اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

اگه ممکنه خازن تانتالیوم smd هم بیارید. ممنون

Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
    انسانها 10 دسته اند: دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedtaran نمایش پست ها
      اگه ممکنه خازن تانتالیوم smd هم بیارید. ممنون

خرید انواع خازن تانتال تانتالیوم Tantalum در پکیج DIP , SMD با ظرفیت و ولتاژ های مختلف دیتاشیت و مشخصات فنی با قیمت مناسب در فروشگاه ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
        ممنون. ببخشید تو دسته بندی smd ها نبود پیدا نمیکردم. عکس دسته بندی هم مدل دیپ بود.

دیدگاه

لطفا از این محصول با حافظه بیشتر مثلا 128 مگابایت یا بیشتر هم بیاورید. خیلی لازم داریم. ( البته مثل همیشه باید عرض کنم که جنس درجه یک و اورجینال باشه)
          خرید تراشه آیسی فلش ای سی ic FLASH و رم مموری وFlash Memory ای سی حافظه فلش W25Q64FV پکیج SO-8 دیتاشیت و مشخصات فنی با قیمت مناسب

ممنون...

دیدگاه

لطفا ماژول ili9325 ارزونتر هم بیارید

دیدگاه

باسلام:
              اگر امکان دارد ولت متر آنالوگ با حداکثر اندازه گیری یک ولت دی سی مطابق شکل ارسالی. ( البته این شکل یک آمپر متر آنالوگ می باشد). کاربرد ولت متر، یک ولت می تواند بهترین وسیله برای تست سنسور اکسیژن خودرو باشد. چون میتر های دیجیتال بخاطر ریست اطلاعات دریافتی خود، حدود هر 100 میلی ثانیه با خطا مواجهه می شود. بهترین عمل کرد سنسور اکسیژن زمانی است که ولتاژ حدود 640 میلی ولت و در حال نوسان باشد.

جدیدترین ویرایش توسط علی تحیری; ۱۸:۲۵ ۱۳۹۶/۱۱/۰۳.
              علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
              نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedtaran نمایش پست ها
                لطفا ماژول ili9325 ارزونتر هم بیارید

نمایشگرش خرید شده
                برسه تولید میشه ماژولش
                I ❤️ ECA

دیدگاه

سنسورهای sht10 وsht11 رو موجود کنید.این سنسورها خیلی به کار میاد و جزپر مصرف ترین قطعات هست.فروشگاه های دیگه کیفیت پایین دارند. گرون هم میدن.ما که مشتری شما هستیم الان 2 ماه که تمام شده ولی موجود نمی کنیددربخش مربوط به این سنسورتا الان 4بار در فواصل زمانی مختلف درخواست دادم درجواب گفتن که قبل موجود شدن پیش فروش شده و همه به فروش رفته .ان شالله که همیشه پررونق باشه فروش تون ولی این جواب قانع کننده ای برای مشتری نیست .لطفا موجودش کنید.تا گیر این فروشنده های زنبیلی شیاد نیفتیم.که یه مشت اشغال برامون بفرستن.
                  یه فکری برای تامین موجودی قطعات قبل اتمام قطعات بکنید.این بخش خیلی ضعیفه.یه قطعه مثلا همین سنسور هر وقت که تموم میشه بعد 2 ماه یا 3 ماه موجود میشه.یاال ای دی سبز الان 6 ماه که 3میل سبز شفاف ندارید.و البته من 6 ماه که دنبال خرید از سایت تون هستم به تعداد می خوام.و خیل یاز قزعات محصوصا صطعاتی که پر کاربرد هستن و مشتری پسند .
                  eshop-hodhod.ir

دیدگاه

سلام
                    لطفا تراشه خیلی خیلی کاربردی CH340G رو هم موجود کنین
                    You can win if you want !

دیدگاه

1000uF SMD -6.3-10v , TLC555 / SMD , NE555 SMD موجود نیست تو فروشگاه لطفا اگر امکان دارد موجودش کنید که از چند جا خرید نکنیم.

و آیا ممکن هست Calcium hypophosphite (Ca(H2PO2)2) رو هم (کیلویی) موجود کنید؟

دیدگاه

عرض سلام و خسته نباشید حضور دوستان
                        کلید کشویی 4 حالته لازم دارم متاسفانه فقط دو حالته موجود دارید
                        سه حالته و چهار حالته ندارید
                        در صورت ممکن تهیه کنید

دیدگاه

با سلام:
                          آمپر متر، 10 آمپر D.C مطابق مشخصات این آمپر متر 5 آمپر. احتمالا پارت نامبر آن باید UP5135 10A چون ولت متر با این ابعاد را ازفوشگاه شما خریداری نمودم.
                          Click image for larger version

Name:	10 A D.C AMMITER.JPG
Views:	1
Size:	11.9 کیلو بایت
ID:	1125349
                          علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
                          نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

سلام
                            ممنون بابت زحماتی که میکشید. یه درخواست دارم. خیلی از فروشگاه های مشهور دنیا(نه توزیع کننده های بزرگ مثل موزر یا دی-جی-کی) برای مشتری هاشون یه قسمت گذاشتن که محصولات جدید اضافه شده به فروشگاه رو به اطلاع مشتری می رسونه. کاش شما هم همین کار رو میکردین. مثلا من امروز متوجه شدم که شما این سوئیچ رو موجود دارید:

واقعا فکر نمیکردم همچین قطعه ای بیارید. دمتون گرم. یه چندتا درخواست واردات قطعه هم دارم:

TPA0312PWP
                            TLV2462CDGKR
                            MAX4232AKA+T
                            MCP6V07T-E/SN

اولی یه آمپلی فایر استریو هستش که بدرد کارهای امبدد می خوره. اون سه تای پایینی هم تقویت کننده عملیاتی هستن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط روح الامین نمایش پست ها
                              سلام
                              ممنون بابت زحماتی که میکشید. یه درخواست دارم. خیلی از فروشگاه های مشهور دنیا(نه توزیع کننده های بزرگ مثل موزر یا دی-جی-کی) برای مشتری هاشون یه قسمت گذاشتن که محصولات جدید اضافه شده به فروشگاه رو به اطلاع مشتری می رسونه. کاش شما هم همین کار رو میکردین.

سلام بر ستاره سهیل

این مورد خیلی موافقم.
                              الان یه ماهه منتظر SIM800C هستم. جون به لب شدم
                              دفعه قبلی اشتباه کردم کم گرفتم الان هم گیر همینم!!!!

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

پیسیبی زدیم آماده ولی ماژول موجود نیست!!!11

دیدگاه

این دو مورد هم اگر در فروشگاه موجود باشند شاید گزینه*های خوبی برای انتخاب باشند.

ER-OLED010A1-1W is 1"oled display 128x32 dots with i2c+serial+parallel interface,connector FPC,white color,ssd1306 controller,wide temperature and view angle.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X