اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهادات و انتقادات

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پیشنهادات و انتقادات

نوشته اصلی توسط amgh_12
    راستش من راه حل خودم را خیلی وقت پیش گفته بودم و از مدیران محترم کسی توجهی نکرد

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=158.msg178307#msg178307

بند هشتم پست بالا :

8- یک تاپیک هم اگر باشه تا کاربران پست و تاپیک هایی که به نظر خودشون مرتبط می آید را اعلام کنند تا مدیران بعد از بررسی آنها را با هم ادقام کنند.
    پیشنهادات شما عالی هستن.اینها به اضافه صدها پیشنهاد دیگه در حال انجام هستن ولی پیاده شدنشون خیلی بیشتر از چیزی که به نظر میاد طول میکشه. نمیدونم متوجه تغییرات تو سایت میشید یا نه ولی از سال گذشته تغییرات عمیقی اتفاق افتاده!
    انتشار مجله نویز - اضافه شدن محصولات بیشتر به فروشگاه-مرتب کردن تدریجی تاپیک ها و بخش ها که یکیشون ایجاد بخش PCB بود و به شخصه تقریبا معادل یک هفته براش وقت گذاشتم تا از جاهای مختلف تاپیک های مربوط رو منتقل کنم. ولی حق بدید که افراد وقت محدودی برای انجام این کارها دارند و کمی زمان بیشتری برای مرتب شدن کل سایت لازمه!
    It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

همه دوستان پیشنهادات بسیار خوبی ارائه میدند که با توجه به کمبود وقت سعی میشه به مرور این موارد تصحیح و یا اجرا بشه.

کاتالوگ محصولات به فروشگاه اضافه شد.
      http://eshop.eca.ir/catalog.pdf
      I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
        واقعا سایت خوبیه همه چیزش عالیه
        فقط به نظر من یه کم ضایست که انجمن این جا SMF
        اگه ویبلوتین باشه خیلی عالی میشه

دیدگاه

به نظر من استایل انجمن در حال حاظر عالیه
          وی بی در طولانی مدت چشم رو اذیت میکنه با خاطر تم ها و استایل هاش

دیدگاه

من هم با علی موافقم
            این قالبی که الان در اختیار داریم بسیار بسیار همخوانی مناسبی با تمامی امکانات داره و به راحتی قابل تغییر رنگ و ... است.
            برای تنوع شاید هر سال یکم تغییرات روش بدیم و یا حتی سعی کنیم زیباترش کنیم ولی کلیت قضیه فکر نکنم مشکلی داشته باشه.
            درضمن SMF هیچ عقبماندگی نسبت به وی بالت نداره فقط نیاز به وقت آزاد هست تا بتونیم امکانات مورد نیاز رو اجرا کنیم که انشالا محیا خواهد شد.

متشکرم
            I ❤️ ECA

دیدگاه

چرا سایت برای پلود کردن امکاناتی نداره ؟ حداقل برای عکس باید داشته باشه نگید مشکل مالی وجود داره چون انجمنهای دیدم که یک چهارم گهیهای اینجا را نداشتن ولی برای هر فایل امکان اپلود تا 20 مگا بایت فراهم بود. برای این سایت واقعا حیفه.

دیدگاه

سلام
                امکان اپلود عکس بود که متاسفانه بسیاری از دوستان عکس های متفرقه و برای استفاده در جاهای دیگه رو اپلود میکردن
                امکان پیوست فایل هم هست ولی نه برای کاربران عادی چون جدای از مشکل فضا این مشکل هم وجود داشت که کاربران فایل های شامل کپی رایت رو اپلود میکردن و دیتا سنتر سرور سایت رو ساسپند میکرد و .....
                با تشکر

دیدگاه

چرا قسمت پروژه ها تشکرش قفله؟
                  بعضی تاپیک ها هم همینطور

دیدگاه

آقا چرا انجمن ها اینقدر جوابدهیشون افت کرده ؟ مثلا تو بخش PCB هیچ کسی گویا برای جواب نیست هر چند که سوالات برای افزاد متخصص خیلی پیش پا افتاده ان شاید دیگه کسی نمی خواد دیگه جواب بده؟
                    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

سلام دوست عزیزم
                      در بعضی مواقع درگیر بودن اعضا با کارهای خارج از فروم و در بعضی مواقع تکراری بودن سوالها باعث این جواب ندادن ها می شه.
                      It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
                        چرا قسمت پروژه ها تشکرش قفله؟
                        بعضی تاپیک ها هم همینطور
                        من هم همین سوال را دارم

الان میخواستم از مقاله آقای نحوی تشکر کنم ولی اصلا دکمه تشکر برای این تاپیک نیست
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=52010.0
                        برای بقیه پروژه های تکمیل شده هم دکمه تشکر وجود ندارد !
                        چرا ؟
                        فیلمهای آموزشی فارسی میکروکنترلر از z80 تا ARM ( همراه با فایلهای PDF )

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=60892.0

دیدگاه

چند وقت پیش یه پیشنهاد به آقای بلورچیان دادم که نسبتا جالب بود. فقط یکم همکاری دوستان رو میخواد.

شرکت NXP برای بعضی سیستم هاش مثل USB ,LPCXpresso,... اومده یه سری فیلم آموزشی گزاشته.

حالا من نظرم اینه که بیایم یک سری زیر نویس فارسی برای اینها درست کنیم. :nerd:

دوستان اگه کسی با این طرح موافقه و میتونه کمک کنه به آقای بلورچیان پیغام بده

موفق باشید

دیدگاه

سلام.
                            من بارها دیدم که نرم افزار هایی در سایت بفروش میرسه که مسلما از مراجع قانونی تهیه نشده (چون به قیمت بسیار کمی عرضه میشه) ولی مجموعه این نرم افزارها با اونایی که در دسترس هست قابل مقایسه نیست.
                            مسلما افرادی هم که بخوان و بتونن این نرم افزار ها رو دانلود کنن کم نیستن. ولی مهم اینه که به دست سایت نمیرسه. پیشنهاد میدم ترتیبی اتخاذ کنین که مثلا من که نرم افزار های زیادی هم دارم بتونم اینا رو به دست شما برسونم. حداقل چهار نفر دیگه میتونن مشکل خودشون رو حل کنن. از لحاظ مالی هم کمکی به سایت محسوب میشه.

دیدگاه

برای ساخت یک انجمن و یا زیر شاخه در یک انجمنی که از قبل بوده باید چکار کنم؟چه اختیاراتی لازمه؟
                              جانم به فدای ائمه اطهار
                              می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

با سلام به مدیران موفق سایت.
                                یه موردی من رو خیلی وقتا اذیت میکنه ! اونم اینه که من یه زمانی تو یه تاپیکی یک خط جواب نوشتم یا سوالی پرسیدم و دیگه نمیخوام هروقت تو تون تاپیک جوابی یا سوالی جدید نوشته میشه تو بخش "دیدن پاسخهای جدید به ارسالهای شما" ، اون تاپیک هم بیاد و میخوام پاسخهای جدید به من گزارش نشه.
                                خواهش میکنم در صورت امکان این قابلیت رو تو سایت قرار بدین.
                                ممنون.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X