همراه قطعات و لوازم ارسالی یرای مشتری بهتره نام کالا بر روی هر کالا چسبانده شود و نیز بروشور و تصاویرموردنیاز مربوط به آن که اکثرا در سایت برای آنها موجود است را ارسال بفرماییدتا خریدار ناچار نشود برای اطلاعات قطعه برای استفاده و نصب به سایت فروشگاه برود .
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید
Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X
-
در تکمیل پیشنهاد لیبل روی بسته کالای ارسالی که کاربر قبلی داده بود،
برخی سایتهای دیگه لیبل دارای بارکد میزنن روی بسته هر کالا اما بعضی وقتها مسئول بسته بندی حالشو یا وقتشو نداره روی قطعات ریز مثل smd ها هم نشونه ای بزنه و این کلی از وقت مشتری رو میگیره مخصوصا اگر پکی نخریده باشه. هر چند هر فروشگاهی دارای مزایا و نواقصی هست هر چی هم میگیم باز یه عامل ناشناختهای میاد کار رو خراب میکنه یک اشتباه ممکنه تکرار بشه آدمهای معمولی میگن خوب اینجا ایرانه دیگه همینه که هست از طرفی خودشون هم کاری نمیکنن.. من دیگه حرص نمیدم خودمو بشینم ایرادهای کسب و کارهایی که در ارتباطم رو وقت بزارم بگم و هی تکرار کنم یه بار زمان هزینشون میکنم براهای بعدی اگه هنوز باهاشون کار کنم وقت و سرمایه رو میزارم برای جبران ضرر یا هزینه های ثانوی ناشی از ارتباط با پشتیبانی و این حرفا.
نظرات هم دیر تایید میشه وقتی کار از کار گذشته اون موقع هم ممکنه جواب کلی باشه در هر صورت یک فیلتر مصلحتی هم روی نظرات لحاظ میشه حتی یک بار کارشناس تلفنی در پیگیری سوال در نظرات که در مورد مشخصات محصول پرسیده شده بود (نه راهنمایی نه آموزش نه مشاوره) فقط بلد بود بگه ما مشاوره نمیدیم و اگه نمیخواهید نخرید خوب نخرید اصلا مهم نیست!
قبلا هم کاملا احساس کردم وقتی وقت میزارم بازخوردی دلسوزانه در جایگاه مشتری برای رفع مواردی میفرستم و فیدبکی دریافت نمیکنم یعنی احتمال زیاد یا من حرف اضافه یا زیاد پر چاشنی زدم خوش نیومده یا گیرنده خرابه؛
استفاده های فنی که از فروم میکنیم هم به کنار بابت اون قدردان هستیم همانطور که مشتری هم هستیم انتظار داریم خوب بشه خوبتر.جدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۲۱:۰۴ ۱۴۰۳/۰۵/۲۴.
- تشکرها 2
دیدگاه
-
سلام.
من به تازگی با فروشگاه شما آشنا شدم و واقعا از نظر کامل بودن اجناس و قیمت ها درجه یک هستید.
فقط یک پیشنهاد داشتم که در صورت امکان لطفا بررسی کنید.
لطفا امکان خرید قسطی با سرویس هایی مثل اسنپ پی یا دیجی پی رو در صورت امکان فعال کنید.
با استفاده از این سرویس ها کاربر میتونه در 4 قسط از فروشگاه خرید کنه که البته قسط اول به عنوان پیش پرداخت باید پرداخت بشه.
البته در مورد اینکه آیا کارمزد های این سرویس ها برای فروشگاه به صرفه هست یا خیر اطلاعی ندارم (حتی اگه قیمت اجناسی که به صورت اقساط فروخته میشه به اندازه کارمزد این سرویس دهنده ها زیاد بشه هم از نظر من عالی و به صرفه هست).
اگر این اتفاق بیوفته واقعا قدرت خرید افرادی مثل من زیاد میشه و چند برابر خرید های مرسومی که دارم خرید میکنم.
