آقای تروشه من بالاخره موفق شدم ایمج رو دانلود ورایت کنم
وقتی که شروع به نصب می کنم وسط کار میگه please insert cd2 که با هر بار زدن ok مورد حل نمیشه وبا کنسل کردن هم rolling back instalation میکنه شما چیزی راجع به این موضوع میدونید؟؟
Carputer یا carPC در حقیقت به عنوان یک کامپیوتر در وسایل نقلیه استفاده میشه در حقیقت از موبایل کامپیوتر الگو برداری شده و از تجهیزات مثل GPS و بلوتوث و ... درش استفاده میشه
هرکه خود را یک بار با اشکهایش شستشو دهد تا زنده است پاک و مقدس میماند
از توضیحی که دادید ممنونم. ولی CARPUTER من یک خورده فرق میکنه . مشخصات اصلی کارپیوتر که من طراحی کردم :
1- 48 رله کنترل
2- 48 ورودی دیجیتال
3- 2 کنترل استپر موتور ( جهت کنترل دریچه های هوا)
4- 2 فرکانس متر جهت شمارش دور موتور و سرعت
4- 4 سنسور دما - ( یک عدد زیر صفر درجه(
5- کنترل ماشین بوسیله SMS
6- on line Diag Tools
7- کنترل کامل ECU
8- ورود بدون کلید ( کارت هوشمند )
9- جی پی اس
10 - سیستم صوتی دالبی
11- دوربین دنده عقب و ....
از دوستان اگه کسی داره با emule ایمیج windows ce platform builder دانلود میکنه متاسفانه باید بهش بگم که وقتش رو نلف نکنه چون سورس os وکامپونند های cpu ها تو این ایمج موجود نیست وبه هیچ دردی نمیخوره وقتتون رو تلف نکنیداز الکترونیک جوان پرسیدم دو تا dvd داره هم ورژن ce5 هم ورژن ce6 تا چند روز تستشون میکنم خبر میدم که درست هستن یا نه اگر هم کسی با این دو dvd کار کرده ممنون میشم اگه راهنمایی کنند
Windows ce 6 R3 دانلود شد . از دوستانی که مایل به تهیه این DVD هستند اعلام کنند
هزینه : مجانی
تو تهران میتونم واسه دوستان پیک کنم ( پول پیک با خودشونه ها :mrgreen
Windows ce 6 R3 دانلود شد . از دوستانی که مایل به تهیه این DVD هستند اعلام کنند
هزینه : مجانی
تو تهران میتونم واسه دوستان پیک کنم ( پول پیک با خودشونه ها :mrgreen
جناب پشه منظورتون ایمیج ویندوز آمداده هست یا ابزاری که به همراه visual studio 2005 proffeshional میشه کرنل رو customize کرد؟
اگه ایمیج هست چینه یا انگالیسی ؟؟ اگه چینیه وقتی نصب میکنی دفعه بعد با رستارت نمیدونیم چرا دیگه بالا نمیاد
هر چند که چون چینی هست بدرد نمیخورد
سلام . هر کار میکنم . این platform builder نمیتونه image رو بسازه . شاید مال فایل bsp من باشه . دوستانی که windows ce 6 نصب کردند یک راهنمایی بکنند . با تشکر
سلام . هر کار میکنم . این platform builder نمیتونه image رو بسازه . شاید مال فایل bsp من باشه . دوستانی که windows ce 6 نصب کردند یک راهنمایی بکنند . با تشکر
شما باید ابتدا visual studio2005 with pach رو دانلود کنید بعد pb6 نه 5 رو بعد خود wince6r3 رو نصب کنید من همشون رو کرک شده پیدا کردم حول وهوش 10 گیگ هست دادم دانلود کنن فردا میرسه دستم bsp برای ce6 هم گزاشتن برا دانلود رو نت
راستی نگفتید شما چیرو دانلود کردید؟ الان با چی دارید کار میکنید دقیقا؟
راستی اگه image win ce6 دارید بذارید یه جایی ما هم دانلود کنیم :mrgreen: چیز دیگه ای هم میل ندارم
یکم بحث علمی:
یه پروژه روی windows ce5 با vb.net2008 برای پورت کام:
http://www.electrorc.blogfa.com/post-43.aspx
خودم همینطوری نوشتم که ببینم کامپوننتهای vs2008 اینجا هم مثل ویندوز کار میکنن ... اگه باگ داره ببخشید دیگه (ممکنه بعضی از پورتها رو باز کنید error بده)
سلام . راستش خودم هم نیمدونم این CE 6 R3 هست یا معمولی.
مشکل اوا اینه مه وقتی فایل رو تو ویژوال استدیو باز میکنی میگه mini 2440 realse و mini2440 debug نامعتبره .
بعد توی درایورهای که معرفی شده هیچ اثری از درایورهای برد نیست .
من فایل bsp رو از arm9.net گرفتم .
----------------------------------------------
دارم فایل ها رو روی رپید پلود میکنم .
دیدگاه