اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهادات و انتقادات

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پیشنهادات و انتقادات

یه سوال!
    این Original کی هست که اکثر پستهای جناب آقای عزیزی(http://www.eca.ir/forum2/index.php?action=profile;u=25705) رو ادیت کرده؟
    فرد خاصی هست یا یوزریه که مدیران سایت باهاش پستهارو ادیت میکنن؟
    مثلا توی http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=158.msg170841#msg170841 ازش نقل قول شده، ولی هیچ اثری از خودش نیست!

/

چرا پستهای عزیزی ادیت شدن؟ بنظر تو آنالوگ و مخابرات خیلی خبره بوده،
    من یه دوسالی نبودم خبرندارم اینجا چی گزشته،
    امکانش هست کمی روشنم کنید؟

/

من ایشون رو نمیشناسم، فقط از روی پستهاش نظرم رو گفتم
    درهرصورت اگه بحث راجع به آقای عزیزی هم به نظرتون بیان احساسات 30یاثی هست میتونید میتونید باخیال راحت پستم رو ادیت کنید!

/

ادیت
    {خلاف قوانین - امضا ویرایش شد}

دیدگاه

آقای عزیزی همان Original هستند. بعضا نام کاربریشون رو تغییر میدادند.
      تاجایی که من فهمیدم ایشون به حذف پست های تبلیغاتیشون اعتراض داشتند و تصمیم گرفتند که دیگه با سایت همکاری نکنند و پست های خودشون رو ویرایش کردند ! برا اینکه از این اتفاق جلوگیری بشه و البته مطالبی که ایشون به همکاران سایت گفته بودند ایشون اخراج شدند.

ما همیشه از حضور کاربران فعال و با معلومات استقبال میکنیم ولی این دانش بالا نباید باعث بشه که به قوانین سایت و همکاران دیگه بی احترامی بشه.
      البته جناب عزیزی فرد مورد احترامی هستند و فکر کنم یکم احساسی با قضیه برخورد کردند.
      I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
        آقای عزیزی همان Original هستند. بعضا نام کاربریشون رو تغییر میدادند.
        تاجایی که من فهمیدم ایشون به حذف پست های تبلیغاتیشون اعتراض داشتند و تصمیم گرفتند که دیگه با سایت همکاری نکنند و پست های خودشون رو ویرایش کردند ! برا اینکه از این اتفاق جلوگیری بشه و البته مطالبی که ایشون به همکاران سایت گفته بودند ایشون اخراج شدند.

ما همیشه از حضور کاربران فعال و با معلومات استقبال میکنیم ولی این دانش بالا نباید باعث بشه که به قوانین سایت و همکاران دیگه بی احترامی بشه.
        البته جناب عزیزی فرد مورد احترامی هستند و فکر کنم یکم احساسی با قضیه برخورد کردند.
        پس ایشون با پاک کردن پست هاش بهتون ثابت کرده که پست تجاری نداره .من اگه جای شما بودم همرو اخراج میکردم و ایشون رو نگه میداشتم. خوشحالم که جای شما نیستم و این اشتباه بزرگ رو نکردم .
        حالا اگه از صحبتم خوشتون نمیاد من رو هم اخراج کنید .
        "هنگامی که دری از خوشبختی به روی ما بسته میشود ، دری دیگر باز می شود ولی ما اغلب چنان به دربسته چشم می دوزیم که درهای باز را نمی بینیم." هلن کلر

دیدگاه

دوست عزیز من اگر قرار بود با هر حرفی کاربری رو اخراج میکردم این سایت 5 سال پایدار نمیبود.
          اگر شما درست مطالب رو دنبال میکردید ما همون موقع تاپیکی زدیم و اطلاع رسانی کردیم در این مورد تا سوتفاهم پیش نیاد و همه هم موافق این اقدام بودند.
          اینکه ایشون پست هاشون رو پاک کردند به دلیل نشان دادن این موضوع نبود بلکه نوعی اعتراض بود و من برای حفظ محتوای علمی مطالب این کار رو کردم نه برای مقابله با عمل ایشون.

