اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهادات و انتقادات

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پیشنهادات و انتقادات

بنظر من مدیرا به پیشنهادایی که توسط اعضا داده میشه نظر بدن که طرف بدونه میشه نمیشه یا مثلا پیشنهادش غیرمنطقیه که بالاخره دیدشو درست کنه یا مثلا بدونه امکان فنیش نبوده یا تصمیم دارید همچین کاری بکنید.اگه جواب ندید حداقلش طرف احساس مثبتی نخواهد داشت.

دیدگاه

حق با شماست حامد جان ولی من به شما اطمینان کامل میدم که رو جزئی ترین پیشنهادات کار میشه .
      به دلیل کار زیاد شاید نتونم به همه پیشنهادات جواب مستقیم بدم ولی تو چک لیستم اضافه میکنمشون و روش کار میکنم.
      شما اگر پیشنهادی بوده که به نظرتون مهم بوده ولی روش کار نشده یا جواب داده نشده لطفا یک بار دیگه اینجا بگین تا من توجه بیشتری بکنم .

البته من این صحبت هارو از طرف تیم اجرایی سایت میزنم.
      متشکرم
      I ❤️ ECA

دیدگاه

با توجه به نخوه تذکر خانم گروسی تنها کاربر سایت با تجربه ساخت مدارهای امپ لامپی ومتخصص در ایجاد مقالات diy ترجیح می دهد سکوت اختیار کرده تا با زیر پا گذاشتن مقررات ای انجمن مانع ومزاحم ارامش دیگران نشود.

دیدگاه

دوست عزیز اگر مشکل یا ناراحتی براتون پیش اومده میتونید در پی ام به صورت خصوصی بامن مطح کنید تا مشکلتون حل بشه .
          الان این پست شما ربط خاصی به این تاپیک نداره .
          من منتظر پی امتون هستم تا ببینم چه مشکلی پیش اومده .

متشکرم
          I ❤️ ECA

دیدگاه

معزلی که من گفتم جدیه !!

خوب یه پیشنهاد هم دارم :

((
            امیدوارم مثل قبلی هایی که قرار بود یه جایی مطرح شه بعدش بهش رسیدگی شه ...
            این یکی حداقل یک واکنشی در بر داشته باشه
            ))

اینکه مثلا میتونیم بخش AVR رو تقسیم بندی کنیم :

آموزش مقدماتی
            مدارات تلفن
            GSM
            GPS
            سنسورها
            RFID
            سریال و پارالل
            Encoder/Decoder
            Ethernet
            CAN
            مباحث جدید و پیشرفته
            متفرقه
            ...

خوب اینطوری خیلی بهتر جمع بندی میشه

حداقل از پست هایی که از الان به بعد زده میشه
            دانلود کتاب رایگان ARM به زبان فارسی :

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=74049.0

دیدگاه

سلام
              نمی دونم چرا همچین حسی براتون به وجود اومده که پیشنهادات قبلی بی اثر بودند چون من رو همشون کارمیکنم و اگر امکان و ارزش اجرا داشته باشند حتما اقدام میشن.
              به هر حال پیشنهاد شما هم یکی از پیشنهادات موجود برا این بخش هست که قبلا بررسی شده ولی بازهم باید بررسی بشه.
              این کار به نظر من زیاد جالب نیست . چون رعایت این دسته بندی ها خیلی سخت خواهد بود و کاربران جدید بدون توجه پست خواهند زد و ما هی باید این بخشهارو بررسی و پست هارو منتقل کنیم. در نتیجه بعد از مدتی کلا سازماندهی این بخش ها به هم میخوره.
              باید اول موضوعات کلی رو که زیاد بحث میشن مشخص کنیم و بعد براشون بخش بزنیم و یا کار دیگه .... اینکه برا یک بخش AVR 12 تا زیر بخش بزنیم کار جالبی نیست ولی میشه بخش های کلیتری ایجاد کرد.

متشکرم
              I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط elecMicro
                معزلی که من گفتم جدیه !!

خوب یه پیشنهاد هم دارم :

((
                امیدوارم مثل قبلی هایی که قرار بود یه جایی مطرح شه بعدش بهش رسیدگی شه ...
                این یکی حداقل یک واکنشی در بر داشته باشه
                ))

اینکه مثلا میتونیم بخش AVR رو تقسیم بندی کنیم :

آموزش مقدماتی
                مدارات تلفن
                GSM
                GPS
                سنسورها
                RFID
                سریال و پارالل
                Encoder/Decoder
                Ethernet
                CAN
                مباحث جدید و پیشرفته
                متفرقه
                ...

خوب اینطوری خیلی بهتر جمع بندی میشه

حداقل از پست هایی که از الان به بعد زده میشه
                منم با این نظر موافقم اگه بخش avr دسته بندی یشه که خیلی بهتره در حال حاضر این بخش 84 صفحه ای شده و گشتن تو مباجث قبلی خیلی سخته مباحث عمده ای که داره تو انجمن بحث میشه تا حد زیادی معلومه

راه اندازی سنسورها
                تابلو روان
                حافظه های خارجی
                تایمر و کانتر ، pwm
                rfid و ...

