اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتقا و بروزرسانی کلی انجمن های ECA

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
    لطف داره که مشکلات و باگ ها هم همین الان اینجا گزارش بدیم تا زودتر حل بشن و انجمنی بهینه تر داشته باشیم.
    ...
    و اینکه برای خودم هم هر دفعه وارد انجمن میشم باید ۱ یا ۲ تاپیک مشاهده کنم که خودکار Login بشه.
    الان من در صفحه اصلی هر چی میزنم لاگین نمیشه و صفحه به صورت میهمان رفرش میشه (با وجود اینکه اون تیک به خاطر داشتن کنار فرم رو زده بودم، باز الان خارج شده بود!) ولی اومدم تو این موضوع دیدم لاگین هستم!!
    در صفحه نمایش آخرین ارسالها برخی اوقات میبینم وقتی کسی جوابی ارسال میکنه فروم پست اول اون موضوع رو هم بالاسرش جزء جدید‌ترین‌ها میاره در صورتی که ما عادت کردیم به ترتیب صعودی بر اساس تاریخ (از جدید به قدیم) (و در خود موضوع از قدیم به جدید)

خدا خیرتون بده که دارید روبه‌راهش می‌کنید.
    کاش فعالیت مفید هم بیشتر بشه و بهتر بتونیم جواب سوالاتمون رو هم بگیریم (بدون نگرانی از فیدبکهای دلسرد کننده یا قضاوتها یا منفی‌بافی‌ها و رفتارهای عجیب و غریب)..
    من سالها تو این فرومها بودم ولی حسابی هم حرص خوردم در مقابل هر موقع به چیزی برسم که بدونم و درک کنم از راهنمایی دریغ نمیکنم به جای اینکه مثلا رو شبکه‌های در اختیار خودم انحصار داشته باشم یا زمان و سرمایه و شأن و سواد و اینجور چیزا رو بهانه کنم و هزار کار نکرده و حرف نزده رو از پشت سیم‌های اینترنت بزنم؛

دیدگاه

با سلام و درود خدمت تمامی دوستان و تشکر فراوان بابت زحمات شما????
      پیشنهاد می کنم در بخش مربوط به PCB زیر شاخه با نام Protel​ به نام Altium Designer تغییر پیدا کنه
      مدت زمان زیادی که دیگه واژه Protel​ کاربردی نداره و بجای اون شرکت Altium فعالیت میکنه
      در سرچ اینترنت هم این واژه کاربردی تر هست و کاربران که تازه کارشون شروع کردن راحتتر این بخش پیدا می کنند
      ممنونم????

دیدگاه

نوشته اصلی توسط protelworker نمایش پست ها
        .........
        مدت زمان زیادی که دیگه واژه Protel​ کاربردی نداره و بجای اون شرکت Altium فعالیت میکنه
        در سرچ اینترنت هم این واژه کاربردی تر هست و کاربران که تازه کارشون شروع کردن راحتتر این بخش پیدا می کنند
        .........
        دقیقا اولین بار با دیدن این واژه پروتل و دیدن تاریخ آخرین ارسال‌ها..... البته پروتل هم اسم قشنگی بود.
        مورد دیگه استفاده از ایموجی هاست! باکس انتخابش یکم با تاخیر باز میشه و الان این ایموجی رو ارسال کردم ببینید چه شکلی میشه : ????
        کد (مثلا کد php) بخواهیم ارسال کنیم ادیتور یک پاکسازی روش انجام میده (وقتی چیزی Paste میشه) و همه لاینها رو هم میچسبونه!
        آپلود فایل اون اول فعال بود تو فروم کاش یه چند گیگی آپلود میکردم تا میامد محدود بشه :دی شوخی
        جدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۱۱:۱۴ ۱۴۰۲/۰۶/۲۱.

دیدگاه

ظاهراً چند ساعتی هست که فروشگاه سایت از دسترس خارج شده و ارور میده Service Unavailable

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
            ظاهراً چند ساعتی هست که فروشگاه سایت از دسترس خارج شده و ارور میده Service Unavailable
            یک مشکلی تو آپاچی سرور فروشگاه پیش اومده. پیگیر حلش هستیم. مرسی از اطلاع رسانیتون
            I ❤️ ECA

دیدگاه

نمایش لایکها درست شد برای من. لایک
              اگر ممکن است لینک آخرین ارسالهای فروم در بالای صفحه به صورت ثابت قرار داده شود یا امکانی برای اطلاع از آخرین ارسالها بدون مراجعه به صفحه اصلی قرار دهید.
              مورد دیگه اینکه تاپیک در صورت بروزرسانی به صورت خودکار رفرش میشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ufo173 نمایش پست ها
                نمایش لایکها درست شد برای من. لایک
                اگر ممکن است لینک آخرین ارسالهای فروم در بالای صفحه به صورت ثابت قرار داده شود یا امکانی برای اطلاع از آخرین ارسالها بدون مراجعه به صفحه اصلی قرار دهید.
                مورد دیگه اینکه تاپیک در صورت بروزرسانی به صورت خودکار رفرش میشه؟
                سلام خیلی جالب هست که نمایش لایک های من درست نشده و پیغام خطا می دهد
                قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

دوستان از چه مرورگری استفاده میکنید؟
                  تو کروم مشکل لایک و لاگ این شدن نداریم. ولی بازهم بگید بالاخره راه حل رو پیدا میکنیم
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط خلبان نمایش پست ها
                    سلام خیلی جالب هست که نمایش لایک های من درست نشده و پیغام خطا می دهد
                    احتمالا در تنظیمات تغییراتی داده شده و شاید کدهای ارسالی به مرورگر هم تحت تاثیر اون تغییر کرده و باز شاید با یک Full Refresh یا Clear Cache مرورگر و باز کردن مجدد صفحات شاهد تغییرات باشید.
                    عجیبه که با مرورگرهای مختلف اما همگی جدید و مدرن و استانداردهای نزدیک به هم قالب سایت به انواع مختلف رفتار میکند! یعنی اشکال از فرستنده است یا گیرنده؟!

