اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

سلام ای سی دیکودر و انکودر هاپینگ کد رو نمیارید.این ای سی ها تو فرستنده گیرنده های امروزی بسیار کاربرد دارند و تو نسل های جدید ریموت کنترل ها از اینا بخاطر امنیت خوبشون استفاده میشه:
    Keeloq Code Hopping Encoder:HCS301SN
    Keeloq Code Hopping Decoder:HCS500P
    ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ‌فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
    شهید دکتر مصطفی چمران

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
      راستی لاجیک ماسفت خوب و ارزون چیزی سراغ دارین که وارد کنم ؟
      سلام
      مناسب ترین ماسفت لاجیکی که من میشناسم و تو اکثر فلاشرهای بازار استفاده میشه 45n هست
      http://iran-micro.com/images/pdfupload/PHP45N03LTA-03.pdf
      در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
      گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

با سلام

مثل اینکه برنامه ای برای ماژول های فرستنده وگیرنده ها مثل HMT HMR HMTR ندارید چون خیلی وقت است فروشگاه از این ماژول ها نمی آورد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Shapour-Ardebil
          با سلام

مثل اینکه برنامه ای برای ماژول های فرستنده وگیرنده ها مثل HMT HMR HMTR ندارید چون خیلی وقت است فروشگاه از این ماژول ها نمی آورد
          ما برنامه داریم ولی شرکت تولید کنندش برنامه ای نداره !!!
          حدود 2 سال هست که این ماژول ها دیگه تولید نمیشند و شرکت های متفرقه کپی میزنندشون و چون کیفیت بسیار پایینی دارند ما خرید نمیکنیم.
          شرکت HOPERF مدت هاست طی مکاتباتی نسخه های جدید این ماژول هارو پیشنهاد میکنه ولی چون تو ایران شناخته شده نیستند فعلا وارد نکردیم
          مشکل 99% افرادی که از HMR HMTR استفاده میکنند این هست که فقط UART بلدند و SPI نمیتونند کار کنند ! وقتی مشکل رو به شرکت مطرح کردم کلا هنگ کردند !!!
          I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
            ما برنامه داریم ولی شرکت تولید کنندش برنامه ای نداره !!!
            حدود 2 سال هست که این ماژول ها دیگه تولید نمیشند و شرکت های متفرقه کپی میزنندشون و چون کیفیت بسیار پایینی دارند ما خرید نمیکنیم.
            شرکت HOPERF مدت هاست طی مکاتباتی نسخه های جدید این ماژول هارو پیشنهاد میکنه ولی چون تو ایران شناخته شده نیستند فعلا وارد نکردیم
            مشکل 99% افرادی که از HMR HMTR استفاده میکنند این هست که فقط UART بلدند و SPI نمیتونند کار کنند ! وقتی مشکل رو به شرکت مطرح کردم کلا هنگ کردند !!!
            با سلام

ضمن تشکر از پاسخگویی شما مسئله SPI و یا UART نیست ( لا اقل در مورد اینجانب ) بلکه عدم پاسخگویی صحیح امثال NRF است که همه را از SPI بیزار میکند وگرنه اگر از لحاظ کارکرد ماژول های جدید نیز کارنامه درستی از خود بجا بگذارد صد در صد جای خود را باز می کند

دیدگاه

منظورم اصلا شما نبودید سوتفاهم نشه.
              NRF خیلی ماژول خوبی هست ولی از وقتی سر قیمتش رقابت افتاد و هی مدل های ارزانتر وارد شدند دیگه کیفیتش افت پیدا کرد داخل کشور.
              انشالا طی ماه آینده مدل جدیدی از این ماژول به همراه گارانتی وارد میکنیم و کیفیت واقعی این ماژول ها معلوم میشه

موفق باشید
              I ❤️ ECA

دیدگاه

اقای بلورچیان یه برنامه هم بزارید سایت فروشگاه رو سرپا کنید.
                دو روزه بالا نمیاد. (از دیروز ظهری که من امتحان میکنم!!)
                The connection has timed out
                حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
                به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
                  اقای بلورچیان یه برنامه هم بزارید سایت فروشگاه رو سرپا کنید.
                  دو روزه بالا نمیاد. (از دیروز ظهری که من امتحان میکنم!!)
                  The connection has timed out
                  والا فکر که کردیم تعویض هم کردیم کلی هم بهش رسیدیم !
                  از شانس دیروز ظهر یکهو CPU سرور سوخت :eek:
                  الان دارن تعویض میکنن CPU رو ... به دلیل بدشانسی 2-3 بار قطعی سرور پشت سرهم افتاده و هیچ کدوم به خود سرور برنمیگرده یکبار IP عوض شد یکبار من به دلیل تغییرات قطع کرده بودمش و اینبار هم اینجوری
                  انشالا امروز حل یشه مشکل.
                  پوزش میخوام

اضافه شده در تاریخ :
                  خوشبختانه مشکل حل شد
                  فروشگاه در دسترس هست
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

