سلام از این ماژول ها هم وارد کنید http://esam.ir/itemView.aspx/410492/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D8%B5%D9%88%D8%AA%DB%8C-.htm
باتری لیتیوم از این ابی ها اگه به تعداد زیاد بخام اخرش چند حساب میکنید مثلا 250 تا
سلام.
شرکت میکروچیپ ماسفتهای SMD با مشخصات جالبی تولید میکنه که بیشتر ولتاژ پایین هستن.کوچیک بودن سایزشون اونها رو برای کاربردهایی مثل راه اندازی موتور براشلس در کوادکوپتر توجیه میکنه. قیمتهای مناسبی تو سایتشون زده. فکر کنم برای تکمیل رنج ماسفتهای موجود گزینه ی مناسبی باشه.
(خداوکیلی ماسفت با مشخصات تقریبا 25 ولت - 10 آمپر در ابعاد 3.3mm × 3.3mm یا 5mm×6mm وسوسه کننده نیست؟!!)
دروووود. در اولین فرصت امپلی فایر جدیده کلاس دی رو که 20 واته رو میگیرم از قبلی 2 تا گرفتم خیلی خوب بود ولی حجم صداش هم بود . 6 وات بود ببینم اینیکی چطوره!!
موجودیش چطوره؟؟ تا یکی دو هفته دیگه که یه لیست از اینجا جمع کنم پایدار میمونه واس خرید؟
حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت
سلام.
شرکت میکروچیپ ماسفتهای SMD با مشخصات جالبی تولید میکنه که بیشتر ولتاژ پایین هستن.کوچیک بودن سایزشون اونها رو برای کاربردهایی مثل راه اندازی موتور براشلس در کوادکوپتر توجیه میکنه. قیمتهای مناسبی تو سایتشون زده. فکر کنم برای تکمیل رنج ماسفتهای موجود گزینه ی مناسبی باشه.
(خداوکیلی ماسفت با مشخصات تقریبا 25 ولت - 10 آمپر در ابعاد 3.3mm × 3.3mm یا 5mm×6mm وسوسه کننده نیست؟!!)
+1
من با همه می پرم. باید بگم که این پیشنهاد یکی از بهترین پیشنهادهایی بوده که توی این تاپیک دیدم(خودم می خواستم این پیشنهاد رو بدم ولی هی یادم می رفت). جدا کاربرد ماسفت ها امروزه غیر قابل تصوره. جالب اینجاست که اینقده که ایرانی ها تمایل به BJT دارن(اصلا الکترونیک کارهای ایرانی رو با BJT میشه شناخت :biggrin، حرفه ای ها و غربی ها تمایل به استفاده از MOSFET دارن(تا جایی که ممکن باشه)(به جرات می تونم بگم که در روز از هر 20 بردی که میبینم؛ اگه توی هر کدوم از ترانزیستور استفاده شده باشه، حداقل توی 15 تاش ماسفت هست). متاسفانه رنج ماسفت های توی فروشگاه معقول نیست. بعبارتی فروشگاه ECA اصلا انگار ماسفت نداره. iهمه جا نحوه ترانزیستور رو با BJT آموزش میدن ولی فکر کنم بهتر باشه که از حالا به بعد با ماسفت ها آموزش بدن! یعنی موضوع ماسفت تا این حد مهم هستش.
علاوه بر لینک عالیی که شفیق بنده(شاهرخ) قرار داده که توش ماسفت های عالی هستش(و همچنین ساخت شرکت عالی میکروچیپ هستش)، یه سری ماسفت های شرکت ST هم بد نیست.
دروووود. در اولین فرصت امپلی فایر جدیده کلاس دی رو که 20 واته رو میگیرم از قبلی 2 تا گرفتم خیلی خوب بود ولی حجم صداش هم بود . 6 وات بود ببینم اینیکی چطوره!!
موجودیش چطوره؟؟ تا یکی دو هفته دیگه که یه لیست از اینجا جمع کنم پایدار میمونه واس خرید؟
معمولا ماژول ها سری اول زود تموم میشند !
