اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چگونه با این سایت آشنا شدید ؟؟

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چگونه با این سایت آشنا شدید ؟؟

سلام
    یه روز زنگ زدم به استاد کوهستانی، ایشون همین جوری بهم گفتن بیام تو سایت، منم اومدم دیگه
    برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
    http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

یکی از اساتیدمون این سایت رو معرفی کرد و فکر می کنم من تنها کسی بودم که پیگیری کردم چون دو ترم بعد هر چی از سایت تعریف می کردم هیچکس نمی شناخت! به هر حال من تا جایی که تونستم بچه ها رو معتادش کردم ! مخصوصا در بخش درخواست مقالات!

دیدگاه

من هم برای پیدا کردن مطالبی در مورد AVR توسط google به این سایت منتقل شدم
        َAVR
        دکتر چمران در 1311 در تهران متولد شد
        وی در زمان اقامت در آمریکا انجمن اسلامی آمریکا را تأسیس کرد که منجر به قطع بورسیه وی توسط شاه شد.
        او با اینکه یکی از دانشمندان مطرح آمریکا به حساب می آمد بدون توجه به مدرک به مصر رفت و آموزش نظامی دید.

دیدگاه

منم از سرچ گوگل عضو این سایت شدم ولی عضویتم غیر فعال کردن
          هر چقدر با مدیرا نامه نگاری کردم جواب نداد بیخیال این سایت شدم
          ولی بعدا که فهمیدم واقعا بهش نیاز دارم با یه اکانت جدید اومدم
          اگه مدیرا بتونن سوابقمو از این اکانت به قبلیم انتقال بدن و اونم باز کنن حلاللشون می کنم :rolleyes: :rolleyes:
          www.tehranelec.com

دیدگاه

سلام

راستش من از طریق ECA shop با این انجمن آشنا شدم. داشتم دنبال چند تا نرم افزار میگشتم که تو فروشگاه پیدا کردم. جالب اینجاست که مدتها بعد که دوباره اومدم به همون سایت گفتم بزار یه سرم به انجمن بندازم. سر زدن همانا و ....

یه تشکر ویژه هم میکنم از تمام مدیران سایت. و البته کاربرانی که از هیچ کمکی دریغ نمیکنن.

موفق باشید
            Work with what you have .Never limit yourself by things you could have had

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمد خانی
              منم از سرچ گوگل عضو این سایت شدم ولی عضویتم غیر فعال کردن
              هر چقدر با مدیرا نامه نگاری کردم جواب نداد بیخیال این سایت شدم
              ولی بعدا که فهمیدم واقعا بهش نیاز دارم با یه اکانت جدید اومدم
              اگه مدیرا بتونن سوابقمو از این اکانت به قبلیم انتقال بدن و اونم باز کنن حلاللشون می کنم :rolleyes: :rolleyes:
              لطفا یک پیغام خصوصی به من بدید و اکانت قبلیتون رو بگید تا بررسی کنم.

موفق باشید
              I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام دوستان
                من فضولیم گل کرده
                کی این سایت رو زده؟
                الان چی شده؟
                ایا همون یوزر یک هست که پاک شده؟
                خوب چه کسی الان مدیریت cpannelرو بدست داره؟ اصلا چطوری وارد میشن؟ و هرچی که به زهنتون میرسه در این مورد
                با تشکر

دیدگاه

مدیر سایت بنده هستم .
                  جناب نحوی و میلاد عزیز این سایت را ایجاد کرده بودند که بعد از مدت کوتاهی مدیریت سایت را من بر عهده گرفتم.
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

شاید بعد از 9 ماه دیر باشه ولی اون موقع که از الکترونیک تقریبا چیزی نمی دونستم یه بار که توی اینترنت می گشتم دیدم یه سایتی پروژه با یه AVR گذاشته منم که اون موقع علاف بودم رفتم و این IC رو خریدم تا مدت ها بهش نگاه کردم ولی نفهمیدم این IC چی کار میکنه تا اینکه تو گوگل سرچ کردم ولی هر سرچی که زدم دیدم همش نوشته AVR اعصابم خرد شد تا اینکه یکی از سرچ های AVR رو خوندم فکر کنم اولیش بود بعد که وارد سایت شدم اول سراغ آموزش AVR با بیسکام رفتم اول فکر میکردم که اینم یه فرومه که فقط باید ازش بگیری و کسی براش کاری نمیکنه اما وقتی گشتم دیدم این فروم مثل بقیه نیست و ارزش عضو شدن رو داره اما ناراحتم که دانشم خیلی کمه ونمیتونم کاری برای کسی تو سایت بکنم و فقط باید سوال کنم :sad: :redface:
                    ولی موفق ترین فرومی که دیدم همین فروم بوده لااقل در زمینه الکترونیک

