اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شوکر بسیار قوی و بسیار ساده با آرک سه سانتی

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شوکر بسیار قوی و بسیار ساده با آرک سه سانتی

نوشته اصلی توسط alishuk نمایش پست ها
    مهندس میشه لطف کنی آموزش این مدارو بزاری !
    سلام به همه دوستان
    آقای alishuk عزیز راستش با وجود یه سری افراد که فقط بلدن حرفهای نامربوط بزنن و دیگران رو تحقیر کنن تمایلی به گذاشتن آموزش جدید ندارم
    در ساخت شوکر دو ترانسه جواب بسیار خوبی گرفتم
    آهای اونایی که فقط بلدید دیگران رو تحقیر کنید و با لحن بد با دیگران حرف بزنید اگه واقعا کاری از دستتون برمیاد لطفا در عمل نشون بدید و گرنه همه بلدن حرف بزنن
    آقای alishuk عزیز به هر حال امیدوارم موفق باشید

جدیدترین ویرایش توسط nikola_tesla; ۰۰:۰۱ ۱۳۹۵/۱۱/۲۰.

دیدگاه

طبق قولی که دادم فیلم تست مدار با لامپ 100 وات رو تقدیم به دوستان عزیز میکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nikola_tesla نمایش پست ها
        سلام به همه دوستان
        آقای alishuk عزیز راستش با وجود یه سری افراد که فقط بلدن حرفهای نامربوط بزنن و دیگران رو تحقیر کنن تمایلی به گذاشتن آموزش جدید ندارم
        در ساخت شوکر دو ترانسه جواب بسیار خوبی گرفتم
        آهای اونایی که فقط بلدید دیگران رو تحقیر کنید و با لحن بد با دیگران حرف بزنید اگه واقعا کاری از دستتون برمیاد لطفا در عمل نشون بدید و گرنه همه بلدن حرف بزنن
        آقای alishuk عزیز به هر حال امیدوارم موفق باشید

بله حق میدم به شما درست میفرمایید .
        --------------------------------------------
        دوستان عزیز شاید شماها مدارایی بسته باشین و جواب عالی ام ازش گرفته باشین .
        ولی وقتی که یکی داره وقتشو میزاره آموزشایی رو برامون میزاره خواهشا الکی ایرادای بیخودی ازش نگیرین .
        اگه واقعا فکر میکنین مداری که شما بستین جواب بهتری داده ! میتونین آموزششو یا نکاتشو ذکر کنید تا بقیه ام استفاده ببرن .
        ولی فقط حرف بزنین و ایراد بگیرین ، بدون سند بی ارزشه و جز دلخوری چیز دیگه ای به همراه نداره .

این حرفارو کلی گفتم امیدوارم کسی به خودش نگیره یا ازم دلخور نشه .
        برای یک ::
        بار ایستادن:::
        صد بار زمین خوردم::::
        زمین خوردن مهم نیست:::::
        دوباره برخاستن مهم است ::::::

دیدگاه

دوست عزیز مدار بدون اون خازن که با ترانس موازی شده هم کار میکنه
          این خازن باعث میشه مدار به حالت رزونانسی دربیاد و مسلما دوستان میدونن که این خازن در فرکانس خاصی با سیم پیچ اولیه ترانس به رزنانس در میاد به عبارتی ظرفیت خازن شما بستگی به فرکانس کاری مدار شما داره و فرکانس کاری مدار هم وابسته به تعداد دور سیم پیچ ها و اندازه هسته و حتی مقاومت های روی گیت ماسفت ها هست(بنده به صورت تجربی تاثیر مقاومتها رو در تغییر فرکانس دیدم البته با یه تحلیل ساده هم میشه تاثیرش رو فهمید)
          سلام
          دوست عزیز الان فرکانس خود مدار شما چند هستش؟همون مداری که خودت داری. مرسی

