اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط plasma
    ببخشید کاربردش چیه؟
    شرمنده :rolleyes:
    اینها test pointهستند مداری طراحی می کنید مثلا برای کالیبره نیاز به اتصال نقاطی به مولتی متر یا اسکوپ و......داره چندتا از اینها روی برد لحیم می کنید راحت قلاب اسکوپ روش می مونه و دستتون دیگه آزاده

یا مداراتی که تولید میشه و نیاز به خدمات پس از فروش داره

یا قسمتهایی از مدار می خواهید خیلی راحت سیم لخت کنید و به اون قسمت متصل کنید (نیاز به کانکتور و یا لحیم کاری و ........نیست)
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamad-h
      اینها test pointهستند مداری طراحی می کنید مثلا برای کالیبره نیاز به اتصال نقاطی به مولتی متر یا اسکوپ و......داره چندتا از اینها روی برد لحیم می کنید راحت قلاب اسکوپ روش می مونه و دستتون دیگه آزاده

یا مداراتی که تولید میشه و نیاز به خدمات پس از فروش داره

یا قسمتهایی از مدار می خواهید خیلی راحت سیم لخت کنید و به اون قسمت متصل کنید (نیاز به کانکتور و یا لحیم کاری و ........نیست)
      من تاحال ندیده بودم !
      پیشنهاد خوبو کاربردی هست مرسی
      چین تا اواخر هفته آینده تعطیل هست بعد اون حتما روش کار میکنم.

راستی لاجیک ماسفت خوب و ارزون چیزی سراغ دارین که وارد کنم ؟
      I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
        من تاحال ندیده بودم !
        پیشنهاد خوبو کاربردی هست مرسی
        چین تا اواخر هفته آینده تعطیل هست بعد اون حتما روش کار میکنم.

خواهش می کنم
        مدل smdهم داره
        http://www.alibaba.com/product-detail/PCB-SMT-Test-Points-5016_108291896.html

البته از اون جایی که به نظر شناخته شده نیست احتمالا پر فروش هم نباشه

من لاجیک ماسفت چیزی سراغ ندارم
        کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
        ولتر

دیدگاه

لطفا پروگرمر پیک کیت 2 رو ببینید چقدر در میاد اگر بیارید! پیک کیت 2 خیلی بهتر از 3 هست ! 3 مشکلات و باگها ی زیادی داره و مثل 2 نمیشه با نرم افزار های مختلف کار کرد!!!
          --
          اقای بلورچیان ببینید میتونید avr dragon رو وارد کنید !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020
            لطفا پروگرمر پیک کیت 2 رو ببینید چقدر در میاد اگر بیارید! پیک کیت 2 خیلی بهتر از 3 هست ! 3 مشکلات و باگها ی زیادی داره و مثل 2 نمیشه با نرم افزار های مختلف کار کرد!!!
            --
            در مورد icd3 هم فکر کنید!
            --
            والا بعید میدونم حرف شما درست باشه و PICKIT3 باگ داشته باشه و 2 از 3 بهتر باشه !
            اگر فرمایش شما درست باشه (خیلی بعیده) واقعا میکروچیپ خیلی خیلی شرکت ضایعی هست!

ولی در مورد PICKIT2 ... پروگرامر PIC USB خودمون (تولید ECA) دقیقا کلون شده pickit2 هست و با همون نرم افزار هم کار میکنه.
            I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
              دلیل گران بود اکثر قطعات موجود نسبت به فروشگاهای دیگر چی میباشد؟
              اگر گزینه ای هم وجود داشت که ما دسترسی به هیچ کجا برای تامین قطعات نداریم مینوشیم این قطعه را هم برامون بگیرید همراه قطعات سایت بدهید عالی بود مهم هزینه این کار نیست که مثلا پیک موتوری این کار را انجام بدهد

دیدگاه

آقا LCD 4.3 چی شد؟ :mrgreen:
                راستی STM32F4 رو نمیتونید وارد کنید؟ حداقل برای برد آموزشی :nice:
                راستی برد LPC1788 چی شد؟

