سلام
منم وقتی اون اولا مبتدی بودم( :mrgreen:دوران جاهلیت :mrgreenهر مداری را که تو گوگل سرچ میکردم میومد اینجا(انجمن) می گفتم اِه دوباره اومد اینجا (بدم میومد) :mrgreen:
بعد کم کم خوشم اومد کاربردشو پیدا کردم و با فروشگاه و این ها اشنا شدم!
منمون از مدیران و کاربران این انجمن :nerd:
[glow=red,2,300]برنامه های آموزشی تست شده برای NXP LPC1768 با توابع CMSIS[/glow]
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76623.0
سلام
من تقریبا دو سال پیش وقتی که داشتم تو گوگل سرچ میکردم با این سایت آشنا شدم.( هنوز مرکز دانلود سایت پولی نشده بود). اما چون اینترنت پرسرعت نداشتم و زیاد آشنا به محیط اینترنت و امکانات اون نبودم ،داخل سایت ثبت نام نکردم و فکر می کردم ثبت نام تو سایت کار الکی و وقتگیری هست و یه مدتی کلا از اینترنت دور بودم. اما حالا حدود 2-3 ماهی هست که ثبت نام کردم و حسرت دو سال پیش رو میخورم که چرا اونموقع عضو سایت نشدم. تو این دو سال کلی تایپیک های مفید زده شده که میتونستم گام به گام و همراه اونا رشد کنم و بالا بیام والآن با این حجم عظیم تایپیک مواجه نشم که واقعا شب و روز هم وقت بذاریم فرصت نمیشه با تحلیل وبررسی اونارو خوند. ولی باز هم خیلی خیلی امیدوارم و معتقدم ماهی رو هر وقت از آب بگیریم تازست.
موفق باشید. :smile: :smile: :smile:
باور کنیم تا چشم بر هم زنیم فرداست،حتی میشود گفت فردا همین امروز است.
اگرچه فردا را نمیشود پیش بینی کرد،اما فردا را می توان ساخت، از همین امروز،فکر همه چیز را باید کرد، فکر داشته ها و دارایی ها را ، در یک کلمه فکر فردا را.
کسی که تو را دوست دارد، از تو انتقاد می کند و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید می کند. امام حسین(ع)
«علم زیباست وقتی هزینهٔ گذران زندگی از آن تامین نشود.»آلبرت انیشتن
«اگر انسانآها در طول عمر خویش فعالیت مغزشان به اندازه یک میلیونیوم معدهآشان بود، اکنون کره زمین تعریف دیگری داشت.»آلبرت انیشتن
سلام
تقریباً یه سال پیش بود که آدرس انجمن رو بالای یه مقاله (یادم نیس از کجا دان کرده بودم!) دیدم
اومدم عضو شدم ولی تو این یه سال زیاد سر نمیزدم!
تا اینکه دم عیدی بیکار شدیم و دوباره بساط الکترونیک و eca پهن شد :icon_razz:
سلام من مثل دوستان با این سایت منحصر به فرد آشنا شدم و الان بابت عضو بود در این سایت و پیوست به جمع خانواده eca خوش حال هستم :redface: :redface: :redface: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
!!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!! نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم
خدا خیرش بده اونی که این سایت رو بهم معرفی کرد:
مهندس [glow=red,2,300]محمد نحوی[/glow]
اوایل سال 89 بود که با یکی از دوستام داشتیم روی پروژه ی کارشناسی کار میکردیم
با مهندس نحوی آنا شدیم
و ایشون برای سوالات میکرو که داشتیم
این سایت رو معرفی کردن...
بهترین پاتوقمه :nice:
1: اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و ...
2: دانش بهتره یا ثروت؟ بدون شعور هیچکدوم!
3: دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای *** فرشتهات به دو دست دعا نگه دارد (حافظ)
خدا خیرش بده اونی که این سایت رو بهم معرفی کرد:
مهندس [glow=red,2,300]محمد نحوی[/glow]
اوایل سال 89 بود که با یکی از دوستام داشتیم روی پروژه ی کارشناسی کار میکردیم
با مهندس نحوی آنا شدیم
و ایشون برای سوالات میکرو که داشتیم
این سایت رو معرفی کردن...
بهترین پاتوقمه :nice:
بهترین باتوق نمیشه پاتوق واژه خوبی نیست بهتر بهش بگیم مهد علم یا اموزشگاه اینا مقدسن ولی پاتوق کوچه بازاری هست اصلا خوده واژه اموزش و عمل اموزش مقدسه
!!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!! نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم
دیدگاه