اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

ای کاش یک فروشگاه توی ایران پیدا میشد که لوازم تولید pcb آ‌رو به صورت کلی و جزئی مثل لامینت فیبر و اسید و رنگهای مورداستفاده مثل رنگ uv فتوایمیج و... رو میداشت.

این لوازم مورد نیاز خیلی از دوستان هست اما افسوس که پیدا نمیشه.
    درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی عرضگی را صبر، و باتبسمی بر لبان این حماقت را حکمت خداوند می نامند. ---((گاندی))---

دیدگاه

دوستان یک سوال اساسی دارم ازتون .....
      اینکه قطعات فروشگاه هنوز خیلی ناقص هست و اینکه تو بعضی بخشها خیلی خیلی نقص داریم ولی سوالم این هست که روند اضافه شدن قطعات آیا به چشم میان یا خیر ؟
      مثلا همین دیروز پریروز 3-4 مدل دیود و ترانزیستور و رگولاتور اضافه شدند که شاید برای اولین بار تو فروشگاه های کشور یکجا وجود داشته باشند وبرای طراحی های سطح بالا بسیار مناسبند.
      اصلا ارزش داره ما همچین کاری میکنیم (مثلا رگولاتور ژاپنی میاریم) یا همین قطعات روتین بازار رو بیاریم بهتر هست ؟
      من با خودم میگم رگولاتور 5 ولت با کیفیت خیلی نیاز هست ولی شاید اشتباه میکنم....
      شما بفرمایید....
      I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
        اصلا ارزش داره ما همچین کاری میکنیم (مثلا رگولاتور ژاپنی میاریم) یا همین قطعات روتین بازار رو بیاریم بهتر هست ؟
        بقیه رو نمیدونم ولی خودم فقط دنبال این جور قطعات هستم.

دیدگاه

من فقط سون سگمنت ریز میخوام که وارد کنید،
          مهم نیست ک روتین هست یا خاص. :biggrin:

در کل ولی بعضی قطعاتی ک جدید وارد کردید، فوق العاده هستند و خب،
          وقتی قطعه ای ب عنوان کاربرد معمول غیر صنعتی و برای نمونه سازی موجود نبوده،
          مدتی زمان میبره تا مثلن بنده فلان رگولاتور 5 ولت رو خریداری کنم و توصیه کنم...

مثلن بنده این رگوله 5 جدید و کانکتور 4سیم رو لازم دارم و خرید بعدی تهیه میکنم،

دیدگاه

شما بفرمایید....
            واقعا عالیه :biggrin: من یکی که حتما خرید آیندم از همین ژاپنی هم میگیرم :mrgreen: چرا؟ چون خیالمون از بابت سوختن و بالارفتن خروجی راحت تره :biggrin: رگولاتور های اوریجینال فکر کنم وقتی بسوزن(که کمتر هم باید بسوزن) خروجیشون باید صفر ولت بشه :smile: ولی این رگولاتور های معمولی وقتی میسوزن ولتاژ ورودی میاد تو خروجی :angry: معمولی ها محافط اضافه جریان(اتصال کوتاه و ...) هم که ندارن :angry:
            خیلی خوبه :biggrin: برای مداری که کلی هزینه بابت میکرو و ... واقعا ارزششو داره :biggrin:
            در ضمن جای خالی رگولاتور [glow=red,2,300]lm317 اوریجینال[/glow] واقعا حس میشه
            راستی باتری کتابی 9 ولت آلکالاین هم بیارید خیلی خوبه :biggrin: هر چقدر گرون باشه ارزششو داره :biggrin:
            لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

شما بفرمایید....

به نظر من این که قطعات اصل و با کیفیت میارین جای تقدیر داره.
              من که ترجیح میدم همیشه قطعات با کیفیت رو بگیرم.
              حداقل دیگه تا حد زیادی خیالمون از کارکرد درست قطعات راحته.

دیدگاه

شما بفرمایید....
                اشتباه نمیکنید جناب بلورچیان، واقعا نیازه، من حاظرم 10 برابر بیشتر پول قطعه اصل رو بدم، اما چیزی که میخرم و کاری که باهاش میکنم مطمئن باشه. تنوع قطعاتتون (که انتظار داریم هر روز بیشتر بشه) به کنار، اما همین که قطعات اصل میارین لایق تقدیره. متشکرم :applause:
                تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

شما بفرمایید....
                  با تشکر
                  قبلا یک بار فکر کنم بحث شده بود . به نظر من هردوتاش لازمه . وقتی با یک میکرو کنترلر 30 هزار تومنی کار میکنی مسلما میخوای رگلاتور عالی باشه 3 - 4 هزار تومن برای رگلاتور پرداخت میکنی . ولی با میکرو کنترلر ATtiny10 که قیمتش 1500 تومن است دیگه کسی از رگلاتور بالای 700 -600 تومن استفاده نمیکنه .

