اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تیم لینوکس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تیم لینوکس

سلام
    رم های SD چندین نوع دارن و فرق اونا توی تعدادچیپ و نوع چیپشونه . مشکل اینجاست که این نوع رم ها حداقل 2 و حداکثر 4 تا چیپ سلکت (CS) دارن در حالی که با ARM فقط میشه یک CS داشت .پس در واقع از یک رم 128MB که دارای 8 چیپ هست و قیمتش حدود 22 هزار تومنه حداکثر میشه از 64MB اون استفاده کرد که به درد نمیخوره و حجم مدار رو بیخودی زیاد میکنه . :angry:
    فرق ما با جهان غرب در اینه که اونا هیچی نمیدونن! و تحقیق میکنند ولی ما همه چیزو می دونیم! و تحقیق برای ما معنی نداره!!!!!!!!!!!! .(از یه آدم اینکاره)

دیدگاه

دوستان لینوکس کار :
      ما هنوز منتظر نتیجه بوردتون هستیم . آیا نتیجه گرفتید :question: هزینه نهایی اون رو هم بگین بد نیست :arrow:
      فرق ما با جهان غرب در اینه که اونا هیچی نمیدونن! و تحقیق میکنند ولی ما همه چیزو می دونیم! و تحقیق برای ما معنی نداره!!!!!!!!!!!! .(از یه آدم اینکاره)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AlirezaT
        سلام
        رم های SD چندین نوع دارن و فرق اونا توی تعدادچیپ و نوع چیپشونه . مشکل اینجاست که این نوع رم ها حداقل 2 و حداکثر 4 تا چیپ سلکت (CS) دارن در حالی که با ARM فقط میشه یک CS داشت .پس در واقع از یک رم 128MB که دارای 8 چیپ هست و قیمتش حدود 22 هزار تومنه حداکثر میشه از 64MB اون استفاده کرد که به درد نمیخوره و حجم مدار رو بیخودی زیاد میکنه . :angry:
        خوب از خطوط آدرس (مربوط به بلوک های حافظه مثلا 64 تا 128 و...)و cs با 4 تا گیت and یه دیکودر برای cs کردن باقی بلوک های رم میشه ساخت که :mrgreen:
        Gracias A La Vida
        [glow=red,2,300]ساخت فرز CNC[/glow]
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56308.0
        http://up9.iranblog.com/images/4xd21f8vemt8g46011fx.jpg
        زمین سفت است و آب شلست و هوا نرم است و همه چیز عالیست در این حوالی...

دیدگاه

آقای pajuhaan شما راست میگین . ولی پین آدرس خالی برای اتصال دیکدر باقی میمونه . یه سوال فنی دیگه ! خود SDRAM و NAND Flash چه جوری به میکرو معرفی میکنی . توی خود برنامه اینشالایز می شه ؟ چون در رم های کامپیوتر یه E2PROM هست که تعداد BANK , ROW ,میزان حافظه و ... رو نوشته که برای راه اندازی رم لازمه . :question: :question:
          دوستان تیم لینوکس سلام انشاالله که دماغتون چاقه !!! :nice: :nice:
          من قصد دارم مداری رو که آقای شوری زحمتشو کشیدن درست کنم . حدود 95% قطعاتشو خریدم . فقط مونده چند سوال و درخواست :
          1: این Oscillator 50MHz که برای اترنت گداشته شده چرا کریستال 25MHz رو زیرش قرار داده ؟ من اینطور فهمیدم که یکیش رو باید قرارداد. آره؟؟
          2:این Oscillator 50MHz حتما باید LOW Power باشه یا همینایی که تو بازار هست ومعلوم نیست چند ولتی اند جواب میده ؟
          3: من چندتا قطعه رو نتونستم گیر بیارم کسی اضافه داره ؟
          HR911105A
          IRMS6400
          ss39VF641
          AT45db642D
          Oscillator 50MHz Low Power

دیدگاه

با سلامی دوباره
            بالاخره من هم تونستم یه برد برای ARM بزنم (برد آقای شوری) . :wow:کار میکنه ولی من هنوز نتونستم پروگرمش کنم . :cry2:

برای NAND Flash یه رم اس دی 256MB خریدم و چیپشو باز کردم . برای کارخونه Spektec بود ولی نمیدونم کار بکنه یا نه .
            Serial Data Flash هم تو بازار پیدا نکردم و باید سفارش بدم + 3 تا چیپ دیگه که هفته پیش سفارش دادم . :read:
            من سی دی برد آموزشی AT91SAM9260 -EK برای Atmel رو از سایتش دانلود کردم ولی تا Data Flash نگیرم به دردم نمی خوره . (بوتش توی دیتا فلش هست) . برای پروگرم کردن باید چی کار کرد ؟ از چه پروگرمری استفاده کرد ؟ اعصابمو خورد کرده :angry:

دیدگاه

آخرش چی شد؟ پروگرم شد؟
              Gracias A La Vida
              [glow=red,2,300]ساخت فرز CNC[/glow]
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56308.0
              http://up9.iranblog.com/images/4xd21f8vemt8g46011fx.jpg
              زمین سفت است و آب شلست و هوا نرم است و همه چیز عالیست در این حوالی...

