اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروگرامر USB برای AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروگرامر USB برای AVR

دیودها را هم بستم اما نمیدونم چرا هر کاری میکنم جواب نمیده. تا حالا 10 بار سخت افزار را چک کردم و 3 بار هم برنامه هگز را روی میکرو پروگرام کردم. هر بار هم فیوز بیتها را تنظیم میکنم. دیگه نمی دونم باید چیکار کنم. از سلامت قطعات هم مطمئنم. لطفا اگه کسی با این مشکل روبرو بود به من هم کمک کنه. ممنون میشم :cry:

دیدگاه

مقاومت پول پ R3 را هم بستی؟؟؟
      احتمالا مشکل از اون هم میتونه باشه
      آموزش نرم افزار Matlab برای دانشجویان رشته های مهندسیhttp://alidoost.ir/news.php?readmore=22

دیدگاه

کاش لینوکس داشتی خروجی این دستورو چند لحظه بعد از وصل کردن پروگرامر به کامپیوترت میزاشتی ببینیم :

کد:
        dmesg | tail

اگر همه چیز درست باشه همچین خروجیآ‌ای از اون دستور داری :
        کد:
        [25530.032750] usb 1-1: new low speed USB device using uhci_hcd and address 3
        [25530.259705] usb 1-1: configuration #1 chosen from 1 choice
        [25530.262981] usb 1-1: New USB device found, idVendor=16c0, idProduct=05dc
        [25530.262992] usb 1-1: New USB device strings: Mfr=1, Product=2, SerialNumber=0
        [25530.262997] usb 1-1: Product: USBasp
        [25530.263003] usb 1-1: Manufacturer: www.fischl.de

حالا من یه پایهٔ دیود زنرو باز کردم ببین چی میگه :
        کد:
        [25719.960354] usb 1-1: new low speed USB device using uhci_hcd and address 8
        [25720.186567] usb 1-1: unable to read config index 0 descriptor/all
        [25720.186567] usb 1-1: can't read configurations, error -84
        [25720.303906] usb 1-1: new low speed USB device using uhci_hcd and address 9
        [25720.448200] usb 1-1: device descriptor read/all, error 2
        [25720.560343] usb 1-1: new low speed USB device using uhci_hcd and address 10
        [25720.621635] usb 1-1: device descriptor read/all, error -84
        [25720.733597] usb 1-1: new low speed USB device using uhci_hcd and address 11
        [25721.145597] usb 1-1: device not accepting address 11, error -71
        [25721.145631] hub 1-0:1.0: unable to enumerate USB device on port 1

* دوستان سوءتفاهم نشه ، این پز استفاده از لینوکس نبود. به نکتهٔ کاملا کاربردی بود که بنده رو از ساعتها علافی ( یا عین هست دیگه ؟ ) نجات داد. ( یه سری یادم رفته بود پایهٔ دیود زنرو که با قلعآ‌کش کشیده بودم دوباره هویه کنم! )
        چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

من این پروگرامر رو ساختم اما وقتی به سیستم اتصال میدم نمیشناسه :cry:
          سه کس را شنیدم که غیبت رواست وز این درگذشتی چهارم خطاست
          یکی پادشاهی ملامت پسند کز او بر دل خلق بینی گزند
          حلال است از او نقل کردن خبر مگر خلق باشند از او بر حذر
          دوم پرده بر بی حیائی متن که خود میآ‌درد پرده بر خویشتن
          ز حوضش مدار ای برادر نگاه که او میآ‌درافتد به گردن به چاه
          سوم کژ ترازوی ناراست خوی ز فعل بدش هرچه دانی بگوی

دیدگاه

بالاخرهموفق شدم. اما یه اشکال اصلی هنوز هست. الان دیگه وقتی سیستم رو به کامپیوتر وصل میکنم کامپیوترم اونو میشناسه.
            موقع پروگرم کردن آی سی هم ال ای دی شروع به چشمک زدن میکنه. اما برنامه روی آی سی لود نمیشه :cry:
            به نظرتون مشکل از کجاست؟ لطفا کمکم کنید

دیدگاه

سلام به همه

بچه ها پروگرمر های تولید خودم که به اندازه یک فلش مموری هست و فقط 6 تا سیم ازش میاد بیرون و ولتاژ هم داره از هفته دیگه میدم تو بازار.نرم افزارش هم همون نرم افزار آقای منصوری هست و همه چیز رو مو به مو نوی یک مینی CD توضیح دادم و یک نرم افزار توضیحات ساختم.

