اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
    چشم سعی داریم وسایل ربات رو یکم تکمیلتر کنیم.

دوستان خازن های الکترولیت ریز رو میخوام بسته هاش رو 10 تایی کنم به نظرتون مشکلی که پیش نمیاد ؟
    انصافا دیگه جمع کردن 5 تا دونه خازن 1uf خیلی سخت و واقعا بی ارزش هست شما مغازه بیرون هم بری معمولا دیگه زیر 10 تا خازن نمیدن مگر به قیمت همون 10 تا خازن یکجا !!!

موافق این موضوع هستید ؟
    100درصد موافقم +پکیج قطعات هم درست کنید مثلا رنج کامل خازن10ولت یا16 ولت و.....
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamad-h
      100درصد موافقم +پکیج قطعات هم درست کنید مثلا رنج کامل خازن10ولت یا16 ولت و.....
      این پکیج کار خیلی خوبیه، برای خریدهای تعداد بالا که عالی هست و برامون مشکل پیش نمیاد
      مثلا الان اگر تعداد سبد خرید رد از 1000 تا بیشتر بشه فروشگاه خیلی دیر باز میشه، دلیلش هم سنگین شدن سبد خرید هستش...

دیدگاه

کیس های رزبری کیفیت پلاستیکشون خیلی فرق میکنه مدل ارزونترش هم میاد ظاهر همین هست ولی پلاستیکش از نوع بازیافتی هست و دستتون برسه تو ذوقتون میخوره ! زیاد به این عکس های سایت های چینی اعتماد نکنید.

البته به دلیل حجیم بودن این قاب ها (نسبت به IC و تراشه های دیگه) هزینه پرت بالاتری نسبت به بقیه موارد دارند. قاب هایی که گتم حدودا 7000 تومن میشه فروختشون احتمالا ماه آینده از این مدل ها هم بیاریم
        سلام
        این کیسهای پلاستیکی ارزون قیمت که فرمودید کی در فروشگاه موجود میشه ؟

دیدگاه

با سلام
          ضمن تشکر از زحمات سایت eca.
          لطفا کیفیت باتری ها رو قید کنید. چون امروز یک مدل باتری لیتیومی (3.7 ولتی سایز AA) بدست رسید، که به مانند دیگر باتری ها لیتیومی از کیفیت پایینی برخوردار بود .
          بازم تشکر از شما

دیدگاه

سلام لطفا کیپد 4*4 صنعتی رو به فروشگاه اضافه کنید (شبیح اون که استارت استوپ داره ) ! این کیپد موبایلی ها اصلا مناسب قرار دادن روی پنل بورد نیست :smile:
            I'm going to
            RWTH Aachen
            University

دیدگاه

سلام

توی فروشگاه فقط فیوزهای شیشه ای موجود هست. اگر امکانش هست پیکو فیوز و یا سایر فیوزهایی که ابعاد کوچکتری نسبت به فیوزهای شیشه ای دارند رو هم بیارید.

دیدگاه

سلام
                ممنون میشم اگه ریموت کنترل رادیویی 433 و 315 مگاهرتز کدفیکس یک یا دوکانال رو برای فروش به اجناستون اضافه کنید
                من از زنجان هستم و اینجا ریموت کنترل کدفیکس حتی برای نمونه هم پیدا نمیشه
                ممنون میشم اگه برای فروش به فروشگاه اضافه کنید
                [center]
                [img width=682 height=100]http://s1.upload7.ir/downloads/Ufy43JuRsNRy2x5m8HxxOSezAjKRz4Smahe4RAKb/Untitled.gif[/img]

دیدگاه

یه پیشنهاد دارم:

برای هر کس یه صفحه تو پروفایلش مثل "کار ها " یا "پروژه ها" در نظر بگیرین که طرف اونجا لیست کنه چیا ساخته و یه توضیح کوچیک و چند تا عکس که بشه ازش تجربه افراد یا یه چیز تو مایه های رنک رو استنباط کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسین بیگدلی
                    یه پیشنهاد دارم:

برای هر کس یه صفحه تو پروفایلش مثل "کار ها " یا "پروژه ها" در نظر بگیرین که طرف اونجا لیست کنه چیا ساخته و یه توضیح کوچیک و چند تا عکس که بشه ازش تجربه افراد یا یه چیز تو مایه های رنک رو استنباط کرد.

