اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی ماژول nrf24l01p برای codevision (ارتباط بیسیم بین دو میکرو)

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی ماژول nrf24l01p برای codevision (ارتباط بیسیم بین دو میکرو)

آیا لازم هست تا RX_ADDR_P0 , TX_ADDR با هم برابر باشند ؟
    منظورم فقط در یک ماژول هست.
    یا حق

دیدگاه

دوستان کسی هست که متوجه کتابخونه ی این ماژول شده باشه ؟؟؟؟ :nerd: :read:
      ازش سوال دارم .
      ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علیـــــــــــــــــــرضا
        آیا لازم هست تا RX_ADDR_P0 , TX_ADDR با هم برابر باشند ؟
        منظورم فقط در یک ماژول هست.
        با سلام. بله دوست من باید برابر باشن.اگه دیتا شیت رو مططالعه کرده باشین خودش هم گفته.
        اینجا ماس ماست

دیدگاه

سلام دوستان داکیومنت برنامه رو میشه واسه من ارسال بفرمایید؟
          یا ایمیل کنید: mahdad999@gmail.com
          ممنون
          رد و بدل اطلاعات باعث از بین رفتن مشکلات میشود.
          ...خودم...

دیدگاه

با تشکر از آقای eym بابت پاسختون. ولی من بعد از مطرح گردن سوال تست کردم و جواب گرفتم. یعنی حتی توی حالتی که دوتا آدرس با هم برابر نباشند باز هم به درستی ارسال دریافت انجام میشه.
            یک سوال دیگه هم داشتم از آقا سید عزیز و اون هم اینکه متغییر sent_actived برای چی وجود داره ؟ چرا شرط sent_actived باید در تابع sent دائم چک بشه ؟

با تشکر از پاسخهای شما دوستان
            یا حق

دیدگاه

سلام
              بعد از هربار ارسال دیتا یک پرچم یا به اصطلاح FLAG در رجیستر STATUS فعال می شه که لازمه اون پرچم پاک بشه ، حالا اگه اون پرچم پاک نشه یعنی شما هنوز نمی خوای دیتای بعدی رو بفرستی ، فرض کن دستور میدی هر بار کلید رو زدم یک بایت رو بفرست ، خب تو این حالت شما وقتی کلید رو فشار ندادی هنوز متغیر SEND_ACTIVED رو برای ارسال تنظیم نکرده و چون دایما چک میشه، ارسال دیتا تا زمانی که شما کلید رو نزنی و متغیر رو فعال نکنی انجام نمیشه.
              راه اندازی یه قطعه کار سختی نیست !!!! ایده ی استفاده از اونه که کار سختیه !!!! پس بیاین تو کارهای آسون به هم کمک کنیم ....))))

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amirheb
                سلام
                بعد از هربار ارسال دیتا یک پرچم یا به اصطلاح FLAG در رجیستر STATUS فعال می شه که لازمه اون پرچم پاک بشه ، حالا اگه اون پرچم پاک نشه یعنی شما هنوز نمی خوای دیتای بعدی رو بفرستی ، فرض کن دستور میدی هر بار کلید رو زدم یک بایت رو بفرست ، خب تو این حالت شما وقتی کلید رو فشار ندادی هنوز متغیر SEND_ACTIVED رو برای ارسال تنظیم نکرده و چون دایما چک میشه، ارسال دیتا تا زمانی که شما کلید رو نزنی و متغیر رو فعال نکنی انجام نمیشه.
                خیلی ممنون از پاسخ شما.

دوتا سوال دیگه دارم:
                1. Temp_Address و Base_Address برای چی هستن؟ برای چی توی تابع sent شرط برابری این دو آرایه چک میشه؟
                2. من توی یه قسمت از تابع main ام به این صورت عمل کردم:
                کد:
                if(nrf_state == 0 ){
                sent();
                while(nrf_state == 0);
                }
                ولی این کد کار نمیکنه و چیزی ارسال نمیشه ولی اگر به جای اون while یه delay 5 ms ای بزارم مشکلش حل میشه.
                کد:
                if (nrf_state ==0 ){
                sent();
                delay_ms(5);
                }
                به نظر شما مشکل کجاست؟