قیمت باور نکردنی پایین هست.قیمت یک STK200\300 هست.فوق العاده کار باهاش راحت و کاربردی هست.
              وقتی وارد بازار شد نقاط فروش رو میگم
              خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

من این پروگرامر رو ساختم اما وقتی به سیستم اتصال میدم نمیشناسه
                با سلام
                خیلی از دوستان و از جمله خودم این مشکل رو داشتم.یه بار می زدم می شناخت و دفعه دیگه نمی شناخت :angry: :angry:
                حتی گاهی با اینکه می شناخت اما برنامه آقای منصوری دستگاه رو نمی شناخت :cry2:
                اومدم کریستال رو عوض کردم و یه گریستال با پدر مادر مرغوب گذاشتم و زمان start up کریستال رو تو فیوزبیت ها افزایش دادم همه چی درست شد.
                به نظرم اکثر کسایی که با این مشکل رو برو هستند ؛ مشکلشون از اینه که زمان start up کریستال رو پایین قرار دادن اما چون از کریستال مرغوبی استفاده نکردن مدار نمی تونه تو اون زمان خیلی کم start up شه واسه همین اکثرا شناخته نمی شه.
                من با بسکام میکرو رو پروگرم کردم فیوزبیت رو هم بصورت زیر قرار دادم؛ که عالی کار می کنه :wow: :wow:
                ext crystal/resonator high frequncy ;start up time 258ck +64ms[cksel=1110 sut=01]
                اما وقتی فیوز بیت رو بصورت
                ext crystal /resonator high frequncy ;start up yime :16ck+64 ms[cksel=1111 sut=11]
                می گذاشتم ؛گاهی می شناخت و گاهی نه
                امید وارم تونسته باشم کمک کنم
                راستی این برنامه هم خیلی خوب کار می کنه ( رهاورد چشم بادومی هاست :mrgreen

http://www.zhifengsoft.com/download/progisp167.rar

موفق باشید

دیدگاه

دوستان
                  تابحال پرگرامر USBآ‌ ساختید که با کدویژن هم کار کنه؟
                  با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

از دوستان کسی به مشکل من تا حالا برخورد نکرده که بتونه به من کمک کنه؟ پروگرمر منو کامپیوتر میشناسه.
                    موقعه لود کردن برنامه هم یکی از ال ای دی ها شروع به چشمک زدن میکنه اما برنامه رو میکرو لود نمیشه.
                    همه چی رو چک کردم. دیگه دارم دیوونه میشم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahmood58
                      از دوستان کسی به مشکل من تا حالا برخورد نکرده که بتونه به من کمک کنه؟ پروگرمر منو کامپیوتر میشناسه.
                      موقعه لود کردن برنامه هم یکی از ال ای دی ها شروع به چشمک زدن میکنه اما برنامه رو میکرو لود نمیشه.
                      همه چی رو چک کردم. دیگه دارم دیوونه میشم.
                      سیم اتصالت به میکرو درست نیست یا قطعی داره.
                      خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

بچه ها اینم تصویری از پروگرمری که تولید خودمه و از هفته دیگه میتونید تو بازار بخرید.باقیمت بی نظیر.ارزون ترین پروگرمر USB هست و به همراه یک Mini CD که یک برنامه ساختم که تمام روند نصب و پروگرم کردن رو توش توضیح دادم.کار باهاش بسیار راحته و ولتاژ هم روی خودش داره.فقط 6 تا سیم با سر سیم مخصوص بهش متصل میشه که همراهشه و روی برد برد متصل میشه.تمام سری AVR رو پروگرم میکنه.امیدوارم بگیرید و لذت ببرید :mrgreen:

دیدگاه

سلام
                          رفقا چطوری با برنامه و سخت افزار ponyprog کار میکنند؟(خصوصا سخت افزارش)
                          من این پرگرامرو ساختم ولی نمیتونم باهاش کار کنم. حالا فکر کنم موقعیت خوبی باشه که هم برای لپ تاپم یه پروگرمر بسازم و هم کار کردن با Ponyprog رو یاد بگیرم.
                          حالا لطف میکنید به منم یاد بدید که چطوری با Ponyprog، میکرو این یکی پروگرمر (USBasp) رو کد نویسی کنم؟
                          یه سئوال دیگه هم دارم، ATMega48 رو هم میشه با ponyprog برنامه ریزی کرد؟
                          آلبرت انیشتین میگه:
                          " هیچ وقت چیزی رو خوب نمیفهمی مگر اینکه بتونی به مادربزرگت توضیحش بدی !"
                          حالا مرد میخواد ادعا کنه من انتگرال رو فهمیدم!!!

دیدگاه

منم مشکل دارم حمید جان این پروگرم که میگی بالاخره اومد تو بازار یا نه؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

سلام
                              خواستم تاپیک جدید نزنم
                              ممکنه لینک دانلود avrdude رو بزارین؟
                              لینکهایی که دیدم کلی فایل توش بود و فایل exe ندیدم
                              http://mirror.vocabbuilder.net/savannah/avrdude/
                              این رو دیدم 4 تا فایل اخر رو هم دانلود کردم ولی فکر کنم واسه لینوکسه
                              علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اٌمید حبیبی
                                سلام
                                خواستم تاپیک جدید نزنم
                                ممکنه لینک دانلود avrdude رو بزارین؟
                                لینکهایی که دیدم کلی فایل توش بود و فایل exe ندیدم
                                http://mirror.vocabbuilder.net/savannah/avrdude/
                                این رو دیدم 4 تا فایل اخر رو هم دانلود کردم ولی فکر کنم واسه لینوکسه
                                میتونید از اینجا دانلودش کنید.

یا اینکه winavr را دانلود ونصب کنید.
                                چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X