دیدگاه

سلام
            اینم شوکر فقط با یدونه ماسفت و یک مقاومت خیلی ساده در ضمن تمام بخش مدار شوکر تو فیلم مشخصه مثل بعضی از دوستان فقط از خروجی ارک فیلم نگرفتم که دوستان فکر کنند شوکر چینی به مدار وصل شده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir6000 نمایش پست ها
              سلام
              اینم شوکر فقط با یدونه ماسفت و یک مقاومت خیلی ساده در ضمن تمام بخش مدار شوکر تو فیلم مشخصه مثل بعضی از دوستان فقط از خروجی ارک فیلم نگرفتم که دوستان فکر کنند شوکر چینی به مدار وصل شده
              http://s1.picofile.com/file/8285775100/2_1_.rar.html
              آره خیلی شوکر خوب و ساده ایه منم قبلا درس کرده بودم هم قطعاتش کمه هم مصرفش پایینه .
              http://s7.picofile.com/file/82858051...IDEO1.avi.html
              جدیدترین ویرایش توسط alishuk; ۱۳:۳۲ ۱۳۹۵/۱۱/۲۲.

دیدگاه

سلام
                دوستان اینم تست جدید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir6000 نمایش پست ها
                  سلام
                  دوستان اینم تست جدید
                  http://s2.picofile.com/file/8285896576/1.rar.html
                  عالی دوست عزیز

در صورت امکان این تست رو هم انجام بدید و نتیجه رو اعلام کنید ، در حین تست لطفا خروجی رو برای چند ثانیه اتصال کوتاه کنید و دوباره جدا کنید
                  ممنون
                  - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
                  ارتباط با من : ir02x6
                  طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ir02x6 نمایش پست ها
                    در صورت امکان این تست رو هم انجام بدید و نتیجه رو اعلام کنید ، در حین تست لطفا خروجی رو برای چند ثانیه اتصال کوتاه کنید و دوباره جدا کنید
                    ممنون
                    دوست عزیز منظور شما از خروجی کدام قسمت هستش خروجی ترانس ثانویه یا خروجی قسمت چند برابر کننده یا همون قسمت ارک؟ و دلیل این تست چی هستش؟

نوشته اصلی توسط ir02x6 نمایش پست ها
                    تو کلیپ همه چیز مشخصه فقط چون تک ماسفت گذاشتم و هیتسینگ هم خیلی ضعیفه وقتی ماسفت داغ میکنه عملکردش ضعیف میشه و اینکه تمام ارک رو اسپارک گپ میوفته و فشار رو اسپارکه !!! در ضمن هیچ مشکلی هم برای مدار پیش نیومد بعد از چند ثانیه مجدد کارش رو شروع کرد
                    مابقی هم کلیپ رو ببینید.

جناب ir02*6 بلاخره نتیجه گیری شما از توضیحات و کلیپ بنده به کجا رسید. و مشکل شما تو کدام قسمت از مدار هستش. ایا ثانویه ترانس شما سریع میسوزه یا ماسفت و ترانزیستور؟یا مشکل دیگه ای دارید.بر هر حال هر کمکی از دستم بربیاد بگید راهنمایی کنم

اینم شماتیک اصلی مدار شوکر که با نوسان ساز رویر هستش که البته نحوه پیچیدن ترانس بنده اگه تو کلیپ قبلی مشاهده کنید کلا فرق میکنه و اینکه از تک ماسفت استفاده کردم دلیل خاصی نداشت علاقه داشتم تک ماسفت راش بندازم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

اون قسمت از مدار که حذف کردم جهت شارژ باطری هیبریدی بود که با برق 220 بود. که نیازی نبود . برای شارژ باطریهای لیتیوم ایون از شارژر مخصوص همراه بالانسر استفاده کنید. در ضمن اون خازن 220 نانو اسنابر رو از مدار حذف کنید.باید خودتون محاسبه کنید بذارید. یا حداقل نذارید بهتره

اینم شوکر دوترانسه مدل چینی
                    (علت اموزش ندادن شوکر به دلیل خطرات و سو استفاده ارازل و اوباش جهت زورگیری و سرقت هستش وگرنه من اموزش کامل رو میدادم فقط جهت اشنایی من چند تا کلیپ و شماتیک میذارم به همین بسنده میکنم امیدوارم دوستان این نوع مدارات رو در اختیار افراد شرور نذارند.)
                    جدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۱۷:۰۳ ۱۳۹۵/۱۱/۲۵.

