اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط روزبه صابری (iranprotel.com)
    کنار قطعات برگه اطلاعاتی وجود ;*9<اره.پرداخت در محل وجود نداره.منو فروشگاه یکم گیج کنندس.طریقه صحبت بخش پشتیبانیش اصلا خوب نیست فک کنم چهار بار تماس گرفتم که هر بار اصلا درست و حسابی برخورد نکردن و پشت گوشی خیلی مغرور بودن.بخش مربوط به دریافت سفارش pcb اصلا خوب طراحی نشده.
    فعلا همینا
    دوست من شما دیتاشیت قطعات رو باید از گوگل پیدا کنید. واقعا فقط کافی هست اسم قطعه رو سرچ کنید و اولین لینک دیتاشیت قطعه باشه. حتی فروشگاهی مثلا digikey هم دیتاشیت همه قطعات رو قرار نمیده فقط توضیحات اصلی دیتاشیت رو کپی میکنه که ما هم معمولا انجام میدیم.
    پرداخت در محل = 10% هزینه اضافی و 3 روز افزوده شدن به زمان تحویل. آیا ارزش داره ؟ قطعا نه. شما یک خرید 1 میلیون تومانی بکنید باید 100 تومن اضافی روش بدین.
    در ضمن فروشگاه اینترنتی و بخش PCB دیگه انصافا ساده تر از این نمیشه ! انصافا ینعنی
    در مورد پشتیبانی نمیتونم موردی عرض کنم. قطعا غرور و ... نیست ولی احتمال اینکه اعصابشون ضعیف باشه خیلی زیاده
    I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نا صر
      سلام آقای بلور چیان این پیزو قاب دار چی شد ؟؟؟
      :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
      http://uplod.ir/r2nzlqaybxi7/Untitled.jpg.htm

با نام GFN-20
      ناصر جان والا یکم زمانبر هست.
      قطعه ای که پارت نامبر بین المللی داره اونور راحت میناسن اینجور چیزها که کارخونه برا خودش یک اسم چسبونده روش باید کلی بپردی عکس بدی و .....
      فکر نکنم تا آخر این ماه حل بشه :(
      I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
        ناصر جان والا یکم زمانبر هست.
        قطعه ای که پارت نامبر بین المللی داره اونور راحت میناسن اینجور چیزها که کارخونه برا خودش یک اسم چسبونده روش باید کلی بپردی عکس بدی و .....
        فکر نکنم تا آخر این ماه حل بشه :(
        سلامی دوباره دو تا لینک پیدا کردم که می تونه اطلاعات مورد نیاز رو به ما بده
        http://www.alibaba.com/product-detail/Ultrasonic-Atomizing-Transducer-for-nebulizer-humidifier_553182256.html
        http://www.alibaba.com/product-detail/Ultrasonic-Atomizing-Transducer-for-humidifier-nebulizer_553219359.html
        که دو جدول داره که پیزو ها رو هم با نام بررسی کرده
        جناب بلورچیان در حال حاضر تمام پیزوهای بخار آب سرد در بازار دارای عمر 5000 ساعت هستند و قدرت متوسط
        که ما یک پیزو با قدرت بالا و عمر 10000 ساعت می خوایم که روکش نقره ای باشه چون روکش سفید ها بعد یه مدت به شدت خراب میشن . البته اگه قاب دار باشه خیلی بهتر هم میشه

جهان کیت یک نمونه پیزو قاب دار داره که با روکش نقره ای هست و فکر کنم نوع خوبی باشه اما اونو 15 هزار تومن می فروشه
        مهم نیست تا چه زمانی این پیزو وارد بشه فقط نیاز به یک پیزو بخار آب سرد خیلی قدرتمند با عمر بالا به شدت احساس میشه و به نظرم هر وقت بیارید فروش خوبی خواهد داشت.
        خودم قول میدم کلی بخرم
        با تشکر

sigpic

دیدگاه

من 2-3 مدل رم و فلش خریدم اول اونارو باید بذارم فروشگاه بعد جدیدش رو بخریم.
          راستی رم های پیشنهادیت بر چه اساسی هستند ؟
          رم و فلش؟ منظورتون همین آرم خودمون هستش؟
          آی سی های MAXIM رو این هفته بررسی میکنیم انشالا
          لطفا محصولات این شرکت خوب بررسی بشه.

