوستانی که در این مورد اطلاعاتی دارن خواهش میکنم راهنمایی کنن به عنوان مثال این قسمت از کد در تابع nrf_config :
              کد:
               command_buff=0x01
                nrf_inst(0x21);           

command_buff=0x01;
                nrf_inst(0x22);  

command_buff=0x03;
                nrf_inst(0x23);
              طبق این خطوط از برنامه مقادیر ins در تابع nrf_ins به ماژول منتقل میشن این کد ها :

کد:
              void nrf_inst(unsigned char ins)    
              {
                int i;               
                CSN=0;  
                status_buff=spi(ins);    
                switch(ins & 0xE0)
              سوالی که دارم اینه که
              1- ------------ تقریبا حل شد---------------
              2- مقدار درون تابع spi(ins) که در اینجا عددهای 0x21 و 22 و 23 و ... هستند وارد کدوم رجیستر میشن ؟ چطور؟
              -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
              مورد 2 هم حل شد . عجیبه بیشتر مواقع بعد از مطرح کردن سوال ، مشکل خودش حل میشه !

بطور کلی اگر در مورد همین چند کد یک توضیحی داده بشه و یک دید کلی بدست بیاد ممنون میشم
              اینو هم بگم که دیتاشیت بطور کامل مطالعه کردم و دید کافی در مورد کارکرد ماژول دارم

امیدوارم دوستانی که مطالعه دقیقتری توی این مورد دارن کمک کنن

دیدگاه

من دارم دوتا میکرو رو با هم از طریق nrf24l01اطلاعات میفرستم که باید در گیرنده اطلاعات روی ال سی دی نمایش داده بشه ولی نمایش داده نمیشه کسی نمیدونه باید چیکار کنم ؟

دیدگاه

nrf هام هیچ مشکلی ندارن بدون ال سی دی اطلاعات فرستاده و دریافت میشن
                  مثلا نمونه راه اندازی nrfتو همین سایت رو که با ال سی دی بود بستم ولی ج نگرفتم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط far.ebi
                    nrf هام هیچ مشکلی ندارن بدون ال سی دی اطلاعات فرستاده و دریافت میشن
                    مثلا نمونه راه اندازی nrfتو همین سایت رو که با ال سی دی بود بستم ولی ج نگرفتم
                    دوست عزیز یه جایی از کارتون مشکل داره.
                    حضور ال سیدی ارتباطی با کارکرد این ماژول ها ندارن (بنده در هر دو سمت ال سیدی دارم اما مشکلی ندارن).
                    برای راه اندازی بهتره که PCB بزنید.

دیدگاه

دوستان یکی تون که با مراحل اشنا هستید دونه دونه وبه ترتیب مراحل راه اندازی رو توضیح بدید والا 38 صحفه خوندن یه ماه وقت می خواد
                      1- تغذیه ماژول
                      2 - تغذیه میکرو
                      3 - کانفیگ ماژول
                      4 - ......
                      علی اخر
                      لطفا به این صورت توضیح بدید
                      هم با کتابخانه اشنا میشیم و هم منطق کار دستمون میاد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pouria23
                        دوستان یکی تون که با مراحل اشنا هستید دونه دونه وبه ترتیب مراحل راه اندازی رو توضیح بدید والا 38 صحفه خوندن یه ماه وقت می خواد
                        1- تغذیه ماژول
                        2 - تغذیه میکرو
                        3 - کانفیگ ماژول
                        4 - ......
                        علی اخر
                        لطفا به این صورت توضیح بدید
                        هم با کتابخانه اشنا میشیم و هم منطق کار دستمون میاد
                        من هنوز راه اندازیش نکردم ولی چون دوستان جواب سوالتونو ندادن جواب میدم:
                        1- از 1.9 تا 3.6 برای تغذیه اما ورودی های پین های ماژول میتونن تا 5.25 ولت باشن (دیتاشیت)
                        2- تغذیه میکرو با توضیحات بالا ، فرقی نداره همون 5 ولت ( ببخشید یک اشتباه سهوی داشتم اصلاح شد )
                        3- توی برنامه خودش کانفیگ میکنه. تابع NRF_CONFIG شما فقط اتصالاتو درست انجام بده
                        البته اینو هم بگم خودم هنوز فرصت کارکردن باهاشو نداشتم .(در حال جمع اوری مطالب در موردش هستم) اینارو هم از مطالعه دیتاشیت و مطالب دوستان متوجه شدم . موفق باشید

دیدگاه

Set_Reg(0x2A);

Set_Reg(0x30);
                          میشه کسی بهم بگه که این 0x30یعنی 3چجوری ادرس tx-addrرو تعیین میکنه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط far.ebi

Set_Reg(0x30);
                            میشه کسی بهم بگه که این 0x30یعنی 3چجوری ادرس tx-addrرو تعیین میکنه ؟
                            اگر به جدول صفحه 51 دقت کنید برای دستور نوشتن در رجیستر ها داریم : 001A AAAA
                            این A ها در واقع عدد باینری رجیستر هایی هستند که قرار هست اونها رو انتخاب و در اون ها بنویسیم . برای مثال شما یعنی 0X30 بصورت باینری میشه
                            0011000 یعنی شما اگر بیت ششم رو علامت نوشتن در نظر بگیرید (مطابق با دستور 001AAAAA ) چیزی که باقی میمونه 0001000 هست که معادل عدد 0X10 هست که این همون شماره رجیستری هست که میخواهیم در اون بنویسیم . این عدد در جدول صفحه 60 رجیستر TX_ADDR هست. برای مثال قبلیتون هم به همین ترتیب هست
                            برای دستور خواندن بیت ششم 0 هست یعنی 000AAAAA

دیدگاه

با سلام
                              آیا برای راه اندازی ماژول NRF24L01 در بسکام نیز لایبرری وجود دارد؟؟؟
                              در کدویژن این امکان وجود داشت آیا در بسکام هم همینطور است؟
                              لطفا اگه وجود داشت فایلش رو برای من ارسال کنین
                              خیلی ممنون

دیدگاه

سلام با تشکر از تایپیک خوبتون من ارتباط spi با چیپ رو برقرار کردم و دیتا با چیپ ب درستی تبادل میشه ولی دیتا فرستاده نمیشه ینی وقتی در حالت فرستنده هست با پر کردن بافر فرستنده و ی پالس 20 میکرو هیچ اتفاقی صورت نمیگیره
                                لطفا اگ کسی راه حلی داره ارایه بده ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X