اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

چون جاذب الرطوبت هست
    در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
    2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
    3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

دوستان بخش سفارش خارج بعد از مدت ها با جدیت راه اندازی شد.
      http://blog.eca.ir/?p=628
      نخواستم بخش رو خیلی شلوغ کنم و کلی قوانین بنویسم و ..... خیلی ساده یک فایل WORD و دریافت قیمت.
      امیدوارم بتونه مفید باشه
      I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
        نخواستم بخش رو خیلی شلوغ کنم و کلی قوانین بنویسم و ..... خیلی ساده یک فایل WORD و دریافت قیمت.
        امیدوارم بتونه مفید باشه
        :applause: :applause: :nice: :nice: :job:
        عالیه!
        خوب کاری کردید!
        کاش میشد تو این انجمن صدتا تشکر زد!
        حالا نیاز خیلی ها تامین میشه.
        مبارک باشه.
        باتشکر از زحمات زیاد شما.
        1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
        من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
        !Electronic On! Programming On
        هوشمندانه سوال بپرسیم!
        http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
          امیدوارم بتونه مفید باشه
          مقدار سفارش چقدر باید باشه ؟
          در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
          2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط siyavash2k
            مقدار سفارش چقدر باید باشه ؟
            محدودیتی نداریم ولی IC های ارزون حداقل تعدادشون 20 تاست.
            شما سفارش رو میدید اگر تعداد کم باشه گفته میشه که حداقل باید این تعداد باشه و قیمت این میشه
            برای 1 دونه قطعه پیگیری نمیکنیم.
            I ❤️ ECA

دیدگاه

بعضی جاها میگن حداقل سفارش باید مبلغ 20 هزار تومان باشه. بعضی جاها هم میگن باید حداقل 10 تا از هر قطعه سفارش بدین.

دیدگاه

بعضی قطعات هستن که هر دونش بیش از یه میلیون تومن می ارزه. واردات تکی برای این جور چیزا هم امکان پذیر نیست؟

دیدگاه

بله برای قطعات خاص و نظامی حتی 1 دونه هم میتونیم بیاریم اون بحثش سواست.
                  من میخوام جوری نشه فردا برگدن بگن LM324 پکیج خاصش رو 1 دونه لازم دارم !
                  سعی داریم خدمات مناسبی برای این بخش ارائه بدیم و به امید خدا رسیدگیش هم با خودم خواهد بود فعلا
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

اگه این بخش زودتر راه افتاده بود من کلی خرید کرده بودم تا حالا. هم به نفع من بود هم فروشنده. من ظرف مدت یک سال و نیم گذشته 8 میلیون تومان فقط صرف خرید کمتر از 80 تا آی سی شد. خیلی از این آی سی ها قیمتشون فقط 2 یا 3 دلار بود.

دیدگاه

سلام
                      خواستم اطلاع بدم که بسته بندی خیلی عالی شده و از کارتنهای ضخیم استفاده کردید به رنگ سفید که وقتی دستم رسید اصلا هیجیش نشده بود
                      از این که قطعه ای هم موجود نداشته باشید پول رو داخل پاکت ارسال میکنید خیلی خوشم اومد، فروشگاه های دیگه یک چیز جایگزین ارسال میکنند
                      و اینکه من LED مارک MoonLight سفارش داده بود اما به دلیل موجود نبودن (پشتیبانی گفتند) مارک iLED ارسال کردید، تا حالا ندیدم فروشگاهی جنس بهتر ارسال کنه، عالی بود ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahan.Rafiee
                        اسید مدار چاپی رو پست اجازه نمیده که بیارن.
                        ممکنه بریزه و به قطعات و وسایل دیگر آسیب بزنه!

اضافه شده در تاریخ : اما اسید پودری را میشه آورد!
                        درود :mrgreen:

چرا اجازه نمیده من از چند جا خریدم پست هم اورد

دیدگاه

پیشنهاد میکنم به فروشگاه واحد sms اضافه کنین که شماره فاکتور و زمان ارسال و کد رهگیری مرسوله رو بفرسته به خریدار.

راستی رله ی حافظه دار میتونین بیارین؟ خریدار داره؟

دیدگاه

دیدم توی انجمن بعضی ها اعتراض داشتن نسبت به بسته بندی گفتم تشکر هم بکنیم واقعا بسته بندی عالی شده آقای بلورچیان ممنون
                            قم الکترونیک

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
                              پیشنهاد میکنم به فروشگاه واحد sms اضافه کنین که شماره فاکتور و زمان ارسال و کد رهگیری مرسوله رو بفرسته به خریدار.

راستی رله ی حافظه دار میتونین بیارین؟ خریدار داره؟
                              رله حافظه دار میتونید بگین چیه؟ چه فرقی با رله معمولی داره؟
                              [glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
                              درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسین بیگدلی
                                رله حافظه دار میتونید بگین چیه؟ چه فرقی با رله معمولی داره؟
                                نا جایی که اطلاع دارم:
                                کنتاکت های رله حافظه دار، خاصیت فنری ندارن. در نتیجه Normal Open یا Normal Close هم ندارن.
                                اگر کنتاکتِ ورودیِ مشترک، به خروجیِ A وصل باشه و با تحریکِ سیم پیچ، به خروجیِ B وصل بشه، جریانِ سیم پیچ هم قطع بشه، باز تو همون حالت میمونه. باید جهتِ جریانِ معکوس به سیم پیچ اعمال بشه تا از حالتِ B برگرده بره به حالتِ A و باز تو حالتِ A باقی میمونه تا زمانی که جریانِ معکوس از سیم پیچ تحریک عبور کنه.

به نظرم کاربردهای جالبی میتونه داشته باشه. مخصوصا تو سیستم هایی که میخوایم با باطری کار کنن، و چون صرفه جویی در مصرف باطری مهم هست، با بکار بردن این رله؛ دیگه سیم پیچ تحریک، ازش یه جریان دائمی عبور نخواهد کرد و فقط یک بار تحریک کافیه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X