اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تیم لینوکس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تیم لینوکس

واقعا دست همگی درد نکنه تا اینجا واقعا زحمت کشیدین.
    با توجه به جیبم من هم فقط یه PCB می خوام که اگه لطف کنید واقعا ممنون میشم.

دیدگاه

سلام دوستان
      تو این مدت که نبودم 2 کار کردم یکی پیش بردن برد برای linux و دیگری کار با 9260 تو مد میکرو کنترلری اگه یکم دیگه حوصله کنید میام کلا این تاپیک رو میترکونم .. دعام کنید که الان خیلی نیاز دارم ....
      تنها روز زیبای دنیا از ساعت 12 تا 18:30

دیدگاه

درود بر تمامی دوستان
        لطفاً دست نگهآ‌دارید!
        بنده همین چند روز گذشته دیدم خیلی وقته از آقای شوری خبری نداریم گفتم یه تماسی باهاشون گرفتم . زنگ زدم. فرمودند که درگیر یه پروژه هستند ولی یه برد سادهآ‌تر و کمآ‌حجمآ‌تر و جمعآ‌وجورتر واسه ۹۲۶۰ پیدا کردند که با توجه به سادگیش حتی داخل کشور هم میشه براحتی برد رو ساخت.فرمودند فقط چند روز دیگه صبر کنیم تا کار پروژهآ‌شون تموم بشه بعدش تشریف میارن و مفصل در مورد این برد جدید صحبت میآ‌کنیم. من هم ازشون تشکر کردم.
        حالا من هم ازتون میآ‌خوام که چند روز دیگه صبر کنیم . با توجه به اینکه ایشون تو زمینه برد و پی سی بی از همه ما قویآ‌تر عمل کردند و حتی همین برد کنونی رو هم ایشون پیدا کرده بودند،پس حرفشون واسه من سنده و صبر میآ‌کنم.
        اما در این مدت :
        در این مدتی که همه مون به نوعی درگیر درس و امتحانآ‌های میانآ‌ترم یا پروژه و کارهای شخصی بودیم، بنده ولی درس نمیآ‌خوندم (البته واسه میان ترم فیزیک الکتریسته یه ذره خوندم!) و دیدم یکی از دوستان برد مینی ۲۴۴۰ رو سفارش داده،من هم مشخصاتش رو دیدم و یه دونه سفارش دادم. چهارشنبه بردش رسیدم دستم.به دلیل تفاوت دوشاخهآ‌های چین و ایران ، تا دو سه روز که تبدیل دو شاخه رو نخریده بودم ازش محروم بودم ولی بعدش که امتحان کردم فوق العاده بود.هسته جدید ۲.۶.۲۹ و لینوکس با محیط گرافیکی. با دیدن گرافیکش تمامی محاسباتم به هم ریخت.توی محیطآ‌های گرافیکی لینوکسی ، میزکار KDE و کتابخانه QT از همه سنگینآ‌تر هستند ولی از قضا تو این برد از همین محیط گرافیکی و همین کتابخونه استفاده شده بود و سرعتش هم فقآ‌العاده سریع بود. من رو بگو که دنبال میآ‌گشتم تا سبکآ‌ترین میزکار رو برای برد آرم پیدا کنم ( والبته پیدا هم کردم) و داشتم روی اون کار میآ‌کردم . جالبه این برد کدکآ‌های صوت و تصویر رو هم داره و از روی فلش مموری هم تونستم فیلم پخش کنم.اطلاعات بیشتر رو هم بعداً خدمتون عرض میآ‌کنم . فقط بگم دقیقاً یه کامپیوتره و هیچی کم نداره. حتی باهاش صدا ضبط کردم و پخش کردم و خیلی کارهای دیگه که اصلاً فکرش رو نمیآ‌:ردم از پس این برد بربیاد . سرعتش هم از تمامی گوشیآ‌های موبایل سریعتره ، به محض فشار بر روی صفحه لمسی ، برنامه اجرا میشه.
        اگر میآ‌خواید تا زمانی که برد خودمون آماده میشه در مورد این برد مینی ۲۴۴۰ کمی اطلاعات به دست بیارید اینجا رو ببینید ( البته این مهر تأیید نشدهآ‌اش نمیآ‌دونم چیه ، آخه چون آقای توکلی خودشون فروشگاه لینوکسی سیتو رو دارن بنده قبلاً ازشون خرید کرده بودم و این برد رو هم خریدم واسه بنده که تأیید شده هستند) :
        http://bazaar.eca.ir/fullmode/item/126/243/%D8%A8%D8%B1%D8%AF%20ARM9.html