موفق باشین
          I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
            دوست عزیز من اگر قرار بود با هر حرفی کاربری رو اخراج میکردم این سایت 5 سال پایدار نمیبود.
            مطمئن باشید از این بعد سایت پایداریشو از دست میده . من از طریق گوگل پست های ایشون رو دیدم
            و همیشه پیگیری میکردم . وقتی میومد تو سایت همه میزدن گاراژ .
            مگه تو خواب ببینید که همچین کسی دوباره پیدا بشه . چند وقتی بود میخواستم اینارو بگم خوب شد
            الان بحثش پیش اومد . الان صدها پست و تاپیک بی جواب تو بخش های آنالوگ و مخابرات هست دریغ
            از یک فرد باسواد . سایت پر شده از مدیر و معاون اما بدون معلومات .

مثل دوستمون که در بالا گفتن اگه از صحبت های من هم خوشتون نمیاد اخراجم کنید .

دیدگاه

بنده این رو قبول دارم که همیشه باید انتظار انتقاد رو داشته باشیم ولی این قضیه مال چندین ماه پیش هست و من برای برگردوندن همین تعداد پست ایشون چنیدن روز وقت صرف کردم تا جواب هایی که دوستان گرفتند حذف نشه.
              من مسئول رفتار شخصی کاربران نیستم. یک دوستی بعد از یک مدت نمیخواد به کار ادامه بده و میره من تنها کاری که میتونم بکنم حفظ داشته ها هست و نه بیشتر
              این سایت هیچ وقت به شخص خاصی پایبند نبوده و نخواهد بود. چه من تو این سایت باشم چه نباشم ، این سایت با این فرهنگ غالب گسترش علم پیش خواهد رفت و هدفش مهمتر از خواسته های فردی ما هست.

در مورد اخراج هم که میفرمایید بنده همچین شخصیتی ندارم.
              موفق باشید
              I ❤️ ECA

دیدگاه

بابا شما جنگ اینجا راه انداختین که.....
                من که تا الان نیازی به آقای عزیزی نداشتم و ایشون رو نمیشناسم ولی هر کی بوده باید اطلاعات بالایی داشته باشه که اینقدر معترض هست. حالا به چه دلیلی ایشون ارسالهاشون رو پاک کردن الله علم. خوب مدیریت هم کار به جایی کرده دیگه. برای جلو گیری از پاک شدن اطلاعات سایت، این کارو کرده. کار بدی نبوده که؟ باید ببینیم چرا ایشون ارسال های خودشونو پاک میکردن. اینقدم این بحث رو کش ندین به جاش یه دو تا مطلب بذارین تو سایت تا همه استفاده کنن. نه اینکه همش توی ارسالهای جدید نوشته " پیشنهادات و انتقادات توسط...."
                چقدر این ندیدن ها و نشنیدن ها مردم را خوشبخت کرده (دکتر علی شریعتی)

دیدگاه

البته من بیشتر میخاستم ازنظر فنی گاهی پیداکنم که تقریبا هم کردم!
                  یوزرنیمم رو عوض و پست بالاییم روادیت کردم

قصدم اصلا بازکردن این موضوع شاید کهنه نبود
                  نمیدونم قضیه چی بود، ولی بنظرم رسید یکی تو زمینه های آنالوگ داشت خوب کارمیکرد و پاسخ میداد
                  حیف بود که ازدست داده بشه
                  شاید میشد کنار این همه تبلیغات رنگارنگ با پستهای تبلیغاتی ایشون کمی با اغماض برخوردکرد ولی از دانشش بهره برد
                  {خلاف قوانین - امضا ویرایش شد}

دیدگاه

سلام
                    دوستان به نظر من آقای بلورچیان کار درستی کرده ....
                    ببنید قوانین سایت برای همه ی افراد سایت است من خودم در بخش امضا اومده بودم لینک سایتم رو گذاشته بودم و این بر خلاف قوانین سایت بود که بعد از چند روز آقای بلورچیان به من تذکر دادن و گفتند بر خلاف قوانین سایت است منم هم دیدم درست میگن سریع لینک رو پاک کردم و اصلا هم ناراحت نشدم و...
                    ببنید هر جایی برای خودش قوانینی داره و اگر قرار باشه قوانین زیر پا گذاشته بشه هم همه پیش میاد و درست نیست. الان در اداره اگر شما قوانین آن اداره را رعایت نکنید نمی گن بیا این هم ارتقا پستی بگیر مطمئنا باهات بر خورد جدی میکنند و...
                    پس دوستان دقت داشته باشید که آقای بلورچیان به عنوان یک مدیر به نظر من کار درستی کردند. به نظر من آقای عزیزی نباید این رفتار ناشایست رو انجام میداده که مدیر سایت مجبور بشن اخراجشون کنند.
                    هر کسی چوب اعمال خودشو می خوره و بس.

