باسلام:
اگر امکان دارد ولت متر آنالوگ با حداکثر اندازه گیری یک ولت دی سی مطابق شکل ارسالی. ( البته این شکل یک آمپر متر آنالوگ می باشد). کاربرد ولت متر، یک ولت می تواند بهترین وسیله برای تست سنسور اکسیژن خودرو باشد. چون میتر های دیجیتال بخاطر ریست اطلاعات دریافتی خود، حدود هر 100 میلی ثانیه با خطا مواجهه می شود. بهترین عمل کرد سنسور اکسیژن زمانی است که ولتاژ حدود 640 میلی ولت و در حال نوسان باشد.
سنسورهای sht10 وsht11 رو موجود کنید.این سنسورها خیلی به کار میاد و جزپر مصرف ترین قطعات هست.فروشگاه های دیگه کیفیت پایین دارند. گرون هم میدن.ما که مشتری شما هستیم الان 2 ماه که تمام شده ولی موجود نمی کنیددربخش مربوط به این سنسورتا الان 4بار در فواصل زمانی مختلف درخواست دادم درجواب گفتن که قبل موجود شدن پیش فروش شده و همه به فروش رفته .ان شالله که همیشه پررونق باشه فروش تون ولی این جواب قانع کننده ای برای مشتری نیست .لطفا موجودش کنید.تا گیر این فروشنده های زنبیلی شیاد نیفتیم.که یه مشت اشغال برامون بفرستن.
یه فکری برای تامین موجودی قطعات قبل اتمام قطعات بکنید.این بخش خیلی ضعیفه.یه قطعه مثلا همین سنسور هر وقت که تموم میشه بعد 2 ماه یا 3 ماه موجود میشه.یاال ای دی سبز الان 6 ماه که 3میل سبز شفاف ندارید.و البته من 6 ماه که دنبال خرید از سایت تون هستم به تعداد می خوام.و خیل یاز قزعات محصوصا صطعاتی که پر کاربرد هستن و مشتری پسند .
با سلام: آمپر متر، 10 آمپر D.C مطابق مشخصات این آمپر متر 5 آمپر. احتمالا پارت نامبر آن باید UP5135 10A چون ولت متر با این ابعاد را ازفوشگاه شما خریداری نمودم.
علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)
سلام
ممنون بابت زحماتی که میکشید. یه درخواست دارم. خیلی از فروشگاه های مشهور دنیا(نه توزیع کننده های بزرگ مثل موزر یا دی-جی-کی) برای مشتری هاشون یه قسمت گذاشتن که محصولات جدید اضافه شده به فروشگاه رو به اطلاع مشتری می رسونه. کاش شما هم همین کار رو میکردین. مثلا من امروز متوجه شدم که شما این سوئیچ رو موجود دارید:
سلام
ممنون بابت زحماتی که میکشید. یه درخواست دارم. خیلی از فروشگاه های مشهور دنیا(نه توزیع کننده های بزرگ مثل موزر یا دی-جی-کی) برای مشتری هاشون یه قسمت گذاشتن که محصولات جدید اضافه شده به فروشگاه رو به اطلاع مشتری می رسونه. کاش شما هم همین کار رو میکردین.
سلام بر ستاره سهیل
این مورد خیلی موافقم.
الان یه ماهه منتظر SIM800C هستم. جون به لب شدم
دفعه قبلی اشتباه کردم کم گرفتم الان هم گیر همینم!!!!
ER-OLED010A1-1W is 1"oled display 128x32 dots with i2c+serial+parallel interface,connector FPC,white color,ssd1306 controller,wide temperature and view angle.
دیدگاه