در صورت عضو شدن در این سرویس ها نام فروشگاه و اقلام موجود در اون هم در سرویس های فروشگاه اسنپ و خرید اعتباری اسنپ لیست میشه که به طبع باعث افزایش مشتری های شما هم میشه.
ممنون.
دیدگاه
-
با سلام مجدد،
دو مورد وجود داره که لازمه بگم:
1- فروشگاه همچنان در بعضی بخش ها دارای عیب و باگ هایی هست ، برای نمونه گزینه مرتب کردن کالا ها به ترتیب ارزان ترین، ترتیب کالا ها رو به درستی لیست نمیکنه، مثلا رله 12 هزارتومنی رو اول لیست میاره و رله 8 هزار تومنی هم سوم یا چهارم میاره.
2- برخی دسته از قطعات کاربردی ، تنوع خاصی ندارن. مثلا در بخش آیسی آپ-امپ ، تنوع آپ امپ های جدید مثل آپ امپ های جدید شرکت های ST ,Analog Devices , Microchip کم هست ، در برخی پروژه ها و یا دستگاه ها نیاز به آپ امپ هایی با ولتاژ آفست میکروولتی و SlewRate بالا وجود داره و نمیشه از آپ امپ های کلاسیک مثل 741 و 358 و... استفاده کرد.
به همین دلیل پیشنهاد میکنم آپ امپ های جدید و ارزان ( مثلا سری MCP ) هم در فروشگاه موجود کنید.جدیدترین ویرایش توسط HS1386; ۱۹:۴۴ ۱۴۰۳/۰۶/۰۲.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط esp82666 نمایش پست هاسلام.
لطفا امکان خرید قسطی با سرویس هایی مثل اسنپ پی یا دیجی پی رو در صورت امکان فعال کنید.
ضمن تشکر ویژه بابت پیشنهادتون در حال تکمیل مدارک هستیم. انشالا بزودی بتونیم پیاده کنیم.I ❤️ ECA
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست هابا سلام مجدد،
دو مورد وجود داره که لازمه بگم:
1- فروشگاه همچنان در بعضی بخش ها دارای عیب و باگ هایی هست ، برای نمونه گزینه مرتب کردن کالا ها به ترتیب ارزان ترین، ترتیب کالا ها رو به درستی لیست نمیکنه، مثلا رله 12 هزارتومنی رو اول لیست میاره و رله 8 هزار تومنی هم سوم یا چهارم میاره.
2- برخی دسته از قطعات کاربردی ، تنوع خاصی ندارن. مثلا در بخش آیسی آپ-امپ ، تنوع آپ امپ های جدید مثل آپ امپ های جدید شرکت های ST ,Analog Devices , Microchip کم هست ، در برخی پروژه ها و یا دستگاه ها نیاز به آپ امپ هایی با ولتاژ آفست میکروولتی و SlewRate بالا وجود داره و نمیشه از آپ امپ های کلاسیک مثل 741 و 358 و... استفاده کرد.
به همین دلیل پیشنهاد میکنم آپ امپ های جدید و ارزان ( مثلا سری MCP ) هم در فروشگاه موجود کنید.
یک تیم خوب دارن روی امکانات فروشگاه کار میکنن ولی باگ واقعا تا پیدا نشه نمیتونیم درستش کنیم. همین امروز موردی که گفتین رو به بچه ها اعلام کردم. متشکرم از گزارشتون.
در مورد لیست آپ امپ ها ..... همین امروز خودم بررسیمیکنم و قطعا چند مورد اضافه میکنیم (میدونید که حدودا یک ماه طول خواهد کشید)
متشکرمI ❤️ ECA
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
سلام
یک تیم خوب دارن روی امکانات فروشگاه کار میکنن ولی باگ واقعا تا پیدا نشه نمیتونیم درستش کنیم. همین امروز موردی که گفتین رو به بچه ها اعلام کردم. متشکرم از گزارشتون.
