اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهادات و انتقادات

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پیشنهادات و انتقادات

در مورد فروش قطعات ما دنبالش هستیم ولی مشکلاتی وجود داره .... بزرگترینش نحوه ی فرستادن هست ! چون تو پست اونقدر بسته رو اینور اونور میکنن که هر آی سی که بفرستیم دووم نمیاره ! پس باید به فکر یک بسته بندی خاص باشیم
    انشالا اگر بشه حلش کرد حتما اقدام می کنیم .
    متشکر
    I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
      من پیشنهاد میکنم اگه امکان فنیش بود بهتره پستهای گفتگوی آزاد در پنجره ی اخرین ارسالهای انجمن حذف بشه.
      اینطورری انجمن از لحاظ علمی برای مخاطب منسجم به نظر میرسه.
      البته این نظر منه

دیدگاه

سلام

میخواستم بدونم تکلیف پستهایی که بی پاسخ می مو نند چیه؟
        یا پست هایی که به هیچ جا ختم نمیشه و نویسنده جوابش رو نمی گیره!
        خوب توی pm هم که نمیشه سوال پرسید.
        بهتر نیست پست های بی پاسخ در یک قسمت نمایش داده بشن تا شاید یک نفر محض رضای خدا بهشون جواب بده :cry:
        لطفآ رسیدگی کنید.
        با تشکر.

دیدگاه

منظور از موارد بدون پاسخ چی هست ؟ تاپیک هایی که فقط 1 پست دارند ؟ خوب ما خیلی مقالات و خیلی نرم افزارهارو اینطوری قرار دادیم پس اگر این پست ها جدا بشن هم فکر نکنم زیاد بتونه مفید باشه
          I ❤️ ECA

دیدگاه

منظورم سوال هایی هست که بدون پاسخ می مونند ، نه همه ی تاپیک های 1 پستی.

به نظرم اگه بشه یک جوری جداشون کرد زود تر جواب داده میشند . مثلآ اون بالا سمت چپ ی لینک هم برای پست هایی که هنوز منتظر جواب هستن اضافه بشه.
            یا از گزینه ی حل شد استفاده کنیم (که آقای حاجی زاده قبلآ پیشنهاد دادند) تا تاپیک هایی که هنوز به جایی نرسیدن مشخص بشند.
            به هر حال من فکر میکنم یک جوری باید این نقص رو برطرف کرد. اینجوری خیلی ها از رسیدن به جوابشون دلسرد میشند.

دیدگاه

میگما پستای اول این تاپیک عجب خاطراتی داره برای بعضیا :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

من چندتاشو خوندم و یه دل سیر خندیدم !

یاد کارتون وقتی بابام بچه بود افتادم

دیدگاه

دوستان من یک انتقاد جدی دارم

لطفا هر کسی که این پست رو میخونه به بند 7 قوانین سایت نگاه مجدد بندازه ==> .قوانین مربوط به ایجاد تاپیک و پست ها

http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,10159.0.html

چرا با دقت قوانین سایت رو نمیخونید؟ نوشته شده : احترام به این قوانین و تحقق آنها توسط کاربران یک وظیفه محسوب شده
                لطفا همگی وظایف را رعایت کنیم
                مگه تو قوانین نوشته نشده " عنوان تاپیک با محتواش همخون باشه؟؟؟"
                مگه نوشته نشده تاپیک تکراری نزنید و اول سرچ کنید بعد اگه مورد پیدا نشد تاپیک بزنید؟
                فارسی بنویسید نه فینگیلیش.
                پست حاوی تشکر نزنید و دکمه تشکر را بزنید.

اما متاسفانه برخی کاربرها رعایت نمیکنند علیرغم اینکه بارها اعلام میشه، تو قوانین نوشته شده، اخطار داده میشه، PM زده میشه

لطفا همگی رعایت کنیم

دیدگاه

سلام
                  اگر قسمتی بود که نشان میداد شما به چی جواب داده اید بهتر بود

دیدگاه

.

.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kendab
                      سلام
                      اگر قسمتی بود که نشان میداد شما به چی جواب داده اید بهتر بود

سلام
                      میشه دقیق منظورتونو بگید

هر وقت قراره کاربری به جواب کاربر دیگه ای پاسخ بده بهترش اینه که دکمه ی " نقل قول " را بزنه و پاسخ بده

دیدگاه

منظورم اشتراکات هست
                        مثلا" اگر یه مطلب را دوباره خواستید بخونید باید تو سایت دنبالش بگردیم
                        ولی اگه جای به عنوان اشتراکات باشه راحت میشه پیداش کرد

دیدگاه

اضافه کردن کنترلر چپ به راست به ادیتور (پیشنهادات و انتقادات)

با سلام خدمت مدیران محترم سایت
                          من نمیآ‌دونم این پیشنهاد از نظر پیادهآ‌سازی چه قدر عملی است و یا چقدر کار میآ‌بره؟
                          اگر ممکن است به ادیتور سایت کنترلر چپ به راست و راست به چپ (RTL و LTR) اضافه بشه. چون خیلی وقتآ‌ها شما نیاز دارید که یک پاراگراف لاتین میان متن قرار بدهید.
                          در حالت خیلی حرفهآ‌ایآ‌تر اگر امکان «خلاف جهت کردن متن در میان متن دیگر» اضافه شود هم عالی است. نمیآ‌دونم اسم فارسی این امکان چیه ولی منظورم Left-to-Right Override است. این کار رو به صورت دستی هم میآ‌توان انجام داد چون یونیآ‌کد یک سری کنترلر برای متنآ‌هایی که چپ به راست و راست به چپآ‌ هستند دارد.
                          یه مثال اینجا میآ‌زنم