دیدگاه

سلام

ببخشید در این مورد دخالت می کنم ولی یه چیزی به نظرم اومد که باید بگم

به نظر من آقای بلورچیان بهتره بود یه درجه مدیر بازنشسته رو مثل اکثر سایتها اینجا هم در نظر می گرفتن . به نظر من این حداقل کاریه که میشد برای دوستانی که زمانی اینجا خیلی زحمت کشیدن و الان به هزار و یک دلیل مثل مشغله کاری دیگه با سایت همکاری ندارن ؛ باشه . خیلی از دوستان مثل آقای جعفری ، آقای بابازاده ، آقای حیدری و .............. و خیلی کسان دیگه که الان خاطرم نیس قبلا خیلی واسه ارتقا سایت کار کردن ولی حالا مثل یک کاربر عادی باهاشون برخورد میشه . باباجون هر کی یه مدت یه جایی کار میکنه و بعد بازنشسته میشه دیگران یه نیمچه احترامی بهش می زارن دیگه !

ببخشید که فضولی کردم

دیدگاه

با سلام
                        قبل از هر چیز ، از همه عزیزانی که واسه این سایت زحمت می کشن تشکر می کنم.
                        آقای بلورچیان و آفای نحوی ...
                        اگه جسارت نباشه می خواستم یه درخواست بکنم.
                        گویا بعضی از دوستان واسه سرگرمی تو سایت انجمن تخصصی برق و الکترونیک ثبت نام کردن، آخه بد جوری بحث های تاپیک رو عوض میکنن و فقط دنبال حاشیه پردازی هستن، اگه میشه رسیدگی کنید. ممنون
                        من چند باره تو قسمت مدارهای صوتی تاپیک میزارم ولی بحث عوض میشه
                        اگه لازم باشه اسم user رو هم میگم
                        behi

دیدگاه

سلام
                          واقعا بخش ارم بسیار ضعیف است و اصلا افراد با تجربه نداره که پاسخگوی افراد مبتدی مثل من باشند یا اینکه اصلا جواب نمیدهند و
                          نمی خوان تکنولوژی از دستشون بره در هر دو حالت انتقاد من به این گروه وارده
                          برید ببنید من چند تا سوال کردم که یا خودم جوابشو پیدا کردم و گذاشتم (بیچاره شدم تا پیدا کردم)یا هنوز کسی جواب نداده
                          به نظر من حتما افرادی هستند که می تونند جواب منو بدهند ولی به دلایلی نمیکنند از مدیران می خوام که برای این افراد ایجاد انگیزه کنند
                          www.tehranelec.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behruz_e
                            اگه لازم باشه اسم user رو هم میگم
                            سلام
                            متاسفانه کنترل تمام کاربران واقعا ممکن نیست و ما بیشتر به شخصیت خود افراد اتکا میکنیم و امیدواریم تا فرهنگ استفاده و به اشتراک گذاری علم فراگیرتر بشه.

اگر مورد خاصی مشاهده کردید لطفا از طریق دکمه گزارش به مدیر گزارش بدید تا رسیدگی بشه.

-----------------
                            نوشته اصلی توسط محسن محمد خانی
                            سلام
                            واقعا بخش ارم بسیار ضعیف است و اصلا افراد با تجربه نداره که پاسخگوی افراد مبتدی مثل من باشند یا اینکه اصلا جواب نمیدهند و
                            نمی خوان تکنولوژی از دستشون بره در هر دو حالت انتقاد من به این گروه وارده
                            برید ببنید من چند تا سوال کردم که یا خودم جوابشو پیدا کردم و گذاشتم (بیچاره شدم تا پیدا کردم)یا هنوز کسی جواب نداده
                            به نظر من حتما افرادی هستند که می تونند جواب منو بدهند ولی به دلایلی نمیکنند از مدیران می خوام که برای این افراد ایجاد انگیزه کنند
                            بخش آرم در مقایسه با AVR باید هم ضعیف باشه چون فعلا در آن حد فراگیر نشده است ولی تلاش هایی جهت تدوین برخی مطالب آموزشی شده که متاسفانه با رسیدن فصل امتحانات متوقف شده از اواسط خرداد از سرگرفته خواهد شد.
                            قطعا اگر دوستان جواب سوال هارو بدونند دریغ نخواهند کرد.

موفق باشید
                            I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X