اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط -LEON-
    درود.
    اونطوری ملوم نیست چی بهت میده.
    اولا پلاستیک این ال ای دی اچ جی خیلی خیلی زخیم تر از پلاستیک بقیه ال ای دی هاست.و روش یک هولوگرام داره که هولوگرامش 10 مدل رنگ عوض میکنه.
    دوما پایه هاش درشت تر و کوتاه تر نسبت به بقیه ال ای دی هاست.
    اینا مشخصات ال ای دی اچ جی جنس خوب بود.ال ای دی اچ جی اصل که فکر نمیکنم پیدا بشه.

موفق باشی.
    آقا به نکته ظریفی اشاره کردی : پایه های کوتاه نسبت به بقیه ال ای دی ها
    من از دوجا ال ای دی کلاهی خریدم
    یه مغازه ال ای دی هاش پایه هاش مثل ال ای دی های معمولی که پایه بلندی دارند بود البته یه رنگش کوتاه بود یه رنگ بلند
    اما از یه مغازه دیگه هر 4رنگی که گرفتم یه اندازه بود حدود 1سانت شاید یکم کمتر یا بیشتر
    حالا دفعه بعد بخوام بگیرم باید اون پلاستیکش رو ببینم بعضی جاها جلو دست هست میشه دید از چی در میارن
    سپاس
    در روزگاری که لبخند ادم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگیرند.........

دیدگاه

سلام
      خیلی سوال شده بود که تصویر از عملکرد میکروسکوپ تو سایت قرار بدیم که به صفحه محصول اضافه شد.
      بازهم تکرار میکنم این میکروسکوپ ها از 70 تومن تا 300 تومنش موجود هست (دقیقا با همین شکل بسته بندی) این مدل که میاریم تقریبا مدل خوبش هست ولی ... کسی که میگیره انتظار نداشته باشه جایگذین لوپ 2 چشمی 3 میلیون تومنی بشه !
      این برای تمام افرادی که کار تحقیقاتی میکنند و خطوط نظارت بر کیفیت تولید و تمام تعمیرکارها فوقالعاده کار راه اندازه.

موفق باشید
      I ❤️ ECA

دیدگاه

باسلام
        مدتی میشد که به سایت سر نزده بودم.
        ولی تو همین مدت فروشگاه پیشرفت چشمگیری کرده!
        سعی کنید این پیشرفت رو ادامه بدید تا بهترین فروشگاه الکترونیک در سراسر ایران بشید(البته هستید ولی اگه بازم ادامه بدید بهتر میشه)
        باتشکر از زحمات خوب شما
        ماهان
        1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
        من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
        !Electronic On! Programming On
        هوشمندانه سوال بپرسیم!
        http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

میشه لطفا میکروی STM32F405RGT رو بررسی کنید؟

دیدگاه

این قسمت واحدپول : ریال و تخفیف های شما فروشگاه تاحالا که بدرد من نخورده شما دوستان چی؟
            در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
            گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
              این قسمت واحدپول : ریال و تخفیف های شما فروشگاه تاحالا که بدرد من نخورده شما دوستان چی؟
              بیشتر یه حرکت نمادینه :mrgreen: .

دیدگاه

تخفیف ها برای خرید های بالای 300 تومن داده میشن معمولا

دوستا از این بک لایت های LCD دیدین ؟
                http://image.made-in-china.com/2f0j00dvhtMWQEaeca/LCD-Backlight-LED-Backlight.jpg

کجا استفاده میشند ؟
                تعداد نسبتا بالایی داریم نمیدونیم به چه درد میخورن !
                I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                  آقا امیر معمولا رو خوب اومدی چون 18124 شماره فاکتور خرید قبلیمه و خبری از تخفیف بالای 300 تومن نیست
                  تخفیف باشه خوبه، نباشه بازم فروشگاه و انجمن یکی یه دونه است :applause:
                  در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                  گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

سلام
                    در حداکثر یک ماه آینده تصمیمی برای واردات خازن 2200میکرو 10و 16ولت مرغوب (نوع کشیده و باریک معروف به مادربوردی)دارید ؟؟؟؟؟؟؟از هر مدل حدود100تا نیاز دارم گفتم اگر وارد می کنید و قیمت مناسب می افته صبر کنم .مارک النا باشه خیلی خوبه همین طور 4700میکرو 6.3

ممنون
                    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                    ولتر

دیدگاه

دوستا از این بک لایت های LCD دیدین ؟
                      http://image.made-in-china.com/2f0j00dvhtMWQEaeca/LCD-Backlight-LED-Backlight.jpg

کجا استفاده میشند ؟
                      تعداد نسبتا بالایی داریم نمیدونیم به چه درد میخورن !
                      برای ایجاد نور یکدست برای عکاسی در مقیاس کوچیک بدرد میخوره .... تنها کاربردیه که به نظر من میرسه :mrgreen: :mrgreen:

دیدگاه

آقای بلورچیان لطفا اینجا را ببینید

امکانش هست این نوع کاغذ های انتقال و پوشش را وارد کنید؟

با سپاس
                        دوست عزیز همه ما اینجا هستیم تا در کنار هم و با کمک هم بر دانسته های خودمان بیافزاییم و سطح علمی و فنی خودمان و جامعه علمی کشورمان را بالا ببریم.

دیدگاه

سلام،

اگر امکانش هست، سویچینگ 24V یک و 2 آمپر وارد کنید.
                          ضمنن آداپتور های 5-1A و 12-1A و 24-1A رو اگر بتونید بدون کیس (فقط برد آداپتور جهت استفاده داخل دستگاه)
                          وارد کنید، فکر میکنم فروش خوبی دارند.
                          البته قیمت مناسب هم خیلی خوبه :smile:

تشکر.

دیدگاه

دوستان نظرتون راجع به بخش حراجی چی هست ؟
                            استقبال نسبتا خوبی از طرف فروشگاه ها شده ... فقط دقت کنید وسایل موجود در حراجی قابل تکرار نیستند و وقتی تموم میشند محصول حذف میشه و شاید شما ندونید اصلا همچین چیزی زمانی تو فروشگاه بوده ....

به نظرتون گسترش این بخش میتونه خوب باشه ؟
                            I ❤️ ECA

دیدگاه

به نظرتون گسترش این بخش میتونه خوب باشه ؟
                              بله، خیلی میتونه خوب باشه.

ب شرط اینکه محصولات معمول فروشگاه و اجناس جدید رو هم در این بخش قرار بدید...

نه فقط الیدی هایی ک پایه های کوتاه و 90درجه دارند!
                              یا الیدی های SMD ک پایه هاشون اکسید شده!
                              :angry:

(شوخی میکنم، ی موقع ناراحت نشید... :biggrin: )

دیدگاه

هیچ وقت نمیشه mega8 رو بیاریم بجای 3500 بدیم 2000 تومن که مثلا حراج کردیم !
                                حراج های ما بر مبنای حراج تولید کننده قطعات هست. برای مثال LED Everlight یک سری موارد رو حراج کرده بود و یکجا خریداری شدند. شرکت ParaLight هم همینطور .... حالا تو این جنس هرچی باشه با قیمت مناسب تو جراجی گذاشته میشه که کسی که به کارش میاد خرید کنه.
                                شما تولید کننده یا فروشنده نیستید برای همین عجیب به نظرتون میاد که LED پایش 90^ به چه دردی میخوره .... ولی از 90 هراز تا چیزی حدود 10 هزارتاش مونده فقط و خیلی ها به دلیل قیمت مناسب و نور خوبش جایگدین میکنند تو بردشون. یک تولیدی بزرگ و حتی کوچک ولی هدفمند همیشه به فکر استفاده از قطعات خوب و با قیمت مناسب هست و متناسب با جنس موجود برد و دستگاهش رو تغییر میده.

LED اکسید شده هم یک بار میشه نه بیشتر ! حدود 10 هزارتا موجود هست چیکار کنم بریزم بیرون ؟ با قیمت کم گذاشتم شاید به درد کسی بخوره استفاده کنه چون تمیزهاش رو یکجا دونه ای 1800 تومن فروختم به یک مشتری و اینارم گذاشتم 500 تومن که فقط موقع لحیم کاری یکم روغن لحیم باید زده بشه همین و بس !

==============
                                یک توضیح کلی هم بدم .... حارج های ما بر مبنای اجناس STOCK هست. استوک تو ایران به هرچیزی میگن و هرکس که اطلاعات خوبی هم نداره باز نظریه صادر میکنه ولی استوک واقعی (اصطلاح جهانیش) چی هست ؟
                                استوک به اجناسی گفته میشه به صورت یکجا از طرف یک تولید کننده و یا یک فروشنده فروخته میشه. یعنی چی ؟ یعنی کارخونه میگه خط تولید این قطعات رو داریم عوض میکنیم کلشون یکجا مال شما .... یا فروشگاه میگه کلا دارم تغییر شغل میدم کل اجناس یکجا فروش میذاره.
                                حالا چقدر میشه به این قطعات اعتماد کرد ؟
                                حالا بذارید یک نکته بگم هرچند شاید باور نکنید ! استوک های الکترونیک در دنیا مافیا دارند !!! بله دقیقا مافیا. شما نگاه نکنید تو بازار ایران هرچیز که یکجا و زیاد میارن و یا مال یک بنده خاست که مونده رو دستش نمیتونه بفرشونه رو بهش میگن استوک چون این کاملا غلط هست. استوک ورودش به اکثر کشور ها به دلیل احتمال وجود ضایعات خطرناک ممنوع هست !!!! حتی کشور چین ورود استوک الکترونیک به کشورش رو ممنوع کرده از 5 سال پیش . تنها 2-3 شرکت بزرگ تو تیاوان الان تو کار استوک هستند که من هم با واسطه هایی و دوراردور تونستم یک رابطه ای باهاشون برقرار کنم و این اجناس رو بیارم. زیاد هم وارد نیستم و خیلی وقتها با قیمت گرونتر بهم میفروشن ولی خوب برای ورود به این مسیر باید تجربه کسب کرد. این استوک هایی هم که الان داریم روشون کار میکنیم فقط تایوان - کره و ژاپن هستند و حتی یک قطعه چینی توشون نیست.
                                حالا کار این شرکت های مافیا چی هست ؟
                                جنس رو از کارخونه یکجا میخرند . دونه دونه میشمرند - طبقه بندی کیفی میکنند - آمار میکنند - لیبل میزنن روی اجناس - تست کیفی میکنند و نمودارها و آمار مربوطه رو ریز به رویز روی اجناس ارائه میدند. بسته بندی مجدد میکنند و به افراد به صورت قاچاقی میفروشند !

یکم سرم خلوط بود خواستم توضیح بدم شاید برای دوستان مفید باشه .... هرچند میدونم از فردا همه سایت ها و فروشگاه ها ادعا خواهند کرد زدن تو کار استوک
                                موفق باشید
                                I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X