دیدگاه

هنوز نه ولی فردا قراره برم قطعات دیگش رو که سفارش دادم از جوان بگیرم .یه مشکل توی NAND Flash دارم که از روی یه مموری اس دی باز کردم و کار نمیکنه :angry: ولی Data Flash و NOR Flash رو فردا یا پس فردا لحیم میکنم و خبرشو بهتون میدم . یه سر برین اینجا : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=37039.0
                راستی با کامپیوتر و با برنامه SAM-Ba کانکت کردم و حتی SRAM داخلی و SDRAM خارجی رو هم خوندم .(یعنی کار میکنند) فقط حافظه قابل برنامه ریزی نداره که فردا جور میشه . :nice:
                فقط میمونه دعای شما

دیدگاه

معمولا تو دیتاشیت میکرو هایی که پورت EMC دارن، مدل رم هایی که ساپورت میشه ذکر شده.
                  شما یه نگاه به دیتاشیت میکروت بنداز ببین چیا ساپورت میشه.

دیدگاه

ااا چرا جوابم اومد اینجا!!
                    میخواستم به اون یکی لینکت جواب بدم ، اینجا اومد!

دیدگاه

سلام
                      بابت چنین پیشرفت عظیمی به تمامی دوستان خسته نباشید میگم.
                      راستی تا اینجای کار(عکسی که از برد داده شده) کل هزینه ای که
                      بابت ساخت برد و خرید قطعات و هزینه لحیم کاریش برای یک نمونه
                      باید پرداخت بشه چقدر در میاد؟
                      موفق باشید.

دیدگاه

هزینه حدود 120000 تومن . که به نظر من وقت تلف کنی بود . چون من هنوز نتونستم پس از 3 هفته کار باهاش یه چشمک زن ساده درست کنم !!!!!!!!!! :angry: :angry: :angry: :cry2:
                        لحیم کاریش رو هم خودم با یه هویه شغالی کردم .

دیدگاه

سلام
                          مگه خود میکرو rom داخلی نداره؟

کد:
                          180 MHz ARM926EJ-S™ ARM® Thumb® Processor
                          – 8 KBytes Data Cache, 8 KBytes Instruction Cache, MMU
                          Memories
                          – 32-bit External Bus Interface supporting 4-bank SDRAM/LPSDR, Static Memories, 
                          CompactFlash, SLC NAND Flash with ECC
                          – Two 4-kbyte internal SRAM, single-cycle access at system speed
                          – One 32-kbyte internal ROM, embedding bootstrap routine
                          البته من خیلی وارد نیستم و اساتید با تجربه هم هستن ولی چون مشکلت میگی از NAND FLASH هست، طبق دیتاشیت 9260

کد:
                          NAND Flash Boot Does Not Work Correctly 
                          The SMC_SETUP register for the NAND Flash Chip Select (NCS3) is not initialized correctly in
                          the ROM code. 
                          NRD_SETUP is initialized to “0” which leads to a violation of parameters tAR and tCLR. 
                          The following commands are concerned; READ ID (0x90), READ STATUS (0x70), PAGE READ
                          (0x00, 0x30) and RANDOM DATA READ (0x05, 0xE0).

البته شاید هم خودتون از قبل میدونستید. فقط گفتم که گفته باشم.
                          موفق باشید.

دیدگاه

سلام دوباره
                            من که از خیر NAND Flash گذشتم . فعلا که با Data Flash هم نتونستم بوتش کنم . :angry:
                            ROM داخلیش هم قابل برنامه ربزی نیست . توسط کارخونه برنامه ریزی شده و برای بوت اولیه هست . اول DataFlash و بعد NANDFlash رو چک میکنه . اگه فایل بوت توشون بود که از همون بوت میشه (فایل بوت رو که باید کمتر از 4KB باشه ، توی SRAM داخلی کپی میکنه). ولی اگه نبود میره از SAM-BA کهتوی ROM هست بوت میکنه و پروگرم میشه . :surprised: :surprised:
                            من دنبال یه برنامه چشمک زن رو پرت A6 میگردم که توی DataFlash بریزم و حال کنم :mrgreen:
                            اگه تست شدشو دارین التماس میکنم برام بزارین :cry2: :cry2:
                            سمپل Keil که کار نکرد . :angry: :angry:

دیدگاه

دیدین کار گروهی همیشه هم نتیجه نمیده !!!
                              کار گروهی به این شکل یه مدیر پروژه میخواد تا تازه عملی شه
                              تازه اگه بازدهی لازم رو داشته باشه
                              یه چیزی میگم ناراحت نشین
                              خیلی بد کار کردین - این سیستمی که به راحتی میتونست جواب بگیره اینقد حرف و حدیث و بحث نداشت
                              الان باید ساخته بودینش و داشتین براش Driver و Module و Code مینوشتین
                              یا سراغ میکروهای Advanced تر میرفتین

هر چند چیزای خوبی یاد گرفتین و ...
                              خسته نباشین.
                              دانلود کتاب رایگان ARM به زبان فارسی :

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=74049.0

دیدگاه

سلام
                                ببین اصولا ایرانیا توی کار گروهی استادن :icon_razz: (نمونش تیم فوتبالشونه که ماشاالله توی هر بازیشون چند صد تا گل میخورن و آخرش هم فک و صورت حریفو می ترکونند و بعدش که کم آوردن گیر میدن به خوار و مادر طرف و اونا رو هم استاد میکنن و بعدش توی مصاحبه همه کاسه کوزه هارو سر داور میشکونن ) . اینجوریه دیگه :mrgreen:
                                من خودم برد رو ساختم و مونتاژ هم کردم . بیشتر قسمت هاش رو تست کردم و یه برنامه چشمک زن هم روی رمش ریختم و کار کرد .عکس هاش رو هم میزارم براتون ولی حجمش یه کم بالاست :
                                http://alirezat.webs.com/Amo9260%20Board%20(AlirezaT).rar

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X