اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
    همونطور که حدث میزدم PIC هم کلا کم فروش شد ! با اینکه حتی از قیمت جوان هم کمتر گذاشتم (بعضا تا 1000 تومن!) بازم استقبالی از این میکروی پیر نمیشه
    در حالی که میکروهای ARM هم نرخ کلاک خوب دارن و هم 32 بیتی هستن و هم در برخی موارد واقعا قیمت خیلی عالی دارن(حتی کمتر از یک دلار!)، ECA اقدام به سرمایه گذاری روی PIC داغون و ضعیف میکنه oo:(البته این حرکت از ECA خیلی عجیب به نظر نمیرسه! چون یکی از رقباش یعنی کویر الکترونیک دست به عملی عجیبتر میزنه و STM8S003F3P6 رو وارد میکنه که یه 8بیتی غیر ARM هستش و جالب اینجاست که کویر این میکرو رو توی لیست ARM می ذاره و خوب هم فروش میره! آیا کویر نمی دونه این یه 8بیتی غیر ARM هستش؟ یا نه خودش عمدا اینو توی بخش ARM می ذاره تا به اسم آرم فروش بره؟ جالب اینجاست که خیلی ها فکر میکنن این ARM هستش!!!البته نسبت به میکروهای هم رقیب خودش قیمت خیلی مناسبی داره. مثلا اتمگا8 ). میکرویی که هنوز مورد استفاده قرار میگیره چون یه عده فکر میکنن از AVR بهتره؛ در حالی که بیشتر طراحان امبدد در ایران از طراحی اصولی مدارات اطلاعات کافی ندارند. شاید واقعا اگه میکرویی که A-Ice Man توی پست بالایی پیشنهاد داد خریداری شده بود الان همش فروش رفته بود. :biggrin:
    بگذریم!

میکروی PIC مشتری های کمی داره، قیمت بیشتری هم داره. این در مقابل این همه وارد کننده هستش که اونا هم دارن واردش میکنن. خب معلومه که یه تورم پیش میاد! عرضه بیشتر از تقاضا، نهایتا فروشنده بخاطر اینکه جنسش فروش بره ممکنه جنسش رو با قیمت کمتری بفروشه که این یعنی ضرر(البته امیدواریم که ECA هیچ وقت ضرر نکنه). خیلی از مشتری ها می خوان از AVR استفاده کنن چون ارزونتر از PIC هستش. خصوصا تولید کننده های عمده (حتی من).
    ولی با این وجود تا چند سال آینده ما ARMکارها سر هستیم. چون ارزونیم، چون سرعتمون خوبه، چون توی همه عرصه ها خوب ظاهرا شدیم(صنعتی، تفریحی و...). بزودی ما ARM کارها به قاتلان 8بیتی ها معروف خواهیم شد. > چه اون لیستی که من ارائه دادم از طرف ECA وارد بشه یا چه نشه! هر شرکتی هم که شروع به واردات اون لیستی که دادم بکنه می تونه پیش قراول بشه و اسم خودش رو توی ذهن خریداران ثبت کنه!

نوشته اصلی توسط امیر حسین بیگدلی
    این اسپری پلاستیک هایی که میگن به نظرتون خوبه که اضافه بشه؟؟

برا عایق کردن مدارات چاپی کاربرد داره .

اسپری پلاستیک پروتکت محصولی از شرکت توان آزما بوده که جهت عایق کردن مدارهای الکترونیکی در برابر شرایط آب و هوای مرطوب ایزوله کردن مدار و جلوگیری از لرزش قطعات الکترونیکی می باشد که با مواد و فرمول خاص پوشش عایقی بسیار مناسب را با رنگ شفاف برای استفاده به وجود آورده است .