دیدگاه

آقا نظر بی مورد نده که داری اشتباه میکنی. :smile:

کم آوردن سرور نه به خاطر افزایش حجم سایت بلکه به خاطر کاربران آنلاین زیاد و کمبود فضای رم هست.

چون که اگه قرار بود به خاطر هارد دیسک باشه باید روز به روز با افزایش تاپیک ها سرعت سایت کمتر میشد که نشده چون فضای هارد زیاده.

خوب برای رم چه فرقی میکنه که تو یه صفحه مثل اونی که من گفتم رو باز کنی یا یه تاپیک رو؟

پس وجود یا عدم وجود همچین صفحه ای تو پروفایل تاثیری چندان روی کم آوردن سایت نداره.

بلکه از هارد رو اشغال میکنه.

و چون شما نمیدونی وضع هارد دیسک سایت چجوریه و اینا، نظر شما الکیه و همینجوری داری حرف میزنی.
                      [glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
                      درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]

دیدگاه

سلام اقای بلورچیان اگه ما سفارش 1000 تایی بدیم مثلا مگا 16 رو چقدر قیمتش عوض میشه؟؟ البته اس امدی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sheperd
                          سلام اقای بلورچیان اگه ما سفارش 1000 تایی بدیم مثلا مگا 16 رو چقدر قیمتش عوض میشه؟؟ البته اس امدی
                          شما باید سفارشتون رو ثبت کنید (واریز با فیش بانکی بزنید که فقط فاکتور ثبت بشه) بعد با بخش فروش تماس میگیرید و تقاضای تخفیف میکنید.
                          متناسب با میزان خرید تخفیف زده میشه

موفق باشید
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

شما باید سفارشتون رو ثبت کنید (واریز با فیش بانکی بزنید که فقط فاکتور ثبت بشه) بعد با بخش فروش تماس میگیرید و تقاضای تخفیف میکنید.
                            متناسب با میزان خرید تخفیف زده میشه

موفق باشید
                            ممنون از راهنمایی
                            هم چنین :bye :job: ولی حدودا میخواستم

دیدگاه

سلام
                              پیشنهاد میکنم برای فروشگاه تهران هم یه سایت ایجاد کنید که کالاهای داخل فروشگاه رو معلوم کنه
                              و تنوع اجناس فروشگاه تهران رو بالا ببرید
                              رفیق خودم هفته ی پیش باید پروژه تحویل استاد میداد چندتا از اجناسی که نیاز داشت رو شما هم داشتید
                              ولی چون یک هفته طول میکشید که بدستش برسه مجبور شد از بازار جمهوری خرید کنه
                              راستی کیس ارزون قیمت رزبری هنوز موجود نشده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط صادق بخشی
                                سلام
                                پیشنهاد میکنم برای فروشگاه تهران هم یه سایت ایجاد کنید که کالاهای داخل فروشگاه رو معلوم کنه
                                و تنوع اجناس فروشگاه تهران رو بالا ببرید
                                رفیق خودم هفته ی پیش باید پروژه تحویل استاد میداد چندتا از اجناسی که نیاز داشت رو شما هم داشتید
                                ولی چون یک هفته طول میکشید که بدستش برسه مجبور شد از بازار جمهوری خرید کنه
                                راستی کیس ارزون قیمت رزبری هنوز موجود نشده
                                ارزونی که میخواهید یعنی چند؟؟؟
                                دیگه 8 تومنیش رو هم گذاشتیم چند تومنی میخوای برادر من آخه
                                I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X