اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
    مرسی از همه دوستان
    بله روند تامین موجودی یکم سخت شده .... با افزایش تنوع سختتر هم داره میشه ولی دلایل ؟
    فاصله زمانی بین خرید ما تا رسیدن به دستمون از چین حدود 3 هفته هست. این زمان قبلا 10 تا 12 روز بود که هی داره به خاطر سختی های گمرک بیشتر میشه.
    اینکه میگیم باید قبل از اتمام موجودی خرید بشن درسته ولی به شرطی که روند ثابتی از خرید و تخمین نیاز وحود داشته باشه قطعه ای فروش ماهانش 50 عدد هست و موجودیمون 300 عدد یکهو فردی 300 عدد سفارش میزنه و کل آنالیز ما بهم میخوره واقعا نمیشه ایده آل حساب کرد ولی همه سعیمونو میکنیم جهت بهبود کار

در مورد نواقص هم واقعا زیاد هست الان شما یکسری آیتم هارو میشمرید ولی تو ذهن من 100 برابر اینا نواقص هست .... یکم سخته ولی شدنی. مثلا تا هفته دیگه کل دیود های TVS اضافه خواهند شد از 400 وات تا 1500 وات که قطعا کاملترین رنجشون تو ایران خواهد بود ولی برای تکمیل همه چجی خیلی زمان لازم هست. انشاالله حل میکنیم.

ماژول های SIM هم همگی تا 2-3 روز دستمونن و اضافه میشند.
    سلام من پیشنهاد میدم از این پنل داشبوردی های یو اس بی خور هم بګذارید در فروشګاه فروش خوبی دارن یه قطعاتی مانند ساب ووفر باندو ضبط تیوتر و....بګذارید قطعات یدکی کامپیوترم فروش دارن

دیدگاه

لطفا یکی از این سری های ATmega**U2 بیارید.
      خیلی جالبه ، واقعا بدی خانواده مگا اینه که USB نداره، که حالا این سری سخت افزار برای USB2 هم اضافه کردن.

من چک کردم، جوان الکترونیک و پایا هم این سری رو نداشتن، (برای Atmega16u2 چک کردم حقیقتش ) خلاصه که بیاریددیگه ....

اگر قیمت این سری در حد قیمت های عادی خانواده Atmega در بیاد ،( یا کمی اینطرف اونطرف ) مطمئنم خیلی استقبال میشه.

البته بدی این قطعه اینه که پکیجش هاش خیلی کوچیکه و کار با پکیج کوچیک هم برای یک پروژه تفریحی که آدم نمیخواد PCB بزنه سخته، ولی به طور مثال خود من استفاده میکنم و به نظر می ارزه. اگه داشتید همین الان 5 تا میخریدم تا سر فرصت استفاده کنم. ( همه ی IC های USB کنترلر توی بازار همین حدود پکیجن، می ارزه خلاصه )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dark star نمایش پست ها
        لطفا یکی از این سری های ATmega**U2 بیارید.
        خیلی جالبه ، واقعا بدی خانواده مگا اینه که USB نداره، که حالا این سری سخت افزار برای USB2 هم اضافه کردن.

من چک کردم، جوان الکترونیک و پایا هم این سری رو نداشتن، (برای Atmega16u2 چک کردم حقیقتش ) خلاصه که بیاریددیگه ....

اگر قیمت این سری در حد قیمت های عادی خانواده Atmega در بیاد ،( یا کمی اینطرف اونطرف ) مطمئنم خیلی استقبال میشه.

البته بدی این قطعه اینه که پکیجش هاش خیلی کوچیکه و کار با پکیج کوچیک هم برای یک پروژه تفریحی که آدم نمیخواد PCB بزنه سخته، ولی به طور مثال خود من استفاده میکنم و به نظر می ارزه. اگه داشتید همین الان 5 تا میخریدم تا سر فرصت استفاده کنم. ( همه ی IC های USB کنترلر توی بازار همین حدود پکیجن، می ارزه خلاصه )
        مشکل دقیقا قیمتشون هست یکم بالاتر هست و جدیدا تقلبیشون زیاد شده
        تو برنامه میذارم حتما
        I ❤️ ECA

دیدگاه

مشکل دقیقا قیمتشون هست یکم بالاتر هست و جدیدا تقلبیشون زیاد شده
          تو برنامه میذارم حتما
          سلام آقای بلورچیان از این بردای یواس بی خورد پنل های ماشینی فروششون باقیمت پایین تر خیلی هست خودم تعمیر گاه لوازم برقی دارم اگه قیمتش زیر11هزارتومن باشه می گیرم