میگم مگه سرورتون یه دونه cpu داره؟؟؟؟؟؟؟؟
                    حتما جواب میدین نه.
                    بازم می پرسم مگه هات پلاگ نیست که سرور را خاموش می کنن واسه تعویضش ؟؟؟؟
                    حتما می گین هست.
                    بازم می پرسم پس چرا سایت down شد.
                    اینجاشو دیگه نمی دونم چه جوابی میدین.
                    در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
                    2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
                    3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط siyavash2k
                      میگم مگه سرورتون یه دونه cpu داره؟؟؟؟؟؟؟؟
                      حتما جواب میدین نه.
                      بازم می پرسم مگه هات پلاگ نیست که سرور را خاموش می کنن واسه تعویضش ؟؟؟؟
                      حتما می گین هست.
                      بازم می پرسم پس چرا سایت down شد.
                      اینجاشو دیگه نمی دونم چه جوابی میدین.
                      میتونم بپرسم با این سوالا چی رو میخواین بونید یا بهتر بگم چی رو میخواهید ثابت کنید ؟
                      من خیلی خیلی خیلی بیشتر از شما دوست دارم که سرور سایت داون نشه ولی وقتی مشکلی پیش میاد دیگه نمیشه کاریش کرد.
                      علاوه بر سوختن CPU سیستم عامل سرور هم دچار مشکل شد که مجبور به نصب مجدد شدند.
                      در هر صورت هر چه بوده تمام شده و فعلا اوضاع خوب هست.
                      I ❤️ ECA

دیدگاه

خدا را شکر.
                        در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
                        2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
                        3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

توی خیلی از شهر ها ترانس مناسب پیدا نمیشه توی شهر ما هم پیدا نشد
                          اگه ای سی آ ترانسفورماتور هم بفروشه خیلی خوب میشه ترانس های با ولتاژ 24 ولت و بالاتر و جریان های 3 آمپر و بالاتر .
                          اگه یه بخش هم بسازید در مورد ماژول های سایت و قطعات سایت خیلی خوب میشه اونطوری مثلا من اگه سوالی در مورد یک ماژول داشته باشم دوستان جوابمو میدن . مثلا من الان واسه یه ماژول یه سوالی واسم مطرح شده :NO:
                          تگ RFID 125KHZ مدل جاسوئیچی : گیرنده این تگ ها رو از کجا تهیه کنیم ؟

مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

ماژول های RFID سری 125K همگی میتونند تگ هارو بخونند.
                            EM18-RF01D-KARTACH-EN19
                            همگی موارد فوق جوابگوی کار شما هستند.

ولی در مورد اینکه یک بخش بذاریم فقط مخصوص قطعات و ماژول های فروشگاه مطمئنم اونقدر سوالات عجیب پرسیده میشه که کلا افسردگی میگیم !
                            شما اگر ابحامی در مورد کارایی ماژول ها دارید تو قسمت نظرات فروشگاه بپرسید ولی اگر در مورد راه اندازی و ... سوال دارید تو انجمن مربوطه مطرح کنید.

موفق باشید
                            I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
                              یک مورد دیگر که ما بهش میگویم اخترام به مشتری که متاسفانه در فروشگاه رعایت نمیشود
                              دو بار سفارش دادم بار اول ناقص فرستادید با یک نامه و پول برگشتی که ما این را نداریم
                              بار دوم هم دقیقا همین کار را انجام دادید
                              اگر همون روز اول میگفتید که این مورد موجودی نداریم ما هم زمان را از دست نمیدادیم و فروشگاه دیگری انتخاب میکردیم
                              الان که سفارش ثبت میکنیم به مشتری مجبوریم بگویم بگذارید جنس ها برسند ببینیم شرکت همه را فرستاده یا ناقص هست یعنی نمیتونیم با یقین بگویم و مشتری فکر میکند ما میخواهیم اذیتش کنیم میرود جای دیگر

اضافه شده در تاریخ :
                              یک پیشنهاد دیگر
                              سفارش بالای 100 هزار تومان ارسال با پست سفارشی ریاگان میباشد درسته؟
                              بیاید به سفارش های بالای 100 هزارتوان که ارسال به روش دیگری انتخاب میشود تخفیف ارسال سفارشی را اعمال کنید

دیدگاه

سلام
                                در مورد مشکل تمام شدن ناگهانی بعضی قطعات قبلا توضیح داده بودم.
                                فروشگاه اینترنتی هیچ محدودیتی برای مشتری نمیشه گذاشت و تو یک روز ممکن هست قطعه ای که 2 ماه فروش بالایی نداشته یکهو از طرف 3 مشتری رو تعداد خرید بشه و به مشکل بخوریم.
                                من به نظرم احترام به مشتری این هست که صادقانه بگیم فلان قطعه رو تموم کردیم و ضمن معذرت خواهی ول رو برگردونیم نه اینکه مثل فروشگاه های دیگه 5 روز یا بیشتر سفارش شمارو نگه داریم و از جاهای دیگه تهیه کنیم و بعد ارسال کنیم. قطعا این کار خیلی از لحاظ مالی به نفع فروشگاه خواهد بود ولی وقت شما از بین میره و این بیشترین ضرر و حتی بی احترامی به مشتری خواهد بود.
                                شاید هر 3 روز یک بار این اتفاق بیفته که تو سفارشی یک قطعه تموم بشه و نتونیم همون روز تهیش کنیم و نامه بذاریم و اینکه از شانس شما هر 2 سفارشتون اینطوری شده پوزش میخوام ولی به حساب بی احترامی به مشتری نذاریدش چون هدف ما دقیقا همین احترام بوده.

در مورد سفارشات بالای 100 تومن هم باید یک بررسی مجدد بکنیم. متاسفانه پست خیلی دیگه گرون کرده. برای مثال یک بسته 1 کیلویی با هزینه بسته بندیش حدود 15 هزار تومن هزینه پیشتازش میشه که ما همون 8 تومن رو میگیریم و دیگه به مرور هزینه بالایی میشه.
                                از طرفی هزینه پیشتاز رو بکنیم 12 تومن خیلی ها ترجیه میدن برن از بازار شهرشون خرید کنند یا اینطور بگم خرید های کوچک دیگه صرف نمیکنه خریدشون ...
                                واقعا این هزینه های ارسال خیلی اذیت کننده هستند و نمیدونیم چیکار میشه کرد
                                I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X