اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهادات و انتقادات

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پیشنهادات و انتقادات

نوشته اصلی توسط ROBERTO
    مگه الان اینها واسه شما چیه؟ :smile:
    الان دیگه کلا بهش فکر نمیکنم

نوشته اصلی توسط ROBERTO

من که اخرش نفهمیدم این تشکر ها به چه دردی میخوره که بعضی ها اینقد روش حساسند اون هم تشکر هایی که گاها بی دلیله، فرضا
    والا منم متوجه نشدم!! شاید بابتش پول میدن ما خبر نداریم :دی

فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پیشنهادات و انتقادات

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
      من در پیغام خصوصی توضیحاتی دادم که شاید شما دوست دارید که به صورت عمومی موضوع رو مطرح کنید که مشکلی با این موضوع نیست. ولی نوع انتقاد شما به قدری زننده بود که بنده پست حذف شدتون رو برنمیگردونم.
      انتقاد شما به این بود من چرا پست علمی نمیدم ولی اگر بحثی در مورد محصولات سایت باشه فوری میام و جواب میدم !
      انتقاد شما این بود که چرا سایت اینهمه محصول تجاری تولید میکنه و چرا تو بخش های مختلف سعی در تبلیغش داره و فکر میکنید این کار باعث میشه افراد تمایلی به فعالیت نداشته باشن که مبادا باعث رونق پیدا کردن بخش اقتصادی ساید بشه !!!!

این موارد اگر به این شکل مطرح میشدند که من جواب میدادم ولی وقتی با نگارش شما بود حذف پست و پی ام به شما مودبانه ترین کاری بود که میشد کرد !
      و اما پاسخ من :
      انتظار از بنده برای اینکه هرروز ساعاتی رو برای پاسخگویی به سوالات صرف کنم چیز بدی نیست ولی با حجم کاری موجود اصلا شدنی نیست. بنده وظیفم بستر سازی این سایت هست تا کاربران بتونند سوال جواب هاشون رو مطرح کنند + هزاران کار دیگه از جمله مجله-دانلود سنتر-بخش پلود مخصوصا کارهای طراحی و تولیدی شرکت. هرکس در این مجمعه جیاگاهی داره و باید اول به وظایف خودش برسه و اگر فرصت کرد کارهای دیگه انجام بده. من اگر فرصت کنم و سوادم برسه حتما در بحث های علمی شرکت میکنم ولی الان دیگه آنچنان وقتی برام نمونده. این 7-8 هزار تا پست من حتما چیزهایی توش دارند ! در مورد پاسخگویی به سوالات در مورد محصولات هم خوب وظیفه من هست نمیتونم انتظار داشته باشم شما بیای جواب بدی باید یا خودم یا یکی از اعضای شرکت جواب بدند. هرچند بارها گفتیم برای سوال در مورد محصولات با پشتیبانی تماس گررفته بشه.
      و اما اینکه چرا سایت فعالیت های اقتصادی میکنه ! دلیلش مشخص هست چون بتونه هزینه های خودش رو تامین کنه و شرکت ماهم چون در راستای همین سایت هست پس تامین هزینه های شرکت و کارکناننش هم مساوی با تولید محصولات کمک آموزشی و .... شده که تبلیغش در انجمن صورت میگیره. ولی به جرعت میگم که این فعالیت ها و حتی تبلیغات هیچ وقت باعث نشده بخشی از سایت حذف بشه یا کیفیتش رو کم کنیم و ....
      در هر صورت فعالیت های اقتصادی شرکت جدا هست و دلیلی نداره از این بابت بنده و دوستان از کسی معذرت خواهی کنیم !!! و البته اینکه شما فرمودین سالهاست اینجا هستین ولی اگر پست بدید باعث آباد شدن تجارت ما میشه پس پست نمیدید دیگه به نوع نگرش شما برمیگرده و بنده کاری نمیتونم براتون انجام بدم.
      موفق باشین
      سلام
      دوست عزیزمون آقا یا خانم Silicon valley یه پیام داده بودن و خواسته بودن من در خصوص این پست اظهار نظر کنم. هرچند دیر شده و از همه عذرخواهی میکنم سربازی و آزمون و کار و ... مانع این شد که به موقع پاسخ بدم.

حقیقت اینکه من مدت زیادی هست در مسائل مدیریت سایت دخالتی ندارم ولی به احترام درخواستی که دوست عزیزمون داشتن لازم دونستم نکاتی رو توضیح بدم که البته ابتدا قصد داشتم صرفا یه پاسخ خصوصی برای Silicon valley جان ارسال کنم ولی بقیه پست ها رو خوندم دیدم مساله شاید یه مقدار فراتر باشه صلاح دیدم اینجا پاسخ بدم.