ولی مجددا امروز خرید شده که تموم نشه
اون سگمنت ریزی که شما فرمودید رو قیمت کردم به قدری گرون شد که اصلا ارزش فکر کردن نداره.
------------
رو OLED ها یکم بیشتر کار خواهیم کرد و سمپل هاشون رو هم قرار میدیم براتون.
----------
تعدادی ماژول جدید هم آورده شده و الان دیگه بیشتر رو بالا بردن تعداد موجودی و کاهش قیمت ها و رقابتی کردن قیمت هامون کار میکنیم.
امیدوارم روز به روز بتونیم بیشتر شمارو راضی کنیم.
نمی دونم کار خوبی میکنم یا نه ولی به صورت خودجوش می خوام یه گریزی بزنم به وضعیت فروشگاه در مقایسه با بقیه فروشگاههای موجود. پس من فرض میکنم که یه نفر هستم که یه امبددکار هستم و می خوام برای بار اول سه فروشگاه رو بررسی کنم(بدون تعصب). واسه درجه بندی هم از چهار وازه "خیلی بد"، "بد"، "خوب" و "خیلی خوب" استفاده میکنم و اگه موردی هم لازم بود بیان میکنم. سعی میکنم از خوب شروع کنم.
1- محصولات: از لحاظ تولیدات باید بگم که من رتبه "خوب" رو به ECA میدم. البته اگه ECA با توجه به نیاز بازار این محصولات رو تولید میکنه میشه حتی رتبه "خیلی خوب" رو هم داد. هر چند که نقص ها و کم و کاستی هایی هم در تولیدات دیده شده(حداقل از جانب بنده) ولی خوب همین که ECA سعی میکنه نیازهای خاص رو برطف کنه خیلی خوبه. به عنوان مثال این محصول خوب رو نگاه کنید:
خب واقعا شاخه کنترل موضوع خیلی خوبی هستش که ECA روش کار کرده. من بارها و بارها نیاز به همچین محصولی رو حس کرده بودم.
2- قطعات پسیو: در مورد این مبحث باید بگم که "خیلی بد" نیست ولی "بد" هست. مایه شرم هستش که در حالی که ECA از فروشگاهی مثل ایران میکرو ایراد میگیره ولی نمی تونه به اندازه اون قطعات پسیو توی لیستش داشته باش. در حالی که توی هر مداری این قطعات استفاده میشه و همیشه فروش داره و نمی ترشه نمی دونم چرا ECA هیچ وقت تمایلی به داشتن این قطعات نداره. حتی منوش هم تکمیله ولی قطعاتش... انگار هر وقت خودش نیاز داره می خره و بقیه شو می ذاره واسه فروش. این فقط چیزیه که دیده میشه.
3- نمایشگر ها: من این بخش رو هم جداگانه بررسی میکنم. به این بخش هم "خوب" میدم. می خواستم "خیلی خوب" بدم ولی احساس میکنم هنوز یه کم کمبود داره. مثلا نمایشگر موبایل ها که کیفیت خوبی دارن هنوز ازشون خبری نیست.
4- LED و تجهیزات مرتبط: انصافا باید "خیلی خوب" بدم. درسته که هنوز یه مقدار کم و کاست داره ولی رنج بزرگی از نیاز ها رو پوشش میده. مثلا LED قاب دار ندارن یا LED مربعی
5- میکروها و پردازنده ها: من "بد" میدم. از FPGA و CPLD که خبری نیست. ARMها هم هنوز نمی تونه رنج بزرگی از نیاز ها رو پوشش بده(در حالی که یه شرکت مثل کویر انصافا خوب پشتیبانی میکنه خصوصا Cortex-Mها). ECA واسه اونایی که AVR و PIC کار میکنن بد نیست ولی با این وجود یه فروشگاهی مثل جوان خیلی راحت رو دست ECA میزنه. جوان خیلی خوب پوشش میده نیاز های MCUها و MPUها رو.
6- سنسورها: من "خوب" میدم. بعضی سایت ها و فروشگاهها واقعا خوب پوشش میدن.
7- ICهای دیگه: من "خیلی خوب" میدم. انگار دارن خوب روی این بخش هم کار میکنن. ولی هنوز جای بعضی ICها خالیه.