در مورد لیست آپ امپ ها ..... همین امروز خودم بررسیمیکنم و قطعا چند مورد اضافه میکنیم (میدونید که حدودا یک ماه طول خواهد کشید)
متشکرم
پیشنهاد دیگری که دارم ، تنوع بخشیدن به بخش «مقاومت های دقیق ۱-۲ درصد» هست، در صورت امکان لطف کنید رنج های بیشتر و کاربردی تری از این مقاومت ها رو وارد کنید.
خوشبختانه مشکل ترتیب بندی قیمتی حل شده و دقیق و درست لیست میکنه، هر چند بنظر هنوز هم در بخش «تخفیفات ویژه » باگ داره.
مورد دیگری هم که وجود داره ، وجود برخی کالا های بی ربط در برخی دسته بندی ها هست، برای مثال این تصویر رو ببینید:
همونطور که داخل تصویر میبینید، در دسته آیسی های EEPROM ، آداپتور وجود داره!
یا در دسته بندی مثلا خازن های الکترولیت ۳۵ ولت، خازن ۴۰۰ ولتی هم نمایش داده میشه.
باگ دیگری هم که وجود داره، در صفحه اصلی و بخش کالا های جدید هست، اصولا باید هر کالایی که برای اولین بار به فروشگاه اضافه میشه، باید در صفحه اول این بخش قرار بگیره ، در حالی که اکثرا به شکل تصادفی ، به صفحه ۲ یا ۳ این دسته منتقل میشه.
جدیدا دکمه فیلتر ( بر اساس برند و محدوده قیمتی ) رو هم در نمایش کالا ها اضافه کردید که به نظرم قابلیت خوبی هست و قبلا نیاز بهش احساس میشد.
با تشکرجدیدترین ویرایش توسط HS1386; ۱۰:۲۰ ۱۴۰۳/۰۶/۰۴.
دیدگاه
-
لطفا ماژولهایی مثل ماژول زیر رو حتما بیارید. تنوع این نوع ماژولها در علی بابا زیاده اگه نگاه کنید. هم شارژر هستن از طریق یواس بی تایپ سی که بوست کانورتر هستن و هم بالانسر و بی ام اس. خیلی کاربردی هستن قیمتشون هم واقعا ناچیزه
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط bm61 نمایش پست هالطفا ماژولهایی مثل ماژول زیر رو حتما بیارید. تنوع این نوع ماژولها در علی بابا زیاده اگه نگاه کنید. هم شارژر هستن از طریق یواس بی تایپ سی که بوست کانورتر هستن و هم بالانسر و بی ام اس. خیلی کاربردی هستن قیمتشون هم واقعا ناچیزه
https://www.alibaba.com/product-deta...763745961.htmlخرید ماژول شارژر باتری لیتیومی دارای ورودی USB Type-C مدل LX-LCBST مبتی بر تراشه TP4056 با قیمت مناسب
این مدل رو داریم ولی جهت بررسی ارسال کردم تا چند مدل 1 تا 3 سل رو خریداری کنیم. متشکرم از پیشنهادتونI ❤️ ECA
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
این مدلی که فرمودین در فروشگاه موجوده تقریبا ربطی به ماژولی که بنده گفتم نداره. مدل موجود صرفا یک ماژول شارژ + بوست کانورتر هست که ولتاژ باتری رو در خروجی برامون افزایش میده.
ولی ماژولی که بنده لینکشو فرستادم شارژر هست که ولتاژ 5 ولت تایپ سی رو بوست میکنه برای شارژ دو سل و سه سل همراه با بی ام اس برای دو سل و سه سل
- تشکرها 1
دیدگاه
-
با عرض سلام و ادب و همچنین خسته نباشید خدمت ECA و ضمن تقدیر و تشکر از خدماتتون ،
این جانب در طی چند سفارش انجام شده یک سری پیشنهاد و باگ هایی را باهاتون به اشتراک می گذارم ، امیدوارم ملاحضه بفرمایید و باعث بهتر شدن ECA شود .
