اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

چرا eca عدسی و نگهدارنده برای پاور الیدی های بزرگ (مثلا 20 تا 100 وات) نمیاره
    معمولا هر فروشگاه آنلاین معتبری که این الیدی ها رو می فروشه این اقلام ضروری همراش رو هم عرضه می کنه

دیدگاه

سلام خسته نباشین لطفا به فروشگاهتون سیم نیکروم هم اضافه کنین. در کل فروشگاه عالیهه

دیدگاه

با سلام
        من یکی از مشتریانثایت این فروشگاه هستم،اون هم به علت قیمت فوقولاده مناسب اجناسش نسبت به فروشگاه های دیگه که الان نمیخوام اسم بیارم،،من قست خرید یه پروگرام مخصوص فلش کردن ایسی های فلش سریه ۲۴ و ۲۵ رو دارم ولی تو لیست پروگرامر های شما نیست،فقط یه بار موجود شد که دقیقا یک شبه تمام شد،،یعنی امروز موجود شد من فردا اومدم تو سایت دیدم تو اجناس جدید هستش ولی زده عدم موجودی از اون موقع تا الان هم دیگه هیچ پروگرامری که بتونه ایسی فلش رو پروگ کنه موجود نشد که نشد لطفا این کالا رو موجود کنید فقط خواهش میکنم که جنس خوب بیارید،،با تشکر از شما دوستان مخصوصا مدیریت محترم فروشگاه جناب اقای بلورچیان
        با سپاس

دیدگاه

بزرگ ترین کمبود فروشگاه هیت سینک های بزرگ رادیاتور واتر بلاک بعضی از ic ها ترانزیستور های قدرت و ماسفت ها و مخصوصا igbt ها می باشد

دیدگاه

درود
            من حدود یک سالی هست که تو کار تعمیرات ایسیو هستم.قطعات ایسیو ب شدت کم پیدا و عملا 2 یا3فروشگاه هستن ک فروش اینترنتی قطعات ایسیو دارن و قیمت های نجومی...
            اگر بتونین قطعات کامل ایسیوهامختلف رو وارد کنید عالی میشه
            البته باقیمت رقابتی
            میتونم لیست کامل قطعات رو بدم بهتون
            موفق باشید

دیدگاه

اول از همه تشکر میکنم بابت فروشگاه خوبتون
              چن تا پیشنهاد و انتقاد دارم:
              1.وقتی تو صفحه ی یک کالای خاص هستیم،کالاهایی که به عنوان کالای پیشنهادی معرفی میشه جز کالا های موجود باشن یا اینکه زیرشون موجود نبودن یا قیمتش رو نشون بده.
              2.به صفحات کالاها فیلتر هایی برای جستجوی راحت تر اضافه بشه.مثلا در صفحه تجهیزات اندازه گیری فیلتری وجود داشته باشه که بشه مثلا فقط مولتی مترها رو دید یا اینکه کالاهایی ک با قیمت مورد نظر ما هماهنگ هست نشون داده بشه.
              3.در صفحه های کاربری من،آیکون نظرات هیچ عملی رو انجام نمیده.(اگر یه مشکل کلی هست،خیلی خوب میشه که بعد از اینکه به نظرمون پاسخی داده میشه مطلع بشیم)
              4.آی سی های گیت منطقی رو هم اضافه کنید.اکثر گیت ها ناموجود هستن و بودن از قبل...
              5.تو بعضی بخش ها کالاهایی وجود دارن که مربوط به اون بخش نیس مثلا در LED های دورنگ و RGB یا در بخش خازن های الکترولیت 50V خازن های 160 ولتی وجود داره.
              6.اگر امکان داشته باشه برای افرادی که سبد خریدشون به حد خاصی رسیده،محدودیت حداقل تعداد کالا برداشته بشه.
              7.ارسال رایگان فقط مربوط به پست سفارشی نباشه و پیشتاز رو هم شامل بشه به خصوص برای سبدهای خرید ک قیمت بالاتر از معمول هستن(مثلا شخصی که یه تومن سفارش داده انتظار داره به نشانه احترام به مشتری لااقل پست رایگان شاملش بشه)
              8.فروش ویژه رو هم بیش تر کنید.

جدیدترین ویرایش توسط mmg_m77; ۱۱:۳۰ ۱۳۹۹/۰۵/۲۳.

دیدگاه

سلام و ارادت!
                اخیرا در انجمن هیچ عکس یاپلود نمیشه.حتی وقتی تصاویر را در یه سایت دیگه اپلود میکنیم هم سایت نمایش نمیده.لطفا بررسی کنید.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام و ارادت!
                اخیرا در انجمن هیچ عکس یاپلود نمیشه.حتی وقتی تصاویر را در یه سایت دیگه اپلود میکنیم هم سایت نمایش نمیده.لطفا بررسی کنید.
                eshop-hodhod.ir

دیدگاه

سلام من چندتا سوال مهم دارم چجوری میتونم مطرح کنم؟

اگر پیام منو میبینین جواب بدین لطفا.الان انگار فقط شما انلاین هستین

دیدگاه

[QUOTE=sahar.7070;722219]سلام من چندتا سوال مهم دارم چجوری میتونم مطرح کنم؟

سلام خب سئوالاتتون رو واضح همینجا بپرسید
                    میتونید تو گروه های تلگرامی هم مطرح کنید

دیدگاه

دیدگاه

[QUOTE=mohammad19;722267]
                        نوشته اصلی توسط sahar.7070 نمایش پست ها
                        سلام من چندتا سوال مهم دارم چجوری میتونم مطرح کنم؟

سلام خب سئوالاتتون رو واضح همینجا بپرسید
                        میتونید تو گروه های تلگرامی هم مطرح کنید
                        شبی که سوالمو مطرح کردم عجله داشتم.در مورد دستگاه های اوزون ساز اطلاعات میخاستم در حد آزمایشگاهی میخام یه دستگاه تولید کنم

دیدگاه

با سلام .

لطفا دسته بندی کیت ها رو هم اضافه کنین.
                          و همینطور، لطفا دسته بندی ها رو دقیق تر کنید ،یعنی
                          اگه بریم دسته مقاومت ها،فقط مقاومت بیاره و چیز دیگه
                          ای نیاره که بخواهیم سرمون رو درد بیارم تا کالای مورد نظرمون
                          رو پیدا کنیم
                          با تشکر از شما مدیران و دوستان گرامی خوب انجمن.

با سلام .

لطفا دسته بندی کیت ها رو هم اضافه کنین.
                          و همینطور، لطفا دسته بندی ها رو دقیق تر کنید ،یعنی
                          اگه بریم دسته مقاومت ها،فقط مقاومت بیاره و چیز دیگه
                          ای نیاره که بخواهیم سرمون رو درد بیارم تا کالای مورد نظرمون
                          رو پیدا کنیم
                          با تشکر از شما مدیران و دوستان گرامی خوب انجمن.

دیدگاه

سلام
                            این ماژول را وارد میکنید؟؟؟؟

آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
                            مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                            _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

آقا چرا نئون فلکسی 12 موجود نمیکنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

با سلام . من تعدادی از ماژولهای ماژول شبکه W5100 دارای ارتباط SPI

( کد کالا : 3011007092 ) خریداری کردم که با برنامه ای که نوشتم متاسفانه درست کار نمیکنند در صورتیکه همان برنامه را روی شیلد w5100 ویا حتی نمونه ای که خودم ساختم تست میکنم درست کار میکند. میخواستم بدانم ایا در این نوع کالا مشکلی هست ؟؟؟ متشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X