اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

ما مدتی در زمینه ماژول ها و بردها فعالیت بیشتری داشتیم که تقریبا خوب شدند.
    الان هم روی LCD ها داریم کار میکنیم
    برای مدتی هم روی IC ها کار خواهیم کرد
    امیدوارم بتونیم به تدریج نکمیلتر بشیم. حتما پیشنهادات شما به خوبی کمکمون خواهد کرد.

برخی اقلام از جمله موتورها واقعا فروش کمی دارند و باید با سود خیلی بالا بفروشیم که ارزش خواب پول رو داشته باشه که این سیاست فعلا در مجموعه ما جایی نداره.

موفق باشید
    I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط یه پسر بدبخت
      فروشگاهتون فقط ماژول داره. قطعه ریز چیزه زیادی نداره مثلا موتور براشلس 4 تا فقط؟؟ .
      محیط فروشگاه هم مقداری گنگه در عوض فروش گاه روبوایکیو خیلی محیط بهتری داره.
      میشه انواع هیتر های خوب و اصل رو هم اضافه کنید .(میگم اصل چون الان مثلا بازار پر شده از کوییک تقلبی)
      الان حتما دوباره میخواین این چندین تاپیک دیگه این جارو هم ببنین و منو مثل خیلی های دیگه که انتقاد کردند بلاک کنید؟؟؟
      ..
      اصلا اینطور نیست!
      تو همین روبوایکیو که خودتون میگید یه بار برام قطعات اشتباهی ارسال کردن و وقتی من به پشتیبانی گفتم من رو ignore کردند! اصلا هم جوابگو نبودا
      ولی eca اینطور نیستش! هر پیشنهاد یا انتقادی داشته باشی جواب میدن مثلا همین نحوه بسته بندی که هم جواب دادند هم بسته بندی عالی کردند!
      به نظر من محیط فروشگاه عالی هستش، به عنوان مثال تو روبوایکیو وقتی چیزی جستجو میکنی یه چیز نامربوط پیدا میکنه
      و اینکه روبوایکیو بیشتر روی رباتیک تمرکز کرده برای همین هست بیشتر قطعاتش مربوط میشه به رباتیک (مثلا همین موتورها)
      پس اول فکر کنید و بعد قضاوت کنید.

راستی دوستان اون پیشنهاد من در مورد ذخیره سبد این نبود که کالاهای داخل سبد باقی بمونه ها!
      منظورم این بود که فرض کنید تو سبد 20 نوع قطعه و کالا گذاشتید حالا اون لحظه اون لیست رو نمیخواهید سفارش بدید و یک لیست دیگه میخواید سفارش بدید بعد سبد خرید کالاهایی که داخلشه میخواید بعدا سفارش بدید خب مجبور میشید سبد فعلی رو حذف کنید و لیست قطعات جدید رو داخل سبد بزارید و سفارش بدید
      اگر یک امکان میزاشتید که بشه کالاهای داخل سبد ذخیره کرد داخل کاربریمون یا اینکه به صورت فایلی دانلود کرد و بعدا دوباره در سبد وارد کرد که بشه لیست جدید رو سفارش داد خیلی عالی میشد!

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط Mahan.Rafiee
        موتور براشلس قطعه ریزه هسش؟؟؟!!!! موتور براشلس رو نمیارن چون فروش نداره و فروشش خیلی کمه!
        مثلا هرماه یدونه فروش بره، اخه می ارزه؟
        ------------
        محیط که عالیه. ساده و خوب.
        ------
        :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
        کدوم انتقاد بابا .
        اگه انتقادی هم باشه پاک یا بلاک نمیشه،،،،،، رسیدگی میشه و جوابمو میگیرم.
        من خودم هزار جور پیشنهاد و انتقاد دادم و رسیدگی شده و جواب دادن...
        بابا من فقط پیشنهاد دادم چرا منو میزنی :eek: :eek:
        الان کل ایران رو فاز روبات پروازی اند.هر هفته یدونه؟؟ اگه بیارن من درجا چهارتا ازشون میخرم
        کلا پر شده از کلاس های کواد کوپتر :nerd: :nerd: :nerd:
        خدا وکیلی برای پیدا کردن یه قطعه هزار تا پنجرو باید بازو بسته کرد oo: oo: حد اقل برای ماها که با گوشی میریم سخته
        اما قابش بدترین نیست خیلی از این بدترم هست :nice: :nice:
        برای حرف دومتون به تاپیک زیر برید :angry: :angry: :angry:
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=108523.0
        چرا سریع تاپیک رو بستند چنتای دیگه هم هست من فقط حرف حق روزدم :cry2: :cry2: :angry:

