اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهادات و انتقادات

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پیشنهادات و انتقادات

سلام اقای بلوچیان

به خدا بیشتر از 3-4 بار این کارو کردم و از بار اخری هم حدود 1 هفته میگذره ولی از ایمیل خبری نیست :cry:

من نمیخواستم مزاحمتون بشم..شرمنده.. :redface:

دیدگاه

پسورد جدید رو شخصا به آدرس ایمیل اون اکانت اصلیتون ارسال کردم.
      موفق باشید
      I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام سایز این عکسا رو درست کنید یا خیلی کوچیکه یا خیلی بزرگ در ضمن اون سایز بزرگ نصفه نیمه میاد چیکار کنم؟؟؟؟؟
        هرکجا هستم باشم / آسمان مال من است....

دیدگاه

به نظر شما ساعت سایت 10 دقیقه جلو نیست !
          دانلود کی های جدید کاسپر
          جهت سفارش طراحی و برنامه نویسی سایت, قالب, بنر قیف و فلش
          با این آی دی تماس بگیرید :
          sam.shark360

دیدگاه

سلام
            در عصر حاضر که موبایل به عنوان ابزار در دست هر فردی است شما میتوانید برنامه مناسب برای موبایل در سایت قرار دهید
            البته من اطلاعی در مورد صحت جنین برنامه های را ندارم
            دیدگاه

مسئول حذف تاپیک ها و پست ها به عهده چه کسی هست؟

دیدگاه

دوستان یه این مورد بنده رسیدگی خواهم کرد.
                تمام پست های حذف شده بررسی خواهند شد و در صورت لزوم بازبرگردانده خواهند شد.
                انشالا تا امشب موارد گزارش شده بررسی میشند. اگر بازهم کسی مشکلی داره تو PM برای من ارسال کنه.
                متشکرم
                I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط szm67
                  سلام سایز این عکسا رو درست کنید یا خیلی کوچیکه یا خیلی بزرگ در ضمن اون سایز بزرگ نصفه نیمه میاد چیکار کنم؟؟؟؟؟
                  کدوم عکس ها ؟

دیدگاه

سلام
                    فکر می کنم صفحه اول سایت بیش از حد تبلیغاتیه و باعث جذب افراد جدید نمی شه
                    شما توی صفحه اول باید قابلیت های فراوان سایت را نشان بدید اما این صفحه فقط محصولات را نشان می دهد
                    این کار شاید در کوتاه مدت باعث جلب توجه به محصولات بشه اما در بلند مدت باعث کاهش ورود افراد جدید می شه و نتیجه عکس خواهد داشت.
                    اگر دقت بکنید بزرگترین سایت های اینترنتی که افراد زیادی وارد می شن هم یا اصلا تبلیغ در صفحه اول ندارند یا بخش کوچکیش تبلیغاتی هست
                    موفق باشید
                    گاه باش که مومن عاشق فرصت سرگرمی ندارد (ع.ص)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Original

سلام
                      چطور مگه ؟ شما هم مثل بقیه با حذف یا ادیت بی مورد پست ها برخورد کردید ؟
                      بسم الله
                      با سلام

جهت استحضار تمامی اعضاء گرامی انجمن تخصصی ECA ، عرض میشود که وظیفه بازبینی و اجرای مواردی از جمله ویرایش - تصحیح - حذف و یا ادغام پست یا تاپیک در رابطه با موضوعات زیر (( خلاف قوانین انجمن )) ، زیر نظر مستقیم مدیریت محترم انجمن ، بعهده تعدادی از اعضاء ، از جمله اینجانب میباشد .

1- پست یا تاپیک تجاری

2- پست یا تاپیک غیر ضروری - تکراری - بی ارتباط به موضوع - سیاسی - ..................

در زمینه اجرای موارد ذکر شده ، حتی اگر این عدم رعایت قوانین ، از سوی کاربران تیمهای مدیریتی انجمن نیز باشد ،
                      فقط قوانین سایت ملاک بوده ولا غیر ، (( اکثر موارد مذکور ، بواسطه گزارشات کاربران همین انجمن میباشد ))

هر چند که بعضی از کاربران گرامی ، چه تازه وارد که هنوز 24 ساعت از ورودشون به انجمن نگذشته ، اینجا را بیلبورد تبلیغاتی محصول - سایت - و یا وبلاگ خود میدانند ، و چه ستاره دار !! (( معترض )) ، در بعضی از مواقع و موارد ، در پیغام خصوصی ، با انواع نوشتار ، نسبت به اینجانب ، عنایت و لطف !!! دارند (( که در همین نوشتار از آنها تشکر مینمایم !! )) ، اما بهر حال ، همانطور که عرض شد ، دلیل اصلی ، رعایت قوانین صریح انجمن میباشد . (( بازبینی این قوانین ، به تمامی اعضاء گرامی توصیه میشود ))

جهت استحضار بیشتر عرض میشود ، حضرات ، چه تازه وارد و چه ستاره دار ، میتوانند ، در صورت تمایل به معرفی هر گونه مورد تجاری ، از جمله محصول - وبلاگ - فروشگاه اینترنتی - سایت تجاری - و غیره ، از بخشهای مرتبط با این موضوعات ، در انجمن ، از جمله (( بازارچه برق و الکترونیک )) و (( فروشگاه تخصصی برق و الکترونیک )) با هماهنگی مسئولین این قسمتها ، اقدام نمایند .