باگ ها :
یکی از مواردی که در هنگام دو سفارش گذشته ام (کد سفارش 535623 و 535796 )باهاش مواجه شدم ، این هست که سبد خرید سایت در صورتی که تعداد اقلام مورد سفارش بیشتر از یک تعدادی باشد نه تنها دیگر کالایی به سبد خرید اضافه نمی شود بلکه به شدت سایت کند شده و گاها داری هنگ می باشد این در حالیست که اینترنت کلاینت (مشتری ) خوب و بدون مشکل هست و زمان ثبت سفارش در تایمی انجام شده که کمترین ترافیک به سایت وارد می شود .
ضمن اینکه سایت ، پیغامی مبنی بر محدود بودن تعداد اجانس در سبد خرید، نمایش نمی دهد .
فی الواقع این دو سفارش قرار بود در یک سفارش باشند ولی به دلیل تعداد زیاد اقلام مورد سفارش و همچنین رفریش (تازه سازی ) کل صفحه سایت بعد از انتخاب هر محصول برای اضافه شدن محصول ، به سبد خرید و همچنین گاهی باید پیش از یک بار بر روی دکمه افزدون در سبد خرید زده شود ، پروسه خرید را بسیار زمان بر کرده است که همین سفارشات در حدود بیش از 3 ساعت برای ثبت ، زمان برده است و زمان بسیار با ارزش است .
نکته دیگری که خالی از لطف نیست بحث تغییر تعداد هر کالا در سبد خرید است که با توجه به حجم سفارش ، تغییر تعداد هر کالا مدت زمان بیشتری به فرایند ثبت خرید اضافه می کند به طوری که در هر سفارش، مدت زمان تجربه شده ی تغییر تعداد هر محصول ، چیزی حدود 30 تا 90 ثانیه زمان می برد ، همین موضوع درباره حذف کالا از سبد خرید هم صادق است .
در طی برسی های انجام شده در تب ماژول ، دسته بندی سنسور وجود ندارد این در حالیست که بعد از انتخاب تب ماژول تب قبلی آن ، تب سنسور و ماژول وجود دارد که بعضا در تب سنسور محصولاتی متفاوتی در آن قرار دارد .
متاسفانه عدم کارکرد صحیح انتقال به درگاه بانکی منجر به تاخیر در ارسال و سردگمی برای مشتری میشود و همچنین علاوه بر موارد فوق ، این عامل مانع تک مرسوله ای شدن سفارشات در یک بازه و تاریخ مشخص برای کاهش هزینه ارسال می باشد .
متاسفانه در پست تیپاکس باتوجه به این که بیان شده هزینه ارسال شامل تخفیف اختصاصی ECA می شود ، بدین منظور مبلغ اصلی شفاف سازی نشده و این جانب تخفیفی مشاهده نکرده .
پیشنهاد ها :
پیشنهاد می شود برای اعتماد سازی بیشتر برای مشتری ، با همکاری شرکت های معتبر ، به فرایند پرداخت ، امکان پرداخت درب محل قرار گیرد .
باتوجه به اینکه محصولات به خوبی دسته بندی شدند (اما جای پیشرفت دارد) ، در هر دسته بندی ، لازم به وجود فیلتر مشخصات (به غیر از نوع ترتیب محصولات) است که پروسه انتخاب و خرید را راحت تر کند .
در یک سری از محصولات که بعضا نیاز به مشخصات فنی دارن ، مشخصات فنی و یا دیتاشیت قید نشده ، لذا پیشنهاد میشود که جایی خالی مشخصات با اطلاعات مفید پر گردد.
