اقای بلورچیان -از اون سون سگمنت های ای سی شکل وارد نکردید؟
سون سگمت با ال ای دی ابی یا سفید هم اگر ممکنه وارد کنید-
پروگرمر پیک چطور؟ خریداری شده یا هنوز خیر؟
در ضمن این ال ای دی های کوب گرد چه فرقی با انواع مربعی دارن؟ نورشون با مشخصاتی که نوشته شده ظاهرا کمتر هست-درسته؟
یه سری ال ای دی با لومن بالا ولی مصرف پایین هم وارد کنید در صورت امکان -مثل همین ال ای دی های چراغ قوه ها!
اگر لینک خواستید میتونم براتون ارسال کنم!
اقای بلورچیان -از اون سون سگمنت های ای سی شکل وارد نکردید؟
سون سگمت با ال ای دی ابی یا سفید هم اگر ممکنه وارد کنید-
پروگرمر پیک چطور؟ خریداری شده یا هنوز خیر؟
در ضمن این ال ای دی های کوب گرد چه فرقی با انواع مربعی دارن؟ نورشون با مشخصاتی که نوشته شده ظاهرا کمتر هست-درسته؟
یه سری ال ای دی با لومن بالا ولی مصرف پایین هم وارد کنید در صورت امکان -مثل همین ال ای دی های چراغ قوه ها!
اگر لینک خواستید میتونم براتون ارسال کنم!
پروگرامر خرید شده فکر کنم 2 شنبه برسه
سگمنت مدل IC به قدری گرون بود که کلا بیخیال شدم دونه ای 16000 تومن فقط هم 83 تا موجود بود !!! کلا ولش !
COB ها مصارف خاص خودشون رو دارند تو پروژکتورهای خاصی استفاده میشند و نورشون کمتر هست ولی سطح پخش نورشون بیشتره.
LED های وات بالای کم مصرف هم فعلا نه والا ! خواهان داره ولی واقعا جدا کردن و قفسه ساختن و .... برا بخش بسته بندی خیلی سخت میشه خیلی قطعات شبیه به هم هستند و دیگه نمیشه اداره کرد ! کم کم باید اضافه بشند
سلام
اقای بلورچیان
در مورد رگولاتور های سوئیچینگ ایا میتونید وارد کنید؟
مشابه مدل های زیر -البته تنوع زیادی دارن و خیلی هم مناسب کارهای با ولتاژ پایین و جریان بالا و متغیر هستند
PTH08080W
با جریانها و ولتاژ های مختلف وجود دارن -البته ای سیشون هم هست ولی ماژلشون بهتره- ممنون میشم یه بررسی بکنید! تو ایران هست این ماژولها یه سری سایتها دارن ولی قیمت بالایی میدن-
در ضمن اون میکروسکوپ بود چی بود اون چی شد؟!
دوستان 2 مورد هست که باید دقت بشند
1- تو این 1 ماه که از آغاز سال میگذره حدود 300 قطعه جدید اضافه شدند و یا از قطعات دیگه که تموم شدند مجددا خریداری شدند و به فروشگاه اضافه شدند
2- هنوز قطعات و ابزاری هستند که طی هفته آینده خواهند رسید و به فروشگاه اضافه خواهند شد.
برا همین یکم باید شیب وارد کردن قطعات جدید رو کم کنم تا به این موارد فعلی سر و سامان داده بشه. نظرات و سوالات در باره محصولات جدید خیلی زیاد شدند به اونها هم باید رسیدگی بشه.
برای مدت کوتاهی (حدود 1 ماه) قطعات جدید وارد نمیشند (منظور قطعاتی مثل ماسفت و ترانزیستور و IC هایی که پیشنهاد میدید) ولی مواردی که احساس میشه واقعا ناقص داریم رو حتما بگید تا بیاریم.
من خیلی دوست دارم که لیست رو همیشه کامل داشته باشم و نت برمیدارم از گفته ها ولی میدونم خیلی پیشنهادات خوبی این وسط فراموش من میشه...
این تاپیک هم تعداد صفحاتش خیلی بالا هستند و هی داره رشد میکنه .....
انشالا بتونم تک تکشون رو بیارم و البته زود فروش برند که با سودش باز بتونیم گسترش بدیم کار رو.
-----------------------------------
کانکتور های FPC که قولش رو داده بودم با قیمت خیلی مناسب وارد شدند.
کانکتور های SMA هم دیگه انواعش کامل شدند خدارو شکر
میشه سه نظام های دوطرفه وارد کنید؟
خیلی جاش خالیه! :cry: اضافه شده در تاریخ :
آقا شاسی ربات رو تموم کردید! اضافه شده در تاریخ :
آقا یه دیود که واقعا جاش خالیه !
1n4001
دیدگاه