دیدگاه

بسیار عالی ما که این همه مدت صبر کردیم این چمد روز رو هم دندون رو جیگر میزاریم و منتظر خبرهای داغ می مونیم
          علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

علی یوسفی سبزوار

من هم میخوام mini2440 رو تهیه کنم.
            اما چون $ کمه اول خوب باید روش تحقیق کنم.
            1-میشه روی این بورد چندین بار OS رو عوض کرد؟ ( اول لینوکس بارگذاری کنم سپس ویندوز رو و بار دیگه لینوکس رو )

2-آیا میشه فلش مموری رو که بهش متصل میکنیم روش مثلا gcc یا Microsoft Visual Studio رو نصب کنیم؟

دیدگاه

من 2440 رو نخریدم ولی یه بورد برای ARM CORTEX-A8 دارم ، برای همین :
              1. بله میشه OS رو چند بار عوض کرد
              2. البته فکر کنم VISUAL STUDIO برای WIN CE وجود نداره ، اما GCC رو لینوکس هست .

دیدگاه

چطور میتونم برنامه های دیگری رو نصب کنم؟ از رو فلش مموری؟

دیدگاه

اگه لینوکس باشه هم از روی مموری خارجی(جه sd card چه cool disc و چه هارد ) و هم از اینترنت میشه . ولی از اینترنت راحت تره !
                  اگه ویندوز باشه از مموری خارجی میشه.

دیدگاه

NASA_DE عزیز :
                    برنامهآ‌های لینوکسی که تقریباً ۱۰۰درصدشون متن باز یا آزاد هستند یا حداقل عملاً ما توی کارمون (آرم) اصلاً نیازی به استفاده از نرمآ‌افزارهای غیر متنآ‌باز و غیر آزاد (این دو تا با هم متفاوت هستند . توجه داشته باشید) نداریم (بر خلاف ویندوزو برنامهآ‌های جانبیآ‌ش که تقریباً ۱۰۰درصد غیر متن باز و غیر آزاد هستند).
                    بنابراین برای نصب هر برنامهآ‌ای توی هر نسخه از لینوکس(از لینوکس موبایل گرفته تا خفن لینوکسآ‌های سرورهای بک بون) ۲ تا راه داریم:
                    ۱- سورس کد برنامه رو بگیریم و خودمون بنابه سلیقه و میل و نیاز خودمون کامپایلش کنیم.
                    ۲-بسته باینری اون برنامه رو از مخازن همون لینوکسی که نصب کردیم، بگیریم و نصب کنیم.
                    که خوب این دومی راحتآ‌تره.
                    و اما یک اشتباه بسیا بزرگ که بسیاری از ویندوز کارها دارند ( منظورم به دوستای اینجا نیست،کلی عرض کردم) اینه که فکر میآ‌کنن این همه برنامهآ‌های ویندوزی که دور و بر ریخته رو میشه روی آرم
                    خیر
                    این برنامهآ‌ها از سورس واسه پردازنده i386 یا نوع ۶۴ بیتیآ‌ش کامپایل شدهآ‌اند و به هیچ وجه و تحت هیچ شرایطی روی یک برد (لپآ‌تاپ ،موبایل،یا هر دستگاه دیگه) با پردازنده آرٰم نصب نمیشن.
                    از قضا به دلیل متن بسته و غیر آزاد بودن این برنامهآ‌های هم نمیشه سورسآ‌شون رو پیدا کرد و برای پردازنده آرم یا ... کامپایل کرد.در حالی که توی لینوکس هیچ وقت از این مشکلآ‌ها نداریم.
                    حالا ایشالله سر فرصت بیشتر مبحث لینوکس رو باز میآ‌کنم و توضیح میدم .
                    در مورد 2440 هم بگم یه فیلم چند دقیقهآ‌ای ازش گرفتم . تو گوشی دوستمه. احتمالاً فردا پسآ‌فردا پلود کنم. پسوندش avi و حجمش ۳۰ مگا بایته.
                    چون تو کتابخونه دانشگاه بودیم ،نمیآ‌هونستم صحبت کنم ؛بنابراین باید صامت ببینید فیلم رو! :redface:
                    اگر هم دیدم خیلی ضایعه ایشالله تو خونه ازش فیلم میآ‌گیرم.
                    باز هم میگم که خیلی خیلی سریعآ‌تر و قویآ‌تر از اونآ‌چیزی هست که فکرش میآ‌کردم. کاشکی میشد احساس دوستای همکلاسیآ‌م رو وقتی زمان استارتآ‌پ و شاتآ‌داون رو میآ‌بینن براتون میآ‌ذاشتم.
                    گرچه فیلم هیچآ‌وقت احساس رو منتقل نمیآ‌کنه ولی شاید از همین چند تا برنامهآ‌ای که تو فیلم اجرا کردم بتونید کمی به اعماق! این برد و پردازنده قویش پیآ‌ببرید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی یوسفی سبزوار
                      NASA_DE عزیز :

۱- سورس کد برنامه رو بگیریم و خودمون بنابه سلیقه و میل و نیاز خودمون کامپایلش کنیم.
                      ۲-بسته باینری اون برنامه رو از مخازن همون لینوکسی که نصب کردیم، بگیریم و نصب کنیم.