خوب شد گفتین، مورد خوبی رو اطلاع دادین چون من خودم هم می خواستم هم اینو بگم و هم اسپری تمیز کننده خشک و تر رو پیشنهاد بدم. الان دقیقا 1 هفته هستش که من یه مرسوله از فروشگاه ایران میکرو سفارش دادم که ارسال نشده. فعلا رفته واسه شنبه. این سه اسپری لازمه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rohalamin
      در حالی که میکروهای ARM هم نرخ کلاک خوب دارن و هم 32 بیتی هستن و هم در برخی موارد واقعا قیمت خیلی عالی دارن(حتی کمتر از یک دلار!)، ECA اقدام به سرمایه گذاری روی PIC داغون و ضعیف میکنه oo:(البته این حرکت از ECA خیلی عجیب به نظر نمیرسه! چون یکی از رقباش یعنی کویر الکترونیک دست به عملی عجیبتر میزنه و STM8S003F3P6 رو وارد میکنه که یه 8بیتی غیر ARM هستش و جالب اینجاست که کویر این میکرو رو توی لیست ARM می ذاره و خوب هم فروش میره! آیا کویر نمی دونه این یه 8بیتی غیر ARM هستش؟ یا نه خودش عمدا اینو توی بخش ARM می ذاره تا به اسم آرم فروش بره؟ جالب اینجاست که خیلی ها فکر میکنن این ARM هستش!!!البته نسبت به میکروهای هم رقیب خودش قیمت خیلی مناسبی داره. مثلا اتمگا8 ). میکرویی که هنوز مورد استفاده قرار میگیره چون یه عده فکر میکنن از AVR بهتره؛ در حالی که بیشتر طراحان امبدد در ایران از طراحی اصولی مدارات اطلاعات کافی ندارند. شاید واقعا اگه میکرویی که A-Ice Man توی پست بالایی پیشنهاد داد خریداری شده بود الان همش فروش رفته بود. :biggrin:
      بگذریم!
      والا من هم با شما موافقم ولی تو همین تاپیک هی درخواست دادند و برای همین دوستان وارد شد.
      البته منتی بر کسی نیست به هرحال فروشگاه باید کاملتر بشه همه چیز که نباید سود داشته باشه ! کار دوستان راه بیفته کافی هست
      در مورد STM های 8 بیتی هم که نگو !!! دقیقا افرادی که مجذوبش میشند یا به خاطر قیمت خیلی ارزونشون هست یا بخاطر اینکه فکر میکنند ARM هست. و نکته جالب اینکه اوریجینالشون از AVR گرونتر هست و قیمت کمش نه به دلیل کشف منحصر به فرد هست بلکه به دلیل کیفیت و امکانات کمش هست.

میکروهای ARM جدید خیلی خوبه وارد کردنشون ولی شرکت الان امکان سرمایه گذاریش رو نداره شاید 2-3 ماه آینده.

در ضمن خیلی چیزها اینجا قولش رو دادم که بیارم و هنوز نرسیدن ! همشون امروز از چین راه افتادن و میرسن به زودی. کارمند چینمون رو تغییر دادیم (اخراج کردیم!) برا همین 2 هفته جنس نتونستیم بیاریم که پوزش میخوام
      I ❤️ ECA

دیدگاه

والا من هم با شما موافقم ولی تو همین تاپیک هی درخواست دادند و برای همین دوستان وارد شد.
        البته منتی بر کسی نیست به هرحال فروشگاه باید کاملتر بشه همه چیز که نباید سود داشته باشه ! کار دوستان راه بیفته کافی هست
        در مورد STM های 8 بیتی هم که نگو !!! دقیقا افرادی که مجذوبش میشند یا به خاطر قیمت خیلی ارزونشون هست یا بخاطر اینکه فکر میکنند ARM هست. و نکته جالب اینکه اوریجینالشون از AVR گرونتر هست و قیمت کمش نه به دلیل کشف منحصر به فرد هست بلکه به دلیل کیفیت و امکانات کمش هست.

میکروهای ARM جدید خیلی خوبه وارد کردنشون ولی شرکت الان امکان سرمایه گذاریش رو نداره شاید 2-3 ماه آینده.

در ضمن خیلی چیزها اینجا قولش رو دادم که بیارم و هنوز نرسیدن ! همشون امروز از چین راه افتادن و میرسن به زودی. کارمند چینمون رو تغییر دادیم (اخراج کردیم!) برا همین 2 هفته جنس نتونستیم بیاریم که پوزش میخوام
        جان من، این تن بمیره، اون ته گوشه کارتن آره آره همون گوشه، جا واسه یه دونه STM32F407VG نیست که منو از خماری در بیاره؟ :mrgreen: من پولش رو هم از قبل میدم. خوبه؟

دیدگاه

جان من، این تن بمیره، اون ته گوشه کارتن آره آره همون گوشه، جا واسه یه دونه STM32F407VG نیست که منو از خماری در بیاره؟ :mrgreen: من پولش رو هم از قبل میدم. خوبه؟
          چشم
          میدونم فروش نمیره ولی میارم
          I ❤️ ECA

دیدگاه

بزودی ما ARM کارها به قاتلان 8بیتی ها معروف خواهیم شد > [/

برین با 32بیتی های هم قد خودتون در بیفتین!!! X-(
            مگه این 8 بیتی های بیچاره چه گناهی کردند!؟

البته جسارت نشه ها!

