اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهادات و انتقادات

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پیشنهادات و انتقادات

سلام
    دوستان عزیز در این قسمت هر گونه پیشنهاد و انتقادی که دارید می توانید عنوان کنید این رو بدونید که این پیشنهادات و انتقادات هستش که باعث پیشرفت میشه پس مارو از نظرتون بی بهره نسازید .
    {خلاف قوانین - پاک شد }

Re: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

نوشته اصلی توسط farshad
    یه سوال داشتم.
    چرا هر تاپیکی که من درست می کنم این جوری میشه.یعنی اسمش با کدهای عجیب غریب در میاد.من که درست تایپ می کنم پس چرا اینطوری میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام دوست عزیز دلیل این هست که شما قسمت اطلاعیه ها و اخبار سایت رو مطالعه نکردید شما در عنوان و موضوع هر تاپیک به جای حرف "ی" از shift+x استفاده کنید یا از فایل های DLL که در سایت قرار داده شده استفاده کنید .
    {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

پیشنهادات و انتقادات

از همه دوستانیکه برای این سایت زحمت میکشن کمال تشکر و دارم
      فهبنی صبرت علی عذابک فکیف اصبرعلی فراقک
      گیرم که برعذاب توصبر کنم ،چگونه بر جدایی ات شکیبایی ورزم

دیدگاه

پیشنهادات و انتقادات

یک سوال :
        تو بعضی تاپیک ها یک سری پست ها هستن که مثلا 4 ماه پیش یک سوال پرسیدن ولی کسی جوابشونو نداده!!! حالا تکلیف ما چیه؟ اگه جواب بدیم که احتمال خیلی زیاد دیگه به درد طرف نمی خوره چون کمتر کسی هست که 4 ماه جدی دنبال چیزی بگرده بازم بهش نرسه! فکر نمی کنین اگه بعضی پست های خیلی قدیمی و نه چندان مفید رو پاک کنین بهتر باشه؟
        یک سری هم تاپیک های خبری هست که مثلا 4 ماه پیش نوشتن "نوع جدید....."!(مخصوصا تو قسمت مبایل) اگه یه دستی به سرو روی این خبر ها بکشین بد نمی شه!
        I ❤️ ECA

دیدگاه

پیشنهادات و انتقادات

سلام . خوبی دوست عزیز ؟
          به نظر من که جواب بدید . هدف ما در کوتاه مدت اینکه که دوستان توی سایت به سرعت به جوابشون برسن و در بلند مدت این هست که ما یه دیتابیس درست و حسابی از سوالات و پاسخ های مفید داشته باشیم . این کار شما درسته که هدف اول رو دیگه برآورده نمیکنه ولی در راستای هدف دوم هست .
          موفق باشید .
          شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
          هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
          چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

پیشنهادات و انتقادات

با تشکر از همه مدیران و کاربران فعال سایت
            چرا بازدید کنندگان بخش موبایل خیلی کم هست؟ آیا مطالبش جذاب نیست یا کاربران این سایت فقط دنبال بخش الکترونیک هستن؟
            اگه یک همتی بکنیم فک کنم بشه این قسمت رو هم فعال کرد
            اصلا چرا این بخش مدیر نداره؟ پس من از کی شکایت کنم؟ (شوخی بودا!! )
            I ❤️ ECA

دیدگاه

gf

با سلام به همه بروبچ.
              این انجمن اگه همین طوری پیش بره واقعا یه مرجع کامل برای برق و الکترونیک میشه.
              ولی اگه .....
              یه نمه هم به برق توجه کنید . چون الان دیگه برق و الکترونیک و کامپیوتر یه جورایی با هم گره خوردن و اصلا در مورد برق هیچ جایی تو انجمن نداریم. البته خودم به علت بعضی مسایل نمی تونم کاری کنم ولی در به در دارم دنبال یه نفر می گردم که بتونه یه قسمت برای برق راه بندازه..

دومی هم اینه که اگه میشه انجمن فقط به مسایل برق و الکترونیک و کامپیوتر بپردازه و حول این سه محور بچرخه و دیگه مطالب دیگه ای به غیر از اینا وارد انجمن نشه .