دیدگاه

دوست من شما دیتاشیت قطعات رو باید از گوگل پیدا کنید. واقعا فقط کافی هست اسم قطعه رو سرچ کنید و اولین لینک دیتاشیت قطعه باشه. حتی فروشگاهی مثلا digikey هم دیتاشیت همه قطعات رو قرار نمیده فقط توضیحات اصلی دیتاشیت رو کپی میکنه که ما هم معمولا انجام میدیم.
            کاملا درسته ولی اینو قبول کنید که همه کاربرا به اون سادگی که شما از اینترنت استفاده میکینی و روان هستی نیستن.افرادی رو دیدم که برای یه دیتا شیت 4747 چند روز آواره اینترنت بودن.بیشتر تازه کارها.و این یه پیشنهاد بود نه نقص.اگر باشه خوب میشه و نبودنش نقص نیست.
            در مورد فروشگاه و بخش پی سی بی بگم که ساده بودن دلیل بر خوب بودن یک محصول نیستومی تونستی بهتر از این هم درست کنید.می دونم که ساخت یه سایت دردسر داره چقد امیدورام در آینده بهتر بشه
            حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط روزبه صابری (iranprotel.com)
              کاملا درسته ولی اینو قبول کنید که همه کاربرا به اون سادگی که شما از اینترنت استفاده میکینی و روان هستی نیستن.افرادی رو دیدم که برای یه دیتا شیت 4747 چند روز آواره اینترنت بودن.بیشتر تازه کارها.و این یه پیشنهاد بود نه نقص.اگر باشه خوب میشه و نبودنش نقص نیست.
              در مورد فروشگاه و بخش پی سی بی بگم که ساده بودن دلیل بر خوب بودن یک محصول نیستومی تونستی بهتر از این هم درست کنید.می دونم که ساخت یه سایت دردسر داره چقد امیدورام در آینده بهتر بشه
              خیلی خوشحال میشم پیشنهاداتتون رو برای روون تر کردن بخش ها در قالب PM برام ارسال کنید.

بسیار متشکرم
              I ❤️ ECA

دیدگاه

سادگی به کار رفته شده تو بخش pcb باعث میشه که مشتری فک کنه از اون سایت هایی هست که سفارش بگیر و کالا رو بنداز هست.سادگی سایت باعث میشه یه جورایی مشتری فک می کنه که تواناییتون کم هست.مثلا نمونه بارزش من قبلا از سایت جوان الکترونیک خرید می کردم با خودم می گفتم که بابا این الان یه شرکت غول قطعات هست و ... حالا نمیگم که کوچیکه ولی وقتی مغازش رفتم دیدم همچین خبراییم نیست و با سایر مغازه های اون راسه زیاد فرق نمیکنه.سایت خوب و قوی باعث یه بزرگ نمایی برای کارتون میشه چون ما که ظاهر کارگاهتون رو نمی بینیم و عقلمون به چشممون هست و سایتتون رو می بینیم
                حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت

دیدگاه

سلام
                  شاید سوال تکراری کمترین میزان سفارش برای یک قطعه چندتاست؟
                  از جمله ی رفتگان این راه دراز
                  باز آمده ای کو که به ما گوید راز
                  هان بر سر این دو راهه از روی نیاز
                  چیزی نگذاری که نمی آیی باز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط meerkat
                    سلام
                    شاید سوال تکراری کمترین میزان سفارش برای یک قطعه چندتاست؟
                    برای سفارش واردات ؟
                    حداقل 10 تا از هر قطعه و مجموع سفارش در حد 200 تومن که واقعا به دردسر پرس و جو وزن کردن قطعات و خرید و گمرک و ایناش بیرزه.
                    I ❤️ ECA

دیدگاه

برای سفارش واردات ؟
                      حداقل 10 تا از هر قطعه و مجموع سفارش در حد 200 تومن که واقعا به دردسر پرس و جو وزن کردن قطعات و خرید و گمرک و ایناش بیرزه.
                      قسط داشتم 30 تا mega88pa از شما خریداری کنم که ظاهرا با توجه قیمت تمام شده امکانش نیست.
                      از جمله ی رفتگان این راه دراز
                      باز آمده ای کو که به ما گوید راز
                      هان بر سر این دو راهه از روی نیاز
                      چیزی نگذاری که نمی آیی باز

دیدگاه

یکی از چیزهایی که یه برقی و مخصوصا یه امبدد کار بهش احتیاج داره برد-بوردهای سه یا چهارتایی هستش. مثل این:

اینم یه نمونه لینک:

Solderless Breadboard - 3220 Tie Point (ZY-208) (PIC/Arduino/AVR + AU Stock)

خودبه خود به کار نظم میده ولی متاسفانه انگار اصلا کسی اینا رو نمیشناسه. اگخ وارد کنید خیلی خوبه.