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
                    تو کروم مشکل لایک و لاگ این شدن نداریم. ولی بازهم بگید بالاخره راه حل رو پیدا میکنیم
                    از سمت من :
                    در کروم و فایرفاکس و موتور کروم لایک درست کار میکنه.
                    در مرورگرهای خانواده کروم صفحه اصلی لاگین نشون نمیده ولی توی صفحه های جانبی بالای صفحه لاگین شده نمایش میده!
                    در فایرفاکس این مشکل نمایش لاگ ندارد.

سوال دیگه در مورد نقل قول چندگانه در پستها : الان نقل قول میزنم پست مربوطه پایین صفحه نقل قول میشه آماده ارسال، وقتی روی نقل قول پست دیگه میزنم (چندگانه) ایکن اون نارنجی میشه به همراه پست قبلی که نقل شده ولی در فرم ارسال جواب پست جدید دیگه به صورت نقل قول وارد نمیشه و باید دستی کپی پیست بشه یا راه دیگه داره؟ جایی دیگه دیدم گزینه نقل قول همه انتخاب شده ها بود اینجا تو تصویر ندارمش!
                    همچنین جهت شلوغ نشدن جواب با این نقل قولهای کامل باز در فروم دیگه دیدم که امکان انتخاب بخشی از متن پست برای نقل قول همون تیکه بود و به جمع و جور شدن جواب و همچنین انتقال بهتر موضوع خیلی کمک میکرد.
                    مورد دیگه اینه که وقتی چیزی نقل قول میشه ظاهرا دیگه اسم یوزر و متنی که نقل میشه بدون تغییر میمونه حتی با تغییر منبع! که این هم میتونه خوب باشه هم بد!
                    ویبولتین عجب موجودی یه بار هم برای خودم نصب کردم. IPB و Discourse​ هم خوبن.

مشکل دیگه در UI اینه که وقتی جواب پستی رو ارسال میکنی و ارسال میشه به صورت Ajax بعدش صفحه به جای اینکه اسکرول کنه به همون پست جدید اسکرول میکنه به آخرین مطلبی که باهاش تاپیک باز شده و در HashTag URL موجوده!

دیدگاه

• ufo173
                      ufo173 دیدگاه ثبت کرد
                      Editing a comment
                      تست دیدگاه...

از Opera و Microsoft Edge استفاده میکنم.

دیدگاه

سلام مهندس من از طریق گوگل کروم چه از طریق pc و چه از طریق گوشی اندروید قابلیت ورود به سایت رو ندارم با فایر فاکس و opera هم مشکل لایک هست
                      جدیدترین ویرایش توسط خلبان; ۲۱:۴۶ ۱۴۰۲/۰۶/۲۳.

دیدگاه

با سلام
                        مرورگر فایرفاکس، مشکل لایک وجود داره.
                        نوتیف اعلان هم میاد، اما وقتی روش کلیک میشه خطای زیر رو میده:
                        That action could not be completed. Please try again, and if this occurs again please contact the system administrator and tell them how you got this message.
                        کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

خب دوستان مشکل نمایش لایک ها حل شدن. لطفا چک کنید.

فکر کنم فقط داستان اینکه میگید بعضا لاگین هستید و بعضا نیستید مونده .
                          واقعیتش تو اینهمه کامپیوتر شرکت این مشکل رو ندیدیم که روش بتونیم کار کنیم چون موردی هست باید یجا این مشکل رو پیدا کنیم وبعد راه حل پیدا کنیم و همچنان دنبالش هستیم.
                          لطفا کش مروررتون رو خالی کنید و حتما CTRL F5 بزنید و ...... شاید به خاطر کش شدن از طرف مرورگر باشه یا شاید خالی کردن کوکی ها بتونه درست کنه این داستان رو.

لطفا چک کنید باز یه خبری بدید ممنونم که وقت میذارید.
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

واقعیتش تو اینهمه کامپیوتر شرکت این مشکل رو ندیدیم که روش بتونیم کار کنیم چون موردی هست باید یجا این مشکل رو پیدا کنیم وبعد راه حل پیدا کنیم و همچنان دنبالش هستیم.
                            لطفا کش مروررتون رو خالی کنید و حتما CTRL F5 بزنید و ...... شاید به خاطر کش شدن از طرف مرورگر باشه یا شاید خالی کردن کوکی ها بتونه درست کنه این داستان رو.

مهندس جان واقعیت امر انجمن eca برای من درست
                            مثل یکی از اعضای خانواده شده از قوت و قدرتش واقعا خوشحال هستم از این نوع مشکلات کلافه میشوم از نبودش که دیگه چیزی نگم
                            جدیدترین ویرایش توسط خلبان; ۱۶:۵۴ ۱۴۰۲/۰۶/۲۴.

دیدگاه

با سلام و تشکر
                              مشکل لایک ها حل شد. با کلیک روی تعداد لایکها، اسامی لایک کنندگان نشون داده میشه.
                              نمایش اعلانها همچنان خطا داره.
                              کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X