اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروگرامر USB برای AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروگرامر USB برای AVR

خیلی ممنون حمید جان
    دانلود کردم.خیلی وزنش کم بود و وقتی رو فایل exe دبل کلیک می کنم یه صفحه مشکی میاد و خیلی سریع میره :sad: .حله؟!و فقط باید ادرس بدم تو bascom?ممنون میشم اگه pcb این پروگرامر رو هم رو هم لینک کنین با پروتل 99 و اگه چیزی ضروری میبینین
    علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

سلام من یه stk200 /300 دارم و دو تا پین 40 پایه avr و 8051 داره.میخاسم ببینم چطوری میتونم با این پروگرامر atmega8 رو پروگرام کنم ؟ :nice:
      موفقیت = یک درصد نبوغ ، 99 درصد عرق ریختن
      (ادیسون)

دیدگاه

میدونید وقتی پروگرم می کنم
        همش ارور
        flash vifrey erorr
        میده
        هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
        بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
        میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

کسی فایل پروتلشو داره ؟؟؟ شماتیک و یا pcb فرقی نمیکنه
          Reveng will surely come... Your hard time are ahead
          // - - - - - - - - - -
          برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
          // - - - - - - - - - -
          اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
          // - - - - - - - - - -

دیدگاه

سلام
            بچه ها متاسفانه من هنوز تو ب بسم الله اش موندم
            چند بار پروگرامر stk200 را ساختم نتونستم باهاش کار کنم
            چند بارروگرمر 300 را ساختم بازم نتونستم موفق به پروگرام بشم
            البته کامپایلر من بسکام هست اول نوع پروگرمر را stk/200 300 می زنم و بعد با زدن f4 به قسمت پروگرامر میره و هر چه دتکت را می رزنم شناسایی نمی کنه
            البته من تغذیه 5 ولت بیرونی را هم برای 300 و هم برای 200 وصل کردم ولی نشد که نشد
            تو 200 هم که فقط باید تغذبه را به ای سی که میخای پروگرام کنی برسونی و باید گراند ها را مشترک کتی
            حالا ایراد کار کجاست؟؟
            دارم دیونه میشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farid-a
              شما کجا مشکل دارین.
              بفرمایید... اگه تونستم راهنماییتون می کنم. :rolleyes:
              man ye p-USP ASP sakhtam va sakht afzareshoo kheyli chek kardam. vali javab nmide. che kar konam ?
              عیب کار اینجاست که من آنچه هستم را با آنچه باید باشم اشتباه می کنم،خیال می کنم آنچه باید باشم هستم،در حالیکه آنچه هستم نباید باشم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bnmo
                سلام
                بچه ها متاسفانه من هنوز تو ب بسم الله اش موندم
                چند بار پروگرامر stk200 را ساختم نتونستم باهاش کار کنم
                چند بارروگرمر 300 را ساختم بازم نتونستم موفق به پروگرام بشم
                البته کامپایلر من بسکام هست اول نوع پروگرمر را stk/200 300 می زنم و بعد با زدن f4 به قسمت پروگرامر میره و هر چه دتکت را می رزنم شناسایی نمی کنه
                البته من تغذیه 5 ولت بیرونی را هم برای 300 و هم برای 200 وصل کردم ولی نشد که نشد
                تو 200 هم که فقط باید تغذبه را به ای سی که میخای پروگرام کنی برسونی و باید گراند ها را مشترک کتی
                حالا ایراد کار کجاست؟؟
                دارم دیونه میشم
                فکر نکنم اشکال نرم افزاری داشته باشه
                اما من خودم چند سال پیش که ساختم اولین مشکلی که بهش برخورد کردم پورتی بود که از پشت کیس به میکرو وصل میشد
                rs232
                خیلی دقت میخواد
                و
                شما نوع آیسی رو انتخاب میکنید؟
                // - - - - - - - - - -
                برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
                // - - - - - - - - - -
                اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
                // - - - - - - - - - -

دیدگاه

سلام بر دوستان
                  من تا حالا پروگرامرم رو توی ویندوز سون 32 بیت نصب کرده بودم و هیچ مشکلی نداشتم ولی حالا که سون 64 بیت نصب کردم درایورش رو میشناسه ولی میگه مال 32 بیت هست و در ضمن رو ی سخت افزار شناخته شده یه علامت سوال میزاره
                  میخاستم بدونم تا حالا کسی توی ایکس پی یا سون 64 بیت نصب کرده