من پست Silicon valley جان رو نخوندم قضاوتی هم در این خصوص نمیکنم صرفا در مورد بحثی که مطرح شده نظرم رو میگم.

پستم طولانی شد خلاصه حرفم رو ابتدا مینویسم اگه مایل بودید بقیه اش رو هم مطالعه کنید:
      1- به نظر من سایت باید هزینه های خودش و افرادی که خودشون رو وقف سایت کردن تامین کنه و این کاملا درست هست.
      2- به نظر من روش تامین هزینه های سایت مورد اختلافه که در این بین من گرفتن گهی و یا ثبت یه شرکت و ارتباط دادن اون به سایت رو سوء استفاده نمی دونم.
      3- ممکنه من هم به برخی روش های تامین هزینه های سایت نقد داشته باشم یا پیشنهادهایی داشته باشم ولی به هیچ وجه لزوم تامین هزینه های سایت رو از طریق خود سایت نفی نمیکنم.
      4- کاهش فعالیت من به هیچ وجه ارتباطی با ورود بحث های مالی به سایت نداره.
      ----------
      شاید بد نباشه یه سابقه ای از خودم در سایت بدم و فکر می کنم با دونستن این سابقه قضاوت بهتری در خصوص پاسخ من خواهید داشت.
      من بعد از مدیر اولیه سایت دومین نفری بودم که در سایت عضو شدم،سال 84
      همون روز اول توافق کردیم تامین علمی سایت با من باشه و کارای فنی سایت با مدیر.
      پس از گذشت مدتی هزینه هایی رو هم از جیب برای ثبت دومین و ... خرج کردم.
      فکر میکنم سال 85 بود که دیگه امکان اینکه دست تنها سایت رو اداره کنیم نبود از امیرعلی خواهش کردیم تا به جمع مدیران اضافه بشه و در کارها به ما کمک بکنه که انصافا هم ایشون به همراه فرشاد جان خیلی خوب کار کردن و بسیاری از موفقیت های سایت به خاطر زحمات و پیگیری های این دوستان و عزیزانی که بعدا به جمع ما اضافه شدن چه دربخش مدیریتی چه در بخش علمی بستگی داره.
      کاهش فعالیت من در سایت از اواسط سال 87 ئ به دلیل مسائل درسی و شرایط کاری و مالی زندگی بود.

با این توضیحات مشخصه که بنده در حدود 3 سال اول فعالیت سایت کاملا درگیر مسائل و مشکلات سایت از جمله هزینه های مالی سایت بودم و از طرفی به آرمان سایت هم باور دارم که هدف ما انتشار دانش تئوری و فنی در سطح ملی یا حتی فراملی به صورت رایگان هست.
      ولی عزیزان توجه داشته باشید که حقیقا بدون پشتوانه مالی امکان اداره یه سایتی به این عظمت مطلقا وجود نداره.
      احتمالا همه با این مسئله موافق هستن و اختلاف سر روش های تامین هزینه های سایت هست.
      سایت اساس نامه داره و به نظر من از یه نگاه کلی هر روش درآمد زایی که با اهداف و آرمان های سایت مغایرت نداشته باشه میتونه به عنوان یکی از روشهای تامین هزینه های سایت در نظر گرفته بشه.
      تاسیس فروشگاه، ثبت شرکت، فروش محصولات نرم افزاری و سخت افزاری، روش محصولات آموزشی گردآوری شده از مجموعه سایت و ... هیچ مغایرتی با اساس نامه و اهداف سایت ندارن.
      برخی روشها که شاید با اساسنامه سایت مغایرت داشته باشن:
      دریافت هزینه حق عضویت در سایت، عدم دسترسی به برخی لینک ها یا فایل ها در فروم، قرار دادن تبلیغات در فروم به صورتی که باعث کاهش سرعت بشه و سایت رو غیر قابل استفاده کنه و ...
      این از نظر قانونی بود.