با توجه به این که قطعات الکترونیکی معمولا شامل گارانتی نمی باشد و این حق بر ECA وارد است و با این که ECA گارانتی 48 ساعته ارائه می دهد ، بسیار ستودنیست اما پیشنهاد می شود حتی الامکان مدت آن تا 7 روز افزایش یابد و حضور محصولات با گارانتی رسمی و مدت دار بیشتر شود .
باتوجه که ECA دارای رنج بسیار خوبی از محصولات است ، پیشنهاد می شود علاوه بر تامین محصولات ناموجود ، رنج تنوع خود را هرچه بیشتر بالا تر ببرد و از تکنولوژی های جدید هم دریغ نکند .
پیشنهاد می شود به جهت سهولت و رضایت بیشتر مشتری ، بر روی تمامی بسته بندی قطعات الکتریکی ، نوع و مدل آن به صورت چاپی ذکر شده باشد .
پیشنهاد می شود تا جای ممکن علاوه بر ارسال کلیه سفارشاتی که در یک تاریخ و در یک بازه مشخص ثبت می شود برای کاهش هزینه ارسال ، سفارشات به صورت یک مرسوله ای ارسال شود (به طور کلی پیشنهاد می شود مدت زمان بیشتر از 1 ساعت بین سفارشات برای یک مرسوله ای شدن قرار دهید تا باگ های فوق به طور کامل برطرف شود ).
به عنوان سلیقه شخصی پیشنهاد می کنم اگر سایت ، بخشی برای دارک کردن تم داشته باشه بد نباشه .
با تشکر از وقتی که برای خواندن این نوشته گذاشتید .جدیدترین ویرایش توسط shayan.s; ۰۰:۵۱ ۱۴۰۳/۰۷/۲۶.
- تشکرها 2
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط shayan.s نمایش پست هابا عرض سلام و ادب و همچنین خسته نباشید خدمت ECA و ضمن تقدیر و تشکر از خدماتتون ،
این جانب در طی چند سفارش انجام شده یک سری پیشنهاد و باگ هایی را باهاتون به اشتراک می گذارم ، امیدوارم ملاحضه بفرمایید و باعث بهتر شدن ECA شود .
باگ ها :
یکی از مواردی که در هنگام دو سفارش گذشته ام (کد سفارش 535623 و 535796 )باهاش مواجه شدم ، این هست که سبد خرید سایت در صورتی که تعداد اقلام مورد سفارش بیشتر از یک تعدادی باشد نه تنها دیگر کالایی به سبد خرید اضافه نمی شود بلکه به شدت سایت کند شده و گاها داری هنگ می باشد این در حالیست که اینترنت کلاینت (مشتری ) خوب و بدون مشکل هست و زمان ثبت سفارش در تایمی انجام شده که کمترین ترافیک به سایت وارد می شود .
ضمن اینکه سایت ، پیغامی مبنی بر محدود بودن تعداد اجانس در سبد خرید، نمایش نمی دهد .
فی الواقع این دو سفارش قرار بود در یک سفارش باشند ولی به دلیل تعداد زیاد اقلام مورد سفارش و همچنین رفریش (تازه سازی ) کل صفحه سایت بعد از انتخاب هر محصول برای اضافه شدن محصول ، به سبد خرید و همچنین گاهی باید پیش از یک بار بر روی دکمه افزدون در سبد خرید زده شود ، پروسه خرید را بسیار زمان بر کرده است که همین سفارشات در حدود بیش از 3 ساعت برای ثبت ، زمان برده است و زمان بسیار با ارزش است .
نکته دیگری که خالی از لطف نیست بحث تغییر تعداد هر کالا در سبد خرید است که با توجه به حجم سفارش ، تغییر تعداد هر کالا مدت زمان بیشتری به فرایند ثبت خرید اضافه می کند به طوری که در هر سفارش، مدت زمان تجربه شده ی تغییر تعداد هر محصول ، چیزی حدود 30 تا 90 ثانیه زمان می برد ، همین موضوع درباره حذف کالا از سبد خرید هم صادق است .