دیدگاه

سلام
                      یکی از دوستان تو خصوصی در مورد خرید هسته فریت سوال کرده بودند. لازم شد اینجا مطرح کنم سعی کنید بابت خرید لولزم شوکر اصلا هزینه نکنید. هسته و فریت رو میتونید از لامپ سوخته کم مصرف بین 40 تا 100 وات باز کنید و استفاده کنید که طول فریت 2.5 سانت هستش. و اسپارک هم میتونید خیلی ساده خودتون بسازید و سعی کنید دو سر ارک و اسپارک ازجنس استیل باشه
                      در ضمن سیم ثانویه هم برای عایق کاری اصلا نیازی به شارلاک ... نداره هر 200 دو سه دور چسب شیشه ای بزنید تمام.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

برای سیم پیچی ثانویه هم میتونید دو رشته سیم مسی به قطر 1 میل موازی با هم حدود 5 دور بپیچید. که میشه چهار سر دو سر رو بهم وصل کنید میشه 3 سر اولیه ترانس

دیدگاه

با سلام به همه دوستان
                        راستش برام عجیبه که همه اولش دنبال یه مدار خیلی خوب و قوی میگردن بعد که یه نفر میاد و مداری که واقعا خوب جواب داده رو میذاره هیچ کس شروع به ساخت نمیکنه !!!!
                        فکر کنم فقط تو این تاپیک یه نفر مدار رو ساخته
                        واقعا تمام نکاتی که خودم در ساخت رعایت کردم رو تو اموزش گفتم و شاهد نتیجه بسیار عالی مدار ساخته شده بنده در فیلمی که گذاشتم هستید
                        ولی بازهم دنبال مدار هستید!!!
                        بذارید خیال همه رو راحت کنم این شوکری که فیلمش رو گذاشتم خیلی قوی تر از اونیه که بخواید ازش استفاده کنید پس دیگه واقعا نیازی به مدار قوی تر ندارید
                        در ساخت مدار شوکر دو ترانسه به نتیجه ایده آل رسیدم و واقعا آرکهای بلند و وحشتناک و قطوری داره ولی با این همه اشتیاقی که دوستان در ساخت این مدار داشتند حقیقتا تمایلی به نوشتن آموزش جدید ندارم
                        موفق باشید...

دیدگاه

راستش برام عجیبه که همه اولش دنبال یه مدار خیلی خوب و قوی میگردن بعد که یه نفر میاد و مداری که واقعا خوب جواب داده رو میذاره هیچ کس شروع به ساخت نمیکنه !!!!
                          سلام
                          دقیقا حرف شما درسته تو گروه 20 نفره اموزش همراه با تصاویر دادیم کلا دو نفر ساختند. بقیه هم فقط نظاره گر بودند.در کل بیس مدارات شوکر همه اش یکی هستند فرقی با هم ندارند

اینم کلیپ روشن کردن لامپ 12 ولت حدود 4 امپر چراغ راهنمای ماشین تو خروجی ارک !!! حجم کلیپ کمه حدود 1 مگابایت

جدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۰۳:۲۱ ۱۳۹۵/۱۱/۲۶.

دیدگاه

در ساخت مدار شوکر دو ترانسه به نتیجه ایده آل رسیدم و واقعا آرکهای بلند و وحشتناک و قطوری داره ولی با این همه اشتیاقی که دوستان در ساخت این مدار داشتند حقیقتا تمایلی به نوشتن آموزش جدید ندارم
                            به شرطی مه ترانس دوم رو خودت ساخته باشی مال کویل موتور یا تلوزیون نباشه در اینصورت خیلی خوبه البته شوکر چیز خاصی نداره کسی که تو الکترونیک وارد باشه و اصلا شوکر نساخته باشه اگه تمام لوازم دم دستش باشه تو 1 روز باید نتیجه مطلوب بگیره

