دوستان خازن های الکترولیت ریز رو میخوام بسته هاش رو 10 تایی کنم به نظرتون مشکلی که پیش نمیاد ؟
انصافا دیگه جمع کردن 5 تا دونه خازن 1uf خیلی سخت و واقعا بی ارزش هست شما مغازه بیرون هم بری معمولا دیگه زیر 10 تا خازن نمیدن مگر به قیمت همون 10 تا خازن یکجا !!!
موافق این موضوع هستید ؟
100درصد موافقم +پکیج قطعات هم درست کنید مثلا رنج کامل خازن10ولت یا16 ولت و.....
کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
ولتر
100درصد موافقم +پکیج قطعات هم درست کنید مثلا رنج کامل خازن10ولت یا16 ولت و.....
این پکیج کار خیلی خوبیه، برای خریدهای تعداد بالا که عالی هست و برامون مشکل پیش نمیاد
مثلا الان اگر تعداد سبد خرید رد از 1000 تا بیشتر بشه فروشگاه خیلی دیر باز میشه، دلیلش هم سنگین شدن سبد خرید هستش...
کیس های رزبری کیفیت پلاستیکشون خیلی فرق میکنه مدل ارزونترش هم میاد ظاهر همین هست ولی پلاستیکش از نوع بازیافتی هست و دستتون برسه تو ذوقتون میخوره ! زیاد به این عکس های سایت های چینی اعتماد نکنید.
البته به دلیل حجیم بودن این قاب ها (نسبت به IC و تراشه های دیگه) هزینه پرت بالاتری نسبت به بقیه موارد دارند. قاب هایی که گتم حدودا 7000 تومن میشه فروختشون احتمالا ماه آینده از این مدل ها هم بیاریم
سلام
این کیسهای پلاستیکی ارزون قیمت که فرمودید کی در فروشگاه موجود میشه ؟
با سلام
ضمن تشکر از زحمات سایت eca.
لطفا کیفیت باتری ها رو قید کنید. چون امروز یک مدل باتری لیتیومی (3.7 ولتی سایز AA) بدست رسید، که به مانند دیگر باتری ها لیتیومی از کیفیت پایینی برخوردار بود .
بازم تشکر از شما
سلام
ممنون میشم اگه ریموت کنترل رادیویی 433 و 315 مگاهرتز کدفیکس یک یا دوکانال رو برای فروش به اجناستون اضافه کنید
من از زنجان هستم و اینجا ریموت کنترل کدفیکس حتی برای نمونه هم پیدا نمیشه
ممنون میشم اگه برای فروش به فروشگاه اضافه کنید
برای هر کس یه صفحه تو پروفایلش مثل "کار ها " یا "پروژه ها" در نظر بگیرین که طرف اونجا لیست کنه چیا ساخته و یه توضیح کوچیک و چند تا عکس که بشه ازش تجربه افراد یا یه چیز تو مایه های رنک رو استنباط کرد.
برای هر کس یه صفحه تو پروفایلش مثل "کار ها " یا "پروژه ها" در نظر بگیرین که طرف اونجا لیست کنه چیا ساخته و یه توضیح کوچیک و چند تا عکس که بشه ازش تجربه افراد یا یه چیز تو مایه های رنک رو استنباط کرد.
سلام اقای بلورچیان اگه ما سفارش 1000 تایی بدیم مثلا مگا 16 رو چقدر قیمتش عوض میشه؟؟ البته اس امدی
شما باید سفارشتون رو ثبت کنید (واریز با فیش بانکی بزنید که فقط فاکتور ثبت بشه) بعد با بخش فروش تماس میگیرید و تقاضای تخفیف میکنید.
متناسب با میزان خرید تخفیف زده میشه
شما باید سفارشتون رو ثبت کنید (واریز با فیش بانکی بزنید که فقط فاکتور ثبت بشه) بعد با بخش فروش تماس میگیرید و تقاضای تخفیف میکنید.
متناسب با میزان خرید تخفیف زده میشه
موفق باشید
ممنون از راهنمایی
هم چنین :bye :job: ولی حدودا میخواستم
سلام
پیشنهاد میکنم برای فروشگاه تهران هم یه سایت ایجاد کنید که کالاهای داخل فروشگاه رو معلوم کنه
و تنوع اجناس فروشگاه تهران رو بالا ببرید
رفیق خودم هفته ی پیش باید پروژه تحویل استاد میداد چندتا از اجناسی که نیاز داشت رو شما هم داشتید
ولی چون یک هفته طول میکشید که بدستش برسه مجبور شد از بازار جمهوری خرید کنه
راستی کیس ارزون قیمت رزبری هنوز موجود نشده
سلام
پیشنهاد میکنم برای فروشگاه تهران هم یه سایت ایجاد کنید که کالاهای داخل فروشگاه رو معلوم کنه
و تنوع اجناس فروشگاه تهران رو بالا ببرید
رفیق خودم هفته ی پیش باید پروژه تحویل استاد میداد چندتا از اجناسی که نیاز داشت رو شما هم داشتید
ولی چون یک هفته طول میکشید که بدستش برسه مجبور شد از بازار جمهوری خرید کنه
راستی کیس ارزون قیمت رزبری هنوز موجود نشده
ارزونی که میخواهید یعنی چند؟؟؟
دیگه 8 تومنیش رو هم گذاشتیم چند تومنی میخوای برادر من آخه
دیدگاه