از طرفی دوستانی که در سایت فعالیت علمی دارن این تصور رو نداشته باشن که ای بابا ما داریم کار علمی میکنیم و پست ها رو جواب میدیم از اون طرف پولش داره میره توی جیب یکی دیگه؛ نه عزیز اینطوری نیست، بستری که شما درش فعالیت میکنید هزینه داره یک عده تمام وقتشون رو از سالها قبل صرف این بستر کردن و هر کسی در جایگاه خودش داره به سایت خدمت میکنه، شما ممکنه به صورت مقطعی برای مدت مثلا 6 ماه روزی یک ساعت در سایت وقت بذارید ولی مدیر سایت از 5 سال قبل حدودا روزی 8 الی 12 ساعت از وقتش رو صرف سایت میکنه و نتیجه کار این میشه که شما بتونید به راحتی در سایت فعالیت کنید و دغدغه مدیریت این همه کاربر و برنامه ریزی برای تشویق و ترغیب اعضا و پیدا کردن روش هایی برای سهولت دسترسی به مطالب در سایت و ... رو نداشته باشی ضمنا انگیزه فعالیت علمی ما در سایت چه عاملیه؟
      به نظر من دلایل زیر میتونه وجود داشته باشه:
      1- علاقه به آموزش و کمک به دیگران
      2- کمک به سرپا نگه داشتن یه مجموعه علمی غنی که قطعا در مقاطع مختلف میتونه به همه افراد عضو کمک کنه.(من یه زمانی تنها بودم که در سایت پست میزدم و جواب میدادم ولی حالا برخی سوالاتم رو در سایت مطرح میکنم و طراحی هام رو به مراتب سریع تر انجام میدم. که در این خصوص خیلی حرف هاست به همین مقدار اکتفا میکنم)

مسئله دیگه انتقاد از روش های تبلیغی و ... هست که میشه به صورت انتقاد یا پیشنهاد سازنده با مدیران مطرح بشه. مثلا میشه بررسی کرد دید تبلیغ محصولات فروشگاه در فروم چقدر در فروش اونها تاثیر داره؟ آیا واقعا کسی که به دنبال خرید یه محصول هست و داره در فروم چرخ میزنه با دید تبلیغ گرافیکی جذب میشه یا نه از اول میره توی فروشگاه دنبال محصولش میگرده و انتظار داره صرفا در فروم سوالات و مسائل علمیش رو مطرح کنه؟ گذشته از همه اینها اگه به جای تبلیغ گرافیکی یه تبلیغ متنی باشه آیا فروش محصولات کاهش پیدا میکنه؟ تاثیر استفاده از یه تبلیغ متنی به جای گرافیکی در سرعت فروم چقدر خواهد بود؟ و ...

در پایان به عنوان پیشنهاد به نظرم بهتره ما در کنار کارهای علمی و فنی ای که در سایت انجام میدم، همواره بحث فرهنگ سازی رو دنبال کنیم. چه همکاران قدیم سایت و چه همکاران جدید سایت باید با انگیزه صحیح در سایت فعالیت داشته باشن و ابعاد کارشون رو بدونن، اینکه چطوری فعالیت در همچین سایتی میتونه به صورت مستقیم در ارتقاء دانش اونها تاثیر داشته باشه، باید جا بیفته.
      با سپاس از تمام عزیزانی که در سایت فعالیت کرده یا می کنن و به امید ایرانی سرفراز.

شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
      هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
      چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کیان
        پیشنهاد :
        در صورت امکان قرار دادن چند تا عکس از شرکت و مدیر و معاون و ... !
        با تشکر

امیرعلی بلورچیان

فرشاد اکرمی

از داخل شرکت هم، بیخیال اصلاً حس تمیز کاری واسه عکس نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشاد اکرمی
          از داخل شرکت هم، بیخیال اصلاً حس تمیز کاری واسه عکس نیست
          چه قدر بهم شبیه هستید :mrgreen: درستی هست یا سرکاری ؟

دیدگاه

درسته
            نوشته اصلی توسط IT_FZ
            چه قدر بهم شبیه هستید :mrgreen: درستی هست یا سرکاری ؟
            بیا ! بعد از 100 سال یه عکس گذاشتیم، اونم میگن سرکاری

دیدگاه

سلام
              متاسفانه برای ششمین بار باز موضوعات نوشته شده توسط من بدون اطلاع پاک شد :question: :question: :question: :question:

چند نفر رو دیدم به این دلیل سایتتون رو بوسیدن گذاشتن کنار،نمیخوام نفر بعدی باشم
              آقای بلورچیان،سری قبلی صحبت های زیادی در مورد نحوه نگارش موضوعات باهم کردیم.اما انگار فراموش کردین تمام جملاتتون رو
              ازتون خواهش میکنم موضوعات پاک شده من رو ریکاوری کنید.

