اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط MReza.p
    :sad:

روی تعداد بالا هم نمیتونید حالا نه با 300ت، ولی زیر 1ت واردشون کنید؟؟
    میشه چینی هاش رو قیمت خوب آورد.
    شما اگر نیاز داشتی اعلام کن لیست بده مدل بگو من سعیم رو میکنم نمونه بیارم و بعد راضی بودی تعداد بیاریم
    I ❤️ ECA

دیدگاه

دوستان عزیزم .....
      تولید تمامی ماژول های RFID به مجموعه خودمون انتقال پیدا کرد !!
      ماژول هایی از قبیل EM18 - EM19-KARTACH و .... همگی با همکاری ECA تولید میشند و جزو محصولات خودمون به حصاب میان.

امیدوارم که با بالا بردن صطح تولید بتونیم واقعا این ماژول های پرکاربرد رو فراگیر کنیم.
      در ضمن همشون با گارانتی ارائه میشند !
      I ❤️ ECA

دیدگاه

عالیه.
        به امید پیشرفت بیشتر

در ضمن اگه میشه این رو هم یه بررسی کنید:
        نوشته اصلی توسط plasma
        سلام.
        یه پیشنهاد عالی دارم.
        میکروی STM32F411RET6 که با فرکانس 100 مگ و هسته M4، پکیج 64 پین و 128کیلوبایت رم، حدودا قیمتی برابر با 9-8 دلار داره که تقریبا 1 دلار از STM32F103RET6 ارزون تره. (بر اساس قیمت های سایت Mouser)
        سرعت I/O هاش هم در حد 100 مگاهرتز (بر اساس دیتاشیت شرکت) هست! (فرض کنید وصل شه به LCD TFT!)
        سرعتش زیاد نیست (در حد LPC1768) ولی برای خیلی کارا مناسبه (مخصوصا سرعت بالای I/O ها)

همچنین میکروی STM32F405RGT6 هم هست که میکروی خوبیه. یکم گرون تره ولی سرعتش 168 مگه.

خلاصه این دوتا، مخصوصا میکروی STM32F411RET6 حداقل ارزش بررسی رو دارن. (ظاهرا جدید هم هست)
        راستی اگه میتونید Joystick رو هم اضافه کنید.
        بعد یه سوال،
        این LCD هایی که رو ماژول استفاده میشن به صورت جدا فروخته نمیشن؟

دیدگاه

سرور منتقل شده و امیدوارم سرعت مطلوبی داشته باشه.
          پرداخت آنلاین تا تغییر آی پی از طرف سایت غیر فعا هست که فکر کنم تا فردا ظهر حل بشه.

در مورد LCD هم خیر فعلا خالیش رو نمیفروشیم مگر رو تعداد.
          دلیلشم این هست که مثل N96 نشه که هر کی تو بازار موبایل تهران همسایزش رو پیدا کرد با قیمت پایین بفروشه و اصلا ندونه چیپست و رزولیشن چی هست و به قول معروف جنس خراب بشه !

موفق باشید
          I ❤️ ECA

دیدگاه

ممنون.
            حداقل تعدادش چقدره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط plasma
              ممنون.
              حداقل تعدادش چقدره؟
              20 عدد
              I ❤️ ECA