اگه یه نگاه به مباحث بندازین متوجه میشین که چند تا پست در مورد تابلو روان و mmc و lm35 ,.....توی این بخش هست
                از وقتی که مبحث lcd ها جدا شده پست های تکراری در این رابطه به حداقل رسیده
                کمتر به سایت میام .....

دیدگاه

راستش به نظر من اولین مشکل سایت این ها هست که قبلا هم گفتم :

1- خودفرم سایت و پوسته آن که خیلی با فروم های مطرح کنونی فاصله دارند به عنوان مثال IPB مثلا ببینید وقتی شما مطلبی را در تگ کد یا نقل قول قرار می دهید چقدر پستتون زشت میشه و کلا ادیتور ضعف داره و برای خود من شده که چندین دفعه مجبور به ارسال یک پست بشم تا اینکه بتونم آن را ارسال کنم. همچنین پنل کاربران هم خیلی قوی نیست
                  2- جستجوی سایت ضعیف هست و علاوه بر آن به طور اتوماتیک ی و ک ها استاندارد نمیشن
                  3- سایت سطل آشغال نداره تا اگر پستی بدون محتوا بود یا از قبل موضوعی با عنوان مشابه موجود بود پست جدید به آن منتقل بشه و بعد از مثلا سه روز به طور اتوماتیک حذف بشه .
                  4- کاربران عملا در خودشون تعهدی نمی بینن که قبل از ارسال یک موضوع جستجو کنند که البته همانطور که گفتم بخشی از آن هم تقصیر جستجوی ضعیف سایت هست . چون اگر هم قوانین را رعایت نکنند هیچ مجازات قابل توجهی وجود نداره .
                  5- وقتی کاربری در چندین بخش پست میزنه و مثلا یک سوال یکسان میپرسه مدیران بجای اینکه حداقل یک اخطار به شخص خاطی بدن و همه پست ها به جز پستی که در بخش مربوطه زده شده را پاک کنند فقط مینویسند منتقل شد و یا اینکه تاپیک قفل میشه در حالی که باید حذف بشه یا به سطل آشغال منتقل بشه تا وقتی یک مطلب را در انجمن جستجو می کنیم با به جای 10 صفحه پست که 50 درصدش بی ارتباط هست با 5 صفحه پست مرتبط مواجه بشیم .
                  6-حالا که انجمن به لوگین نیاز نداره و تقریبا همه مطالب آن قابل دسترسی هست بهتره ثبت نام بسته بشه و فقط در ایام خاصی باز بشه و یا دعوت نامه ای باشه و همچنین کاربرانی که فقط استفاده کنند هستند و یا مدت هاست که به انجمن سر نزدند یا دسترسی شون قطع بشه و یا اینکه براشون محدودیت گذاشته بشه . مثلا تو دانلود فایل ها . و البته بهتره تشویق هایی که در نظر گرفته بشه .

7-کلا به نظر من باید مباحث مربوط به هم در یک تاپیک بحث بحشن به جای اینکه در تاپیک های مجزا بهشون پرداخته بشه
                  مثلا یک تاپیک فقط مربوط به برنامه های پرتابل ، یک تاپیک برای لینک های مفید یا سایت پروژه رایگان و ... نه اینکه هر کی هر چی پیدا کرد سریع تاپیک باز کنه .

8- یک تاپیک هم اگر باشه تا کاربران پست و تاپیک هایی که به نظر خودشون مرتبط می آید را اعلام کنند تا مدیران بعد از بررسی آنها را با هم ادقام کنند.

9- باید قسمت درخواست ها کلا از بقیه انجمن مجزا باشه و در بدترین حالت هر بخش یک زیر مجموعه برای درخواست داشته باشه نه مثل الان که همه چیز قاطی هست و باعث سردرگمی .

10- اینم تا یادم نرفته بگم هیچ قانونی برای عنوان تاپیک رعایت نمیشه مثلا تاپیکی با عنوان "فقط کد هگز دارم " یا ... در حالی که مثلا باید باشه "تبدیل فایل هگز به برنامه ؟" و یا مثلا نباید تو عنوان تاپیک کلمه چگونه و چرا و ... به کار بره بلکه همه اینها باید با علامت سوال مطرح بشه تا جستجو هدفمند بشه . که البته اگر همانطور که گفتم بخش درخواست جداباشه خیلی از مشکلات رفع میشه .
                  میدونم این کارها زمان میبره ولی به شخصه ترجیح میدم سایت یک ماه تعطیل باشه ولی وقتی برگشت با نظم باشه

البته موارد دیگه ای هم بود ولی به نظر خودم اینها اولویت دارند و خودشون منشاء مشکلات زیادی هستند .