8- قطعات متفرقه: من "خوب" میدم.
9- ابزار کار هم "خوب" میدم. از خیلی فروشگاهها بهتره. ولی هنوز من دنبال یه هویه خوب توی نت میگردم. :biggrin:
10- ماژول: واقعا خیلی خوب کار شده ولی من "خوب" میدم. هنوز ماژول هست. من فکر میکنم ECA در آینده نه چندادن دور رتبه "خیلی خوب" رو به خودش اختصاص میده.
11- بردهای پردازنده Cortex-A (شامل بیگل بن و رزپری): باید بگم که عالی! پس آخرین گزینه یعنی "خیلی خوب" رو میدم. وجود دو بهترین بردهای رزپری و بیگل واقعا همه نیازها رو پوشش میده. البته ECA پا رو فراتر هم گذاشته و بردهای دیگه هم وارد کرده. ECA توی این زمینه خوب کار کرده و از بردهای چینی آشغال توی فروشگاهش خبری نیست. نتیجه اش هم این بود که بعضی فروشگاه ها نتونستن مقاومت کنن و اونها هم این محصولات رو وارد کردن.
12- بردهای Cortex-M : من "بد" میدم. به نظرم من ECA روی این سری هنوز خوب کار نکرده. نه میکروشو آورده و نه هدربردهاش خیلی استاندارد هستن. از لحاظ قیمت هم متاسفانه هنوز معقول نیست. مثلا بردSTM32F103ZET6با قیمت 65 گرونه. چون نمونه استاندارد و خوبش با قیمت معقول تر 58 فروش میره. نمونه:Cortex-M3 STM32 STM32F103ZET6 واقعا اگه برگردم عقب به جای برد ECA این برد رو می خرم. یا مثلا کویر هدربردهایی با امکانات خوب و قیمت تقریبا خوبی داره(نه بردهای آموزشی فقط هدربردهاش).
13- بردهای آموزشی: همیشه پیش قدم! قابل تحسینه! من "خیلی خوب" رو میدم. فقط یه مقدار گرونن. نمی دونستم برد MSP430 LaunchPad داریم!!!! چرا ECA هیچ حرفی راجبش نزده؟ چرا آنونس نکرد؟
14- بردهای کاربردی: Perfect! "خیلی خوب"
15- پروگرامرها: "خیلی خوب!" ولی بهتره قیمت ها کمتر بشه. مثلا جی لینگ رو کویر 5 تومن ارزونتر میده. کلا هر چی کویر داره و ECA هم داره، مال کویر در بیشتر موارد ارزونتره. راستی یکی به کویر خبر بده که ECA داره برد بیگل بن رو 320 تومن میده. به نظرم هنوز نمی فهمه که داره 325 میده. احتمالا فردا 315 میده. :mrgreen:
و در مورد این تاپیک انگار فقط 1 میلیونیم اجناس تقاضا شده وارد شده.
روح الامین تحلیل جالبی انجام دادی. من خیلی خوشم اومد.
در مورد بخش نمایشگر ها فکر کنم تا چند هفته آینده رتبه خیلی عالی باید بهمون بدی
ولی برای پیشرفت بقیه باید بیشتر کار کرد.
در مورد قیمت بردهای خارجی که جاهای دیگه ارائه میدند هم ما خدماتی مانند پشتیبانی- گارانتی تعویض و ... رو داریم و البته دلیلی نداره ما سر 5 تومن رقابت کنیم. ما افتخار میکنیم که جیلینک رو خودمون تولید میکنیم و از مدل های آماده چینی نمیاریم حالا 5 تومن گرونتر بخاطر گارانتی و هزینه های جانبیش برای ما و مشتری ها خیلیم قابل قبول هست.
من از خدامه که روزی برسه که همه چیز رو خودمون تولید کنیم.
اغو اون STM32F030F4P6 هم بیاورید و همچنین از سری LPc هم اگه تو این سایز و قیمت پایینتر هست هم بیاورید
رله ای کوچکتر از HJR420E هم بیاورید
خواستید بگید پارت نامبر بدم
ای سی فلش های با حجم هایی بالاتر 8 مگابایت
هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...
تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد
دیدگاه