دیدگاه

آقای بلورچیان این دومین با هست که این پیغام رو مینویسم لطفا باز هم تاکید میکنم لطفا بسته بندی های ارسال ها رو محکم تر کنید. این سری هم جعبه له شده و پاره پاره ای بدست من رسید. که معلوم نیست آیا کسی در مسیر دخل و تصرفی در آن کرده یا نه؟ این نشونه بدبینی من نیست بلکه رعایت جوانب احتیاط و عقل سالم هست. به پست چی هم گفتم که چرا اینطوری شده میگه این بسته با این وزن رو باید تو بسته بندی مناسب تری بذارن . خوب گناه من چیه؟ اصلا فرض کنید از این لبه های پاره شده جعبه قطعه یا قطعاتی در مسیر حمل بیرون بریزه.
                یه مسئله دیگه اینه که شما از قبل قطعات ریز و کوچیک رو بسته بندی کنید مثلا خازن ها رو در بسته بندی های 10 تایی آماده کنید که موقع جمع کردن سفارش دیگه نیازی به شمردن دونه دونه نباشه. الان من دیدم که چندتا مقاومت یک چهارم وات اضافه داده بودین البته 4 رله 6 پین رو بجاش 4 پین دادین یدونه لنز پاور ال ای دی و 10 ترانزیستور SMD هم کم داده بودین این سری و از سری های قبل هم جافیوزی 10 تا کم داده بودین که با وجود صحبت شما که گفتین در خرید بعدی یادآوری کن برات اضافه میکنیم هنگام خرید بعدی یادآوری کردم نه جوابی رسید نه جا فیوزی اصلا انگار که پیام من Feiled شده بوده oo:
                من روی یه سری قطعات چون نوشته ای ندارن نمیتونم مقدار یا نوعشون رو حدس بزنم. مثلا درایور ال ای دی از چند نوعش خریدم که روی بیشترشون مشخصات نداشت یه سری رو با ماژیک نوشته بودین بقیه رو از روی تعدادشون تونستم تشخیص بدم. یا یه سری ترانزیستور SMD توی بارم بود که روش نوشته ای نداشت که من باز هم از روی تعدادش حدس زدم چی باشه. یا پاور ال ای دی رو روی 1 وات ها نوعش رو نوشته بودین روی 3 وات ها نه. 3 وات ها برای فهمیدن رنگشون باید اول روشنشون کنم.
                آقای بلورچیان خدا رو شکر شرکت شما با تلاش همه پرسنل شما رو به پیشرفت هست. ولی حالا که مشتری هاتون زیاد شده پرسنلتون هم بیشتر کنید از روی بسته بندی قطعات ریز معلوم بود که با بی نظمی و عجله این کار صورت گرفته. سیستم فروشگاهتون رو طوری کنید که قطعات هم خانواده پشت سر هم قرار بگیرند مثلا مقاومت ها در لیست پشت سر هم باشند خازن ها پشت سر هم ال ای دی ها با هم و ... پیچ ها پشت هم اینطوری نظم کار بیشتر میشه و اونی که جمع میکنه و خریدار که تحویل میگیره راحت تره.
                آقای بلورچیان واقعیت قضیه اینه که من و خیلی ها مثل من خجالت میکشیم برای 10 تا ترانزیستور یا چیزای دیگه به شما پیام بدیم چون ارزش شما برای ما بیشتر از این صحبت هاست.
                اگه صدای من میرسه لطفا بسته بندیتون رو بهتر کنید.
                این هم عکسی که قبل از باز کردن بسته ازش گرفتم:
                برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط Rohalamin
                  من یکیو می شناسم که با یه 8051 که 2کیلوبایت حافظه داره کنترلر یخچال می سازه. تازه کلی کارهای دیگه هم انجام میده. مثلا بدون ADC میزان دما رو اندازه میگیره. :mrgreen: :-P
                  با سلام

خوشبختانه بنده یک مدتی سرم به خاطر تحویل یک سری کارها بسیار شلوغ بود و فرصت نمی کردم سری به انجمن بزنم :sad: :biggrin:
                  برای همین متاسفانه نتوانستم در این بحث شرکتی داشته باشم و یک حال گیری مجدد از شما به مانند تاپیک قبلی داشته باشم
                  ولی این جمله شما که نقل قولی از بنده است دقیقاً نشان می دهد که جنابعالی با آن همه ادعاهای بین المللی تان و امبدد امبددکار بودنتان
                  هنوزم هم درگیر این مساله هستید و نتوانستید آن را هضم کنید و بفهمید چگونه این کار امکان پذیر است باید خیلی تجربه اندوزی کنید تا موفق تر باشید :bye
                  البته اگر از دوستان بین المللی تان در فریکس یا استک می پرسیدید دقیقاً شما را راهنمایی می کردند که چگونه با یک 8051 خسته با حافظه 2 کیلویی و بدون ADC می شود دما را خواند :nerd:
                  تفاوت دو امبددکار پر مدعا و بی ادعا در همین نکته ها است ، زمانی در تولید و تیراژ بالا اختلاف قیمت نهایی در حد 50 ، 100 تا تک تومانی برنده رقابت را تعیین می کند :wow:
                  آن وقت کسی برنده است که بتواند با با یک 8051 خسته با حافظه 2 کیلویی و بدون ADC دما را بخواند چیزی که شما حتی تصور آن را هم نمی کنید چه برسد که بتوانید هضمش کنید

از امیرعلی عزیز بابت انحراف تاپیک معذرت خواهی می کنم ولی لازم بود دوباره حالی از این عزیز بین المللی امبددکار بگیرم تا دوباره مدتی دور خودش بچرخد :icon_razz:

دیدگاه

من واقعا فکر نمیکردم روحالامین تو این موضوع بمونه و راه حل رو پیدا نکنه!!
                    روحالامین جان یه rc میزاری باهاش یه شیبنمایی درست میکنی. ولتاژ دما رو با شیب نمایی مقایسه میکنی میدی به وقفه. همون اول که اقا صابر اینو گفت سریع به ذهنم رسید. فکر نمیکردم یکی مثل روحالامین غیر عملی بدونتش و به تمسخر بگیره!!!
                    امبدد بدون الکترونیک انالوگ سطحش تا کلاسای رباتیک دبیرستان پایین میاد.
                    حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
                    به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
                      من واقعا فکر نمیکردم روحالامین تو این موضوع بمونه و راه حل رو پیدا نکنه!!
                      روحالامین جان یه rc میزاری باهاش یه شیبنمایی درست میکنی. ولتاژ دما رو با شیب نمایی مقایسه میکنی میدی به وقفه. همون اول که اقا صابر اینو گفت سریع به ذهنم رسید. فکر نمیکردم یکی مثل روحالامین غیر عملی بدونتش و به تمسخر بگیره!!!
                      امبدد بدون الکترونیک انالوگ سطحش تا کلاسای رباتیک دبیرستان پایین میاد.
                      واقعا ببخشید که این موضوع را تایپ می کنم چون ربطی ندارد!!! :NO:
                      این که شما می گی یه خودش کار یک ADC را انجام می دهد و انگار ما یک مدار اضافی به مدار خودمون اضافه کردیم دیگه درسته؟ البته خب حتما به صرفه هست و کاری به این موضوع نداریم. اما اگر بخواهیم خودمون یک ADC با میکرو بسازیم فقط یک میکرو و یک مقایسه کننده کافیه ( یک PWM نیز با ورودی سنسور مقایسه می شود و ... ) و نیازی به مدار RC که شیب را بسنجیم ندارد .
                      از آقای بلورچیان یه سوال داشتم آقا شما واقعا آقای روحاالامین را غیر فعال کردید؟!!!