مشکل بنده هم همین هست. یعنی آشنایی کامل با لینوکس ندارم و در مورد برنامه های اون هم
                      اطلاع چندانی ندارم , مثلا دستوراتی که Visual ++C دارم رو چقدر باید تغییر بدم که در محیط لینوکس اجراش کنم.
                      واقعیتش من این بورد به جای لپتاپ میخوام استفاده کنم و اون باید برای به جای Client عمل کنه برای کنترل
                      یک ربات از طریق Ethernet .

دیدگاه

اگه برنامهآ‌نویسی استاندارد C یا CPP را یاد گرفته باشید (ISO C) نه تو لینوکس ، بلکه تو هیچ جای دیگهآ‌هم مشکلی نخواهید داشت.
                        مشکل اینجاست که متأسفانه بهآ‌جای اینکه بیان C استاندارد و پایه رو به دانشجوها یاد بدن ، میان و یه نرمآ‌افزار خاص مثل توربو سی یا بورلند سی رو درس میدن و این میشه که یه کد سی حتی توی دو نسخه متفاوت از یه کامپایلر (مثل توربو سی) هم جواب نمیده تا چه رسه به یه کامپایلر دیگه یا حتی یه سیستم عامل دیگه!
                        برای محیط گرافیکی واسه برنامه هم باید از توابع و کتابخانهآ‌های گرافیکی لینوکسی استفاده کنید.محیط گرافیکی رو واسه برنامه احتیاج دارید یا یه IDE واسه کد نویسی میآ‌خواید؟

دیدگاه

من یک محیط گرافیکی برای برنامه ام میخوام نه IDE.

دیدگاه

سلام به همگی.بچه ها یه خبر های خوب دارم

یه جا تو شیراز یافتم که قیمت گرفتم و کار رو تضمین می کنه که بدون هیچ نقصی تحویل بده

چاپ سبز و راهنما و هاتر میکنهو cnc هم داره قیمت واسه 7 تا میده دونه ای 20 تومن ولی تعداد رو بالا ببریم تا 15 تومن هم میاد

10روزه هم تحویل میده و میتونم واسه دوستان پیشتاز پست کنم که 1 یا 2 روزه برسه :agree:

فقط یکی امار قطعات رو بگیره تا قیمت تمام شده رو بدونیم لطفا و همه بدونن چه قدر خرجشونه.خیلی از دوستان هنوز منتظرن قیمت نهایی رو بدونن

من هدفم فقط راه اندازی یه لینوکس نیست که بخوام برد اماده بخرم میخوام بتونم در حد تیم ملی به این دم و دستگاه وصل کنم .می دونین با این می تونین چه کارایـــــــــــــــــی بکنیم :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی شوری
                              سلام دوستان
                              تو این مدت که نبودم 2 کار کردم یکی پیش بردن برد برای linux و دیگری کار با 9260 تو مد میکرو کنترلری اگه یکم دیگه حوصله کنید میام کلا این تاپیک رو میترکونم .. دعام کنید که الان خیلی نیاز دارم ....
                              :question: :arrow: اقا ی شوری خبری نشد؟اقا تکلیف رو روشن کنین تیم رو روی هوا نگه داشتین :sad:

دیدگاه

سلام دوستان من بلاخره بردی که بتونه تو 133 Mhz کار کنه رو در اوردم از همتون ممنون که منتظر شدین تا برسه فقط از آقای یوسفی یه سوال داشتم ما لینوکسمون زیر 8 Mbyte هست یا باید NAND flash هم اضافه کنم الان با DATA FLASH داره کار میکنه و یه تست کوجیک هم با برنامه های IAR ازش گرفتم فقط ادامه دیگه با دوستانه من از اینوکس تقریبا هیچی نمیدونم آقای سبزواری اگه امکانش هست شمارتون رو برام بزارین ممنون ...
                                دوستان من با IAR یکم به مشکل خوردم اگه کسی میتونه کمک کنه اعلام کنه چون سیستم عامل خود IAR هم چیز بدی نیست ....
                                تنها روز زیبای دنیا از ساعت 12 تا 18:30

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X