یا حق

دیدگاه

پاسخ : راه اندازی ماژول nrf24l01p برای codevision (ارتباط بیسی&

با تشکر از آقای eym بابت پاسختون. ولی من بعد از مطرح گردن سوال تست کردم و جواب گرفتم. یعنی حتی توی حالتی که دوتا آدرس با هم برابر نباشند باز هم به درستی ارسال دریافت انجام میشه.
                  یک سوال دیگه هم داشتم از آقا سید عزیز و اون هم اینکه متغییر sent_actived برای چی وجود داره ؟ چرا شرط sent_actived باید در تابع sent دائم چک بشه ؟

با تشکر از پاسخهای شما دوستان
                  با سلام. دوست من حق با شماست اگر فقط ی گیرنده و ی فرستنده داشته باشین دیتا روی پایپ یکسان که ارسال و دریافت بشه می گیرن. حالا اگه چند تا ماژول داشته باشین اگه آدرس ها رو ست نکنید این مسئله خودشو نشون می ده.

اضافه شده در تاریخ :
                  خیلی ممنون از پاسخ شما.

دوتا سوال دیگه دارم:
                  1. Temp_Address و Base_Address برای چی هستن؟ برای چی توی تابع sent شرط برابری این دو آرایه چک میشه؟
                  2. من توی یه قسمت از تابع main ام به این صورت عمل کردم:
                  کد:
                  if(nrf_state == 0 ){
                  sent();
                  while(nrf_state == 0);
                  }
                  کد:
                  if (nrf_state ==0 ){
                  sent();
                  delay_ms(5);
                  }
                  به نظر شما مشکل کجاست؟
                  nrf_status=0 یعنی دیتا ارسال شده و ACK هم دریافت شده. اگه نمی تونه این شرط رو چک کنه یعنی دیتا ارسال می شه اما ACK دریافت نمی شه یعنی توی ارسال مشکل وجود داره. زمانی که شما تاخیر می زارین ماژول چندبار دیتا ارسال می کنه و تو یکی از اونا ACK می یاد که شما ارسال و دریافت صحیح دارین. به نظر من بودن while مفیدتره. :
                  اینجا ماس ماست

دیدگاه

ببخشید من با کد اول اصلا جواب نمیگیرم. ولی وقتی delay میزارم جواب میگیرم.
                    در ضمن nrf_state اگر 2 یا 3 باشه یعنی درست ارسال انجام شده.

سوال اول من هم اگر اطلاعی دارید لطفا پاسخ بدید.
                    یا حق

دیدگاه

ببخشید من با کد اول اصلا جواب نمیگیرم. ولی وقتی delay میزارم جواب میگیرم.
                      در ضمن nrf_state اگر 2 یا 3 باشه یعنی درست ارسال انجام شده.

سوال اول من هم اگر اطلاعی دارید لطفا پاسخ بدید.
                      با سلام. ببخشید حق با شماست من کتابخونم فرق داره و کتابخانه شما رو مطالعه کردم بله اگر 2 یا 3 باشه درسته. اما اساس کار درست بود و با برنامه شما هم کار کرد و مشکلی هم نداشت.
                      اینجا ماس ماست

دیدگاه

کسی اطلاعی نداره اون متغییر temp_address برای چی هست؟ و برای چی توی تابع sent داره مقایسه میشه؟
                        یا حق

دیدگاه

سلام با تشکر این pdfای که صحبتش هست لینکش چیه؟اگه بخواهیم یه رشته ارسال کنیم میشه یه هو اونو بفرستیم؟یا باید کارکتر به کارکتر ارسال کنیم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pnamaki
                            سلام با تشکر این pdfای که صحبتش هست لینکش چیه؟اگه بخواهیم یه رشته ارسال کنیم میشه یه هو اونو بفرستیم؟یا باید کارکتر به کارکتر ارسال کنیم؟
                            اگر رشته ای که میخوای بفرستی کمتر از 32 بایت باشه آره میشه یهو بفرستی
                            هر کارکتر 1 بایته یعنی تا 32 کارکتر میشه بفرستی
                            ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

دیدگاه

سلام این فایل داکیومنت و نمونه برنامه هارو لطفا برام ایمیل کنین یا همین جا برام بفرستین ممنون.
                              nofanavaran@gmail.cpm

دیدگاه

فایل داکیومنت و نمونه برنامرو میشه ایمیل کنید ؟؟؟بهمراه فایل هدر
                                خیلی لطف میکنید
                                reza.avareh@gmail.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X