پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید
در حالی که میکروهای ARM هم نرخ کلاک خوب دارن و هم 32 بیتی هستن و هم در برخی موارد واقعا قیمت خیلی عالی دارن(حتی کمتر از یک دلار!)، ECA اقدام به سرمایه گذاری روی PIC داغون و ضعیف میکنه
oo:(البته این حرکت از ECA خیلی عجیب به نظر نمیرسه! چون یکی از رقباش یعنی کویر الکترونیک دست به عملی عجیبتر میزنه و STM8S003F3P6 رو وارد میکنه که یه 8بیتی غیر ARM هستش و جالب اینجاست که کویر این میکرو رو توی لیست ARM می ذاره و خوب هم فروش میره! آیا کویر نمی دونه این یه 8بیتی غیر ARM هستش؟ یا نه خودش عمدا اینو توی بخش ARM می ذاره تا به اسم آرم فروش بره؟ جالب اینجاست که خیلی ها فکر میکنن این ARM هستش!!!البته نسبت به میکروهای هم رقیب خودش قیمت خیلی مناسبی داره. مثلا اتمگا8 ). میکرویی که هنوز مورد استفاده قرار میگیره چون یه عده فکر میکنن از AVR بهتره؛ در حالی که بیشتر طراحان امبدد در ایران از طراحی اصولی مدارات اطلاعات کافی ندارند. شاید واقعا اگه میکرویی که A-Ice Man توی پست بالایی پیشنهاد داد خریداری شده بود الان همش فروش رفته بود. :biggrin:
بگذریم!
میکروی PIC مشتری های کمی داره، قیمت بیشتری هم داره. این در مقابل این همه وارد کننده هستش که اونا هم دارن واردش میکنن. خب معلومه که یه تورم پیش میاد! عرضه بیشتر از تقاضا، نهایتا فروشنده بخاطر اینکه جنسش فروش بره ممکنه جنسش رو با قیمت کمتری بفروشه که این یعنی ضرر(البته امیدواریم که ECA هیچ وقت ضرر نکنه). خیلی از مشتری ها می خوان از AVR استفاده کنن چون ارزونتر از PIC هستش. خصوصا تولید کننده های عمده (حتی من).
ولی با این وجود تا چند سال آینده ما ARMکارها سر هستیم. چون ارزونیم، چون سرعتمون خوبه، چون توی همه عرصه ها خوب ظاهرا شدیم(صنعتی، تفریحی و...). بزودی ما ARM کارها به قاتلان 8بیتی ها معروف خواهیم شد. >
چه اون لیستی که من ارائه دادم از طرف ECA وارد بشه یا چه نشه! هر شرکتی هم که شروع به واردات اون لیستی که دادم بکنه می تونه پیش قراول بشه و اسم خودش رو توی ذهن خریداران ثبت کنه!
خوب شد گفتین، مورد خوبی رو اطلاع دادین چون من خودم هم می خواستم هم اینو بگم و هم اسپری تمیز کننده خشک و تر رو پیشنهاد بدم. الان دقیقا 1 هفته هستش که من یه مرسوله از فروشگاه ایران میکرو سفارش دادم که ارسال نشده. فعلا رفته واسه شنبه. این سه اسپری لازمه.
نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان

بگذریم!
میکروی PIC مشتری های کمی داره، قیمت بیشتری هم داره. این در مقابل این همه وارد کننده هستش که اونا هم دارن واردش میکنن. خب معلومه که یه تورم پیش میاد! عرضه بیشتر از تقاضا، نهایتا فروشنده بخاطر اینکه جنسش فروش بره ممکنه جنسش رو با قیمت کمتری بفروشه که این یعنی ضرر(البته امیدواریم که ECA هیچ وقت ضرر نکنه). خیلی از مشتری ها می خوان از AVR استفاده کنن چون ارزونتر از PIC هستش. خصوصا تولید کننده های عمده (حتی من).
ولی با این وجود تا چند سال آینده ما ARMکارها سر هستیم. چون ارزونیم، چون سرعتمون خوبه، چون توی همه عرصه ها خوب ظاهرا شدیم(صنعتی، تفریحی و...). بزودی ما ARM کارها به قاتلان 8بیتی ها معروف خواهیم شد. >

نوشته اصلی توسط امیر حسین بیگدلی
دیدگاه