در طی برسی های انجام شده در تب ماژول ، دسته بندی سنسور وجود ندارد این در حالیست که بعد از انتخاب تب ماژول تب قبلی آن ، تب سنسور و ماژول وجود دارد که بعضا در تب سنسور محصولاتی متفاوتی در آن قرار دارد .
متاسفانه عدم کارکرد صحیح انتقال به درگاه بانکی منجر به تاخیر در ارسال و سردگمی برای مشتری میشود و همچنین علاوه بر موارد فوق ، این عامل مانع تک مرسوله ای شدن سفارشات در یک بازه و تاریخ مشخص برای کاهش هزینه ارسال می باشد .
متاسفانه در پست تیپاکس باتوجه به این که بیان شده هزینه ارسال شامل تخفیف اختصاصی ECA می شود ، بدین منظور مبلغ اصلی شفاف سازی نشده و این جانب تخفیفی مشاهده نکرده .
پیشنهاد ها :
پیشنهاد می شود برای اعتماد سازی بیشتر برای مشتری ، با همکاری شرکت های معتبر ، به فرایند پرداخت ، امکان پرداخت درب محل قرار گیرد .
باتوجه به اینکه محصولات به خوبی دسته بندی شدند (اما جای پیشرفت دارد) ، در هر دسته بندی ، لازم به وجود فیلتر مشخصات (به غیر از نوع ترتیب محصولات) است که پروسه انتخاب و خرید را راحت تر کند .
در یک سری از محصولات که بعضا نیاز به مشخصات فنی دارن ، مشخصات فنی و یا دیتاشیت قید نشده ، لذا پیشنهاد میشود که جایی خالی مشخصات با اطلاعات مفید پر گردد.
با توجه به این که قطعات الکترونیکی معمولا شامل گارانتی نمی باشد و این حق بر ECA وارد است و با این که ECA گارانتی 48 ساعته ارائه می دهد ، بسیار ستودنیست اما پیشنهاد می شود حتی الامکان مدت آن تا 7 روز افزایش یابد و حضور محصولات با گارانتی رسمی و مدت دار بیشتر شود .
باتوجه که ECA دارای رنج بسیار خوبی از محصولات است ، پیشنهاد می شود علاوه بر تامین محصولات ناموجود ، رنج تنوع خود را هرچه بیشتر بالا تر ببرد و از تکنولوژی های جدید هم دریغ نکند .
پیشنهاد می شود به جهت سهولت و رضایت بیشتر مشتری ، بر روی تمامی بسته بندی قطعات الکتریکی ، نوع و مدل آن به صورت چاپی ذکر شده باشد .
پیشنهاد می شود تا جای ممکن علاوه بر ارسال کلیه سفارشاتی که در یک تاریخ و در یک بازه مشخص ثبت می شود برای کاهش هزینه ارسال ، سفارشات به صورت یک مرسوله ای ارسال شود (به طور کلی پیشنهاد می شود مدت زمان بیشتر از 1 ساعت بین سفارشات برای یک مرسوله ای شدن قرار دهید تا باگ های فوق به طور کامل برطرف شود ).
به عنوان سلیقه شخصی پیشنهاد می کنم اگر سایت ، بخشی برای دارک کردن تم داشته باشه بد نباشه .
با تشکر از وقتی که برای خواندن این نوشته گذاشتید .
من هم این موارد رو ماهها قبل به روشهای مختلف وقت گذاشتم و گزارش دادهام...........
این موارد کار را برای مشتری بسیار مشکل میکند مخصوصا محدودیت تعداد سبد خرید که دقیقه 90 اخطار میدهد و جالبتر فرصت یک ساعته برای جمع کردن یک سبد خرید دیگه و امکان نداشتن تجمیع حتی توسط اپراتور در وضعیتهای ابتدایی سفارش! دقیقا مثل رویههای ادارات 2لتی!