تا زمانی که اراده مدیریت سایت ، بر اجرای این موارد توسط بنده باشد ، بدون هیچ گونه رودربایستی ، انجام خواهد شد .

البته هنوز تکلیف فعالیت و یا مجوز تعداد انگشت شماری از انجمنها که در این محیط به هر شکلی تبلیغ مینمایند ، متاسفانه مشخص نیست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

((البته طبق فرمایش ، جناب بلورچی ، مواردی که ظاهرأ حذف میشود ، در قسمتی قرار میگیرد که پس از بررسی مدیریت و در صورت عدم وجود مشکل ، در جای مناسب خود قرار خواهد گرفت .))

پاینده باشید
                      با احترام
                      20/10/88

دیدگاه

چند پست بنده که ارتباط چندان کمی هم با علم نداشت بدون اطلاع بنده پاک شده.

مانند : دانشگاه هانها , دانشگاه ماها
                        ایرانیان ساکن فضا و ...

اموزش زبا ن ژاپنی به درد کسی میخوره ؟ ترفند کامپیوتر ه که دیگ هنمیخواد سرچ کنی و
                        با وارد کردن چند کلمه از اون هم میتونی بهش دسترسی داشته باشی به درد میخوره؟
                        ایا توهین به چند تا ایرانی با گفتن یک داستان ابلهانه به درد میخوره؟

یا باید کل تاپیک های بنده رو برگردونید _ یا کسی که پست ها رو پاک میکنه باید از من معذرت خواهی بکنه.

البته این رو هم عرض بکنم که پست های بنده هیچ مغایرتی با قوانین مملکت نداره که هیچ ,
                        هیچ مغایرتی با قوانین سایت هم نداره . چون زمانی خودم از همکاران سایت بودم و قوانین رو به دقت و وسواس
                        در معنی و مفهوم مطالعه کردم. از این سایت کاملا بعیده .
                        چنین برخورد هایی زننده باعث شده افراد زیادی از سایت برند.
                        مانند دکتر ... که از کارمندان و طراحان NASA بود Khepelesıbılo که الان -- شده اسمش
                        برید ببینید چقدر پست مفید داشت. حامد پروشانی و ... .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط NASA_DE
                          چند پست بنده که ارتباط چندان کمی هم با علم نداشت بدون اطلاع بنده پاک شده.

مانند : دانشگاه هانها , دانشگاه ماها
                          ایرانیان ساکن فضا و ...

اموزش زبا ن ژاپنی به درد کسی میخوره ؟ ترفند کامپیوتر ه که دیگ هنمیخواد سرچ کنی و

یا باید کل تاپیک های بنده رو برگردونید _ یا کسی که پست ها رو پاک میکنه باید از من معذرت خواهی بکنه.

البته این رو هم عرض بکنم که پست های بنده هیچ مغایرتی با قوانین مملکت نداره که هیچ ,
                          هیچ مغایرتی با قوانین سایت هم نداره . چون زمانی خودم از همکاران سایت بودم و قوانین رو به دقت و وسواس
                          در معنی و مفهوم مطالعه کردم. از این سایت کاملا بعیده .
                          چنین برخورد هایی زننده باعث شده افراد زیادی از سایت برند.
                          مانند دکتر ... که از کارمندان و طراحان NASA بود Khepelesıbılo که الان -- شده اسمش
                          برید ببینید چقدر پست مفید داشت. حامد پروشانی و ... .
                          سلام
                          NASA_DE جان اول همه که لطفا با آرامش انتقاد کنید که جو متشنج نشه.
                          موضوعاتی که حذف شدند مغایر قوانین نبوده اند ولی علمی هم نبودند برای همین حذف شدند ! اگر خاطرت باشه بخش گفت و گوی آزاد ما به این دلیل تغییر اسم داد که مباحث غیر علمی توش گفته نشه . درسته که الان هم تمام پست هاش علمی نیستند ولی در هر صورت تلاش برای علمی کردن جو اون تاپیک یک وظیفه برای ماست و فکر نکنم انجامش باعث بشه ما مجبور باشیم از کسی معذرت خواهی کنیم !!!
                          اگر تاپیک خاصی مد نظر هست PM بده به بنده تا پیگیر بشم ولی کلیت قضیه همینه که بنده گفتم.

خپل سیبیلو ، عزیزی ، حامد و .. که از بین ما رفتند هر کدوم قضیش باهم فرق میکنه و به غیر از یک مورد هیچ کدوم قضیشون اونی نیست که شما میگید. برای مثال بنده دوست صمیمی 2 نفر از همکارانی که از انجمن رفتند هستم و هنوزم باهاشون رابطه خوبی دارم ولی بنابه دلایل شخصی نمیخواند تو هیچ انجمنی با اسم اصلیشون فعالیت کنند !