دیدگاه

تایپیک رو دوست خوبمون nikola_tesla لطف فرمودن و استار زدن و بسیار هم صادقانه جلو اومدن
                              حتی یکی دو بار تاخیری در ادامه مطالب پیش اومد که بنده ازشون خواهش کردم مطلب رو رها نکنند و یک بار هم پیام خصوصی خدمتشون ارسال کردم
                              متاسفانه در این تایپیک بر خلاف سایر تایپیک ها ؛ چند نفر از کاربرها برای هم و خصوصا برای استارتر تایپیک هیچ احترامی قائل نیستند و بحث فقط کرکری خوندن برای هم شده
                              اکتر کاربران هم به مدار اصلی استارتر توجهی ندارن و برا خودشون مدار ارائه میکنن . کاربر عزیز تو که مدار داری و ساختی مثل این جناب nikola_tesla برا خودت یه تایپیک بزن
                              حالا یکی میره زحمت میکشه یه مداری از اینترنتی یا هر جایی پیدا میکنه یا طراحی میکنه (که اون هم معلوم نیست جواب بده. چون این مدارها بر خلاف ظاهر سادشون هزار کوفت و زهرماری دارن از رزونانسش بگیر تا سیم پیچی و عایق کاری و...) میاره میسازه و اون همه وقت و تلاشش و تجربش رو میاره میزاره برای استفاده عموم
                              حالا از این به بعد درد سرها برای این بخت برگشته شروع میشه و مجبوره با صبرو متانت و ادب پاسخگوی دوستان باشه و درد از اینجا شروع میشه که :
                              یکی میکه طرحت مال خودت نیست از فلانجا کپی کردی
                              یکی میگه من بهترش رو دارم بیا نگاه کن !
                              یکی با روحیه جنگنده ای سوالاتش رو میپرسه
                              و ...
                              و در مورد آخر هم دوست عزیزمون amir6000 شرطی برای استارتر گذاشتن و آخر سر هم مسئله رو خیلی ساده گرفتن که وارد بودن به الکترونیک کافیه یک روزه شوکر بسازیم . با عرض پوزش از این دوستمون باید بگم به نظر من و خیلی از اساتید ساخت شوکر به این راحتی ها نیست
                              بنده بیشتر از 10 مدل شوکر تک ترانس و دو مدل دوترانس با 4 سانت آرک ساختم که همه طرحهاش یا اینترنتیه یا تکه ای از طرح یکی رو سوار تکه دیگه طرح دیگه کردم (یکیشون طرحی روسیه که آقا وحید توی تایپیک پروژه صفر تا صد.... زحمت ساخت و حوصله استارت و توضیحش رو کشیدن) ولی هنوز اندر خم پس کوچه ام. و برا همین هم از استارتر عزیز nikola_tesla خواهش کردم بحث رو ادامه بدن . حالا من بگم چون دو ترانسهای من جواب داد دیگه روی مبحثی که بهش علاقه دارم دیگه کار نکنم و برا مردم کرکری بخونم که تک ترانسهام از همه قویتره!!
                              (اگه شکی هست من هم مثل شما فیلم بذارم !)
                              حالا
                              جناب nikola_tesla برای بنده هم مورد مشابه شما پیش اومد و بنده تایپیکی به نام آموزش ساخت دستگاه اوزون ساز ( اوزونر ) تو همین انجمن زدم و با این که متخصص رشته خودم هستم و با اعداد و ارقام دقیق موضوع رو توضیح میدادم و میگفتم برای ضد عفونی اتاق عمل- لوازم پزشکی- اتاق بیمار - آب شرب - حتی آکواریوم و میوه و سبزیجات بکار میره توی 6 صفحه نتونستم دوستان رو قانع کنم که آقا لااقل بذار کسی که برای تخصصش لازم داره استفاده کنه و من هم مثل شما بدون ارائه مدار و توضیحات مثل شما تسلیم شدم
                              خلاصه درک تون میکنم
                              از دوستان خواهش میکنم کمی مهربونتر و منطقی تر با هم رفتار بکنید

دیدگاه

موفق باشید...
                                جناب nikola_tesla من به شخصه از آموزشایی که تا الان برامون گذاشتین واقعا سپاس گذارم .
                                مداری که گذاشتین رو طبق نکاتی که گفته بودین من درس کردم و به نتیجه خیلی خوبی رسیدم .
                                ولی قبل از این که از نتیجه فیلم یا عکسی بگیرم اینقدر باش ور رفتم که
                                متاسانه سوختش ، انشاالله بعد این که قطعاتشو خریدم فیلمشو میزارم .
                                این تایپیک تا الان که برای من خیلی خوب و مفید بود و کلی استفاده بردم .
                                امیدوارم که به حرفایی که ناراحتتون میکنه توجهی نکنین به کارتون با قدرت ادامه بدین تا ما هم از اطلاعاتون بهرمند بشیم و به دانشمون اضافه بشه .

بازم ممنون
                                جدیدترین ویرایش توسط alishuk; ۲۳:۲۹ ۱۳۹۵/۱۱/۲۶.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X