دیدگاه

چرا نمیتونی؟ نباید خودتو دست کم بگیری
                      منم هم سن تو ام

دیدگاه

آخه ما که سواد زیادی نداریم در ضمن کار هایی که توی سایت میکنند در سطح ما نیست واینکه اصلا باهاش کار نکردیم اگر هم در سطح ما بود ترس از این دارم که راهنماییم کامل نباشه یا اشتباه باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
                          آخه ما که سواد زیادی نداریم در ضمن کار هایی که توی سایت میکنند در سطح ما نیست واینکه اصلا باهاش کار نکردیم اگر هم در سطح ما بود ترس از این دارم که راهنماییم کامل نباشه یا اشتباه باشه
                          شهریار جان خیلی از دوستان که الان توی سایت روی مباحث علمی تقریبا سطح بالا کار میکنند قبلا مثل خود شما بودند و با کمک و راهنمایی بقیه و البته تلاش خودشون به اینجا رسیدند.
                          شما برای پیشرفت باید ترس رو کنار بگذارین و با کمک بقیه به اهدافتان برسید.
                          قطعا شما هم میتوانید مباحث مناسب سطح علی خودتون پیدا کنید و همکاری کنید.

متشکرم
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                            شهریار جان خیلی از دوستان که الان توی سایت روی مباحث علمی تقریبا سطح بالا کار میکنند قبلا مثل خود شما بودند و با کمک و راهنمایی بقیه و البته تلاش خودشون به اینجا رسیدند.
                            شما برای پیشرفت باید ترس رو کنار بگذارین و با کمک بقیه به اهدافتان برسید.
                            قطعا شما هم میتوانید مباحث مناسب سطح علی خودتون پیدا کنید و همکاری کنید.

متشکرم
                            اینجا همه مدرک الکترونیک و اینجور حرفا دارند واز ما متخصص ترند وقتی به این حد میرسیم که توی دانشگاه باشیم بخصوص در مباحث آنالوگ

دیدگاه

نه بابا
                              خیلیا مثل منو تو که بچه مدرسه این
                              خیلیا هم که کنکوری هستند حتی بعضیا که فکرشو نمیکنی اونایی که فکر میکنی الان 30 سالشون هست بعد میفهمی که الان یا هم سن منو تو هستند یا کنکورین یا دانشجو
                              البته اساتیدی مثل جناب کوهستانی و آقای بلورچیان و جناب طراح و جناب نحوری و ........ هم هستند ولی همه که اینقدر متخصص نیستند
                              این یه چرخه هست(البته بعضی از کاربران(تعداد پست = 0) هم هستند که فقط مصرف کننده هستند و اونا رو اصلا جزو این برو بچ با حال حساب نکن و بعضی هم مثل این اساتیدی که نام بردم فقط به خاطر منو تو دیگران دارند اینجا میان و نفعی براشون نداره و دارند وقتشون رو میزارن برای ما)
                              شما میای به یه نفر کمک میکنه اون میاد جواب یکی دیگه رو میده اونیکی جواب یکی دیگه رو میده و ..... که این چرخه دوباره میرسه به شما و یکی ز همونا میاد جواب شما رو میده
                              دل سرد شدن فایده ای نداره
                              من حدود 4 ماه فکر کنم باشه تو این سایت فعالیت میکنم ولی تا حالا هم خیلیا به من کمک کردن و هم من به خیلیا
                              به جرعت میتونم بگم قبل از آشنا شدن با ecaدر تحلیل و طراحی مدار و .... در حد صفر بودم
                              نباید زندگی رو بپیچونی مثلا بعضی وقتا یکی یه سوال ساده میپرسه خازن چی کار میکنه بعد ملت میان براش کلی تیریپ میان جواب باکلاس میدن ولی بیچاره آخرش نمیگره جوابی که میخواد
                              نباید سخت بگیری
                              اگه یه سوالی شد تو هم برو و یه اظهارنظری کن اگرم نظرت اشتباه باشه دوسان میان و نقض میکنن اینجوری خودت یه مطلبی یاد میگیری
                              با تشکر

دیدگاه

از استاد بلورچیان کمال تشکر رو واسه جو صمیمی سایت دارم
                                شخصا در حدود تحصیلات ابتدایی دبیرستان بیشتر سن نداشتم که در سایت شرکت ESP مشغول گشتو گذار بودم که از طریق لینک به سایت تجارت مهندسی ECA رفتم و برای مدتی اونجا نبادل و درخواست اطلاعاتی داشتم ،بعد مدتی باخبر شدم که ایران خودمون هم با همین نام سایتی داره و حوزه مورد علاقه ی من یعنی علم و الکترونیکه :job: وقتی مراجعه کردم از گستردگی و به روز بودنش خیلی خرسند شدم و.............
                                ولی متاسفانه تا همین چند مدت پیش فرصت عضویت و حضور مداوم در جمع چنین بزرگانی نظیر شما و دوستان رو نداشتم
                                الان کمی وقتم خالی تر شده وسعی میکنم کمکی هرچند ناچیز داشته باشم،ولی هدف من همکاری و تبادل اطلاعات نیز هست
                                سوالی که داشتم،چطور میتونم با بخش های عملی،پروژه و تالیفی سایت همکاری کنم ،بیاموزم و سهمی هم در کمک به ارتقاء و گسترش سایت داشته باشم ؟

اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
                                X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
                                http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X