دیدگاه

سلام...
            برای اولین بار هستش که از فروشگاه شما خرید میکنم... قالب جالب و راحتی داشت و خرید ازش راحت بود. اما برام جالب بود که مثلا mega32 smd موجود نبود!!! خازن ۴۷۰ میکرو smd کلا نبودش! ماژول وای فای esp 12 یا ۷ هم نبود!!! خوب اینها خیلی پر مصرف هستن و فکر کنم موجود نبودنشون بیشتر مشکل برنامه ریزی باشه تا مواردی که ذکر شده. شاید اگر کلی قطعه دیگه سفارش نداده بودم کلا پشیمون میشدم و خرید نمیکردم. بعد از سفارش هم که ساعت ۴ صبح پرداختش انجام شد الان بعد از ظهر روز دومه که تازه ایمیل اومده جمع آوری شد! به نظرتون۲ روز زمان برای ارسال قطعات کمی زیادنیست؟ البته اگر امروز ارسال بشه. شاید دیجیکالا مارو بد عادت کرده!
            البته قطعا من تخصص زیادی توی الکترونیک ندارم و به عنوان برنامه نویس مجبور شدم خودکفا بشم و مدارهای مورد نیاز رو خودم طراحی کنم که سایتتون واقعا خیلی کمکم کرد.
            این رو هم بگم قیمتها خوبن و این نقطه قوتتونه. در کل امیدوارم هر روز بهتر باشید .

دیدگاه

آقای بلورچیان لطفا ماژول های نمایشگر با تاچ خازنی بدون HDMI هم وارد کنین(یه محصول یکپارچه جم و جور) .مثل چیزایی که تو سایت wavehsare.com هستش که بشه با میکروکنترلر ها راشون انداخت راحت.

دیدگاه

سلام،پروگرامرAVR ISP MK2 رو کی موجود میکنین،خیلی وقته منتظریم لطفا در سری جدید قیمتش رو پایین تر بیارید

دیدگاه

لطفا تبلت 7 یا 8 اینچ با سیستم عامل ویندوز 10 هم بیارید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tempel نمایش پست ها
                    سلام،پروگرامرAVR ISP MK2 رو کی موجود میکنین،خیلی وقته منتظریم لطفا در سری جدید قیمتش رو پایین تر بیارید
                    هم فعال شده هم الان تخفیف بالایی زدیم روش
                    امیدوارم راضی باشید
                    I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HOSSEIN_VAKILZADEH نمایش پست ها
                      لطفا تبلت 7 یا 8 اینچ با سیستم عامل ویندوز 10 هم بیارید.
                      اگر مدل خاصی مد نظر هست لینک بدید بررسی بشه
                      I ❤️ ECA

دیدگاه

اگر مدل خاصی مد نظر هست لینک بدید بررسی بشه

تبلت خیلی خوبی به نظر میاد.

مخصوصا توعکس هم که اشاره شده ، می توان 4 تا دستگاه به usb آن وصل کرد.

این تبلت دقیقا مشخصاتش همانند مینی پی سی فروشگاه شما هست. منظورم اینه :

دیدگاه

سلام
                          یه جعبه مشکی تولید sanhe همیشه تو فروشگاه موجود بود خیلی جاها کار راه بنداز بود
                          اگه امکانش هست دوباره موجود کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M3R-E نمایش پست ها
                            سلام
                            یه جعبه مشکی تولید sanhe همیشه تو فروشگاه موجود بود خیلی جاها کار راه بنداز بود
                            اگه امکانش هست دوباره موجود کنید
                            https://eshop.eca.ir/%D8%AC%D8%B9%D8...%87&results=20
                            حدود آخر مهر ماه تنوع خوبی در جعبه های ایجاد خواهیم کرد.
                            یکی از اهداف گسترش زمینه های کاری فروشگاه همین مورد جعبه ها خواهد بود
                            I ❤️ ECA

دیدگاه

HT9032D

آی سی HT9032D یک آی سی مخصوص کالر آیدی بوده که دارای مدار تشخیص زنگ
                              معلولیت محدودیت نیست

آنکس که عاجز از خلق لحظه هاست، معلول است. نه من...روح بلند آدمیت فراتر از هر معلولیتی است.

دیدگاه

STM32F103C8T6

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X