دیدگاه

سلام با عرض معدرت از همه مهمتر چیزی که یک فروشگاه احتیاج داره یک تلفنچی خوش برخورد و باحوصله است.پیشنهاد من در نظر گرفتن یک بوجه برای استخدام یک کارمند جدید.(اینم از چین وارد کنید خیلی ارزون تمام میشه)lol
                          اقای اکرمی که نمیتونه همزمان چند تا کار رو انجام بده برای همین اعصابش بگفته خودتون ضعیف میشه و مشتری هم ناراضی میکنه.خیلی ها از برخورد مغرورانه این اقا شاکی هستند.
                          نمیشه به این اقا همه خرده گرفت نمیشه یک نفر ادم به همه کارها باید رسیدگی کند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_abasi
                            سلام با عرض معدرت از همه مهمتر چیزی که یک فروشگاه احتیاج داره یک تلفنچی خوش برخورد و باحوصله است.پیشنهاد من در نظر گرفتن یک بوجه برای استخدام یک کارمند جدید.(اینم از چین وارد کنید خیلی ارزون تمام میشه)lol
                            اقای اکرمی که نمیتونه همزمان چند تا کار رو انجام بده برای همین اعصابش بگفته خودتون ضعیف میشه و مشتری هم ناراضی میکنه.خیلی ها از برخورد مغرورانه این اقا شاکی هستند.
                            نمیشه به این اقا همه خرده گرفت نمیشه یک نفر ادم به همه کارها باید رسیدگی کند
                            من فکر نمیکنم این گفته های شما ربطی به تاپیک داشته باشه. شما بهتره این موضوعات رو پیغام خصوصی کنید. قصد شما بازی با آبرو و توهین به کسی هست یا انتقاد؟ اگه بازی با آبرو و توهین به کسی هستش فکر نکنم که تاپیک/پست اینجوری زیاد عمر داشته باشه و نهایتا یه برخورد بد رو به همراه داره(چیزی که مطمئنا شما نمی خوایید). اگه انتقاد هم هستش که این راهش نیست. همون طور که گفتم بهتره پیغام خصوصی کنید.

جناب بلورچیان
                            نگفتید منظور شما از رم چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط meerkat
                              قسط داشتم 30 تا mega88pa از شما خریداری کنم که ظاهرا با توجه قیمت تمام شده امکانش نیست.
                              تو رو خدا تو املای کلمات یه خرده دقت کنین! :angry:
                              قصد خریدن درسته، نه قسط !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط meerkat
                                mega88 خرید شده به طودی وارد میشه نیازی به سفارش جدداگانه نیست 10 روز صبر کنید میرسه

روح الامین عزیز،
                                منظورم SDRAM برای وصل کردن به میکروهای پرسرعت جهت افزایش حجم پردازش هست.
                                منتها چون هر میکرو یک مدل SDRAM برا خودش معرفی کرده و قیمت هاشون هم بالاست یکم رو تعداد کم خرید زدم فعلا.
                                فکر کنم فردا 13 بدر به سایت اضافشون کنم.

نوشته اصلی توسط ali_abasi
                                سلام با عرض معدرت از همه مهمتر چیزی که یک فروشگاه احتیاج داره یک تلفنچی خوش برخورد و باحوصله است.پ
                                بله حق با شماست ولی یک منشی نمیتونه به همه سوال های علمی کاربرا جواب بده و باز آخر مجبور میشه پاس بده به من یا آقای اکرمی این مشکل رو نمیدونم چطور میشه حل کرد.

اضافه شده در تاریخ :
                                نوشته اصلی توسط Rohalamin
                                یکی از چیزهایی که یه برقی و مخصوصا یه امبدد کار بهش احتیاج داره برد-بوردهای سه یا چهارتایی هستش. مثل این:

خودبه خود به کار نظم میده ولی متاسفانه انگار اصلا کسی اینا رو نمیشناسه. اگخ وارد کنید خیلی خوبه.
                                خیلی گرون در میاد برا همین کسی نمیاره.
                                همچین چیزی در میاد 70-80 تومن (حداقل)
                                من حتی مدل WISH تایوانی این رو هم خرید زده بودم که کنسلش کردم. ویش حدود 100 تومن در میومد که بخوام 115 بفروشم بعید هست کسی خرید کنه
                                I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X