همین کندی در افزودن به سبد خرید و همچنین ثبت چند سفارش به دلیل محدودیت 1 ساعته برای تجمیع دو یا چند سفارش هم باگ داره که قبلا گفتم.
خارج از فروشگاه هم اسپمرها فعالیت دارند ولی کلید گزارش برای همه فعال نیست.. اسلایدرهای تبلیغاتی محصولات هم لابلای پستها منظرهای هستند برای خودشان.
مشتری چطور باید سطح وفاداری و رضایت خودش را یکسان نگه دارد و بیش از این نگران چیزهایی باشد که حتی واکنشی به خاطر طرح آنها دریافت نکرده است!
وقتی که مشتری میگذارد هم ارزشمند است چه رسد به گزارش نواقص که میشود برای بهبود اوضاع بکار گرفت.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ufo173 نمایش پست ها
من هم این موارد رو ماهها قبل به روشهای مختلف وقت گذاشتم و گزارش دادهام...........
این موارد کار را برای مشتری بسیار مشکل میکند مخصوصا محدودیت تعداد سبد خرید که دقیقه 90 اخطار میدهد و جالبتر فرصت یک ساعته برای جمع کردن یک سبد خرید دیگه و امکان نداشتن تجمیع حتی توسط اپراتور در وضعیتهای ابتدایی سفارش! دقیقا مثل رویههای ادارات 2لتی!
همین کندی در افزودن به سبد خرید و همچنین ثبت چند سفارش به دلیل محدودیت 1 ساعته برای تجمیع دو یا چند سفارش هم باگ داره که قبلا گفتم.
خارج از فروشگاه هم اسپمرها فعالیت دارند ولی کلید گزارش برای همه فعال نیست.. اسلایدرهای تبلیغاتی محصولات هم لابلای پستها منظرهای هستند برای خودشان.
مشتری چطور باید سطح وفاداری و رضایت خودش را یکسان نگه دارد و بیش از این نگران چیزهایی باشد که حتی واکنشی به خاطر طرح آنها دریافت نکرده است!
وقتی که مشتری میگذارد هم ارزشمند است چه رسد به گزارش نواقص که میشود برای بهبود اوضاع بکار گرفت.
سپاس از ابراز همدردی و وقتی که برای مطالعه گذاشتید ، امیدوارم ، ECA این گونه انتقادات و پیشنهادات را در راستای پیشرفت و حمایت بیشتر از مشتری در دستور کار خود قرار دهد .
- تشکرها 2
دیدگاه
-
دقیقا دو سال پیش بود گفتم چنساتونو لاقل یکیشو از هر هزار تا تست کنین
خازن عدسیاتون کلا" مشکل داشت از دو سال پیش هنوزم همینطوره من خازن 100 نانو سفارش دادم روش نوشته 104 ولی اندازه یه دونه فلفل هم نیست اصلا از قیافش مشخصه 100 نانو نیست تقلبیه کلی خازن سفارش دادم همه قاطی هیچ ربطی بین نوشته رو و چیزی که با خازن تستر تست میکنی نیست
یه بدبختی خازن تستر نداره به شما اعتماد میکنه من اینو دو سال پیش تذکر دادم خازن عدسیاتون همه مشکل داره لاقل جنس درجه 2 و 3 بیارین نه دست آخر که در این حد تقلبی باشه واقعا متاسفم
اوندفه پستمو پاک کردین به بهونه اینکه این به انجمن ربط نداره ربط داره عزیز اونجا رو که نه جواب میدین نه تایید ممیکنین کسی نبینه اینجا هم همینطور ؟! گفتم لابد یه بار تقلبی شده بعد از دو سال دوباره خرید کردم میبینم ....
تو بقیه موارد هم هست . مثلا در باز کنهای پلاستیکی BEST اصل که نیستن هیچ کپی هم نیستن اصلا یه مارک دیگه زده .یه کنترل تلوزیونو فقط باز کنی خورد شده
- تشکرها 1
دیدگاه
دیدگاه