** من میآ‌خواهم میان متن فارسیآ‌ام بنویسم PORTB = i++; میآ‌بینید که کاملا به هم ریخته و اصلا مشخص نیست.

حالا با اضافه کردن کدهای کنترلی:

** من میآ‌خواهم میان متن فارسیآ‌ام بنویسم ‪PORTB = i++;‬ میآ‌یینید که اینآ‌ بار متن درسته.

در واقع من اینجا قبل از نوشتن متن لاتین کنترلر یونیآ‌کد LRO و یا Left to Right Override رو اضافه کنم و سپس در انتهای متن هم کنترلر PDF و یا Pop Directional Formating رو اضافه میآ‌کنم.
                          من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

(( مختصر و منطقی میگم، امیدوارم مفید باشه، تا اینکه کسی جبهه گیری کنه))

اینا همه درست، اکثرا هم موافقن
                            ولی سعی کنین بیشتر به محتوای سایت برسین تا حواشی !!!
                            رو اون بیشتر سرمایه ...

هنوز هم میریم صفحه اول بخش AVR میبینیم زده : "آقا این کریستال یعنی چه ؟ این AVR رو چه جوری بهش وصل میکنن ؟!!!!!!"

یه نگاه به فرومهایی مثل edaboard بندازین، فرق بین سطوح علمیشون رو متوجه میشین.
                            موفق باشین
                            :applause:

امیدوارم که جواب سر بالا ندین و یا جوابی که برای سرکوب این افکار باشه.
                            با توجه به سطح علمی نسبتا خیلی بالای بچه ها، این وضع سایت واقعا افتزاحه !!
                            دانلود کتاب رایگان ARM به زبان فارسی :

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=74049.0

دیدگاه

در مورد ادیتور بگم فعلا زیاد نمیتونم کاری بکنم . یک ادیتور پیشرفته تر وجود داره که متاسفانه باعث سنگین شدن انجمن میشه . منتظر ورژن جدید انجمن هستم که به زودی میاد قول دادن که ادیتور بهتری داشته باشه.

و در مورد سطح علمی سایت ... کاملا حق با شماست هدف افزایش سطح علمی هست ولی من به عنوان مسول بخش اجرایی وظایفی دارم که باید بهشون برسم.
                              اینکه edaboard سطح بالایی داره .... دلیلش انگلیسی بودن انجمن هست و اینکه از همه دنیای دارن توش کار میکنن ولی اینجا ایران هست و سطح علمی عمومی مهندسین همینی هست که اینجا میبینید !
                              کابران فوق العاده توانایی داریم من هم قبول دارم ولی نمی تونیم کاری کنیم که سوالات ابتدایی پرسیده نشن . متاسفانه سرچ کردن و نخوندن قوانین مشکل اصلی هست که هنوز داریم روش کار میکنیم.
                              امیدوارم با کمک دوستانی مثل شما بتونیم هرچه بیشتر سطح علمی رو بالا برریم
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط elecMicro
                                (( مختصر و منطقی میگم، امیدوارم مفید باشه، تا اینکه کسی جبهه گیری کنه))

اینا همه درست، اکثرا هم موافقن
                                ولی سعی کنین بیشتر به محتوای سایت برسین تا حواشی !!!
                                رو اون بیشتر سرمایه ...

هنوز هم میریم صفحه اول بخش AVR میبینیم زده : "آقا این کریستال یعنی چه ؟ این AVR رو چه جوری بهش وصل میکنن ؟!!!!!!"

یه نگاه به فرومهایی مثل edaboard بندازین، فرق بین سطوح علمیشون رو متوجه میشین.
                                موفق باشین
                                :applause:

امیدوارم که جواب سر بالا ندین و یا جوابی که برای سرکوب این افکار باشه.
                                با توجه به سطح علمی نسبتا خیلی بالای بچه ها، این وضع سایت واقعا افتزاحه !!
                                خب من نظرمو راجع به انتقادت میگم.
                                اولا فکر می کنم خیلی خوبه که همه بتونن نظراتشون رو راحت بگن.
                                بعدشم اینکه:
                                فرق این انجمن با انجمن های دیگه تو تنوع سطح علمی کابراست.
                                تو اینجا از یه دانشجوی ادبیات علاقمند به برق تا یه دکترای برق عضوند. پس طبیعیه که تنوع سوال ، تنوع سطح کیفی داشته باشه. این که یه نفر سوالی راجع به کریستال داهر دلیل پایین بودن سطح علمی سایت نیست. همون طور که پاسخ به یک سوال پیچیده دلیل بر بالا بودن سطح سایت نمیشه.
                                اما راجع به پیشنهادات اساسی باهات موافقم.
                                حداقل ذهن خود من راجع به پیشنهاد به مسائل جنبی معطوف شده. این که چه امکاناتی اضافه بشه و ... . اما حتما مسئولین انجمن خوشحال میشن اگه پیشنهادی برای ارتقای سطح کیفی و علمی داشته باشی.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X