سلام
اگه ممکنه یکی برای من بگه که اگه بخاهیم با کمپایلر bascom و پروگرامر stk200-300 اونا پروگرام کنیم باید چه کار کنیم چه فیوز بیتهایی را پروگرام کنیم بعد از پروگرام کردن اگه احیانا یکی از فیوز بیتها را اشتباه پروگرام کرده باشیم آیا میشه دوباره اونا پروگرام کنیم
ممنون
سلام
بالاخره راهنمای کامل برای usbasp درست شد و به همراه نرم افزار قرار گرفت
که شامل چکونگی ساختن سخت افزار پروگرام کردن ایسی خود پروگرامر با bascomavr وتوضیحات در مورد بخش های پروگرامر و چگونگی تغییر فیوز بیتها
حجم فایل 1.2mb
http://kavirelectronic.persiangig.com/programer/usb%20asp/usbasp.zip
منبع اصلی:
http://kavirelectronic.com :mrgreen:
سلام
بالاخره یکی اومد یه کارایی کرد و ما هم موفق به ساخت پروگرامر شدیم اما چند مشکل
1 : در پست های قبلی صحبت از پروگرام کردن حدود 6 تا فیوز بیت بود در حالی که در help شما فقط 1 فیوز بیت باید پروگرام بشه
2 : من سخت افزار را ساختم و درایور را هم باموفقیت نصب کردم اما هنگامی که میخوام میکرویی را پروگرام کنم پیغام Flash VerifyFailed را میده
3 : گزینه Chip Signature را و قتی بزنیم میکرو شناسایی نمی شه
سلام
1 : در پست های قبلی صحبت از پروگرام کردن حدود 6 تا فیوز بیت بود در حالی که در help شما فقط 1 فیوز بیت باید پروگرام بشه
2 : من سخت افزار را ساختم و درایور را هم باموفقیت نصب کردم اما هنگامی که میخوام میکرویی را پروگرام کنم پیغام Flash VerifyFailed را میده
سلام
1.این یک فیوز بیت البته اگه با نرم افزار bascom-avr باشه کار همون 6 تا فیوز بیت انجام می ده در دیگر پروگرامر ها برای تعیین کریستال خارجی باید cksell0..3 رو تغییر داد ولی در bascom-avr به صورت مستقیم انتخاب میشه
2.اگه منظورتون همن پروگرامر usbasp هست؟ باید بگم احتمالا آی سی که باید پروگرام بشه رو اشتباه وصل کردین به ای سی اصلی پروگرامر
3.این گزینه در bascom-avr هست؟ اگه همینه(لطفا نوع پروگرامر رو بگید) اول تنظیماتی که گفته شده رو انجام بدید بعد سخت افزارو چک کنید ویک بار هم گزینه ریست بزنید(قرمز رنگه)
3.این گزینه در bascom-avr هست؟ اگه همینه(لطفا نوع پروگرامر رو بگید) اول تنظیماتی که گفته شده رو انجام بدید بعد سخت افزارو چک کنید ویک بار هم گزینه ریست بزنید(قرمز رنگه)
نه خیر منظروم گزینه CHIP SIGNATURE برنامه پروگرامر USB است در ضمن تمام اتصالات پروگرامر USB به میکرویی که قراره پروگرام بشه درسته . با یک آی سی هم که امتهان نکردم
سلام.من به یه مشکلی بر خوردم.
سخت افزار رو بستم و به یکی از پورتهای usb وصل کردم.(لپ تاپ من 4 تا پورت usb داره).و بعد driver رو هم نصب کردم.باش میکرو هم پروگرام کردم.تا اینجا همه چیز خوب بود.
اومدم واسه امتحان اونو به یه پورت دیگه وصل کردم.این پیغام رو داد: usb device not recognized !!!!!
به دو تای دیگه هم وصل کردم،همین پیغام رو داد.ولی بعد به پورت اولی وصل کردم شناخت.
تاحالا کسی به این مشکل بر خورده؟؟
چه جوری میشه واسه پورت های دیگه هم درایور رو نصب کنم؟؟
اگر انسان از همه خطر ها پرهیز کند ، هرگز راه به جائی نخواهد برد...
سلام
یه پروگرامر با همون سخت افزار ولی قابلیت بالاتر و بهتر که هم usbasp و هم stk200/300 ساپورت می کنه توی این پست گذاشتم خودم تست کردم و 100% جواب میده و سرعت بالایی هم داره
http://kavirelectronic.ir/modules.php?name=News&file=article&sid=11& amp;mode=&order=0&thold=0
سلام
ایشا الله شما در رده ما یکی ها نباشه
و از اون یکی ها باشی که در آینده ای نه چندان دور کارهای آن چنانی بکنی oo:
سلام
یه پروگرامر با همون سخت افزار ولی قابلیت بالاتر و بهتر که هم usbasp و هم stk200/300 ساپورت می کنه توی این پست گذاشتم خودم تست کردم و 100% جواب میده و سرعت بالایی هم داره
http://kavirelectronic.ir/modules.php?name=News&file=article&sid=11& amp;mode=&order=0&thold=0
من با این پروگرامر تست کردم.مشکل سرعت حل شد.ممنون.
ولی مشکل پورت usb فکر نکنم ریطی به پروگرامر داشته باشه.
بازم همون مشکل رو دارم.فقط یکی از چهار پورت usb من رو میشناسه.سه تای دیگه رو پیغام usb device not recognized میده.با flash memory این مشکل رو ندارم و 4 تایی میشناسنش.
راستی با یه pc امتحان کردم این مشکل رو نداشت یعنی به هر پورتش که میزدم usbasp رو شناسایی میکرد و می خواست درایورش رو نصب کنم.
اگر انسان از همه خطر ها پرهیز کند ، هرگز راه به جائی نخواهد برد...
دیدگاه