هم متن صحیح داشت هم مثل بقیه دوستان مستقیما از کلمه کمک استفاده نکردم
              کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند:

من،تو،او،ما،شما،ایشان و چند نفر از دوستان و همشهریان محترم،الاالخصوص کسبه محل

برای این ارسال, 99999999 کاربر تشکر اهداء کرده است.

دیدگاه

حامد جا پاک شده چون سوال رو تکراری و تو 2 جا مطرح کردی !
                I ❤️ ECA

دیدگاه

اگه یکیش رو پاک میکردین مشکل نبود...چرا هر دو پاک شدن؟

دیدگاه

من هم همین سوال رو از خودم کردم ! اگر یکیش رو ارسال میکردین کافی بو واقعا چرا 2بار؟ اونم بعد از 150 پست

البته حذف کننده من نبودم ولی خوب اک کننده خلاف نکرده
                    I ❤️ ECA

دیدگاه

خیلی ها هستن که مثلا فقط تو قدرت سررشته دارن،بعضی ها هم در الکترونیک
                      بر همین اساس هم یک کاربر فقط تو قسمت مربوط به خودش میچرخه،منم به همین خاطر توی دو محل متفاوت نوشتم

جواب خودمو دادم آقای بلورچیان
                      الان شما بفرمایید چرا هر دو ؟

دیدگاه

حامد خان تاپیک های شما رو بنده پاک کردم.
                        به خاطر این که بعضی از دوستان فکر نکن که هر کاری دلشون بخواد می تونن انجام بدن و همکاران اجرایی هم از صبح تا شب بیکارن تا بیان این جور مشکلات رو ماستمالی کنن، در صورت بروز چنین تخلفاتی، همه ی تاپیک های یکسان پاک میشه تا دوستان دقت نظر بیشتری در تصمیم گیری و عملکردشون داشته باشن.

خیلی ها هستن که مثلا فقط تو قدرت سررشته دارن،بعضی ها هم در الکترونیک
                        بر همین اساس هم یک کاربر فقط تو قسمت مربوط به خودش میچرخه،منم به همین خاطر توی دو محل متفاوت نوشتم
                        این هم از اون حرفاست ها!. عذر بدتر از گناه که میگن همینه
                        طبق قوانین ایجاد تاپیک های یکسان در بخش های مختلف انجمن ممنوعه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
                          حامد خان تاپیک های شما رو بنده پاک کردم.
                          به خاطر این که بعضی از دوستان فکر نکن که هر کاری دلشون بخواد می تونن انجام بدن و همکاران اجرایی هم از صبح تا شب بیکارن تا بیان این جور مشکلات رو ماستمالی کنن، در صورت بروز چنین تخلفاتی، همه ی تاپیک های یکسان پاک میشه تا دوستان دقت نظر بیشتری در تصمیم گیری و عملکردشون داشته باشن.

این هم از اون حرفاست ها!. عذر بدتر از گناه که میگن همینه
                          طبق قوانین ایجاد تاپیک های یکسان در بخش های مختلف انجمن ممنوعه.
                          شما کردین؟ کار بدی کردین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد خان
                            شما کردین؟ کار بدی کردین
                            با سلام
                            اتفاقا کار بسیار به جایی کردن که هدف این کار فرهنگ سازی هست
                            باعث میشه این موضوع بین کاربران جا بیوفته که نباید چند پست یا موضوع تکراری ایجاد کنند.
                            در ضمن اگه این کار از شخصی مثل کیان(با عرض معذرت) سر میزد شاید خیلی مورد توجه نبود
                            ولی از ادم تحصیل کرده ای مثل شما این کار دور از انتظار هست که بیاین در چند جا موضوع تکراری ایجاد کنید
                            من از شما معذرت میخوام که هر دو پست شما حذف شد
                            لطفا شما هم از این به بعد در بخشی که فکر میکنید بیشترین ارتباط رو داره رو داره موضوع رو ایجاد کنید
                            با سپاس

دیدگاه

بلاخره این فروم هم نیاز به یه آدم بده داره که از شانسم بنده افتخارشو پیدا کردم
                              جالبه بدونید که معمولا این برخورد با افراد تازه وارد (زیر 10 پست) صورت نمیگیره. چون اونا تازه اومدن و باید به روش دیگه ای متوجه شون کرد
                              ولی به قول امیر خان بعد 150 تا پست،شما دیگه چرا؟

دیدگاه

به نظرتون بهتر نیست پست اول تو هر تاپیک در همه صفحه ها نمایش داده بشه؟؟؟؟
                                نــــ_ـــمـــ_ــــیــــ_ـــدونـــــ_ــم.....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X