البته اینا هم که گفتم فقط نظر شخصی من بود و اصلا قصد ناراحت کردن کسی رو ندارم .

در آخر هم واقعا از زحمتی که بچه ها توی این انجمن می کشن واقعا ممنونم

دیدگاه

پیشنهادات و انتقادات

سلام . خوبی فرشاد جان ؟
                قرار این بود که با انجمن های دیگه در این زمینه همکاری کنیم . یعنی یه عده قدرتی باشن ما الکترونیکی و صنعتی . ولی خوب دیگه .
                ما هنوز مدیری برای قسمت الکترونیک صنعتی یا برق پیدا نکردیم ، تازمانی هم که مدیر نداشته باشه اگه ایجاد کنیم این بخش رو بعد پاسخ گو نباشیم یه مقدار ناجور هست .
                تا ببینیم خدا چی می خواد
                موفق باشید .

دیدگاه

پیشنهادات و انتقادات

سلام خوب هستین؟
                  می خواستم ببینم چطور میشه وسط پستمون یک عکس که تو هاردمون هست رو قرار بدیم؟!
                  من فقط بلدم عکس های سایت های دیگه رو در مابین متن ارسالیم قرار بدم!
                  اگه این امکان الان وجود تداره می شه یک جوری حلش کرد؟
                  ممنون از جوابتون.
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

پیشنهادات و انتقادات

نوشته اصلی توسط vampire
                    سلام خوب هستین؟
                    می خواستم ببینم چطور میشه وسط پستمون یک عکس که تو هاردمون هست رو قرار بدیم؟!
                    من فقط بلدم عکس های سایت های دیگه رو در مابین متن ارسالیم قرار بدم!
                    اگه این امکان الان وجود تداره می شه یک جوری حلش کرد؟
                    ممنون از جوابتون.
                    سلام خوب شما باید عکس مورد نظرتون رو بروی یک فضا در اینترنت اپلود کنید و لینکش رو در سایت قرار بدید .
                    {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

پیشنهادات و انتقادات

سلام .
                      خوبی دوست عزیز ؟
                      برای اینکار باید فایل تصویر رو توی یه سایت که اجازه لینک به تصویر رو میده پلود کنید . بعد لینکش رو مثل تصاویر معمولی دیگه توی سایت بذارید .
                      اگه همچین سایت سراغ ندارید ما برای سایت یه فضا گرفتیم میتونم یوزر پسورد اون رو به شما بدم .
                      موفق باشید .

دیدگاه

پیشنهادات و انتقادات

یکی از بهترین سایت های میزبانی تصاویر http://www.tinypic.com هستش
                        که خودش لینک مستقیم و همچنین لینک درج تصویر در میان متن رو به یوزر میده
                        در ضمن من که از مزخرف ترین اکانت اینترنتی دینا یعنی اکانت خود مخابرات ایران
                        استفاده می کنم فیلتر نیستش

دیدگاه

پیشنهادات و انتقادات

تو تهران اکثر ISP ها این سایت TinyPic رو ف ی ل ت ر کردن
                          من این رو پیشنهاد می دم :
                          http://www.supload.com/

دیدگاه

پیشنهادات و انتقادات

مرسی از جواب های کاملتون.
                            فعلا از سایت هایی که علی و صابر عزیز گفتن استفاده می کنم اگه نیاز بود که تو خود سایت پلود بشن بعدا مزاحمتون می شم
                            متشکر از همتون.
                            I ❤️ ECA

دیدگاه

پیشنهادات و انتقادات

سلام به تمام مدیران عزیز سایت
                              بازم یک سوال واسم پیش اومد که خواستم بپرسم.
                              چرا در این سایت جایی برای تبلیغات در نظر نگرفتین؟(البته یک لینک نامشخص هست که نمی دونم تبلیغه یا نه!) با پولی که از تبلیغات بدست میاریم میشه کارای زیادی کرد مثلا یک پلودسنتر واسه خود سایت گذاشت یا خیلی کارای دیگه.
                              می خواستم کلا نظرتونو در مورد اینچنین مواردی بدونم
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X