این قطعات رو هم میخواستم پیشنهاد بدم بیارید البته پایا داره ولی شما بیارید خیلی خوب میشه

MIC5219-3.3
                  SN74LVC125A
                  SN74LVC126A
                  74VHC541MTC
                  93LC46B
                  LT1086CT3.3
                  FT2232D

تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                  داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

اینکه قطعات فروشگاه هنوز خیلی ناقص هست و اینکه تو بعضی بخشها خیلی خیلی نقص داریم ولی سوالم این هست که روند اضافه شدن قطعات آیا به چشم میان یا خیر ؟
                    مثلا همین دیروز پریروز 3-4 مدل دیود و ترانزیستور و رگولاتور اضافه شدند که شاید برای اولین بار تو فروشگاه های کشور یکجا وجود داشته باشند وبرای طراحی های سطح بالا بسیار مناسبند.
                    شما بفرمایید....
                    امیرعلی جان فرقی نمیکند رگولاتور شما ساخت ژاپن باشد یا ساخت چین ، فقط باید Fake نباشد همین کافی است
                    خیلی از اجناس اروپایی و حتی آمریکایی هم داخلشان قطعات ساخت چین استفاده می شود
                    اما قطعات ساخت چینی که متعلق به کارخانجات معتبر و سرشناس هستند
                    مثلاً رگولاتور 7805 مارک ST که در کارخانه خود ST در چین تولید شده است واقعاً هیچ ایرادی ندارد و به بهترین شکل ممکن کار می کند

جنس خوب با قیمت مناسب در تیراژ بالا هم برای فروشند سود آور است و هم برای خریدار وسوسه کننده
                    خرید یک جنس ژاپنی در مقابل خرید یک جنس چینی اصل و با کیفیت فقط در حالتی توجیه دارد که اختلاف قیمت زیاد نباشد
                    و این هم فقط در حالتی می تواند رخ دهد که شما جنس ژاپنی را بصورت استوک و ارزان خریداری کرده باشید و دستتان در قیمت فروش آن هم باز و رقابتی باشد
                    اگر قیمت آن بالا باشد فقط برای استفاده موردی و تعداد پایین توجیه دارد (خرده فروشی) و یا استفاده در پروژه های خیلی خاص و حساس که بازم تعداد پایین است
                    مثلاً من نمیدانم قیمت فروش تعداد بالای این رگولاتور ژاپنی 5 ولت چقدر است و اصلاً تعداد بالا موجود دارید یا خیر ولی قضاوت اولیه این است که
                    قیمت تک فروشی 1300 تومان آن برای تخمین قیمت تیراژ بالا واقعاً زیاد است
                    و صد البته برای استفاده تکی و موردی قیمت آن خیلی هم بالا نیست

مثلاً خودت صد در صد DNZ را می شناسی و از کیفیت بسیار متغییر قطعات خبر داری ولی هر از چند گاهی قطعات با کیفیت هم پیدا می شود با قیمت بسیار مناسب
                    بنده خودم خرید مستقیم ندارم ولی بواسطه یکی از دوستان امکان تست و خرید برایم محیا است چند ماه قبل همین رگولاتور 7805 با کیفیت بسیار بالا و در واقع اصل
                    پس از تست و بررسی به قیمت 280 تومان البته در تیراژ 20 هزار عدد خریداری شد (توسط دوستم)
                    در کیفیت های یکسان قیمت نقش تعیین کننده دارد ، البته بستگی دارد که بازار هدف شما خرده فروشی باشد یا عمده فروشی !

دیدگاه

جناب بلورچیان لطفا چند سری SDRAM هم وارد کنید.
                      برای کار های سنگینی مثل نصب لینوکس روی LPC1788 واقعا نیازه.
                      در ضمن LCD 4.3 رو هم لطفا بررسی کنید(اگه مشکلی هست یا براتون نمیصرفه لطفا بگین)

دیدگاه

LCD 4.3 هم رسید
                        خیلی ماژول های دیگه که تموم شده بود هم رسیدند ....
                        چند قبلم جدید هم امروز اضافه میشه انشاالله.

در مورد نظرات خوبتون هم واقعا متشکرم....دلگرمی بسیار بسیار زیادی هستید

موفق باشید
                        I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
                          شما چرا اسید مدار چاپی نمیارین؟
                          یکی از اصلیترین وسایل لازم برای یه الکترونیک کار همین اسیده که من نتونستم تو فروشگاهتون پیداش کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سون سگمنت
                            سلام
                            شما چرا اسید مدار چاپی نمیارین؟
                            یکی از اصلیترین وسایل لازم برای یه الکترونیک کار همین اسیده که من نتونستم تو فروشگاهتون پیداش کنم
                            قبلا در این مورد بحث شده
                            اسید مدار چاپی چه پودری و چه مایع جزو موارد غیر مجاز حمل با پست هست

دیدگاه

LCD 4.3 هم رسید
                              بعد از 3 ماه انتظار بالاخره رسید :nice:
                              راستی برد LPC1788 هنوز تکمیل نشده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط plasma
                                بعد از 3 ماه انتظار بالاخره رسید :nice:
                                راستی برد LPC1788 هنوز تکمیل نشده؟
                                والا دروغ نگم .....
                                دیدم 1-2 مدل برد چینی وارد بازار شده با 1788 از اونها که به دلیل کیفیت قطعات نمیشه سر قیمت باهاشون رقابت کرد یک تغییر کلی رو برد دادیم که بهتر از اونها بشه و برا همین تولیدش تاخیر افتاد.
                                انشالا ماه آینده حتما تو سایت هست.
                                I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X