اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تاپیک جامع ارشد 92

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تاپیک جامع ارشد 92

من هم با رتبه 661 الکترونیک روزانه دانشگاه شهید بهشتی گرایش آنالوگ قبول شدم.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : تاپیک جامع ارشد 92

نوشته اصلی توسط محمدحسـین
      :wow: :wow: :wow: :wow:

:wow: :wow: :wow: :wow:
      انتخاب 14 ام بود

pama شما چه کردی؟
      رتبه الکترونیکتون چند بود؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein.jalali.rishehri
        رتبه الکترونیکتون چند بود؟

دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

آقای محمد حسین سلام و تبریک
          شما با رتبه 1987 کنترل شبانه خواجه نصیر قبول شدین؟!!! چجوری؟ چرا با 871 مخابرات انتخاب رشته نکردین + 962 الکترونیک که گرایش خودتون بود؟
          جانم به فدای ائمه اطهار
          می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
            متشکرم @};-
            شما با رتبه 1987 کنترل شبانه خواجه نصیر قبول شدین؟!!! چجوری؟
            خواست خدا بوده!! :icon_razz: :icon_razz:
            چرا با 871 مخابرات انتخاب رشته نکردین + 962 الکترونیک که گرایش خودتون بود؟
            31103 کنترل نیست که . الکترونیکه.
            در ضمن من از مخابرات متنفرم و فکر می کنم تو هیچ کدوم از 100 تا انتخابم نبود.اگر نفر اول کنکور هم می شدم نمی رفتم :^O
            دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

متشکرم @};-خواست خدا بوده!! :icon_razz: :icon_razz: 31103 کنترل نیست که . الکترونیکه.
              در ضمن من از مخابرات متنفرم و فکر می کنم تو هیچ کدوم از 100 تا انتخابم نبود
              من فکر می کردم با 2000 شبانه کنترل خواجه نصیر قبول شدین شاخ درآوردم که چی به سر کنترل خواجه نصیر اومده مگه :eek: پس من اشتباه کردم. به هر حال مبارک باشه.
              جانم به فدای ائمه اطهار
              می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

سلام.
                خدمت دوستانی که مجاز به انتخاب رشته بودن اما قبول نشدن، عرض کنم که مثل سال های گذشته امسال هم دوستان میتونن تو انتخاب رشته تکمیل ظرفیت، که مهر ماه اعلام میشه شرکت کنن، این دوستان فقط میتونن کد رشته محل هایی رو انتخاب کنن که خود سازمان سنجش بعدا اعلام میکنه، و البته ناگفته نماند که توشون کمتر رشته و دانشگاههای خوب دیده میشه، اما خب دوستانی که خیلی اصرار به قبول شدن دارن و ممکنه از انتخابهایی که اول کردن، ناراضی باشن، میتونن مهر ماه دوباره شانس خودشون رو امتحان کنن.
                به امید موفقیت همه. :nerd:
                زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست
                امتحان ریشه هاست
                ریشه هم هرگز اسیر باد نیست
                زندگی چون پیچک است
                انتهایش میرسد پیش خدا!

دیدگاه

شما با رتبه 1987 کنترل شبانه خواجه نصیر قبول شدین؟!!! چجوری؟ چرا با 871 مخابرات انتخاب رشته نکردین + 962 الکترونیک که گرایش خودتون بود؟
                  آقای محمد حسین ""شبانه"" مهندسی برق الکترونیک گرایش ""تکنولوژی نیمه هادی"" (((""شیوه آموزش محور"&quot)) خواجه نصیر قبول شدن با رتبه 967.این جای تعجب نداره که.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein.jalali.rishehri
                    آقای محمد حسین ""شبانه"" مهندسی برق الکترونیک گرایش ""تکنولوژی نیمه هادی"" (((""شیوه آموزش محور"&quot)) خواجه نصیر قبول شدن با رتبه 967.این جای تعجب نداره که.
                    نه اشتباه شده بود که درست شد ، اگر چند تا پست بعدتر رو مرور بفرمایید

دیدگاه

[quote author=محمدحسـین link=topic=63186.msg503053#msg503053 date=1377855220]

سلام وتبریک :smile:
                      شیوه آموزش محور اساسا چجوریه؟
                      آدم نباید نگران این باشه که کی می میره چون دست خودش نیست
                      ولی باید نگران این باشه که چه جوری زندگی می کنه چون دست خودشه

دیدگاه

با سلام و تبریک به همه ی اونایی که در ایام خوشحالی قبولی به سر می برند. نوش جانتون
                        یک سوال دارم. از این سری کتابا که همه سوالای چند سال کنکور و با حلشون یکجا و به ترتیب دارند چه کتابی خوبه؟حل چه استادایی باشه خوبه؟که حل تست اش خوب و کامل باشه.
                        با تشکر
                        [img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]
                        وبسایت ختم صلوات
                        http://www.salavaty.com/

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aramesh_f

تا اونجا که من شنیدم اینجوریه که :
                          آموزش محور مثل دوره های قدیم (کارشناسی) شما می رید سر کلاس یه نفر میاد یه چیزی یادتون می ده
                          پژوهش محور میگن . شما یه موضوع انتخاب کن . بعد باید خودت بری دنبالش و تا فیها خالدونش رو در بیاری . یه جورایی کل کارت میشه پروژه پایان ترم! البته استاد هم هست پشتت ( ولی از اونجایی که مباحث تخصصی تر میشن ، قدرت استاد شاید توی اون کاری که شما دنبالشی از خودتون کمتر باشه! یه جورایی برای بعضی ها فاجعه و برای بعضی ها سکوی پرتاب هستش . از نظر علمی البته .هر تهدیدی یه فرصته!!!)
                          من همون آموزش محور رو برای الان خودم بهتر تشخیص می دم . البته فکر کنم تلفیق این دو تا خیلی خوبه
                          :smile:

دیدگاه

سلام

فکر کنم آموزش محور این طوریه که شما به جای پروژه ارشد که 9 واحده میری 3 تا درس پاس می کنی

دیدگاه

تبریک به قبول شدگان و آرزوی موفقیت برای سایرین!

دوستان همین الان که سوالات کمی تا اندکی یادتون هست! بفرمایید که براساس سوالات این دوره و تجربیات تست زنی تون از سالهای قبل بهترین کتاب و یا دوره های پیشنهادیتون چی هست؟

با تشکر
                              همواره یادمان باشد:
                              1-مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو
                              2-افراد بزرگ، همیشه به دنبال ایده های بزرگند و افراد کوچک به دنبال افراد بزرگ
                              3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط S_Ahmad
                                تبریک به قبول شدگان و آرزوی موفقیت برای سایرین!

دوستان همین الان که سوالات کمی تا اندکی یادتون هست! بفرمایید که براساس سوالات این دوره و تجربیات تست زنی تون از سالهای قبل بهترین کتاب و یا دوره های پیشنهادیتون چی هست؟

با تشکر
                                همون کتابهایی که موسسات معرفی می کنند خوبن.نه فقط از یک موسسه بلکه ترکیبی
                                جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X