ویا شاید هم درایور 64 بیت میخاد که من هرچی دنبال گشتم ندیدم دوستان اگه درایور 64 بیتی دارن بزارن

ممنون
                  انجام پروژه های برنامه نویسی اندروید
                  [glow=red,2,300]نرم افزار نقشه های پاور کامپیوتر اندورید[/glow]
                  http://cafebazaar.ir/app/?id=com.atxdroid

دیدگاه

سلام. کمک کنید لطفا
                    من یه USB ASP ساختم و خیلی از نظر سخت افزار چکش کردم. الان یه com پروگرامر Hattel دارم.تو پروگرامر تیک فیوز بیتش رو هم می زنم و بعد پروگرام می کنم ولی بازم وقتی USB رو وصل می کنم نمیشناسه .... یه راهنمایی کلی و / فیوز بیت به من بدی ممنون میشم.Al irzea
                    عیب کار اینجاست که من آنچه هستم را با آنچه باید باشم اشتباه می کنم،خیال می کنم آنچه باید باشم هستم،در حالیکه آنچه هستم نباید باشم.

دیدگاه

سلام. کمک کنید لطفا
                      من یه USB ASP ساختم و خیلی از نظر سخت افزار چکش کردم. الان یه com پروگرامر Hattel دارم.تو پروگرامر تیک فیوز بیتش رو هم می زنم و بعد پروگرام می کنم ولی بازم وقتی USB رو وصل می کنم نمیشناسه .... یه راهنمایی کلی و / فیوز بیت به من بدی ممنون میشم.Al irzea
                      ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دیدگاه

درایورشو منم میخوام
                        رو لپ تاپ که اصلا کار نمیده
                        تو همون سایتی که اول این تاپیک معرفی شد یه درایور پیدا کردم
                        اما دانلودش که کردم با پسوند DLL بودند
                        حالا نمیدونم این فایلها رو کجا باید کپی کنم
                        :angry:
                        // - - - - - - - - - -
                        // - - - - - - - - - -
                        // - - - - - - - - - -

دیدگاه

سلام
                          دوستان برای پروگرام کردن atmega169p می توانم از این پروگرامر استفاده کنم؟
                          و این پروگرامر multi usb که سایت برای فروش گذاشته هم این آیسی را ساپورت می کند ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط marjan65
                            درایورشو منم میخوام
                            رو لپ تاپ که اصلا کار نمیده
                            تو همون سایتی که اول این تاپیک معرفی شد یه درایور پیدا کردم
                            اما دانلودش که کردم با پسوند DLL بودند
                            حالا نمیدونم این فایلها رو کجا باید کپی کنم
                            سلام
                            ببین عزیزم شرط من سایت پروگرامر رو کامل برسی کردم و نوشته بود هنوز برای 64 بیت درایور نساختن و طریقه نصب هم میری توی
                            new hardvar
                            و بعد روی دیوایز (deveise) شناخته نشده کلیک راست و اپدیت و مسیر فایل و ...............
                            انجام پروژه های برنامه نویسی اندروید
                            [glow=red,2,300]نرم افزار نقشه های پاور کامپیوتر اندورید[/glow]
                            http://cafebazaar.ir/app/?id=com.atxdroid

دیدگاه

سلام
                              ساخت این پروگرامر راحته و نصبش هم مشکلی نداره ولی :
                              موقع پروگرام کردن
                              ای سی که قراره پرگرام بشه قبلا روی حالت کریستال یا کلاک خارجی نباشه
                              و اینکه حتما به این نکته توجه بشه که اگر جامپر 1 قطع فرکانس کاری ایسی که قراره پرگرام بشه از 1.5 مگا بیشتر باشه
                              همه چیز – تمام غرور ها و انتظارات، تمام شکست ها و خجالت ها – با فرا رسیدن لحظه مرگ از بین خواهد رفت. به یاد داشتن مرگ باعث می شود بدانم که چیزی برای از دست دادن ندارم. پس دلیلی وجود ندارد که منتظر بمانم. (jobs)

دیدگاه

سلام
                                آقا لطفا یه نفر که مطمئنه به من بگه که اگه طبق help نرم افزار آقای رضا منصوری جلو بریم، اصلا به مشکل بر می خوریم؟
                                دوم اینکه در این نرم افزار، کدوم فیوز بیت ها باید برای پروگرام کردن یک atmega8 خام چک بخوره؟(می دونم در پست های قبلی گفته شده ولی هر کسی یه چیزی گفته، پس یه نفر که مطمئنه بگه تا منم مطمئن بشم!)

میلاد حضرت صاحب الزمان (عج) مبارک

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X