اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

سلام دوباره .دوستان ایسی ADM2483 رو موجود کنید
    کسی میخونه این پیشنهادات رو ؟
    اشکهایی که پس از هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نریخته ایم.
    هیتلر

دیدگاه

سلام و خسته نباشید اگه براتون امکان داره ترانسفورمر تروئید نیز در فروشگاه قرار دهید مخصوصاً نوع فریت که کار رو خیلی راحت می کنه و نیازه با تشکر

دیدگاه

با سلام و خسته نباشید
        فروشگاه بسیار عالی و خوب هست اما یک مشکلی که هست اینه که مانند بقیه فروشگاه ها آخرین قیمت اجناس ناموجود را نمایش نمیدهید
        مانند روبوکیو که با وجود اینکه ناموجود است اون قطعه و دستگاه باز هم آخرین قیمتی که در سایت گذاشته بود را نمایش میدهد و وقتی که دوباره موجود میکند با قیمت جدید قطعه رو میگذارد
        این قابلیت را در فروشگاه بگذارید تا بتونیم قیمت تقریبی مدار هایمان را بدست آوریم
        این مشکل رو تجربه کردم
        یا اینکه از نزدیک دیدم و دارم نظر میدم
        بعضی ها به اشتباه فکر میکنن من تعمیر کارم و دارم راه حل میگم

دیدگاه

با عرض ادب و احترام.جدیدا موجودی کالا ها خیلی کم شده.من هرچی گشتم شما نداشتید مجبورم از آفتاب رایانه بخرم.البته همونم زیاد شرایط خوبی نداره.مثلا شما ماژول وایفای و بلوتوث به خصوص hc-05 ندارید.لطفا موجود کنید هر چیزی که امکان داره.

دیدگاه

سلام.
            لطفا آیسی AD9236 که مبدل آنالوگ به دیجیتال هست با سرعت نمونه برداری 80 مگاهرتز هست به فروشگاه اضاف کنید در ضمن 12 بیتی پارالل هستش.من این آیسی توی یکی از فروشگاه ها پیدا کردم 64 هزار تومن

دیدگاه

با سلام و خسته نباشید.
              جناب بلورچیان عزیزبنده یک سفارشی از سایت شما داشتم به مبلغ نزدیک به 800هزارتومن با سفارش شماره 85389.امروز پنج شنبه 17 خرداد برای تحویل سفارشم به پست مراجعه کردم بعد از تحویل مرسوله امدم منزل درب کارتن که باز کردم .قطعات داخل کارتن ربطی به سفارش بنده نداشت.ادرس ما روی کارتن بوده حتی فاکتورهای فروش من تو کارتن بوده ولی قطعاتی که داخل کارتن هست ربطی به سفارش بنده نداره لطفا پیگیری کنید.چون مبلغ بالایی بوده حالم خرابه.به خدا سفارش داشتم به زورمشتری هام نگه داشته بودم.تا قطعاتم برسه.لطفا هرچه سریع تر پیگیری کنید.بدشانسی بدتر از این میشه.
              09158877690 مهندس نامور

جدیدترین ویرایش توسط Namvar14; ۱۹:۱۴ ۱۳۹۷/۰۳/۱۷.
              eshop-hodhod.ir

دیدگاه

ای کاش یک شماره تماس دایمی باشه تا در چنین شرایطی بتونیم ارتباط برقرارکنیم.
                eshop-hodhod.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Namvar14 نمایش پست ها
                  با سلام و خسته نباشید.
                  جناب بلورچیان عزیزبنده یک سفارشی از سایت شما داشتم به مبلغ نزدیک به 800هزارتومن با سفارش شماره 85389.امروز پنج شنبه 17 خرداد برای تحویل سفارشم به پست مراجعه کردم بعد از تحویل مرسوله امدم منزل درب کارتن که باز کردم .قطعات داخل کارتن ربطی به سفارش بنده نداشت.ادرس ما روی کارتن بوده حتی فاکتورهای فروش من تو کارتن بوده ولی قطعاتی که داخل کارتن هست ربطی به سفارش بنده نداره لطفا پیگیری کنید.چون مبلغ بالایی بوده حالم خرابه.به خدا سفارش داشتم به زورمشتری هام نگه داشته بودم.تا قطعاتم برسه.لطفا هرچه سریع تر پیگیری کنید.بدشانسی بدتر از این میشه.
                  09158877690 مهندس نامور
                  نگران نباشید یک اشتباه در بخش بسته بندی بوجود اومده .
                  فروشگاه به بدلیل تعطیلات طبق اطلاع رسانی قبلی تا روز شنبه تعطیل میباشد.
                  لطفا روز شنبه با دفتر تبریز تماس بگیرید. 04135539778