در هر صورت اینجا مجدد میگم که قطعا کار نظارتی ماهم مشکلاتی داره ولی راهش ارسال اینچنین تاپیک های تندی نیست بلکه اطلاع دادن به بنده قطعا باعث حل شدن مشکل میشه.

متشکرم
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

موضوعاتی که حذف شدند مغایر قوانین نبوده اند ولی علمی هم نبودند برای همین حذف شدند !
                            در این صورت میتونم بگم باید اکثر تاپیک های متفرقه رو باید پاک کرد. داستان مینی مال که در اون با ایرانی
                            توهین میشه علمیه ؟ لطفا جواب بیدید؟ برای اینها چی :
                            جوابی دارید؟
                            انجامش باعث بشه ما مجبور باشیم از کسی معذرت خواهی کنیم !!!
                            ویرایش و حذف تاپیک در صورتی که تاپیک ها و پست های دیگر بی ربط تر ازتاپیک یا پست
                            زده شده باشه قطعا توهین محسوب میشه. بنده هم تا حال یاد ندارم از کسی به زور معذرتی بشنوم.

ولی راهش ارسال اینچنین تاپیک های تندی نیست بلکه اطلاع دادن به بنده قطعا باعث حل شدن مشکل میشه.
                            طبیعی هست که عصبانی بشم. دلیلشم همون بالا عرض کردم. مطمئن باشید تاپیک های تند ممکنه وجود داشته باشه
                            ولی اعضای انجمن ECA با این پست به اصطلاح شما تند من , فعالیت های خودشونو ادامه میدن نه اینکه انجمن رو طرد کنند.
                            قطعا من هم اگه پستی میزنم قبلش به فکر اینم که کمکی کرده باشم حالا ممکنه اون کمک به خودم باشه و یا
                            به همنوع و همکار خودم. نه این که تند تند بیام پست بزنم تاپیک بزنم که تعداد پستام بره بالاتر (متاسفانه
                            دیده میشه که کاربرانی با این قصد که من نمیدونم چه سودی براشون داره دارن این کار رو انجام میدن و
                            تاپیک های بیهوده ای هم که عرض کردم حاصل دست پخت اونهاست ) برید ببینید که از چه زمانی عضو انجمن هستم.

در آخر :
                            اگر به قول خودتون , مجبور نیستید که عذر خواهی بکنید یا قوانین باگ داره یا انجمن نظارتی ضعیفه یکی از اونها رو
                            که میشه اصلاح کرد.

دیدگاه

شما از چه توهینی صحبت میکنید ؟ چند پست شما طبق قوانین حذف شده این توهینش کجاست من متوجه نمیشم !!
                              اینکه پست های دیگری موندند که باید پاک بشند حق با شماست باید پاک بشند ! من همیشه میگم محدودیت در تعداد افراد دارید و روزانه بیشتر از صد پست ارسالمیشه که بررسی همشون عملا با کمبود های فعلی مقدور نیست. شما خودت جزو افرادی هستی که همیشه گزارش به مدیر میزنید و رسیدگی میشه آیا بقیه هم این کار رو میکنند ؟
                              اینکه من میگم مجبور نیستیم عذر خواهیم کنیم دلیلش مشخص هست شاید در هفته حدود 200 پست حذف شده داشته باشیم .... اینکه بیاییم از همه عذر خواهی کنیم و یا به همه یک به یک توضیح بدیم که نمیشه ! شما باید به نیست مثبت همکارای سایت اعتماد داشته باشید اگرم مشکلی بود با آرامش اطلاع بدید اگر رسیدگی نشد حق اعتراض دارید. من حرف عجیبی میگم؟!
                              هم من شمارو از نزدیک میشناسم و هم شما بنده رو فکر نکنم این گونه بحث های مناسب باشه . قطعا نوع رسیدگی ما به دلیل کمبود ها نقص داره پس بیاییم و به این مورد کمک کنیم .

موفق باشید
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

برای این که این بحث طولانیتر از این نشه در مورد توهین در تاپیک چیزی نمیگم فردا به شما PM میکنم.

قطعا نوع رسیدگی ما به دلیل کمبود ها نقص داره پس بیاییم و به این مورد کمک کنیم .
                                یا قوانین باگ داره یا انجمن نظارتی ضعیفه یکی از اونها رو که میشه اصلاح کرد.
                                در اخر به ECA فارق از همه این صحبتها و ... و فقط وفقط به خاطر خود ECA عرض میکنم.
                                از چند سال پیش که خود شما پست من رو با مضمون پروگرامر چیه جواب دادید تا به حال که تونستن
                                با علم الکترونیک در یک مسابقه بین المللی و چند مسابقه داخلی مقام بیارم و مقاله ای بدم که حاصل کار تحقیقاتم
                                هست تا به حال تنها مرجع جواب سوال های من در بیش از 70% مواقع همین سایته.
                                پس بهم حق بدید که نسبت بهش احساس دین کنم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X