اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروگرامر USB برای AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروگرامر USB برای AVR

سلام
    خسته نباشید .
    من پروگر و ساختم ولی جواب نگرفتم :cry2:
    من MEGA8 رو با پروگرمر STK200/300 پروگرم کرد با Codevision
    وقتی پروگرمرو اولین بار وصل کردم به کامپیوتر بعد از Update Deriver کردن پروگرمر و شناخت LED قرمز هم روشن شد :wow:
    ولی نتونستم باهاش پروگرم کنم error داد

وقتی پروگرمرو از کامپیوتر جدا کردم و دوباره وصل کردم دیگه کامپیوتر پروگرمرو نشناخت oo:و Update Deriver هم نمیشه :cry2: :cry2:

فکر میکنم اشتباهم تو پروگرم کردن Fuse bit بوده من فیوز بیتارو با Codevision اینجوری پرگرم کردم (پیشنهاد یکی از دوستانن بود الان اسمشون خاطرم نیست )

حالا یکی از دوستان که جواب گرفتن لطف کنن بگن چه فیوز بیتهایی رو باید پروگرم کرد ؟ :question:
    خواهشا به طور دقیق توضیح بدن
    با تشکر
    دوش دیوانه شدم عشق مرا دید و بگفت آمدم نعره مزن جامه مدر هیچ مگو
    گفتم ای عشق من از چیز دگر می​ترسم گفت آن چیز دگر نیست دگر هیچ مگو
    من به گوش تو سخن​های نهان خواهم گفت سر بجنبان که بلی جز که به سر هیچ مگو
    قمری جان صفتی در ره دل پیدا شد در ره دل چه لطیف است سفر هیچ مگو
    مولانا

دیدگاه

سلام دوست عزیز
      این فیوز بیتها مشکلی ندارند . (اون دوست عزیز هم آقا فرید بودند که دیگه کمتر سر میزنند)
      وقتی این پیام خطا ایجاد میشه که یک وسیله USB به پورت وصل بشه ولی ویندوز نتونه مشخصات اونو بخونه .
      احتمالات:
      1- میکرو ریست نشده که برنامه اجرا بشه و به ویندوز اطلاعاتش را ارسال کنه .
      2- مدار قطعی داشته باشه .
      3- درایور قدیمی را اشتباه نصب کرده باشید و یا از برنامه ورژن 1 استفاده کرده باشید .
      راه حل ها :
      1- پین یک میکرو را یک لحظه با یک قطعه سیم به زمین وصل کنید و بعد امتحان کنید .
      2- مدار را مخصوصا اگر روی بردبورد هست مجددا چک کنید .
      3- از درایور جدید و برنامه جدید که صفحه قبل پلود کردم استفاده کنید .
      ان شا ا... مشکل شما حل میشه .
      موفق باشید .
      If everything seems under control, you're just not going fast enough
      Mario Andretti

دیدگاه

میشه با این پروگرامر eeprom پروگرام کرد oo: oo:
        انجام پروژه های برنامه نویسی اندروید
        [glow=red,2,300]نرم افزار نقشه های پاور کامپیوتر اندورید[/glow]
        http://cafebazaar.ir/app/?id=com.atxdroid

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen.hex
          میشه با این پروگرامر eeprom پروگرام کرد oo: oo:
          سلام
          اگر منظورتون eeprom خود میکرو است بله ولی آیسی eeprom را خیر
          موفق باشید .
          Mario Andretti

دیدگاه

دوستان توجه داشته باشن که سرعت USB-asp برای برنامه ریزی خصوصا میکرهائی بالای 32کیلوبایت اصلا خوب نیست! و حتی بعضی اوقات تا 30 دقیقه هم برای خودم طول کشیده!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط avinar
              دوستان توجه داشته باشن که سرعت USB-asp برای برنامه ریزی خصوصا میکرهائی بالای 32کیلوبایت اصلا خوب نیست! و حتی بعضی اوقات تا 30 دقیقه هم برای خودم طول کشیده!
              سلام
              تجربه شخصی من :
              یک فایل هگز که حاوی 32 کیلوبایت اطلاعات حافظه فلش بود ساختم و به سه روش مختلف روی مگا 32 پروگرم کردم .
              نتیجه از این قرار است :
              1- با استفاده از پورت سریال (AVR910) : زمان 229 ثانیه
              2- با استفاده از پورت پارالل (STK300) : زمان 46 ثانیه
              3- با استفاده از USB-asp : زمان کمی بیش از 6 ثانیه
              احتمالا شما جامپر مخصوص SPI نرم افزاری (J3) را وصل کرده اید که سرعت تا اینقدر پایین آمده . این جامپر برای کلاک زیر 1.5 مگ هست .
              Mario Andretti

دیدگاه

ممکنه حق با شما باشه! من خیلی وقت پیش این مدار رو ساختم وتست کردم که به علت نتیجه نامطلوب گذاشتمش کنار!