1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
            من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
            !Electronic On! Programming On
            هوشمندانه سوال بپرسیم!
            http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

چرا اخراجش کردین؟

راستی این mk2چیشد؟
              هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

چشم
                لزومی نیست خیلی بیارین. اجناس هر چه قدر گرون تر میشه معلومه که به صورت تصاعدی کمتر خرید میشه. شما شاید 10-5 تا هم کافی باشه واسه واردات. خلاصه خودتون می دونید. البته من به این تعداد 10-5 نفر دیدم که افراد متقاضی خرید بودن. فکر نکنم به این تعداد ضرر نداشته باشه. اصلا هر کاری می خوایید بکنید فقط اون یه دونه من برسه. :mrgreen:
                نوشته اصلی توسط mahan.rafiee

برین با 32بیتی های هم قد خودتون در بیفتین!!! X-(
                مگه این 8 بیتی های بیچاره چه گناهی کردند!؟
                ما توی 32بیتی ها هم اولیم! :evil:

دیدگاه

ما توی 32بیتی ها هم اولیم! :evil:
                  منظورتون چیه؟
                  خوب خودمم که میدونم
                  آخه اگه این یارو 8بیتی ها نباشن که برنامه نویس دیگه برنامه نویس نیست که!!!!!!
                  شاید یه نفر بخواد یه پروژه کوچیک مثلا چشمک زن برای آزمایش درست کنه خوب چرا بره با 32 بیتی درست کنه! oo:
                  هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

منظورتون چیه؟
                    خوب خودمم که میدونم
                    آخه اگه این یارو 8بیتی ها نباشن که برنامه نویس دیگه برنامه نویس نیست که!!!!!!
                    شاید یه نفر بخواد یه پروژه کوچیک مثلا چشمک زن برای آزمایش درست کنه خوب چرا بره با 32 بیتی درست کنه! oo:
                    چرا برنامه نویس نیست! چه دلیلی هست که نباشه؟
                    یه سری از ARMها اینقده ارزون هستن که حتی از خییییییلیییی از AVRها حتی خیلی کوچیکاش هم ارزونترن!!!
                    همین جوریش ARMها از خیلی از AVRهای مشهور ارزونتر هستن و گردن AVRها رو میشکنن!! باورت نمیشه اینو بخون:

xmega or arm
                    یا اینو:
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...7737#msg527737

رفیق، فقط اینو بهت میگم که این 8بیتی ها فقط تا نهایتا 5 سال دیگه می تونن توی عرصه باشن. همین الانش هم ARM کل بازار امبدد رو داره می قاپونه! :agree:

شما هم اگه اومدی توی جمع ما که پیشرفت کردی، اگه نیومدی عقب افتادی!!! :biggrin:

دیدگاه

چشم
                      آخ جون :biggrin:
                      راستی هدر برد lpc1788 هم میتونید بسازید!

دیدگاه

چرا برنامه نویس نیست! چه دلیلی هست که نباشه؟
                        یه سری از ARMها اینقده ارزون هستن که حتی از خییییییلیییی از AVRها حتی خیلی کوچیکاش هم ارزونترن!!!
                        همین جوریش ARMها از خیلی از AVRهای مشهور ارزونتر هستن و گردن AVRها رو میشکنن!! باورت نمیشه اینو بخون:

xmega or arm
                        یا اینو:
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...7737#msg527737

رفیق، فقط اینو بهت میگم که این 8بیتی ها فقط تا نهایتا 5 سال دیگه می تونن توی عرصه باشن. همین الانش هم ARM کل بازار امبدد رو داره می قاپونه! :agree:

شما هم اگه اومدی توی جمع ما که پیشرفت کردی، اگه نیومدی عقب افتادی!!! :biggrin:
                        برنامه نویس نیست
                        چون که هر برنامه نویسی اول برای یادگیری میکرو با avr کار میکنه بعد که یادگرفت میره سمت arm
                        دلیل اینکه اول میره سراغ avr اینه که منابع آموزشی یی که برای avr وجود داره خیلی زیادتر و کاملتر و ساده تر از منابع آموزش arm است
                        چون هر کسی اول از صفر شروع میکنه تا صد !نه اینکه بیاد از 50 شروع کنه تا صد!!!!!!!!
                        زیرا کسانی که از میکرو هیچی نمیدونن و از 50 شروع میکنن نمیدونن که چه خاکی تو سر بریزن چون منابع برای یادگیری arm خیلی ناقصه و تنها کامل کننده ی این منابع ، منابع همون avr است !!!
                        در ضمن گفتم که:
                        منظورم این بود که شاید کسی میخواد یه پروژه ای بسازه که فقط یکی دوتا پین بخواد و زیاد سرعت هم نخواد و... چرا بره مثلا از یه ic صد پایه که smd هم هست و 32 بیتی هست استفاده کنه آخه آدم برای یدونه پین بخواد 99تا پین دیگه هم لحیم کنه!!!
                        oo: خوب میتونه از یه دونه 8 پایه dip که 8 بیتی هم هست استفاده کنه!اونوقت زیاد دردسر لحیم کاری نداره!
                        به این مثال توجه کن:

مثلا یه نفر میخواد بره سر کوچه خوب پیاده میره نمیتونه که با کامیونی مثل arm بره که!!!.

arm فقط برای پروژه های بزرگ ساخته شده

در ضمن امکان نداره که 8 بیتیها دیگه تولید نشه!چون برای یادگیری تنها ساده ترین میکرو ها برای شروع همینا هستند!
                        در ضمن تازگی ها یه برد آموزشی armخریدم (at91است :biggrin: )
                        تازه حق با شما هم هست این 8بیتی یه کم قیمتاش عجیب غریبه! :biggrin:
                        هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PLASMA
                          آخ جون :biggrin:
                          راستی هدر برد lpc1788 هم میتونید بسازید!
                          بیا، جناب بلورچیان هی میگی نیست. اینم دومیش. :biggrin:
                          برنامه نویس نیست
                          چون که هر برنامه نویسی اول برای یادگیری میکرو با avr کار میکنه بعد که یادگرفت میره سمت arm
                          دلیل اینکه اول میره سراغ avr اینه که منابع آموزشی یی که برای avr وجود داره خیلی زیادتر و کاملتر و ساده تر از منابع آموزش arm است
                          چون هر کسی اول از صفر شروع میکنه تا صد !نه اینکه بیاد از 50 شروع کنه تا صد!!!!!!!!
                          زیرا کسانی که از میکرو هیچی نمیدونن و از 50 شروع میکنن نمیدونن که چه خاکی تو سر بریزن چون منابع برای یادگیری arm خیلی ناقصه و تنها کامل کننده ی این منابع ، منابع همون avr است !!!
                          در ضمن گفتم که:منظورم این بود که شاید کسی میخواد یه پروژه ای بسازه که فقط یکی دوتا پین بخواد و زیاد سرعت هم نخواد و... چرا بره مثلا از یه ic صد پایه که smd هم هست و 32 بیتی هست استفاده کنه آخه آدم برای یدونه پین بخواد 99تا پین دیگه هم لحیم کنه!!!
                          oo: خوب میتونه از یه دونه 8 پایه dip که 8 بیتی هم هست استفاده کنه!اونوقت زیاد دردسر لحیم کاری نداره!
                          به این مثال توجه کن:

مثلا یه نفر میخواد بره سر کوچه خوب پیاده میره نمیتونه که با کامیونی مثل arm بره که!!!.

arm فقط برای پروژه های بزرگ ساخته شده

در ضمن امکان نداره که 8 بیتیها دیگه تولید نشه!چون برای یادگیری تنها ساده ترین میکرو ها برای شروع همینا هستند!
                          در ضمن تازگی ها یه برد آموزشی armخریدم (at91است :biggrin: )
                          تازه حق با شما هم هست این 8بیتی یه کم قیمتاش عجیب غریبه! :biggrin:
                          ببینید یه کارشناس واقعی باید به زبان انگلیسی هم وارد باشه. اگه وارد باشید مطمئن باشید که اینقده منابعش زیاده که گفتن نداره!(دفترچه راهنمای دستی میکروهای ARM + دفترچه راهنمای کدنویسیش حدود 1500 صفحه هستش. این کمه؟) درسته که در حالت عادی AVR بهترین منابع رو داره و بیشتر شبیه اسباب بازی هستش(از بس ساده اس) ولی واقعا ARM هم هم چیزی کم نداره(درسته که کارکردن با ARM بچه بازی نیست ولی وقتی بهش تسلط پیدا کنی دیگه همش میشه مثل آب خوردن).
                          نمی دونم چرا شما فکر میکنید ARM یه چیز گنده هستش. اینو ببین:

LPC810M021FN8FP
                          این یه ARM هستش. چند تا GPIO(پایه) داره؟ سرعتش چقدره؟ قیمتش چقدره؟
                          درسته که AVR واسه شروع بهتره ولی لزومی نیست که حتما با AVR شروع کنید. با ARM هم میشه.

دیدگاه

. :biggrin:[/b][/color]]ببینید یه کارشناس واقعی باید به زبان انگلیسی هم وارد باشه. اگه وارد باشید مطمئن باشید که اینقده منابعش زیاده که گفتن نداره!(دفترچه راهنمای دستی میکروهای ARM + دفترچه راهنمای کدنویسیش حدود 1500 صفحه هستش. این کمه؟) درسته که در حالت عادی AVR بهترین منابع رو داره و بیشتر شبیه اسباب بازی هستش(از بس ساده اس) ولی واقعا ARM هم هم چیزی کم نداره(درسته که کارکردن با ARM بچه بازی نیست ولی وقتی بهش تسلط پیدا کنی دیگه همش میشه مثل آب خوردن).
                            نمی دونم چرا شما فکر میکنید ARM یه چیز گنده هستش. اینو ببین:[/b][/color]
                            LPC810M021FN8FP
                            این یه ARM هستش. چند تا GPIO(پایه) داره؟ سرعتش چقدره؟ قیمتش چقدره؟
                            درسته که AVR واسه شروع بهتره ولی لزومی نیست که حتما با AVR شروع کنید. با ARM هم میشه.
                            خب من اینارو برای مبتدی هایی مثل خودم گفتم :biggrin:

نمی دونم چرا شما فکر میکنید ARM یه چیز گنده هستش.
                            چون که من تازه وارد armشده ام
                            نمیدونستم همچین armهایی هم وجود داره!
                            اصلا من فقط تنها یدونه arm میشناسم اونم at91sam7x256
                            تازه هنوز تو عمرم یه بار هم برنامه برای arm ننوشتم
                            چون که شنیدم این armتو چیزای پیجیده ای مثل تبلت ، موبایل و... کاربرد داره و اصلا نمیدونستم که میکرویی که لینکش رو دادید وجود داره اینطور فک میکردم :sad:
                            تازگی ها هم از eca یه برد آموزشی خریدم و تا حالا کاری باحاش انجام ندادم

درضمن ببخشید که تاپیک رو شلوغ کردم :sad:
                            هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

لطفا بحث رو عوض نکنید.

LPC1788 که تو فروشگاه هست ولی هدربرد شاید نزنیم براش ..... به دلیل تعداد پایه یکم استفادش سخت میشه ولی یک برد خوشگل دیگه براش زدیم که در مرحله تست هست
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

خب من اینارو برای مبتدی هایی مثل خودم گفتم :biggrin:

چون که من تازه وارد armشده ام
                                نمیدونستم همچین armهایی هم وجود داره!
                                اصلا من فقط تنها یدونه arm میشناسم اونم at91sam7x256
                                تازه هنوز تو عمرم یه بار هم برنامه برای arm ننوشتم
                                چون که شنیدم این armتو چیزای پیجیده ای مثل تبلت ، موبایل و... کاربرد داره و اصلا نمیدونستم که میکرویی که لینکش رو دادید وجود داره اینطور فک میکردم :sad:
                                تازگی ها هم از eca یه برد آموزشی خریدم و تا حالا کاری باحاش انجام ندادم

درضمن ببخشید که تاپیک رو شلوغ کردم :sad:
                                ARMها 4 سری متفاوت دارن. اینایی که توی فروشگاه هستن یه دسته شون که Cortex-A هستن واسه سیستم عاملها هستن و دسته دیگه که توی میکروکنترلرها هستن سری Cortex-M هستن. جهت اطلاعات بیشتر اینا رو بخون:
                                کاربردهای عملی ARM
                                و
                                [آموزش] با چه میکروکنترلر از خانواده ARM کار نکنیم؟ و چه میکرویی انتخاب و کار کنیم؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X