اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط sadeghelect
    آقای بلورچیان من یه خواهش دارم
    همین طور که الآن که قطعات رو ارزون می فروشید در آینده که فروشگاه شما یه فروشگاه بزرگ شد لطفا مثل سایت های دیگه گرون فروشی نکنید
    حرف دل خیلی هاست این موضوع.
    ولی مطمئن باشید که همین روند انجام خواهد شد. حتی دقت کنید ما هرقدر کارمون بهتر میشه قیمت هامون میاد پایین.
    من همیشه اعتقاد دارم سود رو باید از خرید کرد ! یعنی وقتی میخریم باید قیمت خوب خرید کنیم که بتونیم قیمت مناسب بفروشیم و زود جنس تموم بشه ! یعنی من سودم رو از خرید با قیمت کمتر از معمول انجام میدم نه اینکه بکشم رو قیمت و از خریدارا بگیرم.

در ضمن چند رنج PIC خرید شد.
    I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
      کشش عموم مشتری ها برای مولتی متر های 70-80 تومن هست بیشتر. که تو این رنج قیمت 2 مدل از بهترین هاش رو داریم.
      اینکه مدل های گرون رو بیاریم یکم باید تحقیق بشه. من اطلاعات دقیقی ندارم متاسفانه. مدل خاصی مد نظر دوستان هست ؟
      http://www.kaise.com/DMM-E.htm

مدل KU-2602 یا SK-6163 رو میتونید قیمت کنید من خریدارم
      مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.

نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.

دیدگاه

سلام
        کمبودها
        ترانسفورماتور
        تمام قطعات smd

دیدگاه

...در ضمن چند رنج PIC خرید شد.
          هنوز ARMهایی که لیست کردم رو بررسی نکردید؟

دیدگاه

سلام
            همین الان دیدم که irf3205 رو به فروشگاه اضافه کردید قیمتش خیلی مناسب بود
            اگه امکان داره irf1404 رو هم بیارید چون 200 آمپره

دیدگاه

کشش عموم مشتری ها برای مولتی متر های 70-80 تومن هست بیشتر. که تو این رنج قیمت 2 مدل از بهترین هاش رو داریم.
              اینکه مدل های گرون رو بیاریم یکم باید تحقیق بشه. من اطلاعات دقیقی ندارم متاسفانه. مدل خاصی مد نظر دوستان هست ؟
              نظر منم همینه تازه بعضیا واسه خریدن همین رنج مولتی متر ها هم باز این پا اون پا می کنن که ارزون ترشو بخرن.
              ولی مدل های گرون یک Hioki ژاپنی هست که مدل های مختلفش حدود 600 700 تومن قیمتشونه یکی هم Fluke آمریکایی که 1 میلیون به بالاست :sad:

دیدگاه

آقا یه چیز حیلی ارزون وکاربری رو جا گذاشنید:سوکت آی سی smd
                http://upload7.ir/images/42355212667119477675.gif
                daydigi.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rohalamin
                  هنوز ARMهایی که لیست کردم رو بررسی نکردید؟
                  من 2-3 مدل رم و فلش خریدم اول اونارو باید بذارم فروشگاه بعد جدیدش رو بخریم.
                  راستی رم های پیشنهادیت بر چه اساسی هستند ؟

نوشته اصلی توسط !Matrix
                  آقا یه چیز حیلی ارزون وکاربری رو جا گذاشنید:سوکت آی سی smd
                  قطعات SMD سوکت ندارند.
                  یک مدل زیف مانند دارند که قیمتش رو بدونین کلا افسردگی میگیرید مدل LQFP100 حدود 400 هزار تومن هست !

اضافه شده در تاریخ :
                  آی سی های MAXIM رو این هفته بررسی میکنیم انشالا
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

فکر کنم شما ادبتور رو میگین درسته اونا خیلی خیلی گرون هستن!!
                    من منظورم این سوکت ها هست!!نمیدونم که اینا برای میکرو های avr یا دیگر قطعات پر کاربرد موجود هست!!

http://upload7.ir/images/42355212667119477675.gif
                    daydigi.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط !Matrix
                      فکر کنم شما ادبتور رو میگین درسته اونا خیلی خیلی گرون هستن!!
                      من منظورم این سوکت ها هست!!نمیدونم که اینا برای میکرو های avr یا دیگر قطعات پر کاربرد موجود هست!!

آره اینا برای میکرو هایی مثل atmega64 خیلی خوبن اگه وجود داشته باشه :angry:
                      خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
                      [hr]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nourbakhsh Rad
                        و اما پیشنهادی هم برای هدر بوردهای انواع میکروها دارم. اگر امکانش بود، نسخه دیگری از این دسته از محصولات رو هم تهیه و عرضه کنید که الزامی به نصب بر روی برد بورد نداشته باشند. به این شکل که بورد حتی المقدور مربع شکل طراحی بشه و چهار تا سوراخ برای نصب اسپیسر داشته باشه و خروجی ها هم بصورت هدرباکس های 10 تا 16 پینی که شامل خطوط پین های میکرو و تغذیه هستند در اختیار استفاده کننده قرار بگیره. در این صورت امکان بهره برداری بیشتر ( حتی در موارد عملیاتی و غیر تستی ) از این هدر بوردها وجود داره و کاربر میتونه هر ماژول و یا بوردی که خودش بعنوان ماژول طراحی کرده ( چه تست و چه نهایی ) رو به راحتی به اونها متصل کنه. در این راستا امکان استاندارد سازی بیشتر هدر باکس ها از نظر ورودی و خروجی ها و یا آرایش پین ها وجود داره ....

با سپاس
                        با سلام و تبریک سال نو خدمت شما

ضمن تشکر از دوستمون برای پیشنهاد فوق باید بگم اولا پوستم کنده شد تا تونستم 15 صفحه پست رو تا اینجا بخونم :mrgreen:

من 3 پیشنهاد دارم .
                        1 - خواهشم اینکه شما که دارید زحمت تولید برد آموزشی رو میکشید . لطفا با یه دید صنعتی هم بهش نگاه کنید هر برد آموزشی که می سازید فقط جنبه آموزشی یا برد بردی نداشته باشه . مثلا در قسمت تغذیه فکری برای جلوگیری از تاثیر نویز در محیط صنعتی براش بشه (هزینه ای نداره ) یا اینکه از ابتدا بسته به اندازه اون مثلا یه جعبه استاندارد براش در نظر گرفته بشه و اندازه برد ، جای پیچ ها و کانکتور ها به نسبت اون طراحی بشه که مثلا وقتی من یه برد آموزشی از شما می خرم برای کار صنعتی ازش استفاده کنم رو دستم نمونه . :mrgreen : (واقعا یکیش مونده نمی دونم چیکارش کنم !)
                        2- محلی برای گذاشتن برد اضافی ساخت خودمون بصورت سوکتی روی بردهای آموزشی تعبیه بشه .
                        3 - قاب LCD های پرکاربردی مثل 2*16 کاراکتری و 128*64 گرافیکی و یا غیره ... در فروشگاه اضافه بشه .

برای مثال عرض میکنم همین بردی که اخیرا به فروشگاه اضافه شد . محل LCD تاچ اون طوری هست که نیم توان براحتی در جعبه ای مخصوص آنرا جای داد و جعبه مخصوصی هم برای آن نه تنها در سایت بلکه در جای دیگری هم معرفی نشده است . (فکر میکنم چون فقط با دید آموزشی به آن نگاه شده است ) در حالی که اگر محصولاتی مثل tiny210 (که آنرا نیز بخاطر نوع بدنه و نداشتن جعبه کاملا صنعتی و پوشیده نتوانستم استفاده کنم ) داشتیم که می شد آنرا خریداری و با یک برنامه نویسی برای کاربردی خاص استفاده کرد بدون اینکه ما نیازی به طراحی برد داشته باشیم یا حداقل بخش خاصی را به آن اضافه کنیم چقدر عالی بود .
                        - به دنبال فرصت عمری تباه کردم ! فرصت جوانی ام بود من اشتباه کردم .

دیدگاه

با سلام خدمت مدیران زحمت کش سایت خوب eca مخصوصن جناب بلورچیان عزیز :rolleyes:

من هم به نظرم جای ترانس های دوبل 12 - 24 ولت با آمپراژ 1-5 آمپر خالیه
                          در ضمن آی سی های A/D سرعت بالا به خصوص انواع 10-16 بیت با سمپل ریت های بالای 1MSPS هم اگه بیارید خیلی خوب میشه
                          :bye :bye

دیدگاه

کنار قطعات برگه اطلاعاتی وجود نداره.پرداخت در محل وجود نداره.منو فروشگاه یکم گیج کنندس.طریقه صحبت بخش پشتیبانیش اصلا خوب نیست فک کنم چهار بار تماس گرفتم که هر بار اصلا درست و حسابی برخورد نکردن و پشت گوشی خیلی مغرور بودن.بخش مربوط به دریافت سفارش pcb اصلا خوب طراحی نشده.
                            فعلا همینا
                            حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امین غفاری
                              آره اینا برای میکرو هایی مثل atmega64 خیلی خوبن اگه وجود داشته باشه :angry:
                              اینا سوکت های PLCC هستند برا LQFP و TQFP وجود نداره
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام آقای بلور چیان این پیزو قاب دار چی شد ؟؟؟
                                :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
                                http://uplod.ir/r2nzlqaybxi7/Untitled.jpg.htm

با نام GFN-20

sigpic

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X