دیدگاه

ما کاری که میتونیم بکنیم این هست که واردات بهتری داشته باشیم و قیمت منصفانه بدیم ولی اینکه همه چی رو انبار داشته باشیم که خرید بزنید و همون روز ارسال بشه فعلا وجود نداره. کم کم رو به افزایش و تکمیل شدنیم امیدوارم دوستان هم حمایت بکنند.
                    متشکرم
                    اگه از انجمن حمایت کنید که جای خوبی برای کسایی ک دنبال یادگیری باشن بزرگترین حمایت رو از سایت دارید مطمئنا کاربران سایت فکر میکنم همه مشتریای قطعی شما هستن یعنی اگه خریدی ازا ینترنت باشه حاضرن حتی منتظر موجود شدن کالا یا ... بمونن تا از اینجا خرید کنن
                    فقط در مورد سیم لاکی بیشتر وقت بزارید یه رول 25 متری 0.1 گذاشتید فقط من امروز یه رول 240 متری با قرقرش کشید گفتگفت 500 قرقرشه 500 سیم هزار تومن اگه خورد داری بده ! روم نشد 5 تومن کشیدم بنده خدا کلی زحمت کشید تا پیچید به قرقره کاری به گیر اومدن یا نیومدنش نیست مطمئنا همه جا هست ولی وقتی میری اینجوری میشه دفه دوم روت نمیشه بری میگی یه بار زحمتش دادم بسه ( چون واقعا من بودم واسه هزار تومن ( که گفت 500 قرقرشه 500 سیم ) این کارو نمیکردم واقعا لطف کرد . فکر نمیکردم اینقد ارزون بشه وگرنه میگفتم 10000 متر بده :دی
                    شما هم یه فکری به حال ترانس پیچای اماتور بکنید که نمیتونن یه بسته 1 کیلویی بخرن مثلا بسته 100 گرمی هم بیارید که هم برای مصرف کننده بصرفه هم شما اخه 25 مترو چیکارش میشه کرد ؟ جز همن کارردی که خودتون گفتید واسه تعمیرات موبایل

دیدگاه

من یک سوال دارم
                      ماژول های پرکاربردی رو از نوع
                      آمپلی فایر
                      و
                      کاهنده ی جریان با توان بالا
                      رو ماههاست تموم کردین و هنوز موجود نشده
                      اگر نمی خواین بیارین خودمونو معطل نکنیم؟

دیدگاه

سلام جناب غفارزاده امروز با هزارتا بدبختی تماس گرفتم بعد از ۱۰۰بار تماس بلاخره این بخش فروش که خوش صدا هم هست جوابم و داد.گفت ساعت ۵ از ساعت پنجه هرچی زنگ می زنم گوشی ور نمیدارن*.مبلغ خریدم هم بالابوده.و تقریباتولیدی مون بخاطر این خرید اشتباه لنگ مونده.اگه با بخش فروش ارتباط دارید لطفا موضوع مارو برسی کنید.مقصربخش فروش بوده.بایدحداقل کاری کنن که خدا رو خوش بیاد.بعد کلی تعطیلی باراینجوری دستم اومده .حالا هم جوابگو باشند.
                        جدیدترین ویرایش توسط Namvar14; ۱۸:۱۴ ۱۳۹۷/۰۳/۱۹.
                        eshop-hodhod.ir

دیدگاه

مرجع کامل میکروکنترلرهای STM32

نویسنده: دکتر محمد ارکانی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس ربانی نمایش پست ها
                            من یک سوال دارم
                            ماژول های پرکاربردی رو از نوع
                            آمپلی فایر
                            و
                            کاهنده ی جریان با توان بالا
                            رو ماههاست تموم کردین و هنوز موجود نشده
                            اگر نمی خواین بیارین خودمونو معطل نکنیم؟
                            سلام دوست عزیز
                            روند تامین جنس و گمرک به شدت دچار مشکل شده.
                            این روند خارج از دست ما هست و ماهم تمام تلاشمون رو میکنیم.
                            فکر کنم خیلیشون الان موجوده البته
                            I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Namvar14 نمایش پست ها
                              با سلام و خسته نباشید.
                              09158877690 مهندس نامور
                              بزرگترین دلیل که تلفن های شرکت اینقدر اشغاله این هست که مشتری هم اصولی کارشو پیگیری نمیکنه !
                              الان شما موضوع به این مهمی براتون اتفاق افتاده .....باید ایمیل مکتوب برامون بزنید نه اینکه بیایید اینجا مطرح کنید.
                              ایمیل و فکس مهمترین ابزار هستند که تو ایران به دلیل راحتی مخاطبان کلا مورد استفاده قرار نمیگیره .

این اتفاقی که افتاده براتون خیلی نادر هست شاید 2 سال یکبار بشه اونم تقصیر اداره پست هست که معمولا بعضا بسته بندی هارو تغییر میده و برگه های آدرس رو ..... ولی در هر صورت این مشکل از طرف فروشگاه باید حل بشه ولی اطلاع رسانی صحیح میتونه کمک کنه.
                              موفق باشید
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط matrix_turbo نمایش پست ها
                                با عرض ادب و احترام.جدیدا موجودی کالا ها خیلی کم شده.من هرچی گشتم شما نداشتید مجبورم از آفتاب رایانه بخرم.البته همونم زیاد شرایط خوبی نداره.مثلا شما ماژول وایفای و بلوتوث به خصوص hc-05 ندارید.لطفا موجود کنید هر چیزی که امکان داره.
                                سلام دوست عزیزم
                                با توجه به روند فعلی گمرک و نیاز بسیار زیاد تولید کنندگان ما مقداری روی تامین قطعات انرژی بیشتری گذاشتیم که تولید کنندگان کشور لنگ نمونند. برای همین تامین برخی ماژول ها مقداری با تاخیر روبرو شد.
                                از ابتداری سال 5 بار هوایی و یک بار دریایی ترخیص کردیم که تو کل ایران قطعا بهترین عملکرد رو داشتیم (از تمام فروشگاه های جمهوری تهران میتونید اینموضوع رو پیگیر بشید).
                                مقداری صبر قطعا حلال مشکل خواهد بود ولی حدود 100 آیتم دیگه هم ترخیص شدن که تا 2 روز در سایت فعال خواهند شد.

موفق باشید
                                I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X