دیدگاه

ذخیره سبد خرید امکان فوق العاده ای هست من خودم چندین بار شده سبد رو که قبلا برام ذخیره شده رو مجبور شدم خالی کنم به خاطر اینکه اون رو میخواستم چیز دیگه ای سفارش بدم بعد روزهای بعد دوباره کلی باید وقت میزاشتم تا همون جنسارو به سبد اضافه کنم
          تو بعضی از فروشگاه های رغیب که نمیخوام اسم ببرم این قابلیت هست و اگه تو ECA هم اضافه بشه به هرچه بهتر شدن سایت کمک میکنه.
          امیدوارم مسئولین فروشگاه زودتر برای این قابلیت یک فکری بکنند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
            ما مدتی در زمینه ماژول ها و بردها فعالیت بیشتری داشتیم که تقریبا خوب شدند.
            الان هم روی LCD ها داریم کار میکنیم
            برای مدتی هم روی IC ها کار خواهیم کرد
            امیدوارم بتونیم به تدریج نکمیلتر بشیم. حتما پیشنهادات شما به خوبی کمکمون خواهد کرد.

برخی اقلام از جمله موتورها واقعا فروش کمی دارند و باید با سود خیلی بالا بفروشیم که ارزش خواب پول رو داشته باشه که این سیاست فعلا در مجموعه ما جایی نداره.

موفق باشید
            ممنون که بالاخره جواب منه بدبخت رو دادید

اضافه شده در تاریخ :
            نوشته اصلی توسط hamidelectroniic
            اصلا اینطور نیست!
            تو همین روبوایکیو که خودتون میگید یه بار برام قطعات اشتباهی ارسال کردن و وقتی من به پشتیبانی گفتم من رو ignore کردند! اصلا هم جوابگو نبودا
            ولی eca اینطور نیستش! هر پیشنهاد یا انتقادی داشته باشی جواب میدن مثلا همین نحوه بسته بندی که هم جواب دادند هم بسته بندی عالی کردند!
            به نظر من محیط فروشگاه عالی هستش، به عنوان مثال تو روبوایکیو وقتی چیزی جستجو میکنی یه چیز نامربوط پیدا میکنه
            و اینکه روبوایکیو بیشتر روی رباتیک تمرکز کرده برای همین هست بیشتر قطعاتش مربوط میشه به رباتیک (مثلا همین موتورها)
            پس اول فکر کنید و بعد قضاوت کنید.

راستی دوستان اون پیشنهاد من در مورد ذخیره سبد این نبود که کالاهای داخل سبد باقی بمونه ها!
            منظورم این بود که فرض کنید تو سبد 20 نوع قطعه و کالا گذاشتید حالا اون لحظه اون لیست رو نمیخواهید سفارش بدید و یک لیست دیگه میخواید سفارش بدید بعد سبد خرید کالاهایی که داخلشه میخواید بعدا سفارش بدید خب مجبور میشید سبد فعلی رو حذف کنید و لیست قطعات جدید رو داخل سبد بزارید و سفارش بدید
            اگر یک امکان میزاشتید که بشه کالاهای داخل سبد ذخیره کرد داخل کاربریمون یا اینکه به صورت فایلی دانلود کرد و بعدا دوباره در سبد وارد کرد که بشه لیست جدید رو سفارش داد خیلی عالی میشد!
            من فقط قابو گفتم وگرنه خسیس هستند شدید

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط یه پسر بدبخت
              بابا من فقط پیشنهاد دادم چرا منو میزنی :eek: :eek:
              الان کل ایران رو فاز روبات پروازی اند.هر هفته یدونه؟؟ اگه بیارن من درجا چهارتا ازشون میخرم
              کلا پر شده از کلاس های کواد کوپتر :nerd: :nerd: :nerd:
              خدا وکیلی برای پیدا کردن یه قطعه هزار تا پنجرو باید بازو بسته کرد oo: oo: حد اقل برای ماها که با گوشی میریم سخته
              اما قابش بدترین نیست خیلی از این بدترم هست :nice: :nice:
              برای حرف دومتون به تاپیک زیر برید :angry: :angry: :angry:
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=108523.0
              چرا سریع تاپیک رو بستند چنتای دیگه هم هست من فقط حرف حق روزدم :cry2: :cry2: :angry:
              ههههه نزدم بابا جوابتو دادم.
              کل ایران هم نه.
              موتور براشلس فروش کمی داره و یکم گرونه.
              -------------
              اره بابا داغون تر از این هم داریم... مثل پایا
              ---------
              ببین بعضی از انتقاد ها و پیشنهاد هارو باید خصوصی بگی.
              به تیم نظارتی پیغام خصوصی بده بگو.
              اگه هم پیشنهاد در باره ی فروشگاه هست اینجا بگو ، اگه انتقاده به فروشگاه ایمیل بزن.