دیدگاه

با سلام.
                  من سخت افزار این پرگرامر رو ساختم و مگا80 رو هم پرگرام کردم.
                  بعد از اتصال usb ویدوز سخت افزار رو نمی شناخت. بنابراین سعی در دوباره پرگرام کردن فیوز بیت ها کردم. ولی با تیک زدن sut1و sut2 دیگه پرگرامر stk200 مگا 8 رو نمی شناسه در ضمن تمامی cksel ها رو هم تیک زدم. :sad:
                  کذوم یک از این فیوز بیت ها که من فعال کردم از پرگرام کردن دوباره مگا8 جلوگیری می کنه.؟؟؟ :cry2:
                  آیا راهی واسه دوباره پرگرام کردنش هست!؟؟!؟!؟؟! :angry:
                  و سئوال آخر اینکه آیا با این پرگرامر میشه 8051 رو هم پرگرام کرد؟!؟؟!؟!؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط parsha
                    با سلام.
                    من سخت افزار این پرگرامر رو ساختم و مگا80 رو هم پرگرام کردم.
                    بعد از اتصال usb ویدوز سخت افزار رو نمی شناخت. بنابراین سعی در دوباره پرگرام کردن فیوز بیت ها کردم. ولی با تیک زدن sut1و sut2 دیگه پرگرامر stk200 مگا 8 رو نمی شناسه در ضمن تمامی cksel ها رو هم تیک زدم. :sad:
                    کذوم یک از این فیوز بیت ها که من فعال کردم از پرگرام کردن دوباره مگا8 جلوگیری می کنه.؟؟؟ :cry2:
                    آیا راهی واسه دوباره پرگرام کردنش هست!؟؟!؟!؟؟! :angry:
                    و سئوال آخر اینکه آیا با این پرگرامر میشه 8051 رو هم پرگرام کرد؟!؟؟!؟!؟
                    سلام
                    احتمالا (اگر تغییر دیگری نداده باشید) میکرو شما به حالت اوسیلاتور خارجی رفته کافیه به xtal1 یک کلاک بدید و دوباره فیوزبیت هارا ست کنید.
                    مثلا از xtal2 یک میکروی در حال کار استفاده کنید و کافیه که گراندها و xtal ها را به هم وصل کنید .
                    موفق باشید.
                    Mario Andretti

دیدگاه

سلام

من این پروگرامر عالی رو ساختم و جواب گرفتم . بردش رو هم توی protel طراحی کردم , اگه قول بدین برام دعا می کنین , می زارمش اینجا تا همه راحت بتونن از این پروگرامر محشر استفاده کنن. فقط بلد نیستم چجوری میشه فایل رو گذاشت اینجا , یکی یادم بده. :redface:
                      فقط قول بدین اسم منو از روی برد حذف نکنین و دعام کنین.
                      به امید ایرانی آباد و پر از مهندس خوب. :applause: :nice:

دیدگاه

من تا حالا 3 تا برد بل پروتل واسه این مدار کشیدم که با مگا8 smd هستش وبه اندازیه تقریبا یه zip سوکت که همه avr هارو هم پروگرم میکنه ولی هنوز تست نکردم ببینم کار میکنه یا نه تا واستون اینجا بزارم

دیدگاه

میشه لطفا راهنماییم کنید .من مدار پروگرمر رو بستم وکامپیوتر اونو شناخته ودرایورش هم به راحتی نصب شد ولی وقتی می خوام باهاش ic پروگرم کنم با نرم افزارprogisp پیغام cannat usbasp device رو می ده و با نرم افزار آقای منصوری شروع می کنه به پروگرم کردن ولی آخر پیغام می ده که نتونسته.می شه بگین اشکال از چیه. چراغ قرمزش روشن می شه

دیدگاه

سلام دوستان. بحثتون خیلی مفید بود.
                            من هم یک پروگرمر stk500 دارم که ازش جواب نمی گیرم یعنی هر چند طبق دستورالعمل CD همراه پروگرمر عمل کردم ولی وقتی توی code vision یا bascom دستور program رو اجرا می کنم Error میده و اعلام می کنه که پروگرمر رو نمی شناسه یا اینکه تنظیمات صحیح نیست!! در حالی که من همه ی تنظیمات رو طبق دستورات خود CD راهنما انجام دادم. کسی می تونه کمکم کنه؟ ممنونم

دیدگاه

سلام
                              من این پروگرامری که از سایت کویر الکترونیک هست رو جواب گرفتم و با نرم افزار آقای منصوری هم امتحان کردم به خوبی جواب میده.
                              چندتا نکته در ساخت این پروگرامر:
                              1- فیوز بیت باید حتما مانند help پروگرام بشه.(کریستال 12 مگا هرتر و خارجی باید استفاده شود.)
                              2- شما وقتی فیوز بیت کریستال ای سی رو خارجی کردید دیگه آی سی رو نمی شناسه.(باید حتما کریستال خارجی بزارید)
                              3- شما و قتی پورت usb رو وصل می کنید باید اونو بشناسه و led قرمز مدار هم ثابت بشه وگرنه مدار شما مشکل داره
                              4- وقتی dll های ان را مطابق با help نصب کرید نرم افزار progisp رو باز کنید حالا ای سی خام رو وصل کنید نرم افزار اونو نمی شناسه چون آی سی خامی که تا حالا فیوز بیتش تنظیم نشده روی 1 مگاهرتز تنظیم شده و شما باید پایه 25 آی سی (atm8) رو زمین کنید تا آی سی رو بشناسه و بعد آیسی رو پروگرام کنید و فیوز بیت ها رو تنظیم کنید و بیشتر از 1.5 مگا بزارید حالا جامپر رو بردادید تا سرعت ریختن برنامه سریع تر شود.

شما برای ساخت این پروگرامر باید به همه ی این نکات توجه کنید.

موفق باشید

دیدگاه

سلام
                                من یکی از این پروگرمر ها رو دارم که یه ساله خریدم
                                امروز واسه اولین بار میخاستم واسه کریستال خارجی تنظیم کنم(تو دفترچه اش نوشته از دوتا سویج که هست اولی رو اف و دومی رو ان کنید واسه خارجی و داخلی برعکس) وقتی با نرم افزار خود پروگرمر که یه نرم افزارچینیه این کارو کردم این ارورو میداد chip enable program eror
                                مشکلش از چیه؟؟؟؟ :cry2:
                                صدایی از قلب آذربایجان

Ya$a odlar yurdum AZERBAICANIM

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X