آقای محمد حسین سلام و تبریک
شما با رتبه 1987 کنترل شبانه خواجه نصیر قبول شدین؟!!! چجوری؟ چرا با 871 مخابرات انتخاب رشته نکردین + 962 الکترونیک که گرایش خودتون بود؟
جانم به فدای ائمه اطهار
می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.
متشکرم @};-خواست خدا بوده!! :icon_razz: :icon_razz: 31103 کنترل نیست که . الکترونیکه.
در ضمن من از مخابرات متنفرم و فکر می کنم تو هیچ کدوم از 100 تا انتخابم نبود
من فکر می کردم با 2000 شبانه کنترل خواجه نصیر قبول شدین شاخ درآوردم که چی به سر کنترل خواجه نصیر اومده مگه :eek: پس من اشتباه کردم. به هر حال مبارک باشه.
جانم به فدای ائمه اطهار
می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.
سلام.
خدمت دوستانی که مجاز به انتخاب رشته بودن اما قبول نشدن، عرض کنم که مثل سال های گذشته امسال هم دوستان میتونن تو انتخاب رشته تکمیل ظرفیت، که مهر ماه اعلام میشه شرکت کنن، این دوستان فقط میتونن کد رشته محل هایی رو انتخاب کنن که خود سازمان سنجش بعدا اعلام میکنه، و البته ناگفته نماند که توشون کمتر رشته و دانشگاههای خوب دیده میشه، اما خب دوستانی که خیلی اصرار به قبول شدن دارن و ممکنه از انتخابهایی که اول کردن، ناراضی باشن، میتونن مهر ماه دوباره شانس خودشون رو امتحان کنن.
به امید موفقیت همه. :nerd:
زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست
امتحان ریشه هاست
ریشه هم هرگز اسیر باد نیست
زندگی چون پیچک است
انتهایش میرسد پیش خدا!
آقای محمد حسین سلام و تبریک
شما با رتبه 1987 کنترل شبانه خواجه نصیر قبول شدین؟!!! چجوری؟ چرا با 871 مخابرات انتخاب رشته نکردین + 962 الکترونیک که گرایش خودتون بود؟
آقای محمد حسین ""شبانه"" مهندسی برق الکترونیک گرایش ""تکنولوژی نیمه هادی"" (((""شیوه آموزش محور"")) خواجه نصیر قبول شدن با رتبه 967.این جای تعجب نداره که.
آقای محمد حسین ""شبانه"" مهندسی برق الکترونیک گرایش ""تکنولوژی نیمه هادی"" (((""شیوه آموزش محور"")) خواجه نصیر قبول شدن با رتبه 967.این جای تعجب نداره که.
نه اشتباه شده بود که درست شد ، اگر چند تا پست بعدتر رو مرور بفرمایید
دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.
با سلام و تبریک به همه ی اونایی که در ایام خوشحالی قبولی به سر می برند. نوش جانتون
یک سوال دارم. از این سری کتابا که همه سوالای چند سال کنکور و با حلشون یکجا و به ترتیب دارند چه کتابی خوبه؟حل چه استادایی باشه خوبه؟که حل تست اش خوب و کامل باشه.
با تشکر
تا اونجا که من شنیدم اینجوریه که :
آموزش محور مثل دوره های قدیم (کارشناسی) شما می رید سر کلاس یه نفر میاد یه چیزی یادتون می ده
پژوهش محور میگن . شما یه موضوع انتخاب کن . بعد باید خودت بری دنبالش و تا فیها خالدونش رو در بیاری . یه جورایی کل کارت میشه پروژه پایان ترم! البته استاد هم هست پشتت ( ولی از اونجایی که مباحث تخصصی تر میشن ، قدرت استاد شاید توی اون کاری که شما دنبالشی از خودتون کمتر باشه! یه جورایی برای بعضی ها فاجعه و برای بعضی ها سکوی پرتاب هستش . از نظر علمی البته .هر تهدیدی یه فرصته!!!)
من همون آموزش محور رو برای الان خودم بهتر تشخیص می دم . البته فکر کنم تلفیق این دو تا خیلی خوبه
:smile:
دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.
دوستان همین الان که سوالات کمی تا اندکی یادتون هست! بفرمایید که براساس سوالات این دوره و تجربیات تست زنی تون از سالهای قبل بهترین کتاب و یا دوره های پیشنهادیتون چی هست؟
با تشکر
همواره یادمان باشد:
1-مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو
2-افراد بزرگ، همیشه به دنبال ایده های بزرگند و افراد کوچک به دنبال افراد بزرگ
3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگرانگرفتن خودت از آنها باشد.
دوستان همین الان که سوالات کمی تا اندکی یادتون هست! بفرمایید که براساس سوالات این دوره و تجربیات تست زنی تون از سالهای قبل بهترین کتاب و یا دوره های پیشنهادیتون چی هست؟
با تشکر
همون کتابهایی که موسسات معرفی می کنند خوبن.نه فقط از یک موسسه بلکه ترکیبی
جانم به فدای ائمه اطهار
دیدگاه