دیدگاه

خیلی متشکر از نکاتی که اشاره کردید.
                    بعضی ها در لیست کاری ما هستند و بعضی نبودند که با توجه به گفته های شما باید باشند.
                    مشکل اصلی نسخه انجمن هست که ما منتظر نسخه نهایی SMF 2.0 هستیم حتما هم قالب مناسبتری خواهیم داشت و متناسب امکانات بهتری ایجاد خواهیم کرد.
                    از دوستان فقط میتونم درخواست کنم یکم صبر داشته باشند تا SMF 2.0 نسخه فاینالش بیاد تا ما بقیه کارهارو برای راحتی بیشتر شما دوستان انجام بدیم.
                    متشکرم
                    I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام

سرعت فروم از نظر لود شدن صفحات بسیار پایینه، من در طول روز چندین فروم رو سر میزنم به جرئت میشه گفت eca از همه کندتره و این واقعا وقت آدم رو میگیره و اعصاب رو به شدت خرد میکنه :angry:، در ضمن من با ADSL وصلم و مشکل از من نیست!! اگه مدیران بتونن این مشکل رو حل کنن خیلی متشکر میشم!!

ممنون
                      اللهمَ اغفرلیَ الذنوبَ التی تحبسُ الدعاء

دیدگاه

البته این مورد یک مقداری به ISP های مختلف ایران بستگی داره چون برای مثال خود من اصلا مشکلی ندارم ولی دیدم جاهایی که واقعا سایت کند باز میشه ولی این مورد کلی نیست.
                        مشکل اصلی این هست که قاعدتا سایت با اینهمه کاربر و بازدید باید به روی سرور اختصاصی بره ولی چون هزینه های بالایی داره (ماهانه بیش از 80 تومن) اقدامش از لحاظ مالی فعلا برای سایت مقدور نیست .
                        امیدواریم در آینده به کمک دوستان بتونیم خدمات بهتری ارائه بدیم
                        I ❤️ ECA

دیدگاه

سرعت فروم از نظر لود شدن صفحات بسیار پایینه، من در طول روز چندین فروم رو سر میزنم به جرئت میشه گفت eca از همه کندتره و این واقعا وقت آدم رو میگیره و اعصاب رو به شدت خرد میکنه angry، در ضمن من با ADSL وصلم و مشکل از من نیست!! اگه مدیران بتونن این مشکل رو حل کنن خیلی متشکر میشم!!
                          سلام
                          کاملا درسته.
                          تا همین چند روز پیش تقریبا خوب بود ولی الان دو روزه که خیــــــــــــــــلی بد شده. :NO:من امروز بعد از ظهر 3دفعه on شدم ولی هیچ صفحه ای بالا نمیومد.(بیشتر از 10 دقیقه منتظر بودم صفحه پیام خصوصی بالا بیاد ولی... :NOمنوی سمت راست و آیکون های بالای صفحه میاد ولی هر چی زور میزنه از محتویات صفحه خبری نیست.قبلا اینجوری نبود!

دیدگاه

جناب حسنی بدون شک این مشکل از اینترنت ایران هست و ربطی به سایت نداره .
                            چون روز های جمعه همیشه جزو آرام ترین روز های سایت هست.
                            ولی به هر حال مشکلاتی وجود دارد
                            I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                              جناب حسنی بدون شک این مشکل از اینترنت ایران هست و ربطی به سایت نداره .
                              چون روز های جمعه همیشه جزو آرام ترین روز های سایت هست.
                              ولی به هر حال مشکلاتی وجود دارد
                              سلام
                              در مورد سرور اختصاصی و هزینه و ... حق با شماست ولی اینکه مشکل از اینترنته ایرانه یعنی چی؟
                              من الان تو 10 تا فروم ایرانیه دیگه هم هستم هیچ کدوم مشکل ندارن ولی دقیقا برای نگاه کردن unread ها نزدیک 10-15 دقیقه باید صبر کنم، همون هدر بالای سایت میاد و میمونه!!!
                              اللهمَ اغفرلیَ الذنوبَ التی تحبسُ الدعاء

دیدگاه

تو ایارن چون همه به حد مشغول اسمپ کردن هستند (نامه های تبلیغاتی الکی) خیلی از ISP های ایران IP هاشون تو بلک لیست های مختلف هستند . از طرفی ISP های ایران هم که اصلا مهم نیست براشون که آی پی شون بلاک باشه یا نه همین که چت یاهو رو بیاره مشتریاش راضی هستند !
                                حالا ممکن هست این سروری که ما ازش استفاده میکنیم با یک سری IP ها مشکل داشته باشه حتی قبلا اگر یادتون باشه 8-9 ماه پیش در یک مقطعا اصلا سایت برای بعضی ها باز نمیشد و میگفت همچین سایتی نداریم ! این دلیلش همون هست.
                                ما مجبوریم از سرور های معتبر خرید کنیم تا سرعت و کیفیت خوبی داشته باشند ولی وقتی میگیم تو ایران مشکل هست کسی جوابگو نیست !
                                شما1-2 روز هم صبر کنید اگر مشکل حل نشد براتون من مجددا با سرور مکاتبه میکنم
                                I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X