دیدگاه

سلام آقای بلورچیان . ماسفت 60n03 رو حیفه که وارد نکنید خیلی عالیه مقاومت 6.1 میلی اهم!!! ولتاژ 28 ولت و جریان 60 آمپر!! خیلی هم نباید گرون باشه!
                  اینم دیتاشیتش
                  http://www.alldatasheet.com/datasheet-pdf/pdf/168296/ONSEMI/NTD60N03-1.html
                  ماسفت 06n3L هم یه ماسفت بسیار عالی با بسته to-252 که کوچیک هست و 6 میلی اهم!!! 30 آمپر و 25 ولت!!! این یکی رو هم حتما حتما بیارید! -O<
                  دیتاشیت:
                  http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/165853/PANJIT/06N03.html
                  یه ماسفت دیگه هم هست 30n06 که 40 میلی اهم 60 ولت 30 آمپره که اینم برای کاربرد های ولتاژ بالاتر خیلی خوبه:
                  http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/171266/UTC/30N06.html
                  فکر کنم قیمتاشون هم مناسب باشن.
                  ماسفت های دیگه هم هست مثل: cep603al که 30 ولت 25 آمپر 22 الی 40 میلی اهم.
                  20n03 که 30 ولت 20 آمپر هست با 35 میلی اهم و 40n03 هم 30 ولت 18 الی 27 میلی اهم(بسته به ولتاژ گیت 4.5 الی 10). 45N03 هم 30 ولت 45 آمپر13 الی 20 میلی اهم.
                  چند تا ماسفت لوجیک خوب دیگه هم هست که تو خودرو و وسایل دیگه دیدم استفاده داره ولی اسمشونو یادم نمیاد ~x( X_X %-( مخصوصا اونی که 202 آمپری بود %-(
                  لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط navard
                    دلیل گران بود اکثر قطعات موجود نسبت به فروشگاهای دیگر چی میباشد؟
                    :eek: oo: :eek:

از اون حرفا بودا !
                    I ❤️ ECA

دیدگاه

:eek: oo: :eek:

از اون حرفا بودا !
                      یک مقایسه با سایت زیر انجام بدهید
                      roboeq.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط navard
                        یک مقایسه با سایت زیر انجام بدهید
                        roboeq.ir
                        شما یک زنگ بزنید بردبرد ساده 30 تا دونه ازشون قیمت کنید(برای نمونه). بگید هرجور شده امروز براتون ارسال کنند. قیمتشم مهم نیست فقط بگید حتما امروز ارسال بشه.
                        نمیکنند چرا ؟ چون کلا چیزی به اسم انبار ندارند. فقط میان جنس رو تو فروشگاه ما نگاه میکنن و 100 تومن زیر قیمت ما میذارند تو فروشگاهشون.
                        سفارش رو از شما میگیره و بعد زنگ میزنه به من و باقی همکارا و به اسم همکار بودن تخفیفی بیشتر از اون 100 تومن میگیره و به شما ارسال میکنه.
                        شما چشمتون اون 100 تومن و 20 تومن هارو میبینه ولی واقعیت داستان برای خرید های بالا معلوم میشه.
                        من بردبرد رو تعداد خیلی خیلی بالا میارم و به خیلی از همکارای تهران هم میدم ولی من هرچند تو فروشگاه بذارم بالاخره ان 50 تا تک تومنی از من کمتر میذاره که مثلا جذب مشتری کنه ! شما خیلی چیزهارو چه از اینجا بگیرید چه از اونجا باز درواقع از خودما خرید کردید ولی هم وقت شما میره هم کیفیت مورد نظر شما نخواهد بود و هم فردایی که خرید بالا داشتید دیگه اعتبار قبلی پیش فروشگاه اصلی نخواهید داشت.