oo: :surprised:
                      دکتر چمران در 1311 در تهران متولد شد
                      وی در زمان اقامت در آمریکا انجمن اسلامی آمریکا را تأسیس کرد که منجر به قطع بورسیه وی توسط شاه شد.
                      او با اینکه یکی از دانشمندان مطرح آمریکا به حساب می آمد بدون توجه به مدرک به مصر رفت و آموزش نظامی دید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 011
                        ( یک PWM نیز با ورودی سنسور مقایسه می شود و ... )
                        خب اونطوری 2 تا معضل اضافه میشه: 1-ایجاد PWM و 2-نزدیک کردن پالس PWM به یک سطح ولتاژ آنالوگ به کمک تعدادی سلف و خازن !

آقا این بسته ی ما هم یک سری گوشه ش پاره شده بود و چند تا از BD139 ها فرار کرده بودند oo:
                        ی رسیدگی کلّی بکنید.

دیدگاه

اقای بلورچیان یه راه حل تو ذهنم هست ولی نمیدونم چقدر قابل اجراست. (نیاز به امارهای فروش شما داره)
                          اینکه بررسی بکنید اگر در یک شهر حداقل یک ارسال در روز دارید اون ارسال رو به شخص انجام ندید. اعلام که بکنید بعد مدتی مراکز پیدا میشن. یک مرکز در هر شهر انتخاب بکنید که کل ارسالهای یک شهر به اون مرکز انجام بشه. اینطوری هم هزینه ارسال کمتر میشه (واسه کسایی که خرید خرده ریز دارن) هم اینکه امکان بسته بندی محکم تر برای بسته های بزرگتر بیشتر فراهمه.
                          طهران که خودتون دفتر دارید. مطمئنا هر روز هم خرید داره. تو بخش ارسال به اپشن هم باشه واسه کسایی که تمایل دارن رایگان و حضوری تحویل بگیرن. هر روز یک بسته بزرگ به جای چند بسته کوچک به طهران ارسال بشه.
                          حالا شهرهایی مثل همدان مشتری هر روزه ندارن ولی این کار در حال حاظر برای طهران قابل اجراس.
                          حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
                          به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

یک پروگرامر بی نظیره. انگار دیگه ته همه پرو گرامرهاست . برای آرم و avr و 8051 و 8 بیتی و 32 بیتی و ....

STM32_ISP/JTAG/SWD
                            LPC1000_ISP/JTAG/SWD
                            LM35_JTAG/SWD
                            AT91SAM3_JTAG/SWD
                            STM8_SWIM
                            AT89S51_ISP
                            PSOC1_ISSP
                            MSP430_JTAG (without TEST pin)
                            C8051F_C2/JTAG
                            AVR8_ISP/JTAG
                            LPC900_ICP
                            HCS08_BDM
                            HCS12(X)_BDM
                            SVF_JTAG

http://www.edaboard.com/thread226280.html
                            رو این هم کار کنید .به نظر میاد ارزون باشه
                            تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                            داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                              یک پروگرامر بی نظیره. انگار دیگه ته همه پرو گرامرهاست . برای آرم و avr و 8051 و 8 بیتی و 32 بیتی و ....

رو این هم کار کنید .به نظر میاد ارزون باشه
                              آقا حله
                              این هم پروژه رایگانش برای تولید
                              http://www.versaloon.com/
                              تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                              داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

کلا جنس کارتونهایی که باهاش بسته ارسال میشه مناسب حمل و نقل به وسیله باربری و.......نیست .
                                اینها بیشتر به درد بسته بندی وسایل فانتزی و سبک می خوره .
                                منم دو بار که بسته رسید دستم کارتون پاره شده بود .فکر می کنم این کارتونها چون رنگ هم داره گرون تر از کارتونهای معمولی براتون تمام میشه پس بهتره از کارتونهای ضخیم تر بدون رنگ و ساده استفاده کنید مشابه همونها که خود اداره پست استفاده می کنه .

کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                                ولتر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...