اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

با سلام به دوستان عزیز این تاپیک عالیه من پیشنهاد چند قطعه رو دارم
    موتور براشلس mt2216
    اسپید کنترل simon
    رادیو کنترل ها
    چون جای قطعات پروازی واقعا خالیه درون فروشگاه
    برد های کمکی انواع ماژول ها و یا درون انجمن برای دانلود بزارید فایل هاشو مثلا بلوتوث یک مدل هست که دیگه برد تبدیل نداره hc05
    , و خیلی قطعات زود موجودی تمام میشه و طول میکشه تا تجدید موجودی
    با تشکر
    انسان فکر میکند ** ماشین کار میکند

دیدگاه

سلام
      در فروشگاه جای یک مولتیمتر همه کاره خالیه ,-مولتیمتری که هم برندی شناخته شده باشه و هم قیمتی نصبتا مناسب داشته باشه
      من مولتیمتر اسکوپ شرکت یونیت را پیشنهاد میدم که سایت آن را وارد کنه و در فروشگاه عرضه کنه
      من خودم خریدار این نمونه هستم .... در یو تویوب هم غربیها روی آن آزمایش کرده اند و نتیجه رضایت بخش بوده
      مدلها و برندهای دیگر هم هستند که اسکوپ دستی و مولتیمتر اسکوپ تولید میکنند که قیمتی بسیار بالا دارد - ولی این مدل حدود 600 تا 700
      قیمت دارد و یک ابزار قابل حمل بسیار مار آمد برای یک مهندس الکترونیک و برق است - جالب این که تا ولتاژ 500 div قابل افزایش است و برای برق
      کارها و... هم کارایی دارد و به عنوان یک هارمونیک تستر هم میتوانند از آن بهره بجویند....
      دو مدل C و B دارد که چندان فرقی ندارند - ولی قیمتی خیلی فرق قیمت بین آنهاست - من مدل B آن را پیشنهاد میدهم....

البته این مدل هم هست که واقعا قیمتی کم دارد نصبت به قابلیتهایش :

البته این دو مدل چینی هستند که قیمت خیلی خوبی دارند ولی برندی مشخص ندارند...
      من بیشتر یونیت را که یک برند معروف است - پیشنهاد میدهم:

آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

توی فروشگاه قسمت میکروپیک یا pic لیستتون یکم لنگ میزنه .میکروچیپ با اون همه تنوع در تولیداتش شما فقط چندین مدل ازش دارین.
        بهتره از هر سری حداقل چند مدل به فروشگاهتون اضافه کنید تا بعظا بخاطر خرید میکرو سراغ مثلا فروشگاه ..... نرم.
        مخصوصا مدلهایsmd سری جدید.

دیدگاه

سلام و خسته نباشید به مسولان فروشگاه
          فروشگاه در قسمت جعبه مدارهای الکترونیکی خیلی کم تنوعه دو یا سه محصول دارید که اون هم فکر کنم از همون خرید اولتون مونده.یا اینکه برای تولیدات خودتون هست.ولی پیشنهاد من اینه که شما بیاید جعبه هایی رو به لیست اضافه کنید.به نظر من این جعبه هایی که در پایین هست و از بهار گرفتم بیشترین کاربرد داشته باشه.
          من که خدایش اعصابم خورد شد از بس جعبه طراحی کردم و ورق بریدم. تو یه شهر کوچیک دستگاه ها و فروشگاه های مختلف تهیه وساخت حرفه ای این جعبه ها نیست.

eshop-hodhod.ir

دیدگاه

اگر مصرفت بالاست از هرکدوم بده برات تعداد بزنن راحت
            انسان فکر میکند ** ماشین کار میکند

دیدگاه

خسته نباشید اقای بلورچیان لطفا پنل های خورشیدی هم به فروشگاه اضافه کنید
              باتشکر از زحمات شما

دیدگاه

با سلام
                امکان کاهش قیمت بطور اتوماتیک با افزایش تعداد رو حتما باید به فروشگاه اضافه کنید در غیر این صورت امکان فروش تعداد متوسط رو از دست میدید مگر اینکه تعداد اینقدر زیاد باشه که ارزش تماس و چونه زدن رو داشته باشه

دیدگاه

MAX31865 موجود ندارید؟
                  ایا کسی میدونه تو ایران پیدا میشه یا نه؟

دیدگاه

با سلام

بردهایی تبدیل و سنسور dht12 هنوز به فروشگاه اضافه نشده است .

ضمن اینکه لطفا سیستم امتیاز دهی هر قطعه در فروشگاه را تغییر ندهید،اینطور نمی توان از تجربه دیگران استفاده کرد(در روزهای اول خوب بود،ولی ظاهرا بعد از طرف فروشگاه همگی امتیازشان کامل شد!)

باتشکر.

دیدگاه

سلام
                      پاور الیدی های سفید مهتابی 3W اورلایت (دارای فریم مشکی) که فعلا موجود دارید نسبت جنس پیشین بنظرم بی کیفیت تر شده است
                      همانطور که در تصویر می بینید نه نوردهی اجناس سابق را دارد و نه نور آن به طیف سفید مهتابی شباهتی.
                      امیدوارم دیگر از این جنس استفاده نکنید چون خریدار توقع چنین کیفیتی را ندارد.
                      با تشکر

دیدگاه

با سلام
                        به نظر میرسه که جای خازن های مرغوب و با کیفیت الکترولیت و پولی استر و mkt در فروشگاه خالی هست.چند بار خازن خریدم ولی کیفیتش خیلی پایین بود
                        با تشکر

دیدگاه

سلام
                          نمی دونم اصلا به اینجا توجهی میشه یا نه ولی به هر حال ما پیسنهادها مون رو میدیم دیگه.
                          لطفا اپتوکوپلر خطی il300 و هم چنین HCPL-7840 هم بیارید.
                          دیدگاه

اگه چند سایز از این ترمینال ها هم بیارین خیلی خوب میشه.

دیدگاه

رنج مقاومت های توان بالا ناقص هستش

زنر 1 وات 24 ولت ندارید
                              I'm going to
                              RWTH Aachen
                              University

دیدگاه

سلام
                                لطفا انتن 2.4GHz smd هم بیارید مثل مدل زیر خیلی کاربردیه
                                Rufa 2.4 GHz SMD Antenna

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X