دیگه بیشتر از این روال کاریمون با همکارا قابل توضیح نیست متاسفانه
                        I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام واسه اجناس تموم شده ی فروشگاه هم فکری کنید مثلا:
                          http://eshop.eca.ir/%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%AF-bread-board/2169-%D8%B3%DB%8C%D9%85-%D8%AC%D8%A7%D9%85%D9%BE%D8%B1-%D9%85%D8%A7%D8%AF%DA%AF%DB%8C-20cm-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-20-%D8%AA%D8%A7%DB%8C%DB%8C.html
                          یا http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-rfid/2644-%D8%AA%DA%AF-rfid-125khz-%D9%85%D8%AF%D9%84-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C.html
                          یا خیلی چیزای دیگه ...ممنون :nerd:
                          ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ‌فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
                          شهید دکتر مصطفی چمران

دیدگاه

نوشته اصلی توسط phoenix2000
                            سلام واسه اجناس تموم شده ی فروشگاه هم فکری کنید مثلا:
                            http://eshop.eca.ir/%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%AF-bread-board/2169-%D8%B3%DB%8C%D9%85-%D8%AC%D8%A7%D9%85%D9%BE%D8%B1-%D9%85%D8%A7%D8%AF%DA%AF%DB%8C-20cm-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-20-%D8%AA%D8%A7%DB%8C%DB%8C.html
                            یا http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-rfid/2644-%D8%AA%DA%AF-rfid-125khz-%D9%85%D8%AF%D9%84-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C.html
                            یا خیلی چیزای دیگه ...ممنون :nerd:
                            خرید شدن
                            انشالا این هفته میرسن
                            I ❤️ ECA

دیدگاه

شما یک زنگ بزنید بردبرد ساده 30 تا دونه ازشون قیمت کنید(برای نمونه). بگید هرجور شده امروز براتون ارسال کنند. قیمتشم مهم نیست فقط بگید حتما امروز ارسال بشه.
                              نمیکنند چرا ؟ چون کلا چیزی به اسم انبار ندارند. فقط میان جنس رو تو فروشگاه ما نگاه میکنن و 100 تومن زیر قیمت ما میذارند تو فروشگاهشون.
                              سفارش رو از شما میگیره و بعد زنگ میزنه به من و باقی همکارا و به اسم همکار بودن تخفیفی بیشتر از اون 100 تومن میگیره و به شما ارسال میکنه.
                              شما چشمتون اون 100 تومن و 20 تومن هارو میبینه ولی واقعیت داستان برای خرید های بالا معلوم میشه.
                              من بردبرد رو تعداد خیلی خیلی بالا میارم و به خیلی از همکارای تهران هم میدم ولی من هرچند تو فروشگاه بذارم بالاخره ان 50 تا تک تومنی از من کمتر میذاره که مثلا جذب مشتری کنه ! شما خیلی چیزهارو چه از اینجا بگیرید چه از اونجا باز درواقع از خودما خرید کردید ولی هم وقت شما میره هم کیفیت مورد نظر شما نخواهد بود و هم فردایی که خرید بالا داشتید دیگه اعتبار قبلی پیش فروشگاه اصلی نخواهید داشت.

سلام
                              ممنون بابت توضیح هاتون

دیدگاه

اسم این roboq رو نیارید لطفا که من از خرید. الکترونیک از این جور فروشگاهها حالم بد میشه
                                شما ازش خرید کن بعد بگو من خودم جنس رو تحویل میگیرم،آدرسم نزدیک فروشگاه غیر واقعی شما هست،به هیچ وجه قبول نمی کنه،چون اصلا فروشگاهی وجود نداره
                                تازه قیمتهاش از طالقانی اصفهان هم گرونتره
                                برا امتحان زنگ بزن بگو فلان کی پد کلیدهاش چطوریه؟
                                نمی تونه بگه چون اصلا کی پدی وجود نداره
                                شرمنده اینرو میگم
                                اما مرده خورهای خوبی هستن
                                قیمت اجناسی که گذاشتن تو فروشگاه بسیار زیاده ، تا جایی که حتی فروشگاههایی مثل جوان و ... این همه رنج جنسی رو ندارن ، اما اینها همه چی دارن ،منتهی تو فروشگاههای دیگه منظورشون هست
                                همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X