مطمئنم که جوابتو میگیری.
              درضمن مدیر سایت هم خیلی سرش شلوغه و نمیتونی به اون پیغام بدی چون همیشه صندوقش پر از پیامه.
              درضمن برخورد تهدید آمیز تیم نظارتی برای اینه که دیگه تکرار نکنی اون مورد رو.
              تبلیغات برای عضو های معمولی ممنوعه مگه اینکه تبلیغاتش در باره ی همین شرکت باشه.
              تبلیغات تیم نظارتی هم در باره ی همین eca هستش.
              اگه میخوای تو این سایت تبلیغی (غیر از eca) کنی باید پولشو بدی: http://adv.eca.ir
              1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
              من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
              !Electronic On! Programming On
              هوشمندانه سوال بپرسیم!
              http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

:applause: :applause: :applause: :applause:
                دست این اقا واقعا درد نکه اگه من بخوام از یه کاربر تشکر ویژه کنم چیکار باید بکنم؟؟؟
                مثلا توی این سایت تنها کسی که به فکرم بود و هوامو داشت ایشون بودند
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?action=profile;u=87345
                خدا خیرشون بده
                ...
                اما بی شوخی در جواب به فروشگاه پیشنهاد دهید به نظر مک اگر یک قالب دیگه اضافه بشه عالی میشه
                اقا نظرمو گفتما دوباره منو دعوا نکنید :eek: :eek:

دیدگاه

سلام
                  آقای بلورچیان دیدم جعبه برای مدار یکی اضافه کردید به فروشگاه، واقعا عالیه
                  اگر بتونید در اندازه های دیگه هم وارد کنید خیلی خوبه

دیدگاه

سلام
                    آقای بلورچیان دیدم جعبه برای مدار یکی اضافه کردید به فروشگاه، واقعا عالیه
                    اگر بتونید در اندازه های دیگه هم وارد کنید خیلی خوبه
                    اقای بلور چیان توی تهران یه شرکتی هست به اسم بهار کارش کلا تولید انواع باکسه اگر بتونید با اون ها قرارداد ببندید عالی میشه.
                    66725644

دیدگاه

سلام
                      من توصنعت کار میکنم و بیشتر مواقع دنبال قطعات هستم مثلا الان دنبال IGBT های قدرت به شماره MII 400 هستم.ایا امکانش هست برام تو فروشگاه بیارین یا اینکه راهنمایی کنید

دیدگاه

اعصاب ادم خراب میشه .معلوم هم نیست کدام قطعه هست که حذفش کنی
                        قبلا یکبار مجبور شدم تمام قطعات رو حذف کنم و دوباره انتخاب کنم .
                        ....................HELP ME GOD ...........................

WORLD ELECTRONIC................................

nasrolahymohsen@gmail.com......................... ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط WORLD ELECTRONIC
                          اعصاب ادم خراب میشه .معلوم هم نیست کدام قطعه هست که حذفش کنی
                          قبلا یکبار مجبور شدم تمام قطعات رو حذف کنم و دوباره انتخاب کنم .
                          سلام
                          دوست عزیز اون مورد یا قطعه ای که میگه دیگر موجود نمیباشد قیمتش صفر شده یعنی قیمتش 0 هست و چیزی ننوشته، پس بگردید ببینید کدوم قطعه تو سبد قیمتش صفر هست یا پاک شده و نداره، اونو حذف کنید.

دیدگاه

سلام
                            جناب بلورچیان. خروجی کدوم اینورتر فروشگاه سینوسی است؟

دیدگاه

سلام
                              دوست عزیز اون مورد یا قطعه ای که میگه دیگر موجود نمیباشد قیمتش صفر شده یعنی قیمتش 0 هست و چیزی ننوشته، پس بگردید ببینید کدوم قطعه تو سبد قیمتش صفر هست یا پاک شده و نداره، اونو حذف کنید.

خب مشکل همینه معلوم نیست کدام قطعه موجود نیست وگرنه اونای که زده 0 خب راحت حذف می کنی
                              ....................HELP ME GOD ...........................

WORLD ELECTRONIC................................

nasrolahymohsen@gmail.com......................... ...

دیدگاه

سلام
                                آقای بلورچیان چرا ریموت کنترل به فروشگاه اضافه نمیکنید؟
                                هم learn code هم fix code مدل 4 کاناله
                                الان از فروشگاه یک سفارش 200 تومنی دارم اگر بود 4 تا لازم داشتم فعلا، الان مجبورم ریموتها رو از یکجا دیگه بگیرم

راستی در مورد پیشنهاد ذخیره سبد خرید میشه کاری انجام داد؟ خیلی عالی میشه اگر این امکان رو اضافه کنید...
                                با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X