در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.
1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!
دوستان بخش سفارش خارج بعد از مدت ها با جدیت راه اندازی شد.
http://blog.eca.ir/?p=628
نخواستم بخش رو خیلی شلوغ کنم و کلی قوانین بنویسم و ..... خیلی ساده یک فایل WORD و دریافت قیمت.
امیدوارم بتونه مفید باشه
نخواستم بخش رو خیلی شلوغ کنم و کلی قوانین بنویسم و ..... خیلی ساده یک فایل WORD و دریافت قیمت.
امیدوارم بتونه مفید باشه
:applause: :applause: :nice: :nice: :job: عالیه!
خوب کاری کردید!
کاش میشد تو این انجمن صدتا تشکر زد!
حالا نیاز خیلی ها تامین میشه.
مبارک باشه.
باتشکر از زحمات زیاد شما.
امیدوارم بتونه مفید باشه
مقدار سفارش چقدر باید باشه ؟
در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.
1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
محدودیتی نداریم ولی IC های ارزون حداقل تعدادشون 20 تاست.
شما سفارش رو میدید اگر تعداد کم باشه گفته میشه که حداقل باید این تعداد باشه و قیمت این میشه
برای 1 دونه قطعه پیگیری نمیکنیم.
بعضی جاها میگن حداقل سفارش باید مبلغ 20 هزار تومان باشه. بعضی جاها هم میگن باید حداقل 10 تا از هر قطعه سفارش بدین.
بله برای قطعات خاص و نظامی حتی 1 دونه هم میتونیم بیاریم اون بحثش سواست.
من میخوام جوری نشه فردا برگدن بگن LM324 پکیج خاصش رو 1 دونه لازم دارم !
سعی داریم خدمات مناسبی برای این بخش ارائه بدیم و به امید خدا رسیدگیش هم با خودم خواهد بود فعلا
اگه این بخش زودتر راه افتاده بود من کلی خرید کرده بودم تا حالا. هم به نفع من بود هم فروشنده. من ظرف مدت یک سال و نیم گذشته 8 میلیون تومان فقط صرف خرید کمتر از 80 تا آی سی شد. خیلی از این آی سی ها قیمتشون فقط 2 یا 3 دلار بود.
سلام
خواستم اطلاع بدم که بسته بندی خیلی عالی شده و از کارتنهای ضخیم استفاده کردید به رنگ سفید که وقتی دستم رسید اصلا هیجیش نشده بود
از این که قطعه ای هم موجود نداشته باشید پول رو داخل پاکت ارسال میکنید خیلی خوشم اومد، فروشگاه های دیگه یک چیز جایگزین ارسال میکنند
و اینکه من LED مارک MoonLight سفارش داده بود اما به دلیل موجود نبودن (پشتیبانی گفتند) مارک iLED ارسال کردید، تا حالا ندیدم فروشگاهی جنس بهتر ارسال کنه، عالی بود ممنون
رله حافظه دار میتونید بگین چیه؟ چه فرقی با رله معمولی داره؟
نا جایی که اطلاع دارم:
کنتاکت های رله حافظه دار، خاصیت فنری ندارن. در نتیجه Normal Open یا Normal Close هم ندارن.
اگر کنتاکتِ ورودیِ مشترک، به خروجیِ A وصل باشه و با تحریکِ سیم پیچ، به خروجیِ B وصل بشه، جریانِ سیم پیچ هم قطع بشه، باز تو همون حالت میمونه. باید جهتِ جریانِ معکوس به سیم پیچ اعمال بشه تا از حالتِ B برگرده بره به حالتِ A و باز تو حالتِ A باقی میمونه تا زمانی که جریانِ معکوس از سیم پیچ تحریک عبور کنه.
به نظرم کاربردهای جالبی میتونه داشته باشه. مخصوصا تو سیستم هایی که میخوایم با باطری کار کنن، و چون صرفه جویی در مصرف باطری مهم هست، با بکار بردن این رله؛ دیگه سیم پیچ تحریک، ازش یه جریان دائمی عبور نخواهد کرد و